Arinoki Kenkyoshou-3.divize(člen)
4 posters
Strana 1 z 1
Arinoki Kenkyoshou-3.divize(člen)
Jméno: Arinoki Kenkyoshou
Vzhled:Nosím shinnigamijské kimono z dlouhým rukávem, jinak vzhled na obrázku.
Výška:186 cm
Divize: 3.divize
Hodnost: Řadový člen
Barva reiatsu: Tmavě modrá, při vzteku se to dokonce blíží až k černé.
Historie:
Povaha:Jsem nebojácný a hrozně rád bojuji, proto jsem působil v 11.divizi. Jinak dokážu být hodný, ale nad nepřáteli se neslituji, také mě nezajímají cizí problémy.
Cíle: Ovládnout schopnosti, o které přišel.
Schopnosti:Jsem velice schopný se svojí zanpakuto a v shunpo. Jinak ovládám trochu Kido a s léčením je to tragické, kdybych to měl uvést do bodů, tak je to takhle. Jinak jsem také dost chytrý.
Útočné Kido:0- Neovládám žádné útočné Kido..
Obranné Kido: 5- Bakuda do 25 úrovně, dokážu bez zaklínadla a můj nejvyšší vrchol a Bakuda do úrovně 50 už se zaklínadly. Stále se ale pokouším o Bakudo 81:Danku, které mi zatím o všem vůbec nejde.
Lečení:0- Nedokážu nic vyléčit, ovládám maximálné první pomoc z reálného světa..
Shunpo: 10- Jsem velice rychlý ve svém shunpo..
Zanpakuto: 10- Se svým zanpakuto dokážu velmi dobře vycházet a bojovat..
Oblíbené:Souboj jenom, když bojuji se zajímavým soupeřem, trénink se zanpakuto, k jídlu mám rád grilované maso a rád piji saké.
Neoblíbené:Zajímavost o ostatní a boj, ve kterým o nic nejde. Také nemám rád urážky a nejím moc zeleniny.
...............................................................................................................................
Zanpakuto: Burūsuraisā
Vyvolávací příkaz:Satsujin Burūsuraisā
Základní schopnost:Toto zanpakutou je zaměřené na ovládání reiatsu, to znamená, že můžu libovolně uvolňovat reiatsu a manipulovat s ním téměř, jak se mi zachce.
Uzavřená forma:Při uzavřené formě vlastním jednu černou katanu.
Shi-kai:Když aktivuji Shikai, tak podle nálady dostanu barvu zanpakuta, když mám špatnou náladu/vztek dostanu černé/fialové/tmavě modré zanpakutou, zatímco když třeba trénuji, nebo i když v boji mám dobrou náladu dostanu bílé zanpakutou.
Burū byō: To je můj první útok.(Vypadá jako Ichigova modrá Getsuga Tensho a také má stejné účinky).
Sakkaku:Sakkaku musím nejdříve aktivovat, stačí i tichým hlasem. Když je z aktivovaná, tak se na mém místě objeví dokonalá náhrada za mě, která ovládá základy šermu, jinak je lehce zranitelná. Poté co je zraněná, rozplyne se. A já se objevím na libovolném místě, ze kterého mohu zaútočit ze zálohy.
Ban-kai:Poté co mu byli odebrány schopnosti se ho nemůže stále naučit.
Vzhled:Nosím shinnigamijské kimono z dlouhým rukávem, jinak vzhled na obrázku.
- Spoiler:
Výška:186 cm
Divize: 3.divize
Hodnost: Řadový člen
Barva reiatsu: Tmavě modrá, při vzteku se to dokonce blíží až k černé.
Historie:
- Spoiler:
- Je mi 236let a narodil jsem se v Rukongai, v chudé rodině měl jsem jenom otce, který na mě byl moc hodný a občas jsme trénovali šerm s klackem. O 5 let později mi bylo 18 a na otce zaútočil hollow, který mého otce těžce zranil. Poté se tam objevila skupinka shinnigami, které jsme neměli zrovna moc v oblibě. Hollowa porazili a vydali se zachránit mého otce to ovšem ,ale už nezvládli. Tak jsem se rozhodl vystudovat shinnigamijskou akademii, kterou jsem vystudoval po 2 letech a nastoupil jsem do 11.divize, v které jsem začal svojí cestu shinnigamiho. Po 10 letech jsem se dostal na hodnost vice-kapitána, ve které jsem zůstal 15 let a svým talentem a schopností bojovat na hodnost kapitána 7.divize a v této funkci jsem vydržel 80let, ovšem poté za porušení zákona mi byli odebrány shinnigamijské síly, ale po dlouhém a usilovném tréninku jsem získal alespoň jejich část zpět a nedávno jsem ovládl Shi-kai. Po ovládnutí Shikaie, jsem se rozhodl že se opět přidám ke Gotei 13 a dostal jsem se ke 3.divizi.
Povaha:Jsem nebojácný a hrozně rád bojuji, proto jsem působil v 11.divizi. Jinak dokážu být hodný, ale nad nepřáteli se neslituji, také mě nezajímají cizí problémy.
Cíle: Ovládnout schopnosti, o které přišel.
Schopnosti:Jsem velice schopný se svojí zanpakuto a v shunpo. Jinak ovládám trochu Kido a s léčením je to tragické, kdybych to měl uvést do bodů, tak je to takhle. Jinak jsem také dost chytrý.
Útočné Kido:0- Neovládám žádné útočné Kido..
Obranné Kido: 5- Bakuda do 25 úrovně, dokážu bez zaklínadla a můj nejvyšší vrchol a Bakuda do úrovně 50 už se zaklínadly. Stále se ale pokouším o Bakudo 81:Danku, které mi zatím o všem vůbec nejde.
Lečení:0- Nedokážu nic vyléčit, ovládám maximálné první pomoc z reálného světa..
Shunpo: 10- Jsem velice rychlý ve svém shunpo..
Zanpakuto: 10- Se svým zanpakuto dokážu velmi dobře vycházet a bojovat..
Oblíbené:Souboj jenom, když bojuji se zajímavým soupeřem, trénink se zanpakuto, k jídlu mám rád grilované maso a rád piji saké.
Neoblíbené:Zajímavost o ostatní a boj, ve kterým o nic nejde. Také nemám rád urážky a nejím moc zeleniny.
...............................................................................................................................
Zanpakuto: Burūsuraisā
Vyvolávací příkaz:Satsujin Burūsuraisā
Základní schopnost:Toto zanpakutou je zaměřené na ovládání reiatsu, to znamená, že můžu libovolně uvolňovat reiatsu a manipulovat s ním téměř, jak se mi zachce.
Uzavřená forma:Při uzavřené formě vlastním jednu černou katanu.
- Spoiler:
Shi-kai:Když aktivuji Shikai, tak podle nálady dostanu barvu zanpakuta, když mám špatnou náladu/vztek dostanu černé/fialové/tmavě modré zanpakutou, zatímco když třeba trénuji, nebo i když v boji mám dobrou náladu dostanu bílé zanpakutou.
- Spoiler:
Burū byō: To je můj první útok.(Vypadá jako Ichigova modrá Getsuga Tensho a také má stejné účinky).
- Spoiler:
Sakkaku:Sakkaku musím nejdříve aktivovat, stačí i tichým hlasem. Když je z aktivovaná, tak se na mém místě objeví dokonalá náhrada za mě, která ovládá základy šermu, jinak je lehce zranitelná. Poté co je zraněná, rozplyne se. A já se objevím na libovolném místě, ze kterého mohu zaútočit ze zálohy.
Ban-kai:Poté co mu byli odebrány schopnosti se ho nemůže stále naučit.
Povaha: Burūsuraisā je velmi chladná a urážlivá, ovšem někdy dokáže být i milá. Pokaždé, když je potřeba aby se objevila, tak se objeví a vždy se postaví za mě. Máme spolu velmi dobrý vztah. Bohužel jsou i dny, ve kterých Burūsuraisā má špatnou a nevycházíme spolu, tak dobře, ale uvědomuje si, že já jsem její pán a že mě musí poslouchat i když s mým názorem mnohdy nesouhlasí.
Vzhled: Burūsuraisā je vysoká ale ne zas tak moc vysoká dívka, která vypadá na 16 let. Má obrovské modré oči a dlouhé vlasy, které jí sahají až do 3/4 zad. Oblečení nosí velmi často v modro-černé kombinaci, ovšem někdy i v modro-bílé. Nosívá korzet a dole nosí šortky, které jí jsou po kolena. Na zádech nosí meč, který vypadá úplně stejně jako můj v uvolněné formě. Za dobré nálady nosívá bílý a za špatně černý.
Naposledy upravil Arinoki dne Thu Jan 05, 2012 9:07 pm, celkově upraveno 32 krát
Arinoki- Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28
Re: Arinoki Kenkyoshou-3.divize(člen)
Nechci bejt nepříjemnej, ale chybí tak polovina věci ne? =) je to hrozně stručné...
ne?
ne?
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Arinoki napsal:
(omlouvám se,ale zbytek dodělám zítra dneska jsem si připravoval útoky a obrázky takže zbytek zítra....)
no řikám že to dodělám zítra ale kousek zkusim ještě dneska..
Nějak mi to uniklo, moje chyba =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Velice by mě potěšilo, kdyby ses rozhodl, že tvůj zanpakutou bude pouze jeden meč, duálních už tu máme více a navíc mi připadá, že všechny tvé schopnosti se dají provádět klidně jen s jedním... ale není to proti pravidlům, takže nutit tě nemůžu :-) Pokud se přece jen rozhodneš zachovat si dvě, nějak víc popiš, proč se někdy mohou spojit do jedné.
V bankai můžeš umět používat pouze jeden stejný útok jako v shikai, dále by mě zajímalo, jestli vyvolání bankai a ten útok, co je mu podobný, mají nějaký vliv i na tebe...?
V bankai můžeš umět používat pouze jeden stejný útok jako v shikai, dále by mě zajímalo, jestli vyvolání bankai a ten útok, co je mu podobný, mají nějaký vliv i na tebe...?
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Upraveno..
Chtělo by to nějaké nevýhody, myslím aspoň u té poslední schopnosti bankai a nelíbí se mi, že na tebe tvé supersilné útoky nemají žádý špatný vliv, to bys mohl změnit, protože každá velká síla musí mít velkou nevýhodu...
No, třeba jako... Ehm, kdo má nevýhody v Ban-Kaii? Jo, Ryuunosukeshinobu Tsuchimi byl svým Ban-Kaiem skoro zabit...
Anonymní- Anonymní
tak jo..jdu na to..
tak mám to a doufám že už to bude stačit....
Já bych navrhovala, že když to uděláš nějakou techniku bankai (ne vyvolání), začneš trpět něčím podobným, jako je nemoc z ozáření, a čím déle bude boj ještě trvat po použití těch technik, aniž by ti někdo neposkytl lékařskou pomoc, tím horší to bude - nejdřív ti bude jen blbě, po čase začneš mít vnitřní krvácení, po hodně dlouhé době už budeš mít nevratné vnitřní poranění různých orgánů... to je vlastně něco jako že ti to zkracuje život, ale zajímavěji podáno :-D
teď nevím jak to rozvrhnout a kčemu to přiřadit...
je to.....ale asi to stačit nebude..
Ale tož jo, schváleno :-) jenom prosímtě smaž větu: "tento útok na mě nemají žádný špatná vliv", za prvé už není potřeba a za druhé je strašná :-)
EDITNUTO! Snad to tak bude stačit, ale kdyžtak cokoliv upravím ;)
Takový detail, s pětkou v bakudo máš bez zaklínadla asi do 25, a do té padesátky potom se zaklínadlem :-) Samozřejmě se můžeš pokoušet i o vyšší nebo o vyvolání vyšších bez zaklínadla, ale bude to větší risk. Jinak se mi hrozně líbí, jak jsi upravil tu historii :-)
Hmm, nechápu moc ten poměr sil, co tam máš u té getsugy... to asi spíš smazat :-) Stejně bude vždycky silná podle tvým momentálních možností, bych to tak viděla :-) A ještěěě... jo, ten klon. Chtělo by to víc vysvětlit... chápu to tak, že když na tebe někdo zaútočí, tak ty o použiješ, na svém místě rychle vytvoříš náhradu, která to za tebe schytá, a potom se rozplyne, zatímco ty se přemístíš nenápadně někam jinam?
Hmm, nechápu moc ten poměr sil, co tam máš u té getsugy... to asi spíš smazat :-) Stejně bude vždycky silná podle tvým momentálních možností, bych to tak viděla :-) A ještěěě... jo, ten klon. Chtělo by to víc vysvětlit... chápu to tak, že když na tebe někdo zaútočí, tak ty o použiješ, na svém místě rychle vytvoříš náhradu, která to za tebe schytá, a potom se rozplyne, zatímco ty se přemístíš nenápadně někam jinam?
Jo přesně tak je to myšlený. ;)
Upraveno ! :-) Lépe už to asi nepopíšu :-D
Upraveno ! :-) Lépe už to asi nepopíšu :-D
Schváleno, napiš mi, kde chceš hrát, pokud to je někde mimo Seireitei :-)
Začnu normálně v kasarnách ;) děkuju :-)
Similar topics
» Sai Kazuma - člen 11. divize
» Ren Akai Člen 2. divize
» Manao Makoano 7.Divize člen
» Shizuro Makata - člen 11. divize
» Mokuto Takahiro - Člen 8. divize
» Ren Akai Člen 2. divize
» Manao Makoano 7.Divize člen
» Shizuro Makata - člen 11. divize