Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zahrada Pána Labyrintu

5 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Zahrada Pána Labyrintu Empty Zahrada Pána Labyrintu

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 31, 2011 6:23 pm

Hikaku, Firel, Kage -> Probudili ses zimou. Zjistili jsi, že jste na velice podivném a nehostinném místě. Obloha byla prázdná, jen bledý srpek měsíce na ní mrtvolně zaléval krajinu svým světlem. Krajina nebyla o nic zajímavější než pustá obloha. Všude jen písek, bílý písek, místy malé stromečky, kam až jste dohlédli. Vlastně ne... na jedné straně se vám zdálo, že na obzoru vidíte nějakou podivnou vidinu! Fatamorgánu zelené zahrady, jako ostrůvek života v poušti. Změnila se krajina nebo jste se dostali někam úplně jinam? Firel ležel při probuzení na Kagem, Hikaku nějaký ten kus od nich.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Zahrada Pána Labyrintu Empty Re: Zahrada Pána Labyrintu

Příspěvek pro OuYee Sun Sep 04, 2011 8:55 am

Fujikage Kunimatsu
Probudil jsem se pod Firelem,první impuls byl ho dostat ze sebe. Nějákým způsobem jsem ho setřásl,vstal a začal se rozhlížet.Hueco Mundo ? To jsme asi špatně zabočili. To že se naše skupina probudila v Huecu Mundu uplně stačilo a začal jsem probouzet ostatní. Žádné zahrady jsem si nevšímal.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 04, 2011 1:06 pm

Firel
Po chladném probuzení jsem se snažil rozvzpomenout jak jsme se sem vlastně dostali. Ale kromě tmy a následné zimy v poušti jsem si nepamatoval na nic.
Jak jsme se sem ksakru dostali?! Zeptal jsem se Kageho zatímco jsem ještě ležel na písku.
Potom jsem se zvedl, otřepal a začal si prohlížet vidinu.
Co myslíš, je to tam bezpečné nebo ne?
Zeptal jsem se a pomalu vyrazil k vidině.

Naposledy upravil Firel dne Fri Sep 16, 2011 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shark Mon Sep 12, 2011 5:03 pm

Spoiler:

Reinbofearī

Jůůůůůzahučí když ucítí reitsu nějákých tří shinigami. Okamžitě svojí duševní energii skryje na minimum a jde k jednomu ze vstupů do zahrady.
Je zde brána okolo které je jakási bariéra z nánosu kamení, vedle brány je i malinký potůček, který se za bránou dále vlní a meandruje v jednom z meandrů je místo kde jsou malinké bílé rostlinky (bledule), Reinbo si je trhá a sedí na tomto malinkém paloučku, přitom pečlivě vyciťuje reitsu oněch příchozích.

Shark

Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 13, 2011 9:12 pm

Firel
Přicházel jsem pomalu k cekem zajímavému úkazu.
Hromady balvanů bych v Hueco Mundo ignoroval. Ale že je tady v týhle poušti voda! To už je unikátní.
Levou ruku jsem si pro jistotu, nebo spíše z neznalosti toho před čím se právě nacházím, za záda a snažil se oslovit barevného holowa.
Nepřestane mě to tu překvapovat. Vodu bych tu opravdu nečekal. Toto bylo trochu nepromyšlené, ale at už bude to duhové cosi rychlé jakkoliv, tak vzdálenost deseti metrů by mohla pro moje reflexi stačit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 27, 2011 10:55 am

Najednou jsi pocítil mírnou závrať, a potom více než mírný náraz nějakého objektu do tvé osoby. Něco, nebo spíš někdo, na tebe spadl...

Yasumaru

vůbec netušil, co se stalo. V jednu chvíli zažíval srdceryvnou scénu v Rukongaii, v dalším se řítil... kam? Nevěděl a nějakou dobu to ještě zjistit neměl, protože byl v bezvědomí. V ruce však nadále svíral haori třetí divize, které mu předal Mitoshi, než odešel do neznáma.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Sep 27, 2011 4:57 pm

Fujikage Kunimatsu
Epicky se shunpnul za pana barevného, přiložil mu prst k hlavě na znamení že umí byakurai. Mám pár otázek. Hodláš je zodpovědět ? Druhou ruku položí na zanpakuto a čeká co pan barevný řekne.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 27, 2011 9:36 pm

Firel
Co?! Pomyslel jsem si když na mě někdo dopadl. Byl jsem celkem úvězněný pod pískem.
To už tu prší menosové? Potom se Fujikage oběvil za rainbowem.
Proč má 12. divize za podkapitány takové zvěrstvo. Chvíli to nevydrží v klidu a diplomatické řešení jim taky nic neříká.
Vidím že způsoby si zdědil po tvém předchůdci. Taky nevydržel v klidu a kvůli tomu zemřel.
Potom jsem se začal vyhrabávat z písku. Zajímala mě ted reakce toho duhového holowa.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 28, 2011 4:03 pm

To je zajímavé, kdesi v dálce je vidina zahrady a vy se k ní nějak záhadně hned dostanete, a přesně na to správné místo, abyste našli jediného hollowa v okolí, který skrývá své reiatsu. Trochu moc příhodné jste si to udělali, ne? :-D OuYee ani nepopisoval, že by tam šel a někoho našel, a najednou mu míří na hlavu... no, jak jsem říkala, zajímavé :-D

Firel, Kage -> Náhle jako by se vám rozsvítilo... To, co jste viděli, vůbec nebyla voda, nýbrž hladký, plochý útvar z průzračného křišťálu. A duhová postava... nic víc než socha, nebo možná útvar z duhového kamene vzdáleně se tvarem podobající člověku. Nebylo tak snadné přepadnout hollowa, který znal tohle místo mnohem lépe, než vy... navíc když jste ani nevěděli, že tu je. Tahle zahrada byla hodně podivné místo, jak jste mohli poznat, jak jste tak stáli na jejím okraji. Byla to vůbec zahrada? Kdo ví. Obklopovaly vás kamenné útvary nejčastěji šedé a bílé barvy, hrubé i hladké, vysoké a tenké stejně jako geometrických tvarů nebo prostě tvaru obyčejných balvanů. Bylo to spíš jako obrovská, rozlehlá stavba a nikdo nemohl říct, co nalezne, pokud se vydá hloub. Ozývalo se odtamtud volání... nebo to bylo hučení větru? Ale v Huecu Mundu přece vítr nefouká...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Sep 29, 2011 3:17 pm

Firel
Byl jsem si tak jistý že tady někdo je, a on to byl přelud? Ale co ho způsobylo...
Doufám že tyhle šutry nezpůsobují nějaké divné halucinace.
Najednou jsem si nebyl jistý co dělat dřív. Jestli se pokusit probudit Yasumara nebo začít zjištovat co je to za kameny.
Rozhodl jsem se budit Yasumara všemy možnými a dostupnými prostředky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 30, 2011 8:58 am

Yasumaru

"Eeehhh..." vydal ze sebe, když s námahou otvíral oči a snažil se zaostřit na svět okolo sebe a na toho, kdo ho budí. Když ho identifikoval, mírně se zamračil. "Dakuraito-fukutaichou?" řekl chabým hlasem. "Co se stalo, kde to jsme?" zeptal se automaticky na to, co se mu honilo hlavou, která ho poměrně bolela.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 30, 2011 3:18 pm

Firel
Nečekal jsem že mi povede probudit Yasumara tak rychle.
Co se stalo to nevíme ani my, ale asi jsme někde v Hueco Mundo.
Potom jsem se postavil, šel se pořádně podívat na ty kameny očekávajíc další otázky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 30, 2011 9:31 pm

Yasumaru

ospalost i nevolnost byly hned potlačeny návalem adrenalinu.
"Cože? V Huecu Mundu?!" vyskočil okamžitě na nohy a rozhlížel se kolem sebe. Bylo to tak... tohle opravdu byl ten zlý, mrtvý a nehostinný svět! "Ale... jak... to není možné, vždyť..." Opravdu nechápal, co se to děje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 30, 2011 10:36 pm

Firel
Ani já nevím jak jsem se sem dostal, Byl jsem na cestě k okraji rukongai, potom jsem na chvíli omdlel a probudil se celkem pěkný kus od tohoto zřejmě jediného zajímvého bodu v širokém okolí
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Sep 30, 2011 11:17 pm

Hikaku Kioshi
Spoiler:
Probudil se v něčem bílém a sypkém nevěděl co to je no svou strukturou to připomínalo písek.Pomalu se zvedl ze země a snažil se vzpomenout na to co pil za alkohol že si nepamatuje kde byl a jak se dostal sem.Vstal ze země a rozhlížel se kolem v dáli viděl něco jako zahradu ale krom ní bylo všude pusto.Cítil zde Reiatsu tří dalších Shinigami a vycházelo odněkud z oné zahrady.Za pomocí Shunpa se tedy začal přesouvat k oné zahradě.Za nějakou chvíli se tedy objevil v ní.Viděl že zde je kapitán šesté divize a kousek od něj také zástupce kapitána páté divize.Když zpozorněl všiml si i zástupce kapitána dvanácté divize mířícího prstem na nějaký barevný kámen. „Ten toho asi také hodně vypil.“ Pomyslí si při pohledu na něj.Pomalím krokem se přesune ke kapitánu šesté divize a ke zástupci kapitána páté divize."Promiňte že se vám mísím do debaty ale zajímalo by mně kde se to nacházím asi jsem včera někde něco zapíjel a jednoduše si nepamatuji kde jsem byl a jak jsem se sem dostal."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Oct 02, 2011 8:50 pm

Firel
To jak jsme se sem dostali si nepamatujeme nikdo, takže se tím netrap. Horší bude vymyslet jak se dostat zpátky.
Ne, takhle to opravdu nepůjde. Pokoušel jsem se zastavit proud mích myšlenek, který už znovu tvořil šílené nápady.
Dal bych si tady pozor na to co vidíme, nevím jestli to bylo tím horkem, nebo jestli jsem se příchodem do Hueco Mundo praštil do hlavy, nebo jestli je to těmahle šutrama, ale měl sem tu dočasnou halucinaci. Upozornil jsem Hikaka
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 03, 2011 3:35 pm

Yasumaru

"Přesně o tom právě mluvíme," usmál se, jako by se nechumelilo. "Vypadá to, že jsme v Huecu Mundu... ale jak jsme se sem dostali, nikdo netuší. Ovšem hádám, že teď bychom spíš měli řešit otázku, jak se dostat zpátky... nebo se tu někdo z vás chce zdržovat?" otázal se přítomných, ale nečekal pozitivní odpověď. Už tu byl a nechtěl si ten zážitek zopakovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Oct 03, 2011 4:15 pm

Fujikage
Uvědomil si že mluví do zdi tak toho radši nechal. Já bych se zdržel pobýhají tady živé pokusy které mohou být přínosem. Prohlásil a začal se rozhlížet okolo, ty kameny ho celkem zajímaly tak si kousek ulomil a schoval.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Oct 03, 2011 7:44 pm

Firel
Souhlasím s Fujikagem, když už jsme tady bylo by doré nejdříve zjistit PROČ jsme vůbec tady. Nebo co nás sem dostalo.
Šel jsem blíže prozkoumat ten vchod do zahrady.
Ostatně, napadají mě 3 způsoby jak se od tud dostat, 2 zaberou nějakou tu přípravu, a já pravděpodobně zkončím v bezvědomí. A ten třetí. Ten je rovnou zakázaný.
Pronsel jsem nahlas zírajíc do zahrady a potom jsem se otočil přez rameno na ostatní.
Takže k čemu se přikláníte?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Oct 03, 2011 8:23 pm

Hikaku Kioshi
Koukne na všechny tři s údivem a dojde mu že to že neví kde je nebylo způsobeno jeho večerním popíjením alkoholu."Takže Hueco Mundo říkáte?" Pronese s trochou nadšení v hlase nýbrž se sem vždy chtěl podívat.Poté ze sebe ještě vydá."Není tu možnost že nás sem vyslali za nějakým účelem akurát si to nepamatujeme?" po těchto slovech se nachvíli odmlčí ale vzpomene si na to že Firel také něco říkal a tak na jeho slova zareaguje."Smím li se zeptat při kterých dvou způsobech bys upadl do komatu?Nejsou to zase nějaké tvé pokusy s Kido že né?Oba víme jak to dopadá" měl tím na mysli jejich dávný souboj při kterém se od Firela naučil jednu dosud nejmenovanou techniku.Také mu bylo divné že tyká podkapitánovi páté divize ale když si tykali předtím proč né teď
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Oct 03, 2011 9:11 pm

Firel
Přímo ďábelsky jsem se podíval na Hikaka.
Můj poslední experiment s kidem naštěstí pro seireitei nebyl uveden v platnost. Byl by to vskutku epický ohňostroj.
Potom se zase podívám směrem do zarhady.
Způsoby jak se od tud dostat jsou.
Zaprvé a asi nejjednoduší. Najít a nějak donutit holowa aby nám otevřel gargantu do světa lidí.
Zadruhé a to je ten pokus při kterém skončím v bezvěomí v každém případě. Je skombinování tří kido na celkem vysoké úrovni a teleportovat nás do Soul Society. Nemluvě o tom že by jsme potřebovali někoho o kom stoprocentně víme že je na druhé straně.
A zatřetí. Zakázaná technika která nás rovnou teleportuje do Soul society, jenže její použítí je trestné.
Stejně si ale myslím že menší průzkum by neškodil. Nemyslím si totiž že nás sem jen tak poslali. Byl jsem na cestě k hlídkové věži na kraji západního rukongai.

Když jsem dokončil menší objasnění situace doufal jsem že všichni dávali pozor. Neměl jsem zrovna dvakrát v úmyslu se opakovat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 03, 2011 9:34 pm

Yasumaru

Moc se mu nechtělo to tady zkoumat, jelikož se mu zdálo, že tohle místo poznává z jejich minulé návštěvy, a moc se mu to nelíbilo.
"A jak přesně funguje ta zakázaná technika?" zeptal se tedy. "Po pravdě zatím nejschůdnější se mi zdá požádat nějakého toho hollowa o laskavost... Ano, uvědomuju si, že je to zoufalé..." řekl podkapitánům svůj názor. Neměl na sobě svoje haori, takže pokud ho dobře neznali, vůbec jim nemusel dojít, že je kapitán.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Oct 04, 2011 8:26 am

Fujikage
Hollow asi tak laskavý nebude ale můžeme to zkusit. Když vezmeme v potaz že nevíme kdo je na druhé straně. Tak je to asi jediná normální možnost Pak se zadíval na Yasumara a snažil se zjistit kdo to je protože ho nikdy neviděl, pak už to nevydržel a zeptal se Vy ste kdo ?
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 04, 2011 8:14 pm

Yasumaru

"Eeeeeee já jsem Yasumaru, těší mě!" uklonil se zdvořile. Nic dalšího k tomu neřekl. I když věděl, že mu to neprojde, jelikož Firel ho zná, měl hroznou chuť utajit svou hodnost. Měl dojem, že pak by po něm všichni chtěli velení a rozhodování... a to opravdu nechtěl dělat, pokud nemusel... Raději by někoho následoval než vedl. "Vy jste zástupce kapitána dvanácté divize, že?" Yasumaru už se s ním setkal v karásnách 12. divize, ale zřejmě ani tehdy na sobě neměl haori a Kage si ho nezapamatoval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Oct 04, 2011 8:35 pm

Fujikage
Ano jsem Fujikage také mě těší.Uklonil se. Nó nepůjdeme najít nějákého toho hollowa ? Ale do té zahrady bych nechodil může být nebezpečná, kdybychom popošli někoho bysme našli. Také se zkoušel zaměřit jestli neucítí reiatsu nějákého hollowa.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: