Stížnost na chování hlavního administrátora
+11
Miss_Atlantis
Maršál Křída
Raiden
Lus
Binuralka
Firel
Satoshi
Mina
Sode
Mishkenzie
Red
15 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Stížnost na chování hlavního administrátora
No jo, Shiro, ale to neznamená, že to je moje chyba, že jo Na Skypu nejsi, takže vůbec nevíš, jak to všechno začalo. Já podal návrh, Raiden si to převrátil a zachoval se hnusně.
Raiden za sebe 2 dny na Skypu nechal psát Memphiho a schovával se za Nawakiho. To, co jsem napsal, jsem ti právě podložil, takže to snad chápeš. Já bych se do něj bezdůvodně NIKDY nenavážel. A NIKDY bych ho neurazil.
Raiden za sebe 2 dny na Skypu nechal psát Memphiho a schovával se za Nawakiho. To, co jsem napsal, jsem ti právě podložil, takže to snad chápeš. Já bych se do něj bezdůvodně NIKDY nenavážel. A NIKDY bych ho neurazil.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Pravda...nebyl jsem na Skypu, takže nevím jak tohle vzniklo...ale když si Raidymu po Skypu hodiny nadával za to, že zmínil BODY, tak si dokážu udělat slušný obrázek
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Red- Kapitán 9. divize
Nic..radši nic...já se teď mizím, užívat si zbytek prázdnin a schladit si hlavu.
[18:49:27] Red^^: Raidene?
[18:49:47] Red^^: Pravda...nebyl jsem na Skypu, takže nevím jak tohle vzniklo...ale když si Raidymu po Skypu hodiny nadával za to, že zmínil BODY, tak si dokážu udělat slušný obrázek ???
[18:49:48] Red^^: dafuq?
[18:49:51] Raiden: to kdybych věděl
:happy:
Uvědomuješ si, že si děláš obrázek na základě něčeho, co se nikdy nestalo?
[18:49:47] Red^^: Pravda...nebyl jsem na Skypu, takže nevím jak tohle vzniklo...ale když si Raidymu po Skypu hodiny nadával za to, že zmínil BODY, tak si dokážu udělat slušný obrázek ???
[18:49:48] Red^^: dafuq?
[18:49:51] Raiden: to kdybych věděl
:happy:
Uvědomuješ si, že si děláš obrázek na základě něčeho, co se nikdy nestalo?
Naposledy upravil Red dne Thu Aug 23, 2012 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Red- Kapitán 9. divize
Viete o tom, že toto nezmyselné hádanie nikam nevedie? Skúste sa už konečne na niečom dohodnúť. Dajte hlasovanie, či sa bude hlasovať (strange.. xD) Zbytočne každý stráca náladu na hru a tak.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Já jsem maximálně pro.. Ale zdá se, že je Shiro nějakej popletenej, tak jsem to jen urovnal na pravou míru. Já nikdy Raidena hodiny neurážel za žádný body.
Red- Kapitán 9. divize
Dobrá, uznávám svoji chybu, když jsem neznal celý příběh a udělal si obrázek o tvém chování jen z toho, žes mu nadával kvuli něčemu jinému než jsem řekl já. No uznávám, že jsme to vyhrotili v ostrou výměnu názorú. Takže už nemám co říct.
Ja souhlasím se vším, co řekl Shiro. Hlasovat se o adminech prostě nemá, protože lidé budou volit ty, kteří se jim zamlouvají a oni nevědí, jestli ti jejich oblíbenci jsou schopni té funkce. O tom by měl rozhodovat vždy hlavní admin, který by si mohl připadné kandidáty oťukat.
Red napsal:No jo, Shiro, ale to neznamená, že to je moje chyba, že jo Na Skypu nejsi, takže vůbec nevíš, jak to všechno začalo. Já podal návrh, Raiden si to převrátil a zachoval se hnusně.
Pokud tím myslíš, že jsem se jak idiot snažil vyřešit problém, kterej se mě netýkal... neboj se už to nikdy neudělám
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Myslím, že už je to tak nějak vyřešeno. A nejlepší by teď asi bylo toto téma přesunout někam do pryč.
EDIT: Sic jsem nechtěla, aby sem ještě někdo něco psal, ale za tohle máš bod, Sato ;-)
EDIT: Sic jsem nechtěla, aby sem ještě někdo něco psal, ale za tohle máš bod, Sato ;-)
Naposledy upravil Sode dne Thu Aug 23, 2012 10:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Nechtěl jsem se vyjadřovat k mojí degradaci, ale budiž, padlo to tady vícekrát, než bylo zdrávo, tak se prostě vyjádřit musím.
Co je spam je příšerně subjektivní, takže to tady rozebírat nechci.
Ale kdo teda podle vás má být admin? Někdo, kdo sem vleze 1x za den, provede adminské věci, nikdo v podstatě neví, že na fóru je, protože se nijak neprojevuje? To imo není admin, ale bot.
A stejně mě pobavilo, že jsem byl degradován po udělení varování a za dobu mezi varováním a degradací jsem nic neudělal.
Tak budiž... reagoval jsem a tím bych chtěl i tohle ukončil. Prostě mám jiné představy o adminování a jsem zastáncem aktivního adminování a toho, že Admin by neměl být jiný, proto jsem se taky nehodlal změnit.
No, ale máte příklad, proč hlasování nefunguje a všechno by si měli dělat admini sami, povyšování i vyhazování, takže tak.
//Jo a důvody degradace mě nezajímají, takže není důležité je psát.
Red napsal:Satoshi nebyl schopnej změnit svůj přístup a tak o místo přišel, čekalo se teda, že pokud se bude dál rozhodovat o někom ve vedení, bude se znovu hlasovat, ale ono ne. Nevím, jestli to chápeš, ale pro spoustu lidí je tohle docela důležitý.
Takže... vytahujete neustále to, že jsem i jako admin podle vás spamoval.Shirosaki napsal:
Takže, já jsem proti hlasování. Jediný známý produkt hlasování o adminy je Satoshi a ten se na tom postu příliš neosvědčil (nic proti tobě Sato, ale udělat největšího spamera adminem prostě není to pravé ořechové ) a dle mě mají hráči na tomhle fóru dostatek svobody. Takže nemyslím, že je třeba, aby mohli ještě volit adminy...
Co je spam je příšerně subjektivní, takže to tady rozebírat nechci.
Ale kdo teda podle vás má být admin? Někdo, kdo sem vleze 1x za den, provede adminské věci, nikdo v podstatě neví, že na fóru je, protože se nijak neprojevuje? To imo není admin, ale bot.
A stejně mě pobavilo, že jsem byl degradován po udělení varování a za dobu mezi varováním a degradací jsem nic neudělal.
Tak budiž... reagoval jsem a tím bych chtěl i tohle ukončil. Prostě mám jiné představy o adminování a jsem zastáncem aktivního adminování a toho, že Admin by neměl být jiný, proto jsem se taky nehodlal změnit.
No, ale máte příklad, proč hlasování nefunguje a všechno by si měli dělat admini sami, povyšování i vyhazování, takže tak.
//Jo a důvody degradace mě nezajímají, takže není důležité je psát.
To teda nevím, jestli funguje u administrace... to jako bych úplně neřekl ;)Sode napsal:
Nene, Mishi, tohle je zase něco jiného, ti neviditelní admini.
To je tak, ono to totiž původně nemělo být oznámeno, oni ani neměli být v té skupině. V administraci, pokud vím, existuje taková možnost jako neviditelná skupina, ve které člověk je, má pravomoce táhnoucí se s ní, ale barvu má stejnou, jako třeba úplní nováčci. Prostě to měli být admini utajení před světem, když to tak řeknu, nikdo o nich neměl mít tucha.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
No admin nemá co psát do GM sekce
Red- Kapitán 9. divize
Ano, to byla moje chyba, že jsem se nepodíval a myslel jsem, že to je otevřená sekce.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: