Sagito Otirimaru - 2. divize
+4
Sode
Nawaki
Satoshi
sagito
8 posters
Strana 1 z 1
Sagito Otirimaru - 2. divize
Jméno: Sagito
Příjmení: Otirimaru
Divize: 2
hodnost: člen
věk: 88 let (vypadá na 25)
Barva reiatsu: černo-modrá
Vzhled:rozcuchané vlasy (hnědé), Tmavě modré oči, Tetování znaku Sokola na horní části zád
Povaha: Mám rád hudbu, nemám rád pár druhů jídla a lidi co se chovají namysleně. Jsem klidný, vůbec nic mě nevytočí a s nikým moc nemluvým jsem pasivní typ člověka. jsem docela rozvážný ale chybu nikdy udělám
Popis: Narozený v Ogitu.V životě jsem měl rodinu, kterou mi zabili když mi byli 3 roky .Od té doby jsem vyrůstal na ulici bez péče rodičů a kradl jsem jídlo abych přežil.Později se země stal dobrodruh a putoval jsem po různých zemích.Pzději jsem se přidal k mafii a to byla moje druhá rodina která mě později zabila.Akademie tam sem vynikal akorát v obraně a používání zanpakutou jsem taky docela dobý.Umění léčit se mi vůbec nešlo. Už od svých pěti let se ucim úhyby a akrobacii.Začal jsem jsem být klidný čím mín jsem mluvil tím sem začal ztrácet řeč a nic už mě od té doby nevynutilo abych byl výbušný.
schopnosti
zanpakutou:5
léčení:0
obranné kidou:10
útočné kidou:4
shunpo:6
Další schopnosti:výborná akrobacie, uhýbání a obrana
zanpakotou
Jméno: Rebelion
Přivolání: Atisame sei Rebelion
Duch zanpakotou: ohnivý démon z dantého srdce
útoky
1) devil claw(ďáblův dráp)- po seknutí do země se z rebeliona vystřelí čtyři modré tlakové drápy které po zasažení působí slabší vnitřní krvácení
2)Dark Flame of Wrath(temný plamen hněvu)- po vodorovném seknutí rebelionu se objeví clona černého plamenu která se mění postupně ve vlnu temného plamenu když zasáhne nepřítele způsobí mu to popáleny druhého stupně
vzhled v shinkai: Rebelion se změní v bojovou tyč z oceli obklopenou mím černo-modrým reiatsu
tím budou mé útoky o trochu silnější
Příjmení: Otirimaru
Divize: 2
hodnost: člen
věk: 88 let (vypadá na 25)
Barva reiatsu: černo-modrá
Vzhled:rozcuchané vlasy (hnědé), Tmavě modré oči, Tetování znaku Sokola na horní části zád
Povaha: Mám rád hudbu, nemám rád pár druhů jídla a lidi co se chovají namysleně. Jsem klidný, vůbec nic mě nevytočí a s nikým moc nemluvým jsem pasivní typ člověka. jsem docela rozvážný ale chybu nikdy udělám
Popis: Narozený v Ogitu.V životě jsem měl rodinu, kterou mi zabili když mi byli 3 roky .Od té doby jsem vyrůstal na ulici bez péče rodičů a kradl jsem jídlo abych přežil.Později se země stal dobrodruh a putoval jsem po různých zemích.Pzději jsem se přidal k mafii a to byla moje druhá rodina která mě později zabila.Akademie tam sem vynikal akorát v obraně a používání zanpakutou jsem taky docela dobý.Umění léčit se mi vůbec nešlo. Už od svých pěti let se ucim úhyby a akrobacii.Začal jsem jsem být klidný čím mín jsem mluvil tím sem začal ztrácet řeč a nic už mě od té doby nevynutilo abych byl výbušný.
schopnosti
zanpakutou:5
léčení:0
obranné kidou:10
útočné kidou:4
shunpo:6
Další schopnosti:výborná akrobacie, uhýbání a obrana
zanpakotou
Jméno: Rebelion
Přivolání: Atisame sei Rebelion
Duch zanpakotou: ohnivý démon z dantého srdce
útoky
1) devil claw(ďáblův dráp)- po seknutí do země se z rebeliona vystřelí čtyři modré tlakové drápy které po zasažení působí slabší vnitřní krvácení
2)Dark Flame of Wrath(temný plamen hněvu)- po vodorovném seknutí rebelionu se objeví clona černého plamenu která se mění postupně ve vlnu temného plamenu když zasáhne nepřítele způsobí mu to popáleny druhého stupně
vzhled v shinkai: Rebelion se změní v bojovou tyč z oceli obklopenou mím černo-modrým reiatsu
tím budou mé útoky o trochu silnější
Naposledy upravil sagito dne Thu May 03, 2012 11:50 am, celkově upraveno 11 krát
sagito- Počet příspěvků : 4
Datum registrace : 24. 04. 12
Re: Sagito Otirimaru - 2. divize
Hodnost učeň je sice pěkná, ovšem nepřístupná a potřebuješ i divizi ;)
Jo a trochu uber v útocích... jsou trochu OP =D
Jo a trochu uber v útocích... jsou trochu OP =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
A pokud můžu doporučit, zkus trochu zapracovat na grafické úpravě a obsahu. Obsah dělá postavu mnohem zajímavější a grafická úprava není asi úplně nutná, ale tak líp se na to kouká žejo =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Perfektně, takže... Pár připomínek...
1. učně tu nevedeme, jsi člen
2. Povaha - vůbec nám to nic neřekne o tom, jaký je. Chová se arogantně? Přátelsky? Mile? Je to optimista? Pesimista? Jak se chová ve většině situacích, je klidný? Nebo výbušný? Není to narcista? Můžeš tam toho napsat víc, a hlavně něco jiného. To, co tam je, můžeš ponechat, ale rozhodně to nestačí.
3. Popis (Historie) - Nepochybuji o tom, že by se to dalo mnohem více rozepsat, než na ani ne dva řádky.
4. Zanpakuto - Na to nejsem zrovna nejlepší rádce, ale už se vyjádřil Satoshi....
5. Když už jsi si k tomu nevyšmuchal obrázky, ač nejsou povinné, tak by bylo vskutku fajnové, kdyby jsi si to torchu po grafické stránce zůhlednil. Minimálně tučně zvíraznit jednotlivé názvy bodů charu.
To by mohlo být vše tak nějak shrnutě, rozvedeně... Hodně zdaru při úpravách.
1. učně tu nevedeme, jsi člen
2. Povaha - vůbec nám to nic neřekne o tom, jaký je. Chová se arogantně? Přátelsky? Mile? Je to optimista? Pesimista? Jak se chová ve většině situacích, je klidný? Nebo výbušný? Není to narcista? Můžeš tam toho napsat víc, a hlavně něco jiného. To, co tam je, můžeš ponechat, ale rozhodně to nestačí.
3. Popis (Historie) - Nepochybuji o tom, že by se to dalo mnohem více rozepsat, než na ani ne dva řádky.
4. Zanpakuto - Na to nejsem zrovna nejlepší rádce, ale už se vyjádřil Satoshi....
5. Když už jsi si k tomu nevyšmuchal obrázky, ač nejsou povinné, tak by bylo vskutku fajnové, kdyby jsi si to torchu po grafické stránce zůhlednil. Minimálně tučně zvíraznit jednotlivé názvy bodů charu.
To by mohlo být vše tak nějak shrnutě, rozvedeně... Hodně zdaru při úpravách.
Naposledy upravil Sode dne Tue Apr 24, 2012 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Sode mě předběhla :-) Jak řekla - povaha, historie, obrázek. O zanpakutu se kdyžtak pobavíme potom :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Nevím jak to vypadalo předtím, ale ta zanpakuto mi pořád připadá trochu divná.
Jsi člen, podle čeho určuješ slabší a silnější? Raději si zvol něco mezi oběma efekty a měj to na oba dva soupeře, jak silného tak slabého... Na konci ten slabší stejně skape rychlejc...
+ nemám ponětí co někdo kdo má 14 bodů v kidu dělá na přímačkách do 2. divize
Jsi člen, podle čeho určuješ slabší a silnější? Raději si zvol něco mezi oběma efekty a měj to na oba dva soupeře, jak silného tak slabého... Na konci ten slabší stejně skape rychlejc...
+ nemám ponětí co někdo kdo má 14 bodů v kidu dělá na přímačkách do 2. divize
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Není jedno do jaké divize chce jít? :-D Pravidla přímo neříkají - máš víc jak 10 v kidou padej do pětky nebo vic jak deset v shunpo tak do dvojky, je to na hráčích ne? :-D Záleží na kapitánovi, jestli hráče s postavou přijme..
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Ryuuka: Jenom jde o to, že když má takové schopnosti, měl by jít do divize, kde svůj potenciál využije naplno ;)
Technicky vzato by měl, ale v pravidlech to není a tak je čistě na něm, kam půjde, pokud mu to kapitán povolí no ne? :-) Kapitán mu přece kupříkladu když má málo bodů v Shunpo a hodně v Kidou může vstup do divize znepřístupnit, pokud o člena s takovými schopnostmi nestojí :-)
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
To se moc nepraktikuje vzhledem k tomu, že členů už je tak málo =D
Mno, v podstatě už by to šlo, ale poprosím tě, aby sis to naposled prošel a třeba místy něco doplnil nebo upravil, například historie je tak trochu páté přes deváté, tak by to mohlo být nějak uspořádané, třeba časově. Až to budeš mít, tak to schválím :-)
Nechtěl by sis změnit podobu Shikaie...tuhle už tu někdo má...a ten někdo jsem já .
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
OK, schváleno, jen ještě tedy změň vzhled shikaie, když si Mishkenzie všiml podobnosti :-) A až budeš přijatý do divize kapitánem, kterého sis vybral, můžeš začít hrát v Akademii :-)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: