Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Údolí uprostřed ničeho

+2
Solas
Nawaki
6 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Údolí uprostřed ničeho - Stránka 4 Empty Re: Údolí uprostřed ničeho

Příspěvek pro Aki Tue Mar 31, 2015 12:38 am

Akokoromi Shitsubo

Kapitán Satoshi a ten Druhý, se stále bavili o tom reiatsu. V tom ten Druhý začal mumlat něco o získávání reiatsu z prostoru a přitom divně koukal na Akokoromiho. Každopádně, magorovi jako ej Akokoromi to bylo dost jedno, jak se na něj někdo kouká. Byl ochotnej svoje tělo věnovat na všechny pokusy kapitána Satoshiho, takže ho nějaká maličkost moc nerozhodí. Takže bez jediné známky změny výrazu obličeje koukal též směrem toho Druhého kapitána. Styl I dont give a daaaamn...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Apr 03, 2015 10:17 am

Satoshi
Firel měl opět šílený nápad, ale na to už jsem byl zvyklý. Ovládat reiatsu není úplně špatný nápad, ale nevěřím že by se to podařilo vzhledem k tomu, jak se reiatsu mixováno. odpověděl jsem na první návrh A co se týče druhého, tak pokud se chceš vyšťavit před samotným začátkem mise, klidně to udělej.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Apr 04, 2015 7:42 pm

Reiatsu kolem si vůbec nic nedělalo z diskuze obou kapitánů. Přeci jen to bylo reiatsu. Satoshiho komunikátor dál pípal, ale dál byl ignorován. Přesto se ale zdálo, že se reiatsu pomaličku stahuje směrem k vám. Ale mohla to být jen další náhoda. Reiatsu se kolem projevovalo dost chaoticky...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Apr 08, 2015 11:53 am

Firel
"Zdá se mi to, nebo se ty zdroje začínají přibližovat?" Zeptal jsem se skupiny nahlas.
"Tady nic nezmůžeme..." Řekl jsem směrem k Satoshimu. "Jít jakýmkoliv směrem v naději že buď na něco narazíme, nebo se dostaneme někam kde nám tvoje přístroje řeknou kam jít, mi připadá jako dobrá volba."
Jakmile jsem dopověděl, podíval jsem se kolem sebe v naději že uvidím něco co by mi napovědělo kudy jít.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Apr 08, 2015 8:42 pm

Satoshi
Vypadá to tak.
odpověděl jsem Firelovi Pravděpodobně to bude nejlepší řešení, možná i zjistíme, jestli se zdroje stále budou přibližovat. odpověděl jsem a podíval jsem se na výstup z přístroje
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Apr 11, 2015 2:14 pm

Satoshiho přístroje byly k ničemu. Tedy, jistě byly velice užitečné, ale neměli jejich snahy ani hlavu, ani patu. Reiatsu kolem ale začalo zesilovat poměrně rychle. Satoshi si také mohl všimnout, že něco velice pomalu začíná vysávat i jeho reiastu. Tímto tempem by trvalo měsíce, pokud ne déle, než by to začalo být životu nebezpečné
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Apr 12, 2015 10:34 am

Satoshi
Hm... už to začalo. pomyslel jsem si Pánové, vypadá to, že získávání vzorků našich reiatsu začalo. pronesl jsem Můžete to potvrdit? zeptal jsem se, šlo o to, jestli okolní reaitsu chce získat pouze další můj sample, nebo i další
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Apr 12, 2015 8:10 pm

Akokoromi Shitsubo

A tak tam tak stál a přemýšlel o novém tetování, které by si mohl nechat pořídit. Než začal opět mluvit kapitán Satoshi.
Uhm..
Zarazil se Akokoromi a zkusil se více soustředit na své reiatsu, jestli to nabírá i jeho, aby mohl případně co nejrychleji informovat kapitána. Akokoromi navíc věděl, že pokud je to pravda, tak je to pro něj daleko nebezpečnější, než pro kapitány. Přeci jen jejich reiatsu bylo jinde.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Apr 15, 2015 8:55 am

Po soustředění mohli i oba shinigami zjistit, že i jejich reiatsu něco pomalu vysává. Nebylo to příliš silné, ale přesto... ani Akokoromi necítil, že by to vysávalo tolik reiatsu, aby ho to ohrozilo, zatím...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Apr 16, 2015 5:48 pm

Firel
"Takže místní obdoba komárů. Vycucává to reiatsu po ztěží zaznamenatelných douškách... začínám si říkat jestli v okolí opravdu nejsou nějaké drobné organismy." Řekl jsem směrem k těm dvoum zatímco jsem pomalu vyrazil náhodným směrem.
"A mimochodem, jestli od tud někam nevyrazíme, tak nás i ty trošky nakonec sežerou."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Apr 16, 2015 5:55 pm

Satoshi
Sice bych rád zůstal a zkoumal tyhle tvorečky, pár si jich odnesl zpět a vypustil je náhodně do Seiretei, ale asi budeš mít pravdu.
odpověděl jsem Firelovi a posunkem jsem naznačil, kam bychom se měli vydat.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Apr 20, 2015 11:20 pm

Na zlomek vteřiny jste mohli něco spatřit ve vzduchu. Těžko říct, co to bylo... jako kdyby se ze vzduchu vytvořil obrazec a rychle zase zmizel. Při troše fantasie to mohlo vypadat jako silueta... nicméně ať tu bylo cokoliv, tak vás to pronásledovalo...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Apr 22, 2015 7:42 pm

Akokoromi Shitsubo

Poslouchal oba kapitány. I když toho druhého nebral příliš vážně, vlastně spíš naslouchal kapitánovi Satoshimu. Když kousek popošel, tak mohl spatřit na mžik oka něco jako siluetu. Otočil se a ukázal tím směrem.
Viděli..?
Zeptal se dost suchým tónem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Apr 28, 2015 11:37 pm

Firel
"Ano viděl jsem to. Ať už to "to" je cokoliv." Odpověděl jsem na Akoromiho otázku a dál pokračoval v cestě.
"Je klidně možné, že ať už nás vycucává cokoliv. Dříve nebo později to na sebe vezme nějakou podobu nám vlastní. Takže očekávejte cokoliv od reiatsu požírajících přátelsky se tvářících dorťíků až po ztělesnění vašich nejtemnějších strachů a nočních můr. Začínám si pomalu představovat co by se stalo kdyby to na sebe vzalo podobu nekontrolovatelné, pomalu se šířící masy reishi která následně vybuchne v supernovu... Sice by to pravděpodobně ukončilo naší misi, ale spolu s ní i vše ostatní." Mluvil jsem směrem na ostatní zatímco jsem pokračoval směrem, který označil Satoshi a čekal, jestli se bude dít něco dalšího, nebo jestli se někam dostaneme.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Apr 29, 2015 12:08 pm

Satoshi
Pokynul jsem Ako^2...mu na souhlas a poté se otočil na Firela. Nejhorší noční můra? Takže se to promění na mě? a pokračovali jsme dále, bylo potřeba zjistit, jak odolný náš pronásledovatel vlastně je
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 01, 2015 10:36 pm

Pokračovali jste dále. Cítili jste, jak reiatsu kolem vás sílí. Rozhodně bylo mnohem silnější, než když jste je ucítili poprvé, ale stále nebylo tak silné, aby bylo problém. Cítili jste, že směrem kterým pokračujete je koncentrace stále silnější. Také jste cítili, že reiatsu to z vás saje stále silněji. Pro oba kapitány to nepředstavovalo stále žádnou hrozbu, ale pro třetího člena výpravy by se z toho mohl stát brzo problém...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun May 03, 2015 10:29 pm

Firel
Po chvilce se hladina komárů na milimetr čtvereční dramaticky zvedla.
"Dobře, takže to vypadá že jdeme správným směrem, hned napoprvé." Okomentoval jsem nepříjemný úbytek reiatsu a na místě se zastavil.
"Jelikož tvoje zařízení nefungují tak jak mají, tak vytvoření nějaké ochrany před tímto, stále intezivnějším fenoménem bude na mě... nebo prostě nebude. Že?"
Zeptal jsem se satoshiho a poté začal nahlas uvažovat.
"Pořád není vyloučeno že se jedná o nějaké drobné živočichy, kteří se šíří z kdovíčeho někde dál tím směrem. A kteří se navíc živí a reprodukují požíráním reiatsu živoucích věcí kolem. Nevzpomínám si že bych cestou viděl jakékoliv jiné známky života..."
Na chvilku jsem se odmlčel a poté pokračoval.
"Taky se může jednat o něcco podobné černé díře... ale tomu by nenasvědčovali přesouvajcí se koncentrace toho divného čehosi kolem nás... Máš něco čím by jsi mi vyvrátil mojí torii že jde o nějaké drobné živočichy před tím než začnu vypalovat okolí?"
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 29, 2015 10:42 pm

//to s tímhle? Satoshi nenapsal skoro měsíc?
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat May 30, 2015 5:22 pm

Já čekal na to, že napíše i Aki. Oh well.

Satoshi
Pokud si věříš, že to dokážeš zastavit, nemám problém ti to přenechat.
odpověděl jsem na první Firelův návrh Kinetická energie vydaná tou anomálií je příliš velká na to, aby to bylo něco organického. Nevěřím, že by takový organismus by vůbec mohl existovat. zavrhl jsem teorii o organické podstatě
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun May 31, 2015 10:57 am

Firel
Zastavil jsem se uprostřed gesta, které by obvykle vyvolalo pěknou sálající kouly rúdé energie a poslouchal Satoshiho.
"Pokud by to ovšem nebylo organické, ale šlo by tedy o kinetickou energii... jak by jsi vysvětlil její náhodné shlukování v okolí."
Na chvíli jsem se zamyslel, poté zastrčil ruce do kapes u saka a přemýšlel nahlas.
"Je možné, že se tu odehrálo něco takových rozměrů, že to doslova vygumovalo reishi v okolí a donutilo jí to chaoticky se přeskupovat. Jediné použitelné přirovnání které mě napadá, je chování volné hmoty ve vákuu vesmíru. Což by v případě pravdivosti znamenalo, že tento zdánlivý chos má v sobě jistý řád..." Soustředil jsm se na energie kolem, snažil se vypozorovat chování shluků reiatsu, pokud byli v použitelné vzdálenosti.
"Teď to ovšem skusím tím zdánlivě nejjednoduším řešením... Nějaká divná entita pohybující se v okolí si z nás dělá prdel a odmítá se ukázat protože je jí jasné že v tuto chvíli bychom jí zlikvidovali, nebo hůř zajali. za předpokladu že je to inteligentní..."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 01, 2015 4:06 pm

Přímo před vámi problikla opět postava. Tentokrát se ale dal zhruba poznat obrys, než opět zmizela. Podle obrysu se ale dalo poznat, že to pravděpodobně byla silueta shinigamiho. Těch siluet kolem začalo problikávat víc. Vždycky jako by se zformovala z ničeho... a zmizela rychleji, než stihl kdokoliv mrknout. Objevovalo se jich víc a víc...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 01, 2015 7:18 pm

Satoshi
Zachytil jsem probliknutí našeho řekněme protivníka. Pokud by to nebylo orgnické, nebylo by to schopno vytvořit natolik rychle vytvořitelný obraz. odpověděl jsem Každopádně předpoklad slabosti nebude daleko od pravdy vzhledem k tomu, že nám to stále nic neudělalo. souhlasil jsem Jenomže to poměrně komplikuje situaci, pokud se ta věc nebude chtít objevit, těžko s tím něco bez funkcionality přístrojů něco uděláme. A nevypadá to, že by nás to nějak moc chtělo opustit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 07, 2015 11:33 am

Firel
Zrovna když jsem se chystal začít si hrát s ohněm začali kolem problikávat postavy.
Nikdy ovšem nezůstali v celku déle jak půl vteřiny. takže jsem se zastavil a začal přemýšlet a vzpomínat.
"To, co kolem nás víří, jsou duševní částice, které svojí vibrační frekvencí připomínají existující shinigami. Shinigami jsou v podstatě duše, které jsou tvořeny větším množstvím duševních částic a při kombinaci s vůlí duše tvoří tělo."
Na chvilku jsem se odmlčel, snažil jsem s utřídit fakta a poté pokračoval.
"Každý shinigami vypouští určité množství duševních částic do okolí pokud se vyloženě nesoustředí aby tomu zabránil. A z důsledku nějakého fenoménu je tento proces zesílen.
Buď to, a nebo je tu někde něco, co má vlastní vůli ale neví jak složit dohromady celistvé tělo, jelikož je tu kolem příliž mnoho rozličně naladěných částic. vsadil bych se, že o nějaký kus dál, kde bude koncentrace částic větší už budeme schopni rozeznávat obrysy známích sinigami, jak se zbloudilé částice budou snažit dát dohromady."

A nebo se na nás prostě bafne nějaká divná mutace všeho co bloudí kolem.
Z hluboka jsem se nadechl, a začal se soustředit na to, abych do okolí nevypouštěl žádné reiatsu. Snažil jsem se doslova silou vůle držet všechny svoje duševní částice na jednom místě. Což by mělo krásně fungovat do chvíle než začnu myslet na exploze.
""Satoshi a Ako. Zkuste se plně soustředit na nevypouštění reiatsu do okolí, teoreticky by to mělo zmírnit odsávání částic z našich těl. Řekl jsem kolegům a začal pomalu pokračovat dál.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 08, 2015 9:03 am

Satoshi
Firel se snažil analyzoval probíhající anomálii, i když bylo zcela jasné, co se děje. Je předpokládatelné, že spíše než že neví, nemůže. Jak jsme se mohli ujistit, absorbuje to duševní částice velmi nahodile a z několika zdrojů. Přestože zdrojů je více, cíl je jediný, dá se předpokládat, že ta... řekněme věc má v sobě tolik protichůdných zdrojů duševních částic, že není fyzicky možné je spojit do celistvého celku na fixní dobu. předložil jsem vlastní pozorování
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 09, 2015 12:15 pm

Po chvíli pokračování jste konečně uviděli něco zajímavého. A do jisté míry i znepokojivého. Šlo o pozůstatky shinigami... velice staré. Bylo jich několik vedle sebe, nejméně 3 shinigami zde před dlouhou dobou zemřeli. Všechny podrobnější stopy ale dávno odvál zub času...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down