Vaše nejoblíbenější zanpakuto!
+7
Ryuuka Hosentsu
Binuralka
Miss_Atlantis
Satoshi
Misman
Kage
Red
11 posters
Strana 1 z 1
Vaše nejoblíbenější zanpakuto!
Docela se divím, že tu takové téma není .. No.. Co si člověk sám neudělá, to nemá, že
takže.. Která zanpakuto z Bleache se vám líbí nejvíc a proč
U mě je to docela rozporuplný, protože se mi těch zanpakuto líbí víc. O první místo se pere Wabisuke, Kazeshini a Zangetsu. Zangetsu sice není tak originální jako třeba Wabisuke, kterej je podle mě fakt geniální a zároveň naprosto jednoduchej, ale má pro mě takový jistý.. Kouzlo. Kazeshini je taky strašně super a cool. Hisagi je s vyvolaným shikaiem asi o 200% cool, než kterákoliv jiná postava, která je s ním v ten moment na scéně. No.. Další moje oblíbená zanpakuto je Senbonzakura :3 Růžová je prostě ňufňuf .. Ne, ok.. Líbí se mi její schopnosti A i ten vzhled :P
takže.. Která zanpakuto z Bleache se vám líbí nejvíc a proč
U mě je to docela rozporuplný, protože se mi těch zanpakuto líbí víc. O první místo se pere Wabisuke, Kazeshini a Zangetsu. Zangetsu sice není tak originální jako třeba Wabisuke, kterej je podle mě fakt geniální a zároveň naprosto jednoduchej, ale má pro mě takový jistý.. Kouzlo. Kazeshini je taky strašně super a cool. Hisagi je s vyvolaným shikaiem asi o 200% cool, než kterákoliv jiná postava, která je s ním v ten moment na scéně. No.. Další moje oblíbená zanpakuto je Senbonzakura :3 Růžová je prostě ňufňuf .. Ne, ok.. Líbí se mi její schopnosti A i ten vzhled :P
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Vaše nejoblíbenější zanpakuto!
No já pořádně ani nevím, ale určitě tam patří Kyōka Suigetsu, co může být lepší než kompletně zhypnotizovat lidí kolem sebe a pak si s nimi dělat co chceš? Nic ale dost by mě zajímalo jak vypadá práva podoba Kyōka Suigetsu..
Kage- Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10
Tak jestli se můžou zúćastnit i zanpakuto arrancarů tak u mé jednoznačné vítězí Reina de Rosas . Né, dobře, berme to seriózně.
Z Arrancarských se mi líbí asi nejvís Hallibelin Tiburón, mám rád vodičtu :3
Z minulo-kapitánských u mé válí Kinshara, je strašně kůl, takový hrající provázek.
Ze současno-kapitánských mám rád Byakuyovi Kachý..:Senbonzakuru a Shiro-kunova Hyorinmara. I když Katen Kyokotsu a Sogyo no Kotowari nejsou špatné... Vlastně kapitánské jsou dobré všechny, až na Ryuujin Jakku
Více kapitánské... hm hm... Zabimaru pwns!
a z členských... no to je myslim jasné - Hozukimaru. A to je snad všechno
A teda finále by nejspíš vyhrála Kinshara, je děsně kůl
Z Arrancarských se mi líbí asi nejvís Hallibelin Tiburón, mám rád vodičtu :3
Z minulo-kapitánských u mé válí Kinshara, je strašně kůl, takový hrající provázek.
Ze současno-kapitánských mám rád Byakuyovi Kachý..:Senbonzakuru a Shiro-kunova Hyorinmara. I když Katen Kyokotsu a Sogyo no Kotowari nejsou špatné... Vlastně kapitánské jsou dobré všechny, až na Ryuujin Jakku
Více kapitánské... hm hm... Zabimaru pwns!
a z členských... no to je myslim jasné - Hozukimaru. A to je snad všechno
A teda finále by nejspíš vyhrála Kinshara, je děsně kůl
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
I love bad guys, Kyouka Suigetsu
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Hmmm, zanpakutou... :3
Ryuujin jakkaaaaaaaaaaa!!! :-D Grilování je nejlepší :-D Nevím, co máš proti, Miši!! :-D
Wabisuke se mi líbí, jednoduchá schopnost související chytře s povahou, to se mi líbí :-)
Kyouka Suigetsu ani ne... i když jeho lidská podoba by mě hodně zajímala :3 Ale spíš se mi líbí ten Shinjiho meč! To je celkem skvělá oblbovací schopnost :3
Senbonzakura se mi spíš líbí jako ta jeho lidská podoba, když jsou se Zabimarutachi, tak nemají chybu :-D
Kazeshini je teda taky super, není nad pořádné salátování, že :-D
Jako... Kyouka Suigetsu se mi líbí hlavně kvůli majiteli, ty schopnosti jsou taky dost kůl, ale prostě... ti frackové mi lezou na nervy, takže to jsou mínusové body :-D
Jinak ty vizardské, kromě Shinjiho, mě nijak moc neoslovily... hlavně ta obří okurka na tyči :-D
Tím jsem teda neodpověděla, který je můj nejoblíbenější... hmmm... no, Ryuujin jakka, Wabisuke, Kazeshini a ten Shinjiho :-D
Ryuujin jakkaaaaaaaaaaa!!! :-D Grilování je nejlepší :-D Nevím, co máš proti, Miši!! :-D
Wabisuke se mi líbí, jednoduchá schopnost související chytře s povahou, to se mi líbí :-)
Kyouka Suigetsu ani ne... i když jeho lidská podoba by mě hodně zajímala :3 Ale spíš se mi líbí ten Shinjiho meč! To je celkem skvělá oblbovací schopnost :3
Senbonzakura se mi spíš líbí jako ta jeho lidská podoba, když jsou se Zabimarutachi, tak nemají chybu :-D
Kazeshini je teda taky super, není nad pořádné salátování, že :-D
Jako... Kyouka Suigetsu se mi líbí hlavně kvůli majiteli, ty schopnosti jsou taky dost kůl, ale prostě... ti frackové mi lezou na nervy, takže to jsou mínusové body :-D
Jinak ty vizardské, kromě Shinjiho, mě nijak moc neoslovily... hlavně ta obří okurka na tyči :-D
Tím jsem teda neodpověděla, který je můj nejoblíbenější... hmmm... no, Ryuujin jakka, Wabisuke, Kazeshini a ten Shinjiho :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
senbonza, grimmjowova zrychlená pantera a samozřejmě barraganova schopnost .)
Tak, moje opravdu nejoblíbenější zanpakutou ze všech jéééé... Ryuujin Jakka, překvapivě k mému nicku že :-D A proč? Protože to je ohnivá zanpakutou a já oheň miluji ve všech směrech :-P Jeho schopnosti jsou prostě cool, mám rád jeho Shikai a byl bych celkem zvědavý na Bankai.
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Abych se přiznal, tak zase tak moc oblíbené zanpakuto nemám. Ale aleaspoň vzhledové to bude Tobiume. Překvapující, co?
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Hyorinmaru, Kazeshini a Kyōka Suigetsu. Pak je ještě dost dobrá zanpakuto Soi-fong a to jak shikai tak krásně destruktivní bankai.
Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Tue Aug 30, 2011 11:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
No. Suzumebachi.. Shikai je geniální, ale tne bankai je docela trapnej. Jako samozřejmě že to drsný je, ale tak v porovnání s bankaiem třeba takovýho Byakuna je to naprostá tragédie
Red- Kapitán 9. divize
No jo, ale prostě ten shikai to krásně vyvažuje ten je totiž super a zase je hezký, že jsou to pěkně protichůdné síly, když si vezmeš většinu ostatních, tak tam bankai jen většinou zesílí útok shikaie (např. Senbonzakura) a nebo je to něco podobného tady je to téměř protiklad.
Tak protiklad. Jak se to vezme. Ona ta Suzumebachi, dvě bodnutí do jenoho místa a konec jsou dost ničivý.
Vzhledem k tomu, že ta její zanpakuto v podstatě znázorňuje vosu nebo co to je, tak to i dává celkem smysl a není to zase tak rozdílný .. Jako ten shikai a bankai. Vlastně, když nad tím přemýšlím, tak to fakt dává smysl
Jakože shikai dvě bodnutí do stejnýho místa a konec.. A bankai jedno velký a pořádný bodnutí
Vzhledem k tomu, že ta její zanpakuto v podstatě znázorňuje vosu nebo co to je, tak to i dává celkem smysl a není to zase tak rozdílný .. Jako ten shikai a bankai. Vlastně, když nad tím přemýšlím, tak to fakt dává smysl
Jakože shikai dvě bodnutí do stejnýho místa a konec.. A bankai jedno velký a pořádný bodnutí
Red- Kapitán 9. divize
Ale v monoha ohledech to jsou protiklady. Shikai boj na blízko x bankai na dálku, shikai vhodný na tiché zabíjení x bankai který rozhodně nepřeslechneš , shikai malý x bankai velký...
Tak když už to tu takto spamujete tak se nejspíš přidám. Co se týká mých oblíbených Zanpakuto, tak by to bylo na dlouho. Zajímavé je, že se mezi mé nejoblíbenější patří 3 z těch silnějších, které ovšem ještě neukázaly BAN-KAI. Jedná se o: Sogyo no Kotowari, Katen Kyokotsu a Benihime
Dále se mi líbí Toshirova Hyorinmaru, ale to bude hlavně tím, že mám Toshira celkově rád.
Co se týká zanpakuto Arrancarů tak u mě vede Hallibelin [název si najděte sami].
A samozřejmě se mi líbí Zarakiho ozubený "meč", který se nejspíš taky řadí mezi zanpakuto.
Dále se mi líbí Toshirova Hyorinmaru, ale to bude hlavně tím, že mám Toshira celkově rád.
Co se týká zanpakuto Arrancarů tak u mě vede Hallibelin [název si najděte sami].
A samozřejmě se mi líbí Zarakiho ozubený "meč", který se nejspíš taky řadí mezi zanpakuto.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
(Jé, ono tu je nějaké takové téma? :-D Dobře k věci....)
Nevím, co se mi na tom líbí, ale... prostě se mi líbí Wabiskeho schopnost. Ale jinak moje snad nejoblíbenější jsou...
Hyorinmaru...
Sogyo no Kotowari...
Senbonzakura... (A to růžovou zrovna nemusím....)
Nevím, co se mi na tom líbí, ale... prostě se mi líbí Wabiskeho schopnost. Ale jinak moje snad nejoblíbenější jsou...
Hyorinmaru...
Sogyo no Kotowari...
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Sode napsal:(Jé, ono tu je nějaké takové téma? :-D Dobře k věci....)
Hyorinmaru...
Sogyo no Kotowari...
A proč jsi Sode a Sogyo?
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Jelikož Sode no shirayuki má nádherný hlas...? :3
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tak, Sode no Shirayuki se mi zalíbila hlavně kvůli Rukii... to byl první důvod... Ale v takovém TOP 10 by se už jistě našla!
Miss... Jo! To byl nejspíš taky jeden z důvodů!
Miss... Jo! To byl nejspíš taky jeden z důvodů!
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Tak moje nejoblibenější zampakuto bych mohl říct je hyourinmaru a wabiske
proč je mam za nejoblibenější zampakuto prostě prto že vypadají skvele a asi sam bych že jsu to nelepší zampakuto v anime .
proč je mam za nejoblibenější zampakuto prostě prto že vypadají skvele a asi sam bych že jsu to nelepší zampakuto v anime .
Anonymní- Anonymní
Red- Kapitán 9. divize
Similar topics
» Ankety pro Vás !
» Hospoda Zlomená Zanpakuto
» Nejoblíbenější fullbringer!
» Jaký je váš nejoblíbenější Bleach pár ?
» Vaše oblíbené?
» Hospoda Zlomená Zanpakuto
» Nejoblíbenější fullbringer!
» Jaký je váš nejoblíbenější Bleach pár ?
» Vaše oblíbené?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: