Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yasuo Fukushima - člen 13. divize

+2
Miss_Atlantis
Ranum
6 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Yasuo Fukushima - člen 13. divize - Stránka 2 Empty Re: Yasuo Fukushima - člen 13. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Apr 01, 2011 4:21 pm

Stačí když napíšeš, že zaklínáš :-) Vzorečky tam nedávej, mně nejde o to, aby to bylo odborné, já vyžaduji pouze snadnou pochopitelnost, která právě většinou vyplývá z toho, že je tam toho odborného co nejmíň, že :-) Naopak bych ti doporučila všechny pokusy o odbornost radši hodit za hlavu a napsat to nějak lidsky, to je vždycky lepší :-D
No, je to strašně dlouhý a nechce se mi tady řešit každou z těch padesáti podrobností, no takže to vidím tak, že prostě budeš mít obrannou, útočnou a pasivní schopnost zanpakutou, což je dobré bych řekla, které budou v situacích kontrolovaných game mastrem záviset na něm... tak to stejně většinou bývá :-) Myslím, že by se na tom dalo ještě hodně vylepšit, tak si to po sobě třeba přečti ještě a až s tím budeš hotový, tak dej vědět a já ti to schválím :-)
Jo a dej si přihlášku do divize :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Yasuo Fukushima - člen 13. divize - Stránka 2 Empty Re: Yasuo Fukushima - člen 13. divize

Příspěvek pro Ranum Fri Apr 01, 2011 5:21 pm

Miss_Atlantis napsal:Stačí když napíšeš, že zaklínáš :-) Vzorečky tam nedávej, mně nejde o to, aby to bylo odborné, já vyžaduji pouze snadnou pochopitelnost, která právě většinou vyplývá z toho, že je tam toho odborného co nejmíň, že :-) Naopak bych ti doporučila všechny pokusy o odbornost radši hodit za hlavu a napsat to nějak lidsky, to je vždycky lepší :-D
No, je to strašně dlouhý a nechce se mi tady řešit každou z těch padesáti podrobností, no takže to vidím tak, že prostě budeš mít obrannou, útočnou a pasivní schopnost zanpakutou, což je dobré bych řekla, které budou v situacích kontrolovaných game mastrem záviset na něm... tak to stejně většinou bývá :-) Myslím, že by se na tom dalo ještě hodně vylepšit, tak si to po sobě třeba přečti ještě a až s tím budeš hotový, tak dej vědět a já ti to schválím :-)
Jo a dej si přihlášku do divize :-)

na čem chceš co zlepšovat ještě pro bohy?
Ranum
Ranum

Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Apr 01, 2011 6:34 pm

Citovat příspěvek nad tebou je zbytečné :-)
Myslela jsem například překlepy, stavbu vět a tak :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Fri Apr 01, 2011 6:55 pm

Jo tohle to je dislekcie a disgrafie ms office vychytají dost ale ne všechno.
když myslíš že to je zbytečné ...
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Apr 02, 2011 11:16 pm

I člověk s vadou si to může přečíst nahlas a aspoň správně rozdělit slova a věty tak, aby to bylo pochopitelné :-)
Schváleno
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Sat Apr 02, 2011 11:33 pm

Je vidět že jí nemáš a nic o ní nevíš člověk s dislekcii nebo disgrafii vidí sled písmen tak jak by měl být , stejně jako sled slov. čtení nahlas važně nepomahá když mozek pošle špatný signál o slově

Ale jestli je to važně takový problem a tolik se tu dbá na větno ustavbu tak bych si tu asi moc nezahrál protože davat někomu číst každý můj budoucí psot je trochu utopická představa.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 03, 2011 12:42 am

Je to pravda, moc o ní nevím :-) Ale Shiro říká, že píšeš dobře, tak to nemůže s tebou být tak zlé, takže nevím, proč by to měl být problém :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Sun Apr 03, 2011 1:01 pm

Jop jop shiro mě zná sice je to občas legrace přečíst ,ale zase se vyřadím ,jako snažím se vychytávat největší kiksy ale hold když mi to oprava ve firefoxu nezačervení nebo když píšu jen rychlou odpověď....
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: