Stížnost na chování hlavního administrátora
+11
Miss_Atlantis
Maršál Křída
Raiden
Lus
Binuralka
Firel
Satoshi
Mina
Sode
Mishkenzie
Red
15 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Stížnost na chování hlavního administrátora
Tak je to tu opět, šachování na pozici administrátorství. Původně to nemělo být tak úplně veřejné, ale nakonec to jinak nejde. S okamžitou platností dosazuji na post admina našeho známého, do předchozích minut bývalého Admina - Maršála Křídu a taktéž jednoho z našich Game Masterů - dead winda. Volba na ně padla tentokrát bez hlasování, takže možnost stížností je otevřená tak jako vždy 24/7.
Přeji hezký zbytek noci
Původně to nemělo být tak úplně veřejné? Ano, hlavní admin jedná za zády všech členů fóra. Nejdřív jim je nabídnuta možnost vybrat si, ale teď ne, protože se to Raidenovi nehodí.
Ale pěkně popořadě. Začalo to tím, že Raiden na týden odjel a na fóru nebyl žádný admin, takže nebyl nikdo, kdo by mohl přesouvat ranky v RPG. Navrhl jsem na Skypu tedy, že by mělo proběhnout hlasování o pozici druhého administrátora, tak jako tomu bylo naposled. Raiden řekl, že to vyřeší večer. Tak jsem si říkal, že se to bude řešit na fóru před očima všech lidí, a nebo aspoň na skypu, kde je v chatu většina nejzkušenějších lidí z fóra. Ale pan admin měl asi jiný názor, nejspíš nechce, aby mu někdo lezl na jeho pomyslný píseček, takže si založil soukromý chat s Memphim (Maršál Křídá) a Dead Windem, kde se s nimi dohodl, že z nich za zády všech udělá neviditelné adminy. Uživatelé by měli vědět, kdo má přístup do administrace. Hodně férové jednání, nemyslíte? Na otázku o tom, proč neproběhne hlasování bylo odpovězeno tím, že cituji - "Předně to, že hlasování nemusí zaručit kompetentní osobu." , za což může samozřejmě Satoshi, který se nedokázal jako admin napravit a pořád spamoval. Určitě se najde spousta lidí, kterým tohle bude jedno, ale jsou tu i tací, kteří by měli dostat šanci a mohli by se cítit podvedeni. Třeba Nawaki je/byl adminem na spoustě fór a je dost zkušený, hlavní GM naší hry - Miss, je tu taky dost dlouho a zasloužila by si, aby do toho minimálně mohla mluvit, já jsem z fóra odešel z osobních důvodů a kdyby to nebylo nutné, nikdy bych se ho nevzdal, myslím, že jsem mu věnoval hodně času a staral jsem se o něj maximálně, Raiden samozřejmě jednal za mými zády a vůbec mě nebral jako možnost. Já nejsem proti Memphimu a DWmu, podle mě jsou skvělá volba, ale ten výběr za zády všech lidí prostě není fér. Pokud bude Raiden jednat takhle na vlastní pěst, za zády všech, tak by taky mohl dopadnout jako Bin. Udělejte si vlastní obrázek.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Stížnost na chování hlavního administrátora
Souhlasím s Redem.Neříkám že ti dva zvolení lidi jsou špatní,nikdo z těch lidí co Red zmínil není nevhodným kandidátem pro post administrátora.
Taky souhlasím s tím že by se o takových věcech mělo hlasovat nebo se při nejmenším o nich zmínit.
Myslím že Raiden tímto možná i trochu zklamal ne?Neříkám že bych v něj neměl důvěru ale jestli se celému fóru zatají taková věc jako je volba admina je to docela vážná věc.
A na konec jestli jsem to správně pochopil Red navrhoval jednoho administrátora.A to proto aby ne jen vypomáhal Raidenovy ale hlavně aby plnil jeho povinnosti když tu nebude.Tak proč máme nejednou adminy tři?
Můj názor zřejmě nebude zajímat moc lidí přeci jen nepatřím mezi ty co se zviditelňují ale tohle je záležitost všech lidí,kteří na tomto fóru jsou.
Taky souhlasím s tím že by se o takových věcech mělo hlasovat nebo se při nejmenším o nich zmínit.
Raiden napsal:Inu... takže já bych rád poděkoval za vloženou důvěru a pokusím se nezklamat
Myslím že Raiden tímto možná i trochu zklamal ne?Neříkám že bych v něj neměl důvěru ale jestli se celému fóru zatají taková věc jako je volba admina je to docela vážná věc.
A na konec jestli jsem to správně pochopil Red navrhoval jednoho administrátora.A to proto aby ne jen vypomáhal Raidenovy ale hlavně aby plnil jeho povinnosti když tu nebude.Tak proč máme nejednou adminy tři?
Můj názor zřejmě nebude zajímat moc lidí přeci jen nepatřím mezi ty co se zviditelňují ale tohle je záležitost všech lidí,kteří na tomto fóru jsou.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Naopak, Mishkenzie, děkuji za vyjádření, tvého názoru si více než vážím
Red- Kapitán 9. divize
Za to jsem taky více než rád.Ale není podstatné to jestli si mého názoru vážíš ale jestli se tato situace nějakým způsobem bude řešit.
No od toho je tu tohle téma, že jo
Red- Kapitán 9. divize
Fajn, fajn, fajn, je pár věcí, ke kterým není možné se nevyjádřit.
Tak kde začít... od nejhoršího! Nevím přesně, co se kolem toho všechno událo, vím jen to, co se ke mě nakonec ve finále doneslo a po pravdě, právě to se mi vůbec nelíbilo.
Za prvé, neviditelní admini?! Ne, to je fakt ošklivý. Budu mluvit za sebe, ale možná to někdo cítíte stejně, že jsem ráda informována o tom, kdo se hrabe v administraci fora na kterém hraju a koho mám případně bičovat či zahrnovat chválou za jeho činy. Nevím, nevím, ale docela se mě to dotklo.
A za druhé, hotová věc. To je další, co se mi nelíbilo, postavit nás před hotovou věc, neptat se na naše názory. Jsem tady už dlouho, zažila jsem tu lecos a systém "zvolte si sami" se mi vskutku zalíbil. A přišlo mi smutné, že se vypařil skoro tak stějně rychle, jako se objevil. Nepochybuji o tom, že by stejně měli Memphi s DW navrch, ale nikdo by nic nemohl namítat. Oni by byli zvoleni většinou, ta většina by sama byla zodpovědná za to, co oni vytvářejí, protože jim tím dala svou důvěru. Všichni by si krásně žili a radši mlčeli. Jenomže teď mají, rep. máme právo se vyjádřit. A ano, dřív takový systém byl - beru si toho, toho, toho a toho a vaše názory mě nezajímají - ale to nikoho hlasovat nenapadlo. Kdežto teď už to tady bylo, i v tomto případě to bylo navrhováno a nebraly se na to žádné ohledy, což je další bod na programu, který mě nevýslovně vytáčí.
Shrnu-li to, je hnusné skrývat před uživateli ty, kteří mají na foru takovou moc, z toho se moc důvěry nevytluče. A nedat všem stejné možnosti také není moc přínosné pro vztahy. No tak kolik nás tu je? Kolem čtyřiceti? A to bychom se snad na nějakém vedení nedokázali dohodnout? Dokázali, kdyby jsme k tomu měli možnost.
Myslím, že tohle není zdaleka všechno, co jsem chtěla říct, ale bezpochyby si na něco dalšího co nevidět vzpomenu. A ano, bude mi jedno, že to třebaže většinu zajímat nebude. :3
Tak kde začít... od nejhoršího! Nevím přesně, co se kolem toho všechno událo, vím jen to, co se ke mě nakonec ve finále doneslo a po pravdě, právě to se mi vůbec nelíbilo.
Za prvé, neviditelní admini?! Ne, to je fakt ošklivý. Budu mluvit za sebe, ale možná to někdo cítíte stejně, že jsem ráda informována o tom, kdo se hrabe v administraci fora na kterém hraju a koho mám případně bičovat či zahrnovat chválou za jeho činy. Nevím, nevím, ale docela se mě to dotklo.
A za druhé, hotová věc. To je další, co se mi nelíbilo, postavit nás před hotovou věc, neptat se na naše názory. Jsem tady už dlouho, zažila jsem tu lecos a systém "zvolte si sami" se mi vskutku zalíbil. A přišlo mi smutné, že se vypařil skoro tak stějně rychle, jako se objevil. Nepochybuji o tom, že by stejně měli Memphi s DW navrch, ale nikdo by nic nemohl namítat. Oni by byli zvoleni většinou, ta většina by sama byla zodpovědná za to, co oni vytvářejí, protože jim tím dala svou důvěru. Všichni by si krásně žili a radši mlčeli. Jenomže teď mají, rep. máme právo se vyjádřit. A ano, dřív takový systém byl - beru si toho, toho, toho a toho a vaše názory mě nezajímají - ale to nikoho hlasovat nenapadlo. Kdežto teď už to tady bylo, i v tomto případě to bylo navrhováno a nebraly se na to žádné ohledy, což je další bod na programu, který mě nevýslovně vytáčí.
Shrnu-li to, je hnusné skrývat před uživateli ty, kteří mají na foru takovou moc, z toho se moc důvěry nevytluče. A nedat všem stejné možnosti také není moc přínosné pro vztahy. No tak kolik nás tu je? Kolem čtyřiceti? A to bychom se snad na nějakém vedení nedokázali dohodnout? Dokázali, kdyby jsme k tomu měli možnost.
Myslím, že tohle není zdaleka všechno, co jsem chtěla říct, ale bezpochyby si na něco dalšího co nevidět vzpomenu. A ano, bude mi jedno, že to třebaže většinu zajímat nebude. :3
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Súhlasím so všetkým so Sode, myslím, že vypisovať podobné veci ako ona nemusím, keďže sa vyjadrila úplne sama aj za mňa.
Ale... Rede.. priznajme si to. Keby ťa Raiden spravil adminom, tak ty by si o tomto ani nepípol. A nehovor, že nie. Ako admina som ťa už videla a ver mi: Ja by som ťa ako Admina rozhodne nechcela.
Promiň, ale ja vidím v tom tvojom prvom príspevku, ako moc chceš, aby si sa stal adminom. Pokojne ma ukameňuj, ale ja to proste tak vidím, za to nemôžem. Promiň, že tu na teba kydám špinu, ale ja si proste pomôcť nemôžem, keď vidím, akým smerom to všetko mieri.
Ale som za, aby sa spravilo hlasovanie... a ak vyberú teba... tak im treba.
Ale... Rede.. priznajme si to. Keby ťa Raiden spravil adminom, tak ty by si o tomto ani nepípol. A nehovor, že nie. Ako admina som ťa už videla a ver mi: Ja by som ťa ako Admina rozhodne nechcela.
Promiň, ale ja vidím v tom tvojom prvom príspevku, ako moc chceš, aby si sa stal adminom. Pokojne ma ukameňuj, ale ja to proste tak vidím, za to nemôžem. Promiň, že tu na teba kydám špinu, ale ja si proste pomôcť nemôžem, keď vidím, akým smerom to všetko mieri.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Nechápu akorát ten výraz neviditelní admini... Raiden to oznámil a oni jsou v Adminské grupě... o.O
A stejně... fuck that shit, akorát se mezi sebou rozhádáte a neshodnete se na ničem už...
A stejně... fuck that shit, akorát se mezi sebou rozhádáte a neshodnete se na ničem už...
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Mina napsal:Súhlasím so všetkým so Sode, myslím, že vypisovať podobné veci ako ona nemusím, keďže sa vyjadrila úplne sama aj za mňa.
Urážíš mě a dovolím si s tebou nesouhlasit. Jsem dostatečně férovej člověk na to, aby se mi tenhle přístup nelíbil, ať se jedná o mě či ne. Vůbec nevím, co jsi za člověka, nikdy dřív jsem se s tebou nebavil, neznám tě. To samý platí i u tebe. Tohle skutečně nenávidím. Já adminem samozřejmě být chci, to nepopírám, myslím si, že si to zasloužím, nikdy jsem nedělal nic špatnýho a vůbec nevím, o čem mluvíš ve svým "Ako admina som ťa už videla a ver mi: Ja by som ťa ako Admina rozhodne nechcela".. Řekni, bylo to na tomhle fóru? Rozveď to trochu Ze všech těchto sporů je mi dost zle, ale tohle nejde neřešit.
Edit: Omlouvám se za svoji výbušnost, ale vážně mě uráží, že člověk, kterej mě vůbec nezná, o mně mluví jako o nějakým špatným člověku. To je na mě prostě moc. Já nemám problém příjmout ten fakt, že mě nechceš jako admina, respektuju to, pokud k tomu máš nějaký svoje vlastní důvody.
Naposledy upravil Red dne Thu Aug 23, 2012 11:08 am, celkově upraveno 1 krát
Red- Kapitán 9. divize
Satoshi napsal:Nechápu akorát ten výraz neviditelní admini... Raiden to oznámil a oni jsou v Adminské grupě... o.O
Satoshi tady jde ale o to že je tam přidal a nikdo o tom do té chvíle nevěděl.Najednou se objevili mezi adminama,jakoby zázrakem.A Raiden to zveřejnil stylem (aspoň mě to tak přijde).“Tak tady máme dva adminy kteří jsou od teď prostě nad vámi.“Ano jak psala Sode takový systém tady kdysi byl.Tomu už je ale dávno.
Uraziť som ťa nechcela, aj keď to asi tak vyznelo. Ide o môj názor, bohužiaľ. Ja nerada som proti niekomu a taktiež sa nerada hádam, ako ty, ale teraz to začalo a ja ustúpiť nehodlám.
Jedine, za čo ťa uznávam, je, že si šikovný v tom kreslení a tak. To ti budem s úsmevom chváliť a obdivovať ťa. Práveže, vďaka tebe a Raidenovi som sa uchýlila k robeniu podpisov a avatarov v PS. Ale vidieť ťa ako admina? Tak to asi nie.
Poznať ťa osobne nemusím. Musí tu niekto poznať admina, aby mu vadilo jeho správanie a jednanie? Nemusí. Či tu zavedieme pravidlo, že kto sa nový registruje, tak pôjde k tebe na koberček, aby ste si pokecali a spoznali sa? Ja, napríklad, Miss moc nepoznám. Ale ako som videla, tak je nápaditá a spravodlivá (aj keď sa trošku kúsla s tým, že dala bojový bankai do liečiacej divízie, ale na to už asi mala svoj dôvod) a tiež šikovná. A toto som dala ako príklad.
Tak poďme k tomu adminovi na BA. Starať sa o vzhľad: Dávaš moc krikľavé farby, aj keď nie je problém to zmeniť, ale robíš ich stále. Týmto nehovorím, že sa mi tvoje výtvory nepáčia, ale moje citlivé oči si na to nezvyknú. Admin sa nemá starať do hry, čo si aj ty vlastne robil, keď si tu adminom bol. Vadí mi to, že si tu bol hlavnou postavou a prečo by si nemohol byť zase? Bohužiaľ sa mi teraz všetky veci nevybavujú, ale nehodlám na teba kydať všetku špinu, keďže to rada nemám.
Ak si ochotný zmeniť názor obyčajnej bezvýznamnej členky, tak sa na to rada pozriem. Nehovorím, že by si sa nezmenil, ale proste akým spôsobom si sa vrátil a ako to tu prevraciaš..tak promiň, ale proste mi to vadí.
Takže nakoniec: Uraziť som ťa rozhodne nechcela. Idem proti tebe, ako proti človeku, ktorý sa chce stať adminom a nie proti niekomu, koho by som nemala rada (čo nie je pravda, keďže ťa - ako si správne poznamenal - nepoznám). Lenže ja som tolerantná (a radšej riešim všetko mierovou cestou) a ja ti druhú šancu dávam, a ak si teda ochotný mi ukázať, že toto všetko je preč a dokážeš byť adminom ako sa patrí, tak rada svoj názor zmením.
Jedine, za čo ťa uznávam, je, že si šikovný v tom kreslení a tak. To ti budem s úsmevom chváliť a obdivovať ťa. Práveže, vďaka tebe a Raidenovi som sa uchýlila k robeniu podpisov a avatarov v PS. Ale vidieť ťa ako admina? Tak to asi nie.
Poznať ťa osobne nemusím. Musí tu niekto poznať admina, aby mu vadilo jeho správanie a jednanie? Nemusí. Či tu zavedieme pravidlo, že kto sa nový registruje, tak pôjde k tebe na koberček, aby ste si pokecali a spoznali sa? Ja, napríklad, Miss moc nepoznám. Ale ako som videla, tak je nápaditá a spravodlivá (aj keď sa trošku kúsla s tým, že dala bojový bankai do liečiacej divízie, ale na to už asi mala svoj dôvod) a tiež šikovná. A toto som dala ako príklad.
Tak poďme k tomu adminovi na BA. Starať sa o vzhľad: Dávaš moc krikľavé farby, aj keď nie je problém to zmeniť, ale robíš ich stále. Týmto nehovorím, že sa mi tvoje výtvory nepáčia, ale moje citlivé oči si na to nezvyknú. Admin sa nemá starať do hry, čo si aj ty vlastne robil, keď si tu adminom bol. Vadí mi to, že si tu bol hlavnou postavou a prečo by si nemohol byť zase? Bohužiaľ sa mi teraz všetky veci nevybavujú, ale nehodlám na teba kydať všetku špinu, keďže to rada nemám.
Ak si ochotný zmeniť názor obyčajnej bezvýznamnej členky, tak sa na to rada pozriem. Nehovorím, že by si sa nezmenil, ale proste akým spôsobom si sa vrátil a ako to tu prevraciaš..tak promiň, ale proste mi to vadí.
Takže nakoniec: Uraziť som ťa rozhodne nechcela. Idem proti tebe, ako proti človeku, ktorý sa chce stať adminom a nie proti niekomu, koho by som nemala rada (čo nie je pravda, keďže ťa - ako si správne poznamenal - nepoznám). Lenže ja som tolerantná (a radšej riešim všetko mierovou cestou) a ja ti druhú šancu dávam, a ak si teda ochotný mi ukázať, že toto všetko je preč a dokážeš byť adminom ako sa patrí, tak rada svoj názor zmením.
Mina- Kapitán 11. divize
Máš pravdu v tom, že dřív jsem chtěl, aby moje postava byla vidět. Tj. s tím hlavním hrdinou máš docela pravdu, ale nebyl jsem jedinej, viz. Shiro a jeho Akio . Ale o tomhle to není. Fajn, beru to, ale ujišťuju tě, že už se to změnilo. Já si to dřív neuvědomoval, byl jsem prostě zvyklej hrát tím stylem. Teď už si to uvědomuju a k tomu bojovýmu bankaii ve 4. divizi. Co si budeme povídat, největší zabiják v Seireitei vede knihovnu a assassinka, která v RPG nikoho nezabila vede druhou divizi. Zkus mi dát šanci Já se v tomhle opravdu hodlám napravit. Každopádně o tomhle tu diskutovat nemůžeme, protože tohle téma je založený z úplně jinýho důvodu. Děkuju ti za vysvětlení, jak jsem řekl, respektuju to a taky díky za kritiku grafiky, určitě s tím něco zkusím udělat ;)
Nakonec ještě dodám, že z chyb by se měl člověk poučit. Já se o to snažím už docela dlouho. Proto doufám, že to tak bude i u Raidena.
Nakonec ještě dodám, že z chyb by se měl člověk poučit. Já se o to snažím už docela dlouho. Proto doufám, že to tak bude i u Raidena.
Red- Kapitán 9. divize
Zase hádky ve vedení fóra...
Způsob jakým byli dosazeni nový admini, a není třeba řešit jestli jsou dobří ve vedení fóra, byl prostě nemyslitelný pokud bylo navrženo normální hlasování.
I když se takové hlasování protáhne na tak nějak týden pořád je to dostatečně férové k ostatním GM, kteří by se o tohle fórum chtěli starat jak nejlépe dovedou. A jestli se ta nejhlvnější trojice nedokáže na něčem schodnout, tak to se pomalu začínám bát o svoje vzomínky uchovávané v opravdu hledatelných složkách hluboko v koších
Můj názor a zároveň návrh na řešení situace by bylo ono hlasování prostě udělat s tím že z raidenova prostého povýšení by byla prostá nominace na hlasování. Bylo by jen a pouze férové aby si členové, důstojníci, podkapitáni, kapitáni, holowové a domácí mazlíčkové mohli vybrat koho prostě chtěj v centrále 46
Způsob jakým byli dosazeni nový admini, a není třeba řešit jestli jsou dobří ve vedení fóra, byl prostě nemyslitelný pokud bylo navrženo normální hlasování.
I když se takové hlasování protáhne na tak nějak týden pořád je to dostatečně férové k ostatním GM, kteří by se o tohle fórum chtěli starat jak nejlépe dovedou. A jestli se ta nejhlvnější trojice nedokáže na něčem schodnout, tak to se pomalu začínám bát o svoje vzomínky uchovávané v opravdu hledatelných složkách hluboko v koších
Můj názor a zároveň návrh na řešení situace by bylo ono hlasování prostě udělat s tím že z raidenova prostého povýšení by byla prostá nominace na hlasování. Bylo by jen a pouze férové aby si členové, důstojníci, podkapitáni, kapitáni, holowové a domácí mazlíčkové mohli vybrat koho prostě chtěj v centrále 46
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Ajo! Akio! O tom som už tiež čítala. Gomene, že som teraz kydala len na teba. Som rada, že to berieš takto a je to všetko vyriešené. Ja ti tu druhú šancu dávam a rada, ktorú mi vždy hovorieva dookola kamarátka a myslím, že pomôže aj tebe: Najskôr si premysli, čo povieš, pretože môžeš niekomu svojimi slovami ublížiť ^^ Teraz na nič nenarážam, ale proste tak trochu tuším, že by sa ti toto mohlo hodiť, tak to ber v dobrom ^^ Ešte rada, ktorú zas hovorievam kamarátke ja: Kamaráti si tolerujú chyby a vysvetlia si to všetko v pohode a nie hádaním, čo by aj Reidn potreboval, pretože toto mu tiež hovorím xD Takže rada uvidím tu zmenu a prajem ti všetko dobré
To je všetko, padám sa najesť, inak zomriem a kto by vás tu prudil, keď tu nebudem xD Koniec a mlčím! :X ^^
To je všetko, padám sa najesť, inak zomriem a kto by vás tu prudil, keď tu nebudem xD Koniec a mlčím! :X ^^
Mina- Kapitán 11. divize
Mishkenzie napsal:Satoshi napsal:Nechápu akorát ten výraz neviditelní admini... Raiden to oznámil a oni jsou v Adminské grupě... o.O
Satoshi tady jde ale o to že je tam přidal a nikdo o tom do té chvíle nevěděl.Najednou se objevili mezi adminama,jakoby zázrakem.A Raiden to zveřejnil stylem (aspoň mě to tak přijde).“Tak tady máme dva adminy kteří jsou od teď prostě nad vámi.“Ano jak psala Sode takový systém tady kdysi byl.Tomu už je ale dávno.
Nene, Mishi, tohle je zase něco jiného, ti neviditelní admini.
To je tak, ono to totiž původně nemělo být oznámeno, oni ani neměli být v té skupině. V administraci, pokud vím, existuje taková možnost jako neviditelná skupina, ve které člověk je, má pravomoce táhnoucí se s ní, ale barvu má stejnou, jako třeba úplní nováčci. Prostě to měli být admini utajení před světem, když to tak řeknu, nikdo o nich neměl mít tucha.
Sode- Kapitán 4. divize
Mohl bych se zeptat, proč "HLAVNÍM" adminem nezůstal memph? Chápu, že se třeba neangažoval v rpg a tak, ale to fórko nebo přesněji zakladatelský účet byl svěřen jemu, jakožto uživateli, kterému jsem věřil nejvíce.
On by pak případně dosazoval další adminy, které byste si volili sami.
On by pak případně dosazoval další adminy, které byste si volili sami.
Sode:Aha tak to se omlouvám o této funkci či jak to nazvat jsem nevěděl.A za to že si mi to objasnila ti moc děkuji.Protože jestli to opravdu bylo takhle tak kde potom jsme?
Memphi se svojí pozice vzdal, protože se na fóru aktivně, jak říkáš, neangažoval, Bine. Přenechal to Raidenovi, protože mu věřil asi tak jako ty jsi věřil Memphimu. Vidíš v tom problém? Já ne. Já vidím problém až v tom, kvůli čemu je tu tohle téma.
Red- Kapitán 9. divize
Problém v tom nevidím, upřímně teď nevidím v ničem problém. Raiden měl krizovou chvilku, tak povolal další adminy, k tomu "skrytí" asi měl také své důvody. Ať to vysvětlí a může se jít dál, není potřeba hned vyhazovat.
Nic zas tak šíleného neudělal, ale to vy asi nechápete...
Si myslíte asi, že když je to admin, tak nemá právo udělat chybu.
Těžko takového budete hledat.
Nic zas tak šíleného neudělal, ale to vy asi nechápete...
Si myslíte asi, že když je to admin, tak nemá právo udělat chybu.
Těžko takového budete hledat.
Bine, předpokládám, že hlavně narážíš na fakt, že jako admin jsi taky udělal (nejednu) chybu, která tě tu pozici stála, že ano? Na tohle fórum aktivně nechodíš, nevíš, co se tu děje a uživatele neznáš. Když si byl admin, tak mi nepřišlo, že by ti vlastně moc záleželo na tom, co si ostatní na fóru myslí. A jak vidíš, tak se lidem nelíbí, že se jedná za jejich zády. Stejně jako když jsi tenkrát smazal čtvrtinu fóra a snažil ses vecpat do RPG jako GM nebo co to bylo. Víš, Bine, ono tu bylo hlasování o to, kdo se tím adminem má stát a Raiden se Satoshim ho vyhráli a stali se adminy. Satoshi nebyl schopnej změnit svůj přístup a tak o místo přišel, čekalo se teda, že pokud se bude dál rozhodovat o někom ve vedení, bude se znovu hlasovat, ale ono ne. Nevím, jestli to chápeš, ale pro spoustu lidí je tohle docela důležitý.
Red- Kapitán 9. divize
Bine, nabrat další adminy, aby na to nebyl sám, nebyl jeho nápad, bylo mu to navrženo. Tudíž to zas tak krizové být nemohlo. A ke skrytí, co já vím, moc pádné důvody také nevedly.
Ale docela by mě zajímalo, co tě teď tak napadlo. Kdo ho chce vyhazovat? Já ne, já jen upozorňuji na to, co se mi nelíbí, na to mám plné právo řekla bych. A ne, nemyslíme si, a to snad mluvím při nejmenším za většinu, že nemá právo dělat chyby, ale my mu je máme stejně tak právo vytknout. On se nad tím třeba i pozastaví a příště se tohle nebude muset dít.
Ale docela by mě zajímalo, co tě teď tak napadlo. Kdo ho chce vyhazovat? Já ne, já jen upozorňuji na to, co se mi nelíbí, na to mám plné právo řekla bych. A ne, nemyslíme si, a to snad mluvím při nejmenším za většinu, že nemá právo dělat chyby, ale my mu je máme stejně tak právo vytknout. On se nad tím třeba i pozastaví a příště se tohle nebude muset dít.
Sode- Kapitán 4. divize
Binuralka napsal:k tomu "skrytí" asi měl také své důvody.
Jaký důvod mohl mít k tomu že nám zatajil kdo nad námi má určité pravomoce?
Kdyby si šéfové významných firem šachovali s vedením jak chtějí taky bychom brzy byli někde...
Sode, s tím vyhazovem nemluví o Raidenovi, ale o sobě :-D Raiden nám nesmazal půlku fóra, nevyhrožoval a nesnažil se nikoho uplácet, jen udělal chybu, která naštvala pár lidí. Nikdo ho vyhazovat nechce, jen si přejeme, aby přehodnotil situaci a zkusil se nad tím pořádně zamyslet. Nakonec, výsledek tohoto všeho bude jen na něm.
Red- Kapitán 9. divize
Rede, sebe jsem do toho vůbec nezatahoval, takže fakt nevím, co tu furt spamuješ s tím, co je už dávno vyřešený a navíc to tady ještě překrucuješ...
No když myslíš Já si zase myslím, že tvoje posty tu nemají ani minimální váhu, protože o tomhle fóru už nevíš vůbec nic
Red- Kapitán 9. divize
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: