Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ošetřovna

+8
Sode
ondrab25
Ranum
Firel
Ichiro Gojo
Krumla
Shizuka Hotake
Myamoto Usagi
12 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Ošetřovna Empty Ošetřovna

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 4:18 pm

Jedna menší místnost se stolem, židlí a postelí. Podél stěn se zde nachází hned osum velkých skříní s obvazy léky atd... Za touto místností se nachází další mnohem větší, kde jsou postele odělené závěsy pro pacienty.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Ošetřovna Empty Re: Ošetřovna

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jan 09, 2011 4:35 pm

Shizuka Hotake

S Yuki jsme konečně dorazily k ošetřovně. Zaklepal jsem a vešel dovnitř. Nikoho jsem však neviděl. Zavolal jsem. Haloo, je tu někdo? Mám tu raněnou.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 5:32 pm

Dveře naproti vám se otevřeli a z nich vyšel černovlasí muž v doktorském plášti.

Yasuo Saito

Kdepak je ta raněná? Zeptal se milím hlasem. A copak se jí stalo. Pokračoval když si všiml Yuki. Posad ji sem. Ukázal na lůžko.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Jan 09, 2011 5:36 pm

Yuki Yaname

To zvládnem aj sama. Zahundrala som a po tom som sa naňho ešte otočila.. choď.. ehm .. preč prosím.. som rada že si ma sem odniesol ale ni až tak aby som sa tu pred tebou promenádovala do pol pása nahá. Zahundrala som smerom k Shizukemu a pri tom som sa posadila na lôžko.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jan 09, 2011 5:46 pm

Shizuka Hotake

Dobře, ale až budeš v pořádku stav se na treninkové prostranství. Všiml jsem si, že se tam začínají scházet lidi. dořekl jsem a usmál jsem se. Ještě stejně musíme běhat kolečka. přiblble jsem se zasmál. Uvidíme se tam. Otočil jsem se na chlápka a řekl. Naschle. řekl jsem chlápkovy a zavřel jsem za sebou dveře. A vydal jsem se na treninkové prostranství.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 5:50 pm

Yasuo Saito

Počkal až se posadila a pak přišel k ní. Tak co se vám přesně stalo? Zopakoval milím hlasem a usmál se na ni. Nashle Zareagoval na podrav. Snad nic vážného ale na to to nevypadá....sklad je skoro prázný budu muset léčiva a hlavně obvazy doobjednat.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Jan 09, 2011 6:06 pm

Yuki Yaname

Počkala som kým sa za ním zatvoria dvere a po tom sa mi na tvári objavil dosť bolestný výraz. Yasuovi mohlo dôjsť že som iba hrala drsnú pred tým chalanom. Pomaly som si zo sičaním dala dole vrchnú časť shinigami uniformi a odhalila tak nedbalo zaviazanú ranu, obväz bol dosť od krvi a tak som ho dala dole, na pravom ramene som mala menšiu dieru ktorá mala konce na oby dvoch stranách ramena, Zasiahol ma Byakurai. Zaskučala som potichu keď som si dala "obväz" dolu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 6:17 pm

Yasuo Saito

Byakurai. Tak to nebude problém. Usmál se na ni uklidnujícím usměvem a vyzval ji aby si lehla. Poté zvedl ruce a držel je těsně nad ní. Pohled v jeho očích se změnil na soustředěný. Kolem jeho rukou se objevilo zelené světlo.

Yuki-> Nejdříve to bylo nepříjemné ale už za chvilku si cítila jak se to lepší.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Jan 09, 2011 6:52 pm

Yuki Yaname

Chvíľu som mala chuť vyskočiť z postele a utiecť odtiaľ, no po tom som sa len uvoľnila a čakala som kým ma dolieči, po chvíľke som pocítila na tom mieste menšiu úľavu a už mi tam tak nepulzovalo ako pred chvíľkou.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 09, 2011 7:04 pm

Yasuo Saito

Když ji doléčil. Přestal se soustředit a spustil ruce. Došel k jedné skříni a vyndal tam obinadlo a čtverec. Už jen na malou ranku na jedné straně ramena ji přidržel čtverec a pak to převázal. Brzy se to samo dohojí ale pro jistotu ti to převážu. Řekl s usměvem a pokračoval v práci. Když to bylo vzal původní krvavý obvaz a vyhodil ho. Kdyby se to nějak zhoršilo okamžitě s tim přijd. převázal jsem ti to hlavně kvůli svalům než ráně, když se takhle rychle zahojí je s nimi občas potíž. U tebe to ovšem na žádné problémy nevidím. Možná by ses měla krapet najíst rozhodně to pomůže a ted se můžeš vrátit ke studiu. Věnoval ji ještě jeden úsměv a pak si šel umýt ruce od krve. Jo vlastně ještě něco... Řekl, když zavřel kohoutek. ...jak se jmenuješ? Potřebuji to vedět, abych to mohl zapsat do papírů.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Jan 09, 2011 7:34 pm

Yuki Yaname

Yuki Yaname.. povedala som a usmiala som sa naňho, po tom som si pohýbala rukou a keď som necítila nijakú väčšiu bolesť tak som si vydýchla, Arigato, ale .. už by som mala ísť robiť tie.. hmm kolečká tak. dovidenia. Povedala som a vyšla som z miestnosti pri čom som mala namierené ešte k svojej izbe.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 10:14 pm

Gojo Ichiro

Přišel jsem na ošetřovnu. Čekal jsem, že se zde bude povalovat hromada zraněných studentů, ale k mému úžasu zde nikdo nebyl. Chvíli jsem tam jen tak postával a myslel na svůj úplně mrtvý kabát. Poté jsem to již nevydržel.
Je tu někdo? Mám spálené ruce a kabát. Mrtvý kabát. /plně mrtvý kabát. Opět mi po tvářích tekly slzy.
Tak sakra je tu někdo?
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 10:22 pm

Yasuo Saito

Uslyšel něčí volání z kanceláře. Zrovna nesl bedny s novými obvazy. Pospíšil si proto. Když vešel, uviděl před sebou mladého shinigamiho, jak mu tečou slzy, okamžitě si všimnul také jeho rukou. Další zranění od kida... Usmál se na Ichira. Posad se prosím támhle. Řekl laskavě a ukázal na postel kousek od něj. Poté si položil bedny vedle stolu. A šel za ním.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 10:27 pm

Gojo Ichiro

Došel jsem k posteli a sedl si na ni. Ruce jsem natáhl před sebe a čekal.
Vů...vůbec nevím jak se to stalo. Prostě to bouchlo. A můj kabát. Můj krásný kabát. Máchal jsem rukama na mým nyní již trojbarevný kabátem. Už ho nebudu moc nosit. Tolik jsme toho spolu zažili.
Začala se dostavovat únava způsobená běháním kolem akademie a tréninkem kido. Oči se mi začaly zavírat, ale přesto jsem se snažil zůstat v bdělém stavu.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 10:32 pm

Yasuo Saito

Všiml si, že na tom neni moc dobře a tak ho radši položil, aby se mu při léčení nezhroutil. Poté dal své ruce těsně nad jeho a začal se soustředit. Kolem jeho rukou se objevila zelená záře. Ten kabát je pro něj asi důležitý... Kdybys chtěl mohl bych ti ten kabát spravit. Navrhl po chvilce mile.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 10:35 pm

Gojo Ichiro

Spravit? Mě teď taky jen spravuješ? To se nedá spravit. On umřel. Šlo vidět, že již opravdu blábolím nesmysly.
Nenene, to by nechtěl. Chtěl by to jinak. Já... Usnul jsem s rukama napřaženýma do vzduchu. Čert ví, jak se mi povedlo v takové pozici usnout.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 10:42 pm

Yasuo Saito

Doléčil jeho ruce a pak ho přenesl do vedlejší místnosti, kde byla lůžka. Opatrně ho na jedno položil, aby si mohl pořádně odpočinout. Z kapsy vytáhl tužku a papír na něj úhledným písmem napsal: Pokud by sis to s tím kabátem rozmyslel, tak za mnou zajdi. Pomůžu ti, ho když tak oživit. Položil to na stolek hned vedle postele. Když se ujistil, že je pacient v pořátku, vrátil se k vykládání beden s léčivy a obvazy.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sat Jan 22, 2011 5:55 pm

Gojo Ichiro

Probral jsem se a začal mžourat očima. Nejdřív jsem nevěděl kde jsem, poté jsem si ale uvědomil, že nejspíš budu pořád na ošetřovně. Na stolku vedle postele ležel lístek.
Ne, budu se muset naučit žít se svými chybami. Byla to moje chyba, nikoho jiného.
Zvedl se a prohlédl si ruce. Vypadaly jako nové, po popáleninách nebylo ani památky. Z věšáku jsem si vzal kabát a přejel prsty po spálené látce. Poté jsem našel lékaře.
Eh, děkuji za vyléčení a taky za nabídku s tím kabátem, ale budu muset odmítnout. Holt mi bude alespoň připomínat, že za chyby se platí. Mimochodem, nechcete s něčím pomoc? Jste tady na to asi sám co?
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 22, 2011 6:23 pm

Yasuo Saito

Dorovnával poslední obvazy do skříní, když přišel Ichiro. Otočil se na něj s úsměvem. Nemáš zač. Jsem rád, že se už cítíš lépe. Položil prázdnou bendu na další, které leželi na zemi. Ted jsou potřeba všichni lidi a mě nevadí, když to tu musím zvládat sám. A navíc to mám už skoro hotové. Ale kdybys chtěl vážně pomoct, tak potřebuji tyhle prázdné bedny ještě uklidit do skladu. Vzal pět beden a čekal, co mu na to Ichiro odpoví.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sat Jan 22, 2011 6:43 pm

Gojo Ichiro

Rád pomůžu někomu, kdo pomohl mi. Mimochodem, na tréninkovém prostranství nás učí nějaký zástupce Kido. No máme ho trefit a já zaboha nevím jak. Nemohl byste mi poradit? Hehe. Pokusil jsem se spilenecky zasmát.
Popadl jsem krabice a čekal na odpověď a také na ukázaní cesty ke skladu.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Jan 23, 2011 11:49 am

Yasuo Saito

Vyšel z ordinace a zamířil si to chodbou doleva. Promin, ale s tim kidem ti asi moc nepomůžu. Víš já na boj moc nejsem. Kouknul se na Ichira přes rameno a zatvářil se trochu rozpačitě. Za chvilku se zastavil před velkými dveřmi, odemknul je a vešel dovnitř. Byl tam velký prostor, kde bylo mnoho regálů, krabic a balíků. Saito položil bedny kousek ode dveří. Díky za pomoc. Ale budu tě ještě potřebovat v ordinaci. Musim si tě zapsat. Málem jsem na to zapomněl. Podrbal se při tom na hlavě. Počkal až Ichiro položil bedny a pak se vydal ven. Nezapomněl za sebou zamknout. Když dorazili do ordinace, zasedl za svůj stůl. Vyndal nějaký papír ze zásuvky. Tak jak se jmenuješ? Řekl s úsměvem.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 23, 2011 4:53 pm

Gojo Ichiro

Ichiro...Gojo Ichiro. Začal jsem své jméno hláskovat. Poté jsem se zvedl a šel pryč. Dostal jsem totiž nápad, jak na Firela zaútočit.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Feb 02, 2011 6:41 pm

Firel
Tlumil jsem své reiatsu abych nezhoršil stavy možných pacientů.
Přišel jsem na ošetřovnu s vyčerpaným studentem.
Donáška! Kam mám dát tu "Extrémně" vyčerpanou polo mrtvolu?
Pomalou chůzí jsem si to zamířil k prvnímu křeslu nebo židly a chystal se odložit Shizuka.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Feb 02, 2011 7:04 pm

Shizuka Hotake

Je to divný pocit. Být úplně vyčerpaný. Někdo tahá moje bezvládné tělo. měl jsem dost času na přemýšlení, v této době mi taky nic jiného nezbývalo. Mezi tím podkapitán donesl moje tělo na ošetřovnu.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Feb 04, 2011 11:20 am

Yasuo Saito

Rychle vztal ze své židle, když si všiml, že opět někdo přišel. Ne. Tam ho prosím nepokládejte. Pojdte za mnou. Pak si to zamířil do vedlejší místnosti, kde byli lůžka. Některá byla zahalena závěsi a tak nešlo poznat, jestli tam někdo je nebo ne. Saito došel k nejbliší prázdné posteli. Tady to bude mnohem lepší. Čekal, až ho Firel položí, aby mohl začít léčit.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: