Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zahrada Pána Labyrintu

5 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Zahrada Pána Labyrintu - Stránka 2 Empty Re: Zahrada Pána Labyrintu

Příspěvek pro Firel Tue Oct 04, 2011 8:57 pm

Firel
Takže yasumaru nechce aby všichni vděli že je kapitán, a já nechci mít problémi s formalitami takže ho v tom nechám. Pomyslel jsem si při průzkumu vchodu.
Potom Fuji zmínil něco na způsob že by jsme neměli chodit do zahrady.
Echm. Co jsi to říkal? Ozval jsem se zevnitř zahrady.
Honit se za halucinacema může bnýt sice na nic, ale stratit se tu nehodlám.
Pro jistotu jsem zkusil vytvořit druhý vchod hned vedle toho původního. Chtěl jsem si být jist že když se v zahradě ztratíme že si budeme moci vymlátit cestu ven.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Oct 04, 2011 9:05 pm

Fujikage
Facepalmnul. Byl sice špatný nápad jít do zahrady ale asi už se nedalo nic dělat tak šel za Firelem. Jestli se tady ztratíme tak jsem vám to říkal. bručel si po cestě, po chvilce ho to přešlo a začal se rozhlížet okolo z čeho je celá zahrada tvořena. Byla to opravdu halucinace ? Jestli ano tak je to špatné.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 05, 2011 11:01 am

Firel -> Díru jsi snadno prorazil. Zdálo se, že zahrada není vyrobena z ničeho jiného než z prachobyčejného kamene...

Yasumaru

"Víte, já bych tam taky radši nechodil. Myslím, že pouštět se v Huecu Mundu do prozkoumávání podezřele vypadajícího bludiště není zrovna dobrý nápad..." snažil se hlavně Firela odradit od toho, aby šel dovnitř. "Jsem si jistý, že je to nebezpečné!" volal za ním a sám za hranici prvních kamenů ani nestoupl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 05, 2011 2:10 pm

Firel
Vylezl jsem novým východem hned vedle Yasumara.
když se vám tam nechce tak tam tedy nepůjdeme, ani já sám nevím co tam na nás může skočit. Ale ted jsem zjistil že není moc těžké vytvořit si nové chodby.
Sklepal jsem ze sebe písek a pokračoval.
Kde ovšem chcete hledat kandidáty kteří by nám otevřeli gargantu?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Oct 07, 2011 5:11 pm

Hikaku Kioshi

Celou dobu stál vedle Yasumara protože vkročit do zahrady v HUECO MUNDO o které nic neví mu nepřipadalo moc chytré.Po tom co se Firel otázal na oné kandidáty začal uvažovat.Po malé chvíli ze sebe vydal "Myslím že tady asi ne.Dle mého názoru je jedno kterým směrem se vydáme.Nevíme kde přesně jsme a než bychom zjistili svou přesnou pozici zabralo by to určitý čas." Opravdu věřil v to že brzy na nějakého Hollowa narazí ať půjdou kamkoliv.Hlavně nechtěl být zde začínal z tohoto místa mít opravdu špatný pocit.Nevěděl proč ale opravdu mu připadalo velice zvláštní.Chtěl sice odejít od zahrady no nechtěl odejít z Hueco Mundo.Přišlo mu zvláštní odcházet nýbrž když už je sem někdo poslal musel k tomu mít nějaký důvod.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 07, 2011 10:01 pm

Yasumaru

"Nevím přesně, co v té zahradě je, ale v jednom mi věřte... Nenajdeme tam nikoho, kdo by nám byl ochotný pomoct." Rozhlédl se kolem. Všude byl písek a pusto. "Tenhle svět je tak nevyzpytatelný... Všude to vypadá stejně, ale přitom za každou dunou se může skrývat nebezpečí... nebo pomoc!" dal nahlas průchod svým myšlenkám. Říkal si, že by se hodilo aspoň nějaké vodítko, kam by se měli dát... ale asi to bylo jedno.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 07, 2011 10:27 pm

Firel
Můžu se podívat z výšky jak to vypadá kolem, a jestli není někde na dohled nějaký jiný zajímavý bod.
Navrhl jsem a pomalu se zvedal na svojí právě vytvořené bariéře v domnění že se budu moci pořádně porozhlédnout.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Oct 07, 2011 10:34 pm

Hikaku Kioshi
Poslechne si rozhovor těch dvou."Ano to bys ....." jeho větu ještě ani nedopověděl a Firel se už vznášel ve vzduchu.Sledoval jej a obdivoval jeho zacházení s Kido.Doufal v to že Firel něco zahlédne toužil vidět co všechno se v Hueco Mundo nalézá."Mimochodem Yasumaru dobrá myšlenka" odvětil kapitánovi o němž ale nevěděl že je kapitánem a nahodil jeho obvyklí úsměv.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 10, 2011 2:13 pm

Firel -> Při pohledu zhora jsi viděl, že Labyrint je skutečně obrovský. Hlavně bylo zvláštní, že některé oblasti jsi nemohl vůbec prohlédnout, jako by je něco chránilo, aby nikdo zvnějšku nevěděl, co se tam skrývá. Na severozápadě jsi celkem blízko vás viděl nějaké tmavé, roztroušené skály. A daleko za dunami na východě se něco lesklo, asi nějaká stavba. Nevěděl jsi o tom, že by se v Huecu Mundu vyskytovaly jiné stavby, doopravdy stavby, než palác Las Noches. Jinak jsi viděl na všechny strany jen poušť. Na jižní straně se ti zdálo, že se něco v poušti pohybuje, nějaké tmavé tečky, ale bylo to moc daleko na to, abys poznal, co to je.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Oct 10, 2011 5:01 pm

Firel
Šel jsem zpátky dolů inforovat ostatní o tom co jsem viděl.
Takže návštěva zahrady je zbytečná. Pokud by jsme neměli v plánu jí opravdu srovnat s pískem. Pokoušel sem se nebrat tuhle situaci až tak vážně.
Na výběr máme další divný šutry na severozápadě. Nebo něco co by mohla být budova na východě. A když jsem se snažil zaostřit na jih tak mi bud před očima lítala holow-moucha nebo máme na jihu pohybující se potenciální cíl. Takže, nějaké nápady? Já osobně bych šel na východ k té budově nebo na západ ke skalám.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Oct 11, 2011 8:34 am

Hikaku Kioshi
Pohlédne na Filera a ostatní.Čeká na jejich vyjádření no když se nikdo jiný nemá k slovům tak promluví."Já osobně bych šel na ten východ pokud by tou budovou byla nějaká rozvalina mohli by se tam nalézat nějací Hollow které bychom využili k odchodu odsud.I když ve skalách by k nalezení Hollowa mohl být větší šance.".Jiný důvod proč tam jít neměl každopádně už chtěl vypadnout z tohoto místa a vydat se prozkoumat Hueco Mundo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Oct 11, 2011 4:38 pm

Fujikage
Šel bych za budovou můžou tam být lidé kteří by mohli otevřít gargantu a jinak docela pochybuju že by hollow stavěli. Sednul si a prohlásil tady v téhle zahrade už byla celkem nuda
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 11, 2011 10:02 pm

Yasumaru

"Asi... asi ano, ale... Jak správně řekl Fujikage-san, hollow nestaví, proto mě napadá jenom jedna stavba, která by to mohla být... a to se mi nelíbí... V Las Noches podle všeho sídlí mocní hollow a jejich úmysly jsou nejasné..." Pravda, pocházel odtamtud i Modos a ten jim pomohl se dostat s Hueco Mundo už jednou, ale... jaká byla šance, že se takový hollow najde podruhé? Rozhlížel se po svých druzích. Pokud půjdou k té stavbě, půjde s nimi a bude doufat v nejlepší... a ono nakonec v Huecu Mundu šlo vybírat pouze mezi zlem a menším zlem a ještě se dost těžko poznávalo, které je to menší.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 12, 2011 7:50 pm

Firel
Lidé, v Hueco Mundo... Podotkl sem.
Logicky nemožná kombinace a on jí ještě vyřkl nahlas.
Když o tom tak mluvíte, šel bych navštívit hory. On nám víceméně stačí jakýkoliv holow schopný otevřít gargantu. jen mi připadá nelidské toho holowa potom zabít.
Ještě jednou se podíval do zahrady a potom pokračoval.
Jestli nikdo nechcete navštívit zahradu tak bychom vyrazilili na severo-západ ke skalám.

Naposledy upravil Firel dne Thu Oct 13, 2011 9:20 pm, celkově upraveno 2 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 13, 2011 8:07 pm

Yasumaru

přikývl.
"Jsem pro," pronesl jen a sevřel ruku na jílci zanpakutou, aby dal najevo, že je připravený vydat se do nebezpečí. Haori kapitána třetí divize, které z neznámého důvodu držel složené doteď v ruce, si zastrčilo do shihakushou na prsou, aby ho neztratil a aby mu nepřekáželo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Oct 14, 2011 7:17 pm

Hikaku Kioshi
"Také nevidím žádný problém.Sice bych si rád zabojoval ale kdo ví jak silní Holow se nyní v Las Noches." řekl a postavil se kousek za Firela na znamení toho že je připraven na cestu a do zahrady se mu nechce.Byl celkem natěšený na to až se dají na cestu už ho to t opravdu přestávalo bavit.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 14, 2011 7:57 pm

Firel
Po schválení většinou skupiny jsme se tedy vydali na cestu nudnou, a nebezpečnou pouští.
Bylo mi celkem jedno co za pasti nás může potkat, alespoň pokud jsem se myšlenkami nedostal na pasti které na místě zabijí celou skupinu, ale takové pasti tu snad nenajdeme.
Další potenciální nebezpečí mohl být holow, který by nás zákeřně napadl po cestě. Nějak by jsme se s ním vypořádali a mohli by jsme domů.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 17, 2011 4:28 pm

Pokračujte v topiku Jeskyně umírajících.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down