Stížnost na chování hlavního administrátora
+11
Miss_Atlantis
Maršál Křída
Raiden
Lus
Binuralka
Firel
Satoshi
Mina
Sode
Mishkenzie
Red
15 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Stížnost na chování hlavního administrátora
Maaaan a s takovým jednáním chceš, aby si tě oblíbili a udělali tě adminem?
Bine o to Red neusiluje jak tak koukám a myslím že tu nespamuje založil toto téma a tak se k němu dále vyjadřuje
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Bine, uvědomuješ si, že jsi na tomto fóru taková celebrita? Opravdu si myslíš, že jsem jedinej, kdo na tebe má tenhle názor? Dobře Nejsem na tomhle fóru jeden den, abych si u někoho potřeboval zvedat reputaci. Myslím, že každej, kdo mě zná, už o mně obrázek má.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Mohla bych vás požádat, aby jste tu tohle už neřešili? To, co provedl Bin je za náma, vyřešeno. A i když udělal to, co udělal, stále má myslím právo vyjádřit na tohle svůj názor. Však o to tady jde, ne? Aby jsme všem dali stejné možnosti se vyjádřit, tak tady nebudeme teď vykládat, jak něcí slovo tu vůbec nic neznamená, to není pravda.
Vlastně má Bin z části pravdu, kdyby měl Raiden k tomu všemu řádný důvod, pak bych byla ochotná svůj názor na to přehodnotit. Ale ten důvod je všem ještě stále tak trochu neznámí, protože Raiden se k tomu nemá jak vyjádřit.
Raidene, nelíbí se nám co jsi udělal, proč to nekomentuješ? I ty máš právo se obhajovat. Pokud si pevně stojíš za tím, že to, co jsi udělal, je správné, přesvěč nás o tom. Zatím proti tvému jednání stojí pár lidí a když budeš mlčet, tak si nijak nepomůžeš. Ty lidi můžeš klidně přesvědčit, že nakonec pravdu neměli. Jsme tu snad všichni, nebo alespoň většina natolik rozumní, že si dokážeme přiznat vlastní chybu, ne? Takže nám tu zděl své důvody, které tě vedli k tomuto jednání a ukaž, že si za svým rozhodnutím stojíš, nebo dál jen nečinně sleduj, co se tu děje, ale tím nás jen upevníš v tom, že si sám svými činy nejsi jistý....
Vlastně má Bin z části pravdu, kdyby měl Raiden k tomu všemu řádný důvod, pak bych byla ochotná svůj názor na to přehodnotit. Ale ten důvod je všem ještě stále tak trochu neznámí, protože Raiden se k tomu nemá jak vyjádřit.
Raidene, nelíbí se nám co jsi udělal, proč to nekomentuješ? I ty máš právo se obhajovat. Pokud si pevně stojíš za tím, že to, co jsi udělal, je správné, přesvěč nás o tom. Zatím proti tvému jednání stojí pár lidí a když budeš mlčet, tak si nijak nepomůžeš. Ty lidi můžeš klidně přesvědčit, že nakonec pravdu neměli. Jsme tu snad všichni, nebo alespoň většina natolik rozumní, že si dokážeme přiznat vlastní chybu, ne? Takže nám tu zděl své důvody, které tě vedli k tomuto jednání a ukaž, že si za svým rozhodnutím stojíš, nebo dál jen nečinně sleduj, co se tu děje, ale tím nás jen upevníš v tom, že si sám svými činy nejsi jistý....
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Takže za prvé... Vy dva se tu přestaňte pošťuchovat, to s Binem už je přeci dávno uzavřené a podle mě není potřeba to tady dále rozvíjet, teď je třeba probrat něco jiného.
To, že si Raiden zvolil své spoluadministrátory sám bez ostatních, se mi také zrovna nelíbí. Aspoň GM by se k tomu měli vyjádřit, když už do toho nemohli zasáhnout hráči. Ačkoliv si myslím, že zvolil dobře, šanci by však měli dostat i jiní, jak už tu bylo řečeno.
Byla bych docela ráda, kdyby se Raiden k tomu nějak vyjádřil a zdůvodnil, proč to tak udělal. Vím, že se o tom zmínil Red v prvním příspěvku, ale ráda bych se to dozvěděla od něj. Myslím, že vysvětlení dluží nám všem. V tomhle jsem za jedno se Sode.
To, že si Raiden zvolil své spoluadministrátory sám bez ostatních, se mi také zrovna nelíbí. Aspoň GM by se k tomu měli vyjádřit, když už do toho nemohli zasáhnout hráči. Ačkoliv si myslím, že zvolil dobře, šanci by však měli dostat i jiní, jak už tu bylo řečeno.
Byla bych docela ráda, kdyby se Raiden k tomu nějak vyjádřil a zdůvodnil, proč to tak udělal. Vím, že se o tom zmínil Red v prvním příspěvku, ale ráda bych se to dozvěděla od něj. Myslím, že vysvětlení dluží nám všem. V tomhle jsem za jedno se Sode.
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Mě je jedno, kdo na mě má jaký názor, neptal jsem se na něj. Jsem si vědom, že jsem učinil s fórem dobře a nenechal ho spadnout, tím jsem svoje adminování zakončil.
Jen jsem se chtěl vyjádřit ohledně Raidena a je už na lidech, co s těmi mými slovy budou dělat.
Ty jsi tu na mě začal útočit, a přesvědčovat o tom, že jsi něco víc... Koho to zajímá? Nedokážeš se jinak "potěšit"? Je mi tě líto chlape...
Jen jsem se chtěl vyjádřit ohledně Raidena a je už na lidech, co s těmi mými slovy budou dělat.
Ty jsi tu na mě začal útočit, a přesvědčovat o tom, že jsi něco víc... Koho to zajímá? Nedokážeš se jinak "potěšit"? Je mi tě líto chlape...
Já se nad tebou nepovyšuju, Bine, asi špatně čteš.
Red- Kapitán 9. divize
Tak fajn, debata v plném proudu, je na čase uvést vše na pravou míru s tím, že vysvětlím to, jak bylo toto všechno započato.
Zaprvé, zůstal jsem posledním funkčním adminem, tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit vést fórum chvíli sám a pouze v případě nutnosti bych zvolil někoho dalšího. Avšak, musel jsem na týden odjet, což se stává jednou za uherský rok a fórum bylo podle některých v tu dobu "nechráněné", což mi příjde trochu jako pitomost, ale budiž.
Jenže první co bylo, když jsem se vrátil, byla více méně stížnost ze strany našeho hlavního stížnosty, že jeden admin je málo a že v jeho nepřítomnosti nikdo nemůže měnit ranky atd. Jako kdyby to nemohlo pár dní počkat! Myslím, že by to svět nezbořilo.
Ale tak dobře... řekl jsem si, že pro ten případ, aby to šlo měnit okamžitě by mohl existovat někdo, kdo není oficiálně admin, ale měl by přístup do administrace. Tak vznikli zmínění "neviditelní admini". Vybral jsem si dva, kteří mi přišli jako nejvhodnější. Memphiho, jelikož byl adminem dlouhou dobu a DWho, který byl již dříve navrhován na post admina a navíc jeho aktivita je jedna z nejvyšších.
Jenže ani to to řešení se neshledalo v očích některých jako dostačující nebo spíše vhodné, tak jsem je zveřejnil oficiálně.
Nečekal jsem, že to bude lidem vadit, že nebylo hlasování, ale jak na Skype několikrát zmínil Memphi, který sám dělal admina po dlouhou dobu řekl, že zvolení možnosti hlasování je pouze na adminovi.
Dobře, tohle je vysvětlení. Jestli budete dále trvat na hlasování, aby vám to všem vyhovovalo, napište to sem pod to. Taktéž je tu možnost, že se poučím a doopravdy budu prozatím adminem sám, jelikož jsem zde podobně jako několik dalších téměř pořád.
Zaprvé, zůstal jsem posledním funkčním adminem, tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit vést fórum chvíli sám a pouze v případě nutnosti bych zvolil někoho dalšího. Avšak, musel jsem na týden odjet, což se stává jednou za uherský rok a fórum bylo podle některých v tu dobu "nechráněné", což mi příjde trochu jako pitomost, ale budiž.
Jenže první co bylo, když jsem se vrátil, byla více méně stížnost ze strany našeho hlavního stížnosty, že jeden admin je málo a že v jeho nepřítomnosti nikdo nemůže měnit ranky atd. Jako kdyby to nemohlo pár dní počkat! Myslím, že by to svět nezbořilo.
Ale tak dobře... řekl jsem si, že pro ten případ, aby to šlo měnit okamžitě by mohl existovat někdo, kdo není oficiálně admin, ale měl by přístup do administrace. Tak vznikli zmínění "neviditelní admini". Vybral jsem si dva, kteří mi přišli jako nejvhodnější. Memphiho, jelikož byl adminem dlouhou dobu a DWho, který byl již dříve navrhován na post admina a navíc jeho aktivita je jedna z nejvyšších.
Jenže ani to to řešení se neshledalo v očích některých jako dostačující nebo spíše vhodné, tak jsem je zveřejnil oficiálně.
Nečekal jsem, že to bude lidem vadit, že nebylo hlasování, ale jak na Skype několikrát zmínil Memphi, který sám dělal admina po dlouhou dobu řekl, že zvolení možnosti hlasování je pouze na adminovi.
Dobře, tohle je vysvětlení. Jestli budete dále trvat na hlasování, aby vám to všem vyhovovalo, napište to sem pod to. Taktéž je tu možnost, že se poučím a doopravdy budu prozatím adminem sám, jelikož jsem zde podobně jako několik dalších téměř pořád.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Raiden napsal:Jenže první co bylo, když jsem se vrátil, byla více méně stížnost ze strany našeho hlavního stížnosty
Pro upřesnění - podal jsem návrh pro zlepšení chodu fóra a Raiden řekl, že to vyřeší Tolik ke stížnosti od hlavního stížnosty
A jinak, jsem pro to hlasování. Já se ho ale zúčastnit nechci, protože bych nesnesl být v týmu s naprosto nerozhodným a nesebevědomým člověkem, kterej se schovává za jiný a nechá je za sebe mluvit
Red- Kapitán 9. divize
Jsem proti hlasování, viz zmínka o mě v Raidenově postu.
Maršál Křída- Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09
Jsem pro hlasování, protože když nebude, tak se furt někdo bude s někým hádat a o to nemám zájem. Stejně si myslím, že víc hlav víc ví, co je špatného na více adminech? Myslím pravých, ne neviditelných, o kterých ani nevíme, takže si jim těžko o něco řekneme.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Dobrá, takže muj názor.
Takže, já jsem proti hlasování. Jediný známý produkt hlasování o adminy je Satoshi a ten se na tom postu příliš neosvědčil (nic proti tobě Sato, ale udělat největšího spamera adminem prostě není to pravé ořechové ) a dle mě mají hráči na tomhle fóru dostatek svobody. Takže nemyslím, že je třeba, aby mohli ještě volit adminy...
"protože bych nesnesl být v týmu s naprosto nerozhodným a nesebevědomým člověkem, kterej se schovává za jiný a nechá je za sebe mluvit" Rede myslím, že zrovna ty s tvými vadami bys měl co nejméně odsuzovat jiné, protože se taky zrovna dvakrát nehodíš na admina...
EDIT: Mimo mísu - Celý GM tým je taky pečlivě vybrán Miss a ne colofórovým hlasováním. Nevidím, že by to někomu vadilo.
Takže, já jsem proti hlasování. Jediný známý produkt hlasování o adminy je Satoshi a ten se na tom postu příliš neosvědčil (nic proti tobě Sato, ale udělat největšího spamera adminem prostě není to pravé ořechové ) a dle mě mají hráči na tomhle fóru dostatek svobody. Takže nemyslím, že je třeba, aby mohli ještě volit adminy...
"protože bych nesnesl být v týmu s naprosto nerozhodným a nesebevědomým člověkem, kterej se schovává za jiný a nechá je za sebe mluvit" Rede myslím, že zrovna ty s tvými vadami bys měl co nejméně odsuzovat jiné, protože se taky zrovna dvakrát nehodíš na admina...
EDIT: Mimo mísu - Celý GM tým je taky pečlivě vybrán Miss a ne colofórovým hlasováním. Nevidím, že by to někomu vadilo.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Ja by som niečo iné navrhovala, ale to asi hneď zavrhnete, ale za pokus nič nedám. Prečo sa GM nestanú adminmi? Čo robí admin? Robí vzhľad (podotknem, že ho teraz robil obyčajný člen Red), presúva postavy (to môžu robiť aj GM) a udáva ranky. Ja neviem, ale myslím si, že GM majú väčšie právomoci ako admin, keďže admin sa nemôže starať do hry a tak.
Je to len nápad, môžete to zavrhnúť, ak chcete.
Je to len nápad, môžete to zavrhnúť, ak chcete.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Osobně se mi to nelíbí...Admin se stará spíš o Forko jako takové, kdežto GM má na starosti hru, postavy a RPG celkově. Takže jsem proti tomuto..
Ano Shiro, máme jeden "produkt" toho hlasování. Ale jak dobré ti příjde soudit podle jednoho? To jako jednou zkušíš loupat brambory a když ti to nepujde, už je nikdy loupat nebudeš? Nepujde ti zatlouct hřebík, tak už nikdy nic zatloukat nebudeš? To je trochu na hlavu...
A propo, nebyl Raiden taky odhlasovanej?
Tak či tak já jsem všemi deseti pro hlasování.
A propo, nebyl Raiden taky odhlasovanej?
Tak či tak já jsem všemi deseti pro hlasování.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
GM tým byl vybrán tak, že jsem veřejně zadala otázku, jestli chce někdo pomáhat ve hře, a pak jsem veřejně přijala všechny, kdo se hlásili, jestli se nepletu :-D
Jinak ale problém setrvává v tom, že přišel návrh, že by mělo být víc adminů, ne? A Raiden má názor, že to potřeba není, ale to neznamená, že si to myslí všichni. Tak proč se třeba nezeptal, jestli s tím někdo souhlasí, a nenavrhl tam, že by někomu dal aspoň přístup do administrace, když ne přímo funkci admina, protože si chce rozhodovat o všem sám a toto bude jen nouzovka? Admin je tu snad proto, aby se o nás staral, tak proč ho vůbec nezajímal názor ostatních a udělal si to jen dle sebe? To je podle mě ten problém, který je základem této debaty. Nejsme přece žádné super velké fórum, kde skutečně jediné řešení je, aby admini byli vybraná skupina lidí, které se dá všechno do rukou, jelikož s velkým počtem uživatelů by se to jinak nezvládlo. Je nás tady pár, to je opravdu tak velký problém se aspoň zeptat?
Já jsem byla spokojená, když byl adminem Red, a byla jsem spokojená, i když byl adminem Raiden, jestli se někdo hodí na admina nebo ne, to je asi každého subjektivní názor, stejně tak to, jestli se někdo hodí na GM nebo ne, Shiro. Podle mě se oni na to hodí.Rede myslím, že zrovna ty s tvými vadami bys měl co nejméně odsuzovat jiné, protože se taky zrovna dvakrát nehodíš na admina...
Jinak ale problém setrvává v tom, že přišel návrh, že by mělo být víc adminů, ne? A Raiden má názor, že to potřeba není, ale to neznamená, že si to myslí všichni. Tak proč se třeba nezeptal, jestli s tím někdo souhlasí, a nenavrhl tam, že by někomu dal aspoň přístup do administrace, když ne přímo funkci admina, protože si chce rozhodovat o všem sám a toto bude jen nouzovka? Admin je tu snad proto, aby se o nás staral, tak proč ho vůbec nezajímal názor ostatních a udělal si to jen dle sebe? To je podle mě ten problém, který je základem této debaty. Nejsme přece žádné super velké fórum, kde skutečně jediné řešení je, aby admini byli vybraná skupina lidí, které se dá všechno do rukou, jelikož s velkým počtem uživatelů by se to jinak nezvládlo. Je nás tady pár, to je opravdu tak velký problém se aspoň zeptat?
Ne Sode...Raidena si zvolil jako nástupce Memph...jde spíš o to, že hlasování ti nezaručí, že najdeš dobrého Admina...spíš ti zaručí že zvolen bude nejoblíbenější človek na fóru...ono Miss tebe za GM taky zvolila nejspíš proto, že máš nějaké kvality, které poznala, když s tebou hrála atd. Pokud by se tehdy vyhlásil konkurz na GM, tak se taky mohlo stát, že by nám GMkoval Aspire jen proto, že by se líbil 10 nováčkum, kteří by neměli ponětí o koho jde.
Jako je od tebe milé, Shiro, že uživatele tohoto fóra považuješ za blbečky, kteří nechápou, že hlasování ohledně admina se liší od hlasování o nejoblíbenějším člověku... Moc nám teda nevěříš, což je docela smutné. A nebo že by podle sebe soudím tebe?
Miss_Atlantis napsal:GM tým byl vybrán tak, že jsem veřejně zadala otázku, jestli chce někdo pomáhat ve hře, a pak jsem veřejně přijala všechny, kdo se hlásili, jestli se nepletu :-D
Já si zase nepamatuju, že bych se někam hlásila :-D GM funkci si mi nabídla ty.
Vubec nechápu, proč se kvuli tomuhle dělá takové pozdvižení. Není mi jasné, že se zachází až do takových mezí, že někdo někoho uráží. A s tím, že se nehlasovalo souhlasím. Proč by se taky hlasovalo? Kdo jiný by to měl dělat? Navíc, když Raidy vysvětlit, jak se věci mají.. Ano, myslím si, že většina členu nezná nejruznější souvislosti uvnitř... Nemyslím si, že všichni by hlasovali tak, jak by to bylo nejlepší pro forum.. To je muj názor a za tím si stojím... Ovšem já bych to nenazvala tak, že si o nich myslím (nebo Shiro), že jsou blbečci.. Prostě do toho jen nevidí.. Potom už rovnou mužeme nechat všechny rozhodovat o všem..
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Shirosaki napsal: "protože bych nesnesl být v týmu s naprosto nerozhodným a nesebevědomým člověkem, kterej se schovává za jiný a nechá je za sebe mluvit" Rede myslím, že zrovna ty s tvými vadami bys měl co nejméně odsuzovat jiné, protože se taky zrovna dvakrát nehodíš na admina...
Vadami?
Red- Kapitán 9. divize
Miss_Atlantis napsal:že uživatele tohoto fóra považuješ za blbečky, kteří nechápou, že hlasování ohledně admina se liší od hlasování o nejoblíbenějším člověku...
Tak...za blbečky jsem neřekl, ale máme spoustu hráču, kteří jsou v podstatě ještě děti a takoví většinou hlasují podle toho, jaký mají k danému člověku vztah...znám to...není to tak dávno co jsem byl dítě...Jen jsem prostě toho názoru, že členové tohoto fóra mají dostatek volného prostoru od postav, divize až po takové věci, že si mohou vybrat GM, v podstatě nadiktovat co by chtěli hrát...Jsem toho názoru, že věci jako Admini a GM by mělo zustat na HL adminovi a hl gm, koho si k sobě přibere...máme přece duvěru k lidem, kteří nás vedou nebo ne?
A jen tak mimo - Já jsem ti tehdy řekl, že pokud budeš potřebovat, klidně ti jako GM pomužu...pokud bych neuměl pořádně psát, hádám, že by sis mě nezvolila...nebo snad jo?
EDIT: Co Rede? Máš snad dojem že žádné nemáš?
No já se hlavně divím, že mi to říkáš zrovna ty, mistře všech GM, přepisovači OP dějin, my/mi
Red- Kapitán 9. divize
Hele, z jedné stížnosti zbytečně vytahujete milion dalších věcí. Proč do toho zatahujete hru? GM posty a všechno okolo toho. Chcete hlasování? Dobře, ať se udělá. Já jsem pro DWho nebo Reda, kterej nechce a s Raidenem by nemohl být. Takže jednoznačně DW. Aktivní, zkušený a dá se s ním normálně na nových věcech domluvit, to je můj názor. Prosím netahejte sem hru, moc dobře víte že tohle kočkování tu hru poškodí a neříkejte že ne. Pokud bude půlka fóra na sebe nasraná vzájemně, tak rozhodně hra nebude fungovat jako doposud. A samozřejmě někteří ztratí na čas náladu jí vůbec hrát, jak už jsem se dozvěděl, což mě mrzí.
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Já jsem taky pro DWho, já to tady už chci ukončit, ale přišel Shiro a začal se do mě navážet. Nevím, co má za problémy.
Red- Kapitán 9. divize
Red napsal:No já se hlavně divím, že mi to říkáš zrovna ty, mistře všech GM, přepisovači OP dějin, my/mi
Netvrdím, že jsem nejlepší GM co kdy žil, dokonce bych se zařadil až na konec lajny a taky uznám, že mi někdy dělá čeština problémy, ale to jsou z většiny překlepy, kterých si nevšimnu.
Co se týče že se do tebe navážím, jsem se jen zastal Raidena, o kterém jsi tvrdil a to dost nehezky, že je jaký je a já tě upozornil, že by sis měl zamést před vlastní brankou.
Nevím...možná je to ode mě troufalé, ale nezačaly tyhle "války" co ses vrátil Rede?
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: