Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka

2 posters

Goto down

Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka Empty Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Aug 24, 2014 8:30 pm

HORSKÝ PRŮSMYK
Místo, vzdálenější od Sireitei pořádný kus cesty, je tady trošku chladněji. Všude kolem jsou vidět hory a pustotu v průsmycích mezi nimi vyplňují jen šedé balvany. Nedaleko odtud se kdysi nacházela vesnice a kousek od ní zase rozsáhlý les, který díky Hikakovi už tak rozsáhlý není.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka Empty Re: Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Aug 24, 2014 8:44 pm

<--- kasárny 8. divize
Kioshi Hikaku

Našel průsmyk hned na poprvé. Zastavil se na jednom v jeho středu. Kousek od něho se nacházel druhý, na který se chvíli zaujatě díval. Před nějakou dobou na něm začal jeho trénink, ke kterému se vázali jisté vzpomínky. Na kameni, na kterém se nacházel teď on, předtím stál Ruyichi. Chtěl to být dřív právě proto, aby si mohl zavzpomínat a připravit se na trénink, který přijde. Akashiya by tu měla být každou chvílí.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka Empty Re: Trénink Masamune Akashiya s pomocí Kioshi Hikaka

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Aug 24, 2014 9:47 pm

Akashiya Masamune

Stíhání kapitána šlo o něco hůř než jsem doufala, ale nakonec jsem ho přeci jen našla. Objevila jsem se poblíž kapitána, který vypadal zasněně. Teď mě ale spíš zajímalo, kdeže to vlastně jsme. Kámen, kámen, kámen, strom, kámen, kámen, kámen. hodnotila jsem okolí okolo sebe. Pokud dostanu ránu a rozplácnu se o ty hory, tak to bude sakra bolet. mračila jsem se nad tou představou.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Aug 24, 2014 10:03 pm

Kioshi Hikaku

Jeho společnice dorazila a on se jí musel začít věnovat. "Možná jsem takhle koukal taky, když sem tady trénoval." Pronesl a zasmál se. "Nejdříve vám k tomuto místu něco řeknu. Tento průsmyk tu vždy nebyl. Vytvořil ho Kapitán Ruyichi. To mi řekl, když sem s ním trénoval Bankai. Asi to tu bude nějaké prokleté. poněvadž po tréninku tady jsem já kousek odtud zdevastoval kus lesa. Docela mě zajímá jak to dopadne s vámi." Pak na chvíli zmizel za pomocí shunpa a za chvíli stál zase na svém místě. Zanesl Haruku do bezpečí, nechtěl riskovat, že by se jí něco stalo. "Chtěla by jste vědět ještě něco?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Aug 25, 2014 9:59 am

Akashiya Masamune

No páni ... tohle že vytvořil kapitán 9. divize. Kapitán Ruyichi? nevěřila jsem svým uším. O kapitánovi Ruyichi jsem slyšela hodně ...ummm....zajímavostí, ale tohle k nim nezapadalo. "Ne, v pořádku. Myslím, že vím vše." pokrčila jsem rameny a podívala se na kapitána, co se bude dít teď.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Aug 27, 2014 12:43 am

Kioshi Hikaku

Popošel opodál, otočil se k dívce zády a složil si za nimi ruce. Pak pravou rukou rozvázal kus látky u pasu. "První část tréninku bude myslím dosti náročná." Na chvíli ztichl a pomalu si sundal svou bílou vestu, složil jí do obdélníku a zasunul si jí za pás na pravé straně. "Bude to hodně o přesnosti a preciznosti". Ano vypadalo to zatím dost zajímavě pro nějakou yaoi fanynku. Hikaku svěsil horní část černé uniformy volně dolů, takže zakryla bílou vestu a sahala mu zhruba po kolena. Pevně opět uvázal kus látky u pasu a otočil se ke své žačce. "Vidíte tuto jizvu?" Ukázal na obrovskou jizvu na své hrudi ve tvaru X. "Budeme bojovat jen za použití mečů, žádné kraviny jako Shikai či něco podobné. Ani žádné kido." Ďábelsky se usmál. Miloval tento typ souboje. "A vašim úkolem bude tuto ránu okopírovat tím, že jí rozseknete v úplné stejné linii. Pokud možno ne moc hluboko, nechcete mě přeci zabít." Postavil se do bojové pozice. levou ruku měl volně svěšenou u těla a pravou měl položenou na rukojeti meče. Levou nohou vykročil kousek dopředu a pravou se zapřel dozadu. "Mimochodem shunpo je povoleno. Připravena?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Wed Aug 27, 2014 12:50 pm

Akashiya Masamune

Se zájmem jsem sledovala kapitána, který se přede mnou začal svlékat. Že by takhle vypadal náročný trénink? ptala jsem se sama sebe se šibalským úsměvem. "Hmmmm." přikývla jsem uznala, ale vypadalo to, že přikyvuji, jako že všemu zatím rozumím.
"Jo." kývla jsem na jizvu. Copak se dá něco takového přehlédnout? dodala jsem si pro sebe. Jak se Hikaku zmínil jen o boji s meči, začala jsem velice rychle chápat, co myslel tím náročným začátkem. Opravdu jsem pro začátek nedoslala lehký úkol. Hikaku už mezitím byl v pozoru. Teď už nebylo cesty zpět. Také jsem se postavila do bojové pozice. Pevný postoj. Raději jsem svůj meč vyndala z opasku a oběma rukama ho chytla za rukojeť. Nechtěla jsem riskovat pomalé vytažení, a tak rozseknutí vejpůl. "Připravena!" přikývla jsem.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Aug 27, 2014 1:12 pm

Kioshi Hikaku

Aka očividně nechtěla zaútočit první. "Dobře." Hikaku se začal smát. Použil shunpo a přesunul se ke své protivnici, respektive byl zhruba metr ve vzduchu. Katanu držel pevně oběma ruka nad hlavou a vší silou jí máchl dolů. Chtěl zkusit jak je na tom podkapitánka s obranou. Celou dobu se škaredě smál. Očividně byl do souboje zapálen.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Aug 28, 2014 1:15 pm

Akashiya Masamune

Celý ten souboj se mi úplně přestal líbit. Myslela jsem si, že jsem našla normálního kapitána a ne šíleného se strašidelným smíchem. Byl jako ten strašidelný klaun s namalovaným úsměvem. Snad se to zlepší, i když jsou o tom hodně pochybovala. Jak se kapitán přemístil, čekala jsem, že zaútočí spíš zezadu. Bylo zvláštní vidět jeho stín nad sebou. Samozřejmě jsem rychle zareagovala a přemístila svůj meč nad hlavu, abych zablokovala jeho útok. Stejnak to byla prda, když se naše meče setkali. Kapitán Hikaku má hodně páry, ale já jsem se nedala a zaktivovala všechnu možnou sílu, aby se mi nepodlomili kolena, a tak vydržela jeho útok.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Aug 28, 2014 4:03 pm

Kioshi Hikaku

Při střetu vašich ostří si cítila kapitánovou sílu, ale trvalo to jenom chviličku, takovou, ve které by se ti kolena snad podlomit ani nestihla. Dalo by se říct žes tento útok vykryla naprosto úspěšně.

Hikaku se pokusil co nejrychleji zareagovat a přemístil se o pár metrů vpravo. Nechtěl podkapitánce nijak ublížit, alespoň ne do té doby než jí řekne co má na srdci. "Jak vidíte, nehodlám si s vámi brát servítky. Jistě. i kdybych se snažil o trochu méně, odnesla by jste si z tréninku dost zkušeností, ale já chci aby jste odešla s maximem, které vám můžu poskytnout." Teď když Aka věděla jak je na tom, jí mohl zmrzačit a vše by bylo v naprostém pořádku. Zůstal stát na místě ve stejné pozici jako před minulým výpadem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Aug 31, 2014 8:44 pm

Akashiya Masamune

Zůstala jsem stát na nohou. Yes. Jsem machr. no co, musela jsem se pochválit. "Aha. Takže maximum zkušeností, ale rozpůlená vejpůl. Proč ne. 4. divize to zpraví." trochu sarkasmu já vím, ale já se fakt bála, avšak s touhle odpovědí se mi to podařilo skrýt. Sice jsem skvělá podkapitánka, ale on je pořád silově o level víc. A jestli jde do toho na plno, tak mám co dělat.
No, oddechový čas vypršel, čas opět na boj. Bylo jasné, že teď čeká na můj útok, tak jsem mu ho dopřála. Pomocí shunpa jsem se přesunula k jeho levému boku. Ale nezaútočila jsem na tělo, nýbrž na jeho lýtko. Takže jsem při útoku byla nízko u země.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Oct 02, 2014 8:04 pm

Bez reiatsu neroste síla, takže odcházím.

Akashiya Masamune

-------------------> 3. divize
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: