Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bojiště

+10
joemandel
Lus
Hiruko
Dawn de Diablo
OuYee
Arinoki
Mishkenzie
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
dead wind
14 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Bojiště - Stránka 4 Empty Re: Bojiště

Příspěvek pro Lus Thu Jan 20, 2011 6:41 pm

Lus Ayazaki

Zdálo se, jako by tento boj bral spíš jako nějakou oddechovku. Kidu, které jsem na něj poslala, se bez nějaké větší námahy vyhnul. Tohle se však dalo čekat. Už se chystám na něj znovu zaútočit, při pohledu na něj se však zarazím. Stojí tam s úsměvem ve tváři, natolik klidný, až mě to začíná děsit. Nevím, zda se mi vysmívá nebo se jen blbě šklebí, ale začala jsem mít pocit, jako by mi jeho úsměv dodával energii. Najednou nemám chuť náš boj co nejdříve ukončit. Všechen strach a špatné pocity najednou zmizí. Tentokrát do tohoto boje půjdu s klidem.... a úsměvem na tváři.
Chvíli pouze postávám hledíc na něj, mnohým se mohlo zdát, jako bych byla mimo. Pak se však vzpamatuji. Pomalým krokem se začnu přibližovat k Yukimu. Když už se nacházím skoro u něj, pomocí shunpa se přesunu až k němu a levou rukou mu dám ránu do břicha. Nebyla to příliš nějaká velké rána, možná se to dalo přirovnat spíš k pohlazení. Přesto jsem čekala, že se tomu pokusí vyhnout. Předpokládám, že aby se vyhnul ráně do břicha, uhne doleva, jelikož na pravé straně mám zanpakuto. Proto ihned po udeření se jednou otočím dokola za pravou rukou, kterou spolu se svým zanpakutem natáhnu, a když se znovu ocitnu v tváří tvář mému nepříteli, seknu mu po hrudníku větší silou, kterou jsem získala při rychlé otočce.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jan 20, 2011 8:55 pm

Akio Ukitake

Se po chvíli objeví nedaleko Lus. Nemá na sobě haori, místo toho má chrániče na rukou a nohou. Jeho reiatsu je tak na podpoloviční úrovni, takže nějaký zmatek v řadách neudělá. Pak se ohlédne na Yukiho. Zdravím. Tak jsem nakonec našel způsob jak se z toho dostat...není to kouzelné? Projede si rukou po zarostlé, již déle než týden neoholené tváři a nahodí jakýsi sebejistý výraz. Konečně jsem tam, kde dle mě mám být.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Thu Jan 20, 2011 9:06 pm

Renmaru Houkazaki

Pokračoval som s útokmi na toho týpka (Gryma), keď tu odrazu na okamih som zazrel jasné svetlo vyžarujúce ohromné reiatsu. Bolo to ako zabijácka aura. To musela byť naša kapitánka.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Fri Jan 21, 2011 4:27 pm

Hitsuto

hned po kapitánovi jsem se u Lus objevil i já a beze slova jsem sledoval okolí jestli je tu ještě někdo z Reimei bez protibojovníka a jelikož se mi zdálo že ne, tak jsem stál a čekal na rozkazy od někoho z kapitánů nebo na okamžitý útok.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Jan 21, 2011 4:41 pm

Akai Tsuki

Ucítil jsem reatsu kapitána 13. divize. Hmm, o něm jsem nevěděl že je tady řekl jsem si. Jednal jsem jen pouze reatsu, měl jsem totiž zavřené oči. Vnímal jsem všechna reatsu kolem a provnával jsem v hlavě situaci. Pak se tu objevilo ještě další reatsu, objevilo se u Lus. Poznal jsem že je to shinigami od nás, ale nevěděl jsem kdo přesně to je. Lus si vedla dobře v boji a pousmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jan 22, 2011 10:59 am

Yuki -> Když na něj šla Lus s fyzickými útoky, celkem ho to překvapilo. Při první ráně couvnul a uskočil místo do strany nahoru, kde udělal salto, čímž odskočil z dosahu možného předpokladu. V okamžiku jeho tahu se však objevily posily v podobě Akia a jeho člena. Nevypadal překvapeně, naopak spíš potěšeně. Z ničeho nic dvakrát mírně zatleská, což spojí s jeho hadím úsměvem. Úžasné, opravdu úžasné. Zabručí přičemž si znovu prohlédne Akia a zároveň jeho člena. [b]Myslím, že dva na jednoho bude zajímavý souboj.[/b] Dořekne s dávkou ironie, avšak současně vypustí dost silné reiatsu, které účelně perfektně paralyzuje Hitsuta.

Ichiru -> Se celkem rychle vyhnul kidu vyslaného z malé vzdálenosti. V podstatě před rudou koulí uhnul těsně před zásahem výskokem vzhůru, čím získal prostor k útoku na Buliče. Navíc získal převahu tím, že útočil ze shora. Na rozhovory nebyl nejspíše ten správný čas.

Grym -> Když se jejich katany dotkly, taktéž pozvedl ruku směrem k nepříteli. I když pro něj to bylo o něco těžší, jelikož držet kosu jednou rukou chce značnou sílu, avšak při správném držení to byl irelevantní problém, který Grym očividně zvládl. Hadō #4. Byakurai! Ozval se jeho drsný hlas. Bylo jasné, že buď jeho zasáhne mnohem slabší bakudo, které na něj možná nebude mít účinek, nebo Ryuuka uhne. Mimochodem, než se toto všechno stalo, stihl se Grym vyhnout hadu, které vyslal Renmaru.

Asura-> Když ho pustilo bakudo začal padat, což nevydrželo na dlouho. Zastavil se a rovnou se rozeběhl směrem k Arinokimu, který však ve stejný čas použil bakudo. Červený obláček zaplnil značnou část obzoru. Asura nevěděl, kde je Arinoki a Arinoki zase nevěděl, kde je Asura.

Mr.Dark-> Pouze zablokoval ránu Hikaka s tím, že musel meč vzít do obou rukou, aby ránu ustál. Když Hikaku dopadl, otočil se směrem k němu, aby si ho nejspíše změřil. Nebylo očividné co má v plánu, protože nebylo téměř vidět, jestli se pod pláštěm skrývá někdo s humanoidním tělem, pokud tedy vůbec nějaké tělo bylo.

Charles-> Se objevil naproti Tsukimu s tím, že by možná i rád bojoval. Stál tam majestátně s rukou na své vytříbené královské kataně.

U ostatních se zatím stále nikdo neobjevil.

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jan 22, 2011 11:20 am

Bulic
Všimnu si že tentokrát reagoval lépe a také si všimnu že je nade mnou. Bakudo no 1 Sai !.... Hado no 4 Byakurai !. Hned po kombinaci těchto útoků vytasím meč a řítím se směrem k nepříteli (Ichiru). Při letu se snažím vymyslet další taktiku. Podle toho jak se vyhnul prvnímu Hado todle na něj nezabere. Zatím nepoužil žádné Kido zatím jen používá zanpakuto a to ještě jen k přímím útoků. CO má zaluben podle mě to nebude lehký soupeř. Poté se zase soustředím plně na boj a mířím mu těsně pod hrudní koš hrotem své Zanpakuto.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jan 22, 2011 11:37 am

Ryuuka Hosentsu

"Drží kosu v jedné ruce? Pěkný výkon." Pomyslel jsem si a přerušil bakudo, protože nepřítel na mne nastavil prst. Na 70% bylo jisté, že udělá Byakurai. Okamžitě jsem začal svírat katanu ve dvou rukách a zapřel se o nepřítelovu kosu. Nemyslel jsem si, že v jedné ruce udrží tak velkou kosu i s nátlakem mojí katany. Nicméně okamžitě jsem se silou protožil kolem něj a za jeho zády provedl poutací kidou. Tentokrát trochu vyšší úrovně. "Bakudō # 9. Hōrin". Snažil jsem se říkat název kidou co nejtišeji, v tomhle hluku boje kolem by neměl ani slyšet, co na něj sesílám. Nečekal jsem velký účinek, spíše mi šlo o jeho schopnosti.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sat Jan 22, 2011 4:29 pm

Arinoki Kenkyoshou

Když jsem použil své bakudo, uskočil jsem o 5 metrů dál, protože jsem si všiml Asury jak se ke mně řítil s katanou v ruce, tak mi připadalo chytřejší změnit svojí polohu aby mě nemohl trefit.."Sakra, tohle jsem trochu nedomyslel, vůbec nevím na jakém stojí místě! Sákra!" zamyslím se a začnu se soustředit jestli neucítím jeho reiatsu, nevyšlo to "To kido se mi povedlo, nedokážu vůbec určit kde je ! " zamyslím se znova a začnu přemýšlet o svým plánu..a po dlouhém přemyšlení namířím dva prsty na místo kde jsem viděl Asuru naposled a zvolám zaříkávání "Raimei no basha, itoguruma no kangeki, hikari mote kore o mutsu ni wakatsu" Bakudō #61. Rikujōkōrō vystřelim bakudo na to místo a čekám jestli jsem zasáhl "Jako uživatel, bych měl poznat úspěšnost mého kida"..řeknu si v duchu..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Jan 22, 2011 4:44 pm

Renmaru Houkazaki

V kidou som nebol dobrý. A to aj navzdory tomu, že patrím do 5. jednotky. Zanpakutou sa mi trasie v ruke. Už je žeravý do boja, tak mu urobím láskavosť. Snažil som sa opäť z boku prekvapiť Gryma, nakoľko bol zaneprázdnený bojom s Ryuukom.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Jan 22, 2011 5:04 pm

Hitsuto

Stál jsem s rukou na zanpakuto a čekal až Yuki zaútočí, ale když vypustil reiatsu tak jsem padnul na kolena a nehybně jsem klečel C-co je to ? nemůžu se hnout... zalapal jsem po dechu Takový reiatsu.. Go.. mene.. řekl jsem s obrovskou námahou a podíval se po kapitánech. Měl bych co nejdřív zmizet došlo mi a tak jsem se pokusil o sebemenší pohyb, ale marně.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 22, 2011 7:40 pm

Hikaku Kioshi
Když viděl že Darkovy nic neudělal znovu na něj namířil ruku a řekl "Hadō # 4.Byakurai" Když se objevil blesk použil shunpo a pohyboval těsně za ním hrot meče byl těsně za bleskem takže nešel jasně vidět chtěl se pokusit o to že dříve než se Darka dotkne blesk probodne ho mečem
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 22, 2011 8:47 pm

Akai Tsuki

Stále jsem měl zavřené oči a náhle se předemnou objevilo cizí reatsu. Poznal jsem, že to reatsu šlo i ze skupinky Reimei co se tam objevila. Pootevřel jsem jedno oko Zdravím tě a udělal jsem rukou gesto na pozdrav. Druhou rukou jsem šáhl po zanpakuto. Ty, opravdu chceš bojovat? a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Jan 23, 2011 12:01 pm

Lus Ayazaki

Yuki se mému útoku vyhl a poodskočil dál ode mne. V tu chvíli se v mé blízkosti objevil kapitán Ukitake. Trochu si oddychnu, že je v pořádku, i když na tom nebyl zrovna nejlépe. Zdálo se, jako by ti dva měli mezi sebou nevyřízené účty. Poté Yuki vypustí reiatsu a paralizuje ním Hitsuta, který padne na kolena. Zmetek. Pohlédnu na Yukiho. Přiskočím k Hitsutovi a chytím ho. Neomlouvej se, ty za to nemůžeš. Pomocí shunpa ho přenesu mezi ty, jenž ještě nebojují a opřu ho o strom. Dávejte na něj pozor. S těmi slovy zmizím a objevím se opět u kapitána Ukatakeho a Yukiho.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jan 23, 2011 12:03 pm

Akio Ukitake

Postaví se vedle Lus a na Yukiho se jen umsěje. Je to spíše takový ironický a výsměšný úsměv, než přátelský, ale ta jistá dávka přátelskosti, která Akiovi snad i čpí z oblečení v něm přeci jen zůstala. Taky si myslím...musím říct..byla to fuška...umřít natolik, aby se bariéra zhroutila, ale né dost na to abych opravdu umřel. Pfuuu to byla makačka...no..ještě, že se našli dobré duše co mě zachránili. Pak ucítí silné reiatsu, které jak si všimne nedělá Hitsutovi obzvlášť dobře. Ale to ho již Lus přenese pryč. Tak co Lus? Jak to vydíte? Zachováme se jako čestní členové Gotei 13 a budem s ním bojovat vždy jen 1 na 1, nebo se zachováme jako normálně myslící shinigami a pudem na něj ve dvojku. Nejsem na tom nějak excelentně se silou, tak abych pak trapně nepadl.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Jan 23, 2011 9:24 pm

Lus Ayazaki

Dlouho jsem se rozmýšlela nad tou otázkou. Myslím, že by bylo fér bojovat jeden na jednoho. Každopádně... Nechci Vás nějak podceňovat, ale nejspíš ani jeden nevíme, kolik toho v tomhle stavu vydržíte... Někdy musí jít čest stranou. Trochu se pousměji a rozhlédnu se po bojišti. Někteří již bojovali proti svým soupeřům. Zatím se zdálo, že není nikdo zraněn. Nechci zde však nikoho ztratit a proto bych měla čas od času zkontrolovat i ostatní, jak dobře si vedou. A tohle mi boj dva na jednoho umožní.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jan 23, 2011 9:41 pm

Akio Ukitake

Jejich šéf mě zavřel v podivné bariéře, která si brala energii z mého života. takže bych se s férovostí nějak neobtěžoval. Pak koukne na Yukiho. A tenhle vypadá, že má v rukávech, či kapsách nebo bůhvíčem minimálně Esový Full House. Pak si prokřupe klouby. Trochu protáhne svaly a taky na chvíli zablokuje záda. S hlasitým křupnutím se opět narovná. No...tyhle staré kosti ještě nějakou tu ránu snesou. Zasměje se. Tak pojďmě. Pomocí shunpa se přesune asi čtvrt metru před Yukiho. Levou ruku si připraví na vyražení možného útoku. Pravou jej prudce udeří do žaludku. (má chrániče vytvořené pro boj muže proti muži)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jan 24, 2011 7:55 pm

Lus Ayazaki

Je pravda, že Ukitake je v tomhle stavu právě díky Yukimu, takže to vlastně bude vyrovnaný souboj. A jestli má vážně nějaké to eso v rukávu, což je dle jeho výrazu pravděpodobné, je jen dobře, že na něj budeme dva. Ukitake neváhal a zaútočil na Yukiho. Ani já na nic nečekám. Využiji chvíle, kdy se musí bránit. Pomocí shunpa se objevím za ním a seknu mu po zádech.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jan 25, 2011 11:59 am

Yuki -> Neváhá a okamžitě uskakuje dozadu, kde k němu přiskočí Lus. Té se vyhne úhybem do strany tím, že jí při svém manévru vychýlí kopem směr seku. Pro lepší rozhled nad situací vyskočí nad oba kapitány do větší výšky, kde tasí svou katanu.

Hitsuto už se cítí v pořádku.

Ichiru-> Se tentokrát lehce vyhnul seslaným překážkám, jelikož byly mířené jednoznačně, bylo lehké odhadnout jejich směr. Ve vzduchu se pak střetne jeho katana spolu s Buličovo.

Bulič-> Neustálé sesílání kido tě celkem vysiluje.

Grym -> Kosu v ruce udržel s tím, že s ní promáchl směrem k nepříteli. Ten mu však proklouzl za záda, kde se snažil použít bakudo, které však bylo pro Gryma dost prozřetelné. Takže když se otáčel neváhal a použil kosu k odražení horinu. Avšak byl překvapen příchodem dalšího člena, který mu způsobil... (napiš)

Mr. Dark -> Po vypuštění byakuraie se rozplynul, stejně tak jeho reiatsu.

Charles -> Pozvednul obočí nad zbytečnou otázkou, avšak nějak ho nepřekvapovalo, že to zdejší shinigami berou lehkovážně. Prostě slez, nebo si pro tebe budu muset dojít. Zablýskalo se mu v očí.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jan 25, 2011 2:20 pm

Akai Tsuki

Vstal jsem. Zanpakuto jsem nechal v pochvě a protáhl jsem si ruce. Své reatsu jsem držel stále na menší úrovni. Pak jsem se postavil a šáhl jsem pravou rukou po zanpakuto. Chvíli jsem ho pozoroval a pak jsem řekl z nuděně Jak se vůbec jmenuješ? a levou rukou jsem si prohrábl vlasy.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jan 25, 2011 3:21 pm

Hikaku Kioshi
Když Dark zmizel vrátil jsem se zpátky na zem,pokusil jsem se ho najít podle Reiatsu,ale to se mi nedařilo jakoby tady ani nebyl."Ať si kde si vylez,Srabe" zařval jsem né moc hlasitě.Bylo pro nutné aby vylezl protože nemám rád tenhle typ boje.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jan 25, 2011 3:48 pm

Ryuuka Hosentsu

Proklouznutí za zády se mi podařilo parádně a mé následující plány docela taky. Udělal přesně to, co jsem potřeboval. Během chvíle, kdy jsem říkal název bakudou, se u nepřítele (Gryma) objevil další člen a vedl útok na jeho bok. Můj úkol byl teď jasný, musel jsem ho nějak odlákat, aby mu mohl dát slušnou ránu, v lepším případě ho zabít. A to i když nemám rád boj, někdy se prostě city k ostatním Shinigami musí odhodit stranou a bojovat pro to, co milujeme. Jakmile mi podle plánu sekl po mém bakudou Hōrin, tak jsem ho ještě nevyrušil. Očividně ho chtěl jenom odrazit, a tak jsem to nasměroval na rukojeť jeho kosy a snažil se jí celou obalit v Hōrinu, aby mohl můj spojenec úspěšně udeřit.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Jan 25, 2011 4:15 pm

Renmaru Houkazaki

Ryuukov útok kidou mi ponúkol zaujímavú príležitosť, a tak som neváhal. Bleskovo som sa prihnal a zaútočil som svojim zanpakutou.
"Ryousei daichi: Hirahira tsubasa!" mohutný veterný poryv mal protivníka preseknúť napoly.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jan 26, 2011 1:07 pm

Hikaku Kioshi
Když Dark nevylízal rozhodl se že pomůže někomu jinému,všiml si že Ryuuka a ještě někdo útočí společně na nepřítele a aby byla šance větší vložil se do toho taky,"Šeptej Kabashi" řekl a vyvolal shikai,i když to v tomhle boji nechtěl,poté vyvolal Gazugaru "Už mě štve dělat pořád to stejné" pomyslel jsem si a vypustil draka s otevřenou pusou směrem na (Gryma),měl jsem v plánu drakem do něj zakousnout.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jan 26, 2011 4:01 pm

Bulic
Kuli dušení mého reiatsu sem byl unaven tak už sem jen lehce útočil jednou zanpakuto na nepřítele a vyčkával jeho kroky co bude dělat. Ještě chvíli než vypustím reiatsu ještě chvíli...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next