Ankety pro Vás !
+6
Sode
Solas
Ichigo88
Lee
Satoshi
Bleach Anime
10 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Tak kdo je nejlepší Kapitán z Gotei 13 ?
Váš nejoblíbenější Kapitán ?
Jaký je váš nejoblíbenější Kapitán ? Aizen,Gin a Tosen nejsou Kapitáni tak nejsou ani zahrnuti
pro mě Byakuya,ze začátku jsem ho moc nemusel kvuli popravě Rukii ale je to největší zabiják
pro mě Byakuya,ze začátku jsem ho moc nemusel kvuli popravě Rukii ale je to největší zabiják
Anonymní- Anonymní
Vaše nejoblíbenější Espada ?
Pro mě určitě Grimmjow toho jsem si oblíbil prakticky hned co se objevil
Anonymní- Anonymní
Re: Ankety pro Vás !
urcite Byakuya a Kenpachi ! Sice ma spatnou orientaci a nema bankai ani shikai ale miluju jeho raietsu...kdyby mel bankai tak by Ichiga roz*ebal jako malyho
:lol!:
Rozhodoval jsem se mezi Zarakim a Kyorakem ale dal jsem Kyoraka protože to je hroznej frajer :cooly:
Anonymní- Anonymní
:offtop: Kdyby měl Ban-Kai tak rozseká všechno a všechny :lol!:Binuralka napsal:urcite Byakuya a Kenpachi ! Sice ma spatnou orientaci a nema bankai ani shikai ale miluju jeho raietsu...kdyby mel bankai tak by Ichiga roz*ebal jako malyho
Anonymní- Anonymní
Tady je pro mě těžký hlasovat pro jednoho... proto zatím nehlasuju, ale rozmíšlím se nad Starkem a Ulquiorrou...
Anonymní- Anonymní
Binuralka napsal:Sice ma spatnou orientaci a nema bankai ani shikai ale miluju jeho raietsu...kdyby mel bankai tak by Ichiga roz*ebal jako malyho
Tak teď nevím... já myslel, že Kenpachiho zanpakuto už je přímo shikai... a že nezná jeho jméno. Stejně jako Ichigův Zangetsu je taky stále Shikai...
... jestli je to jinak, tak sorry... u tohohle vážně nevím.
Anonymní- Anonymní
nema jeste shikai... a jakto ze se zangetsu nemuze vratit do normalni formy ?
sice neni moc peknej ale ten Ichi je pak takovej...nooo proste )) NEPLNOHODNOTNEJ :lol!:
sice neni moc peknej ale ten Ichi je pak takovej...nooo proste )) NEPLNOHODNOTNEJ :lol!:
Protože Ichigo má tak obrovskej duševní tlak že to prostě nejde,tak proto nosí svojí Zampakuto v otevřený formě Shikai proto
Anonymní- Anonymní
Já myslel že má Zangetsu pořád v Shikai, protože mu Byakuya jeho zanpakutou "zničil".
Anonymní- Anonymní
Kisuke xD
No z výběru řekněme Byakuya
No z výběru řekněme Byakuya
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Hmm těžké těžké... nedokážu se rozhodnout mezi Ulem, Ulem a... Ulem
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
ja jsem si to take myslel..tak jak to tedy je ? :lol:xino napsal:Já myslel že má Zangetsu pořád v Shikai, protože mu Byakuya jeho zanpakutou "zničil".
Podle mě ta první Ichigova Zampakuto byla jen "provizorní" protože ještě neznal Zangetsua
Anonymní- Anonymní
pro mě je nejlepší Tōshirō Hitsugaya
Ichigo88- Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: