Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Údolí uprostřed ničeho

+2
Solas
Nawaki
6 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Údolí uprostřed ničeho - Stránka 5 Empty Re: Údolí uprostřed ničeho

Příspěvek pro Firel Sat Jun 20, 2015 10:17 am

Firel
Jak jsme pokračovali. Necítil jsem žádnou změnu co se odsávání týkalo, i tak jsem se soustředil na zadržování duševních částic ve svém těle. To co jsem ovšem definitivně nečekal byly pozůstatky čehokoliv.
Situace kolem mě svojí nestálostí začala doslova vytáčet.
"Sakra, zapamatoval jsi některý z vás dvou jak to bylo dlouho co se ztratila poslední hlídka?"
Zeptal jsem se aniž bch se otáčel a šel prozkoumat pozůstatky.
Zdejší prostředí by po nějaké době rozptýlilo i toto... Z těl se ovšem nedalo vyčíst nic, počínaje smrtelným vlivem okolí nebo třeba tím, že náš problikávající přítelíček je dostatečně blízko aby na sebe bral fyzickou podobu.
Z jedné kapsy jsem vytáhl deník s moderní propiskou a začal zapisovat.
"Vážení cestující, vítejte v prostředí nulové stálosti. Vaše těla se zde budou pomalu rozptylovat do okolí dokud nezemřete na nedostatek duševních částic ze kterých byste mohli skládat vlastní těla. Za případné pevné objekty či končetiny protupující znenadání vaše, nebo další hlavy, které nepatří zrovna vám, se neomlouváme."
Dopsal jsem poznámku, schoval deník a čekal na Satoshiho reakci.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jun 20, 2015 6:28 pm

Satoshi
Poslední zjevení bylo před 85303 sekundami. Wait, teď už to bude 85308.
odpověděl jsem, rychlopočítání času bylo jedno z mých hobby Není zbytečné ten deník schovávat? Pokud ho plánuješ zde ponechat, případně pokud tady natáhneme bačkory, bude ideálnější, pokud ho budeš mít v dostupnější lokaci. zareagoval jsem na aktivitu svého spolubojovníka.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 21, 2015 11:35 am

Firel
Satoshi mi řekl na vteřinu přesně kdy kolem nás problikla entita, což nebylo zrovna to co jsem chtěl vědět.
"Mě zajímalo spíše, kteří z našich předchůdců jsou oni." Ukázal jsem na pozůstatky a nadále se zajímal která z hlídek, vyslaná prošetřit situaci tu zkončila.
"Do deníku jsem si akorát zapsal další nápad na zneužívání způsobů vyvolávání kida. Když už jsem schopen vytvořit pole, ve kterém můžu sesílat vektorová kida z libovolného bodu do jiného libovolného bodu, mohlo by být zajímavé zneužít toto pole k vytváření pevných objektů v bezprostřední blízkosti nepřátel."
Porozhlédl jsem se kolem a soustřetdil se na to, abych určil jaký vliv na mě má okolí.
"Bylo by nepříjemné kdyby se s tímto fenoménem nedalo bojovat aspon na minimální úrovni silou vůle... Opravdu se mi nelíbí že si mě něco kolem rozleptává."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Aug 22, 2015 12:39 pm

Došli jste k místu, kde jste tušili střed toho všeho. Byla tu další skupina mrtvol... několik velice starých a nefunkčních přístrojů... ale nezdálo se, že by tu bylo cokoliv viditelného. Kolem se stále zjevovali postavy, víc než předtím, ale opravdu jen na chvilku. Zdálo se, že měli problém udržet formu...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Aug 23, 2015 10:04 am

Satoshi
Další zkoumatelný materiál.
suše jsem zhodnotil situaci Ovšem zdá se, že naši kolegové zde mají mnohem větší problémy udržet svou formu. Je možné, že interference zde jsou mnohem větší. mezitím jsem zkoušel jestli aspoň jeden přístroj nepůjde opět obnovit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 01, 2015 8:45 pm

Firel
Necítil jsem, že bych se pomalu rozkládal tak jako předtím, tudíž jsem usoudil, že vliv anomálie lze zadržet silou vůle. Pokračoval jsem tedy v soustředění na udržení sebe sama a začal přemýšlet jak anomálii zničit.
Po chvilce jsem zaregistroval, že Satoshi začal mluvit, jenže mi většina toho co říkal unikla.
"Obávám se, že vyřešit tuto anomálii chvíli zabere, většina mého soustředění padla na negování vlivu okolí na moje tělo."
Zatímco jsem se snažil nerozpadnout se, pokoušel jsem se vytvořit pole, do kterého bych odchytil některou z kolem poletujících entit za účelem výslechu.
Pokud by se mi takové pole povedlo, zachycená entita by měla dostatečně stabilní prostor na zhmotnění vlastní hlavy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Sep 24, 2015 9:56 am

Satoshi se stále spoléhal na svoje přístroje, což bohužel pro něj stále příliš nefungovalo. Naštěstí většina z nich byla postavena tak, aby fungovala. Proto se mu na chviličku podařilo zachytit nějaké signály. Ať už tu bylo cokoliv, tak to bylo schované pod zemí...
Firelovy snahy ale nefungovaly vůbec. Nápad to nebyl špatný, ale ať už tu fungovalo cokoliv, tak se mu nedařilo. Neměl dost informací, aby dokázal bojovat s tím nepříjemným efektem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Oct 15, 2015 9:44 pm

Firel
Taktika ulovení svědka nepomohla, prakticky většina mích schopností a možností se tu rozplývala rychleji než stihla zapůsobit.
"Dobře, takže se nezeptáme a do vzduchu to pravděpodobně taky nevyhodíme. Detekuješ tam u sebe něco?" Řekl jsem směrem k Satoshimu a dál se soustředil na udržování nepříjemného efektu dál od mého těla.
"Až se vrátíme možná by stálo za pokus replikovat tento efekt v laboratorních podmínkách, musím uznat že je to dokonalé cvičení vůle."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Oct 16, 2015 11:57 am

Satoshi
Nic dostatečně podstatného.
odpověděl jsem Firelovi Avšak to vypadá, že bychom měli směřovat naši pozornost trochu níže. řekl jsem a poukázal jsem pod sebe He, v laboratorních podmínkách... na to bych nejdřív potřeboval vzorek od našeho přítele.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 16, 2015 8:46 pm

Firel
"Níže?" zeptal jsem se nevěřícně Satoshiho, a poté mě napadlo, že by tu někde mohli být pozůstatky, které tak trochu nechtějí nebo nemohou plně odejít na věčnost.
"Teď už mě opravdu zajímá co způsobuje tuhle anomálii."
Snížil jsem se do pokleku, dlaň položil na zem a začal soustředit svoje reiatsu do země, doufajíc že něco objevím.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Oct 19, 2015 11:15 pm

Firel, Satoshi -> Jakmile Firel začal soustředit svoje reiatsu do země, stalo se něco, co nejspíše nečekal. Země pod vámi začala zářit, Satoshiho měřák dostal infarkt a ať se dělo co se dělo, vy jste se vypařili. Ovšem, oba jste byli dostatečně zkušení, abyste si všimli, že se jedná o něco velmi podobného Senkaimonu. A taky vás to tam dostalo.

>>> Senkaimon
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content