Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bojiště

+10
joemandel
Lus
Hiruko
Dawn de Diablo
OuYee
Arinoki
Mishkenzie
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
dead wind
14 posters

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Bojiště - Stránka 3 Empty Re: Bojiště

Příspěvek pro Arinoki Sat Jan 15, 2011 10:48 am

Arinoki Kenkyoshou

Vytáhne svoje zanpakutou a ukáže špici svého meče směrem k jejich skupině, meč poté skloní dolů a vydá se pomalým krokem k jejich skupině když je asi 16 metrů od nich prohlásí "tak začnem ne? nerad nechávám čekat své soupeře a zas nemám rád když oni nechávají čekat mě ! " shunpne se k tomu shinnigamimu který nosí brýle a má černou pleť (Asura) když stojím za ním řeknu "Snad se na mě nesnažíte vrhnout všichni najednou, já preferuj boj jeden na jednoho, jasný?!" pohlédnu zpěk k Asurovi a zeptám se "Tak na jakýsi úrovni?"
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Jan 15, 2011 11:40 am

Hiruko

Podíval na na ostatní shinigami.Tak už to začalo,ale s kým budu bojovat ?To opravdu nevím vždyť je to jedno.Podíval se na shinigamiho který měl krátké černé vlasy a červené oči.(Grym)Použil shumpo a přesunul se za něj,poté vytáhl zanpakuto.Jakmile to udělal celkem znuděně se podíval na ostatní shinigami ze skupiny Reimei.Potom se ale začal soustředit opět na Gryma.Prozradíš mi na jaké jsi ůrovni ?Dále se připravil uhnout kdyby zaůčil.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Jan 15, 2011 12:15 pm

Kunimatsu Fujikage
Tasil meč a zaměřil se na toho který měl z reimei jediný jizvu (Kasai).Do druhé ruky nahromadil reiatsu Hado no 4! Byakurai!Proud modré energie vystřelil po nepříteli.Mezitím jsem se postavil do obraného postoje a maximálně se soustředil.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 15, 2011 12:58 pm

Akai Tsuki

Pozoroval jsem, jak si každý pomalu vybírá své protivníky. Zajímalo by mě ským budu bojovat řekl jsem do větru a pozoroval dál co se dělo podemnou. S prvních shinigami od nás, kterého znám byl Arinoki, který si vybral jednoho z Reimei. Pak jsem viděl dalšího Kunimatsu, který si vybral. Pak jsem zahlédl dva další shinigami, co si vybrali. Protáhl jsem ruce a čekal kdo na mě zbyde. Třeba kvůli tomu, jak mám stažené své reatsu na úroveň člena, si mě nikdo nevybere. zamyslel jsem se a pousmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 15, 2011 1:24 pm

Hikaku Kioshi
Šel naproti Darkovi pomalým krokem zastavil se tak dvacet metrů před ním a zeptal se ho "Tak co jdeme na to" .katanu skloněnou k zemi držel pevně sevřenou a čekal jestli Dark udělá nějaký výpad nebo začne on sám.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Jan 15, 2011 1:36 pm

Lus Ayazaki

Vyčkávám, kdo zaútočí jako první. Nakonec se toho ujal jeden podkapitán. Postupně jsem mohla vidět, jak si členové našich skupin vybírají k boji své soupeře. Prohlédnu si ty, jenž zbyli. Jejich zevnějšek mi však o jejich síle moc neprozradí. Jejich oči by mnohé prozradit mohli, ale jelikož jsou naši soupeři záda k naší skupině, nevidíme jim do tváře. Seskočím ze skalky, na které jsem až do teď stála, a s ledovým klidem se začnu pomalými kroky přibližovat k Reimei. Poté se pomocí shunpa objevím před těma, na něž ještě nikdo nezaútočil. Přišlo mi zbabělé útočit zezadu. Bylo mi jedno, s kým budu bojovat. Proto zaútočím na shinigamiho, jenž měl černé vlasy a tetování na obličeji, které pokračovala až na hruď, pomocí Shakkahō. Na nic nečekám a tasím svou zanpakuto. Nikdy jsem netasila zanpakuto hned na začátku boje, kdy jsem si většinou vystačila s kidem. Ale teď to je jiný. Musím do toho dát vše již od začátku.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jan 15, 2011 1:41 pm

Bulic
Je to tady... Lus jede nějak z vostra hned tam sama naběhla.... Zapojím plán B Reiatsu držím na takové hladině že ze všech od nás přítomných je nejmenší. Seskočím za skalky a normálním během se dostanu k Akaiovy Co ty tu děláš ??? Koukám také hodně dusí své reiatsu Otočím hlavu na nepřítele a sleduji zbylé Reimei co tam zbyli.... Nás je tu víc než členů Reimei sme aspon v početní výhodě.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Jan 15, 2011 2:58 pm

Akai Tsuki

Zachytil jsem Bulicovo reatsu, takže když se ukázal u mě čekal jsem ho. Usmál jsem se Co tu dělám? pozoruju a čekám jestli vůbec budu bojovat pak jsem se otočil směrem kde byl Arinoki Arinoki do něj zařval jsem a pak jsem otočil pozornost na Bulice Možná to tak vypadá že jejich míň, třeba ještě někdo přijde podíval jsem se na tu skupinku nikdy nevíš co se stane, než se to stane
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jan 15, 2011 3:00 pm

Když se na skupinu řítila směs útoků, neměla moc věcí na výběr. Kasai byl však svěřenec přímo Hiroshiho, takže věděl, co a jak má dělat. Zkontroloval rozestavení skupiny a následně dal ruce k sobě. Okolo skupiny se objevila čtvercová bariéra. Ta s hlasitým výbuchem uchránila skupinu, která však nebyla v inkriminovaný moment vůbec vidět. Na bojišti se vznášel obrovský mrak prachu, přes který nebylo vůbec vidět.

Na Buliče se z mraku vyřítil Ichiru, který se svou zanpakuto letěl přímo na něj. Vedle Lus se objevil usmívající se Yuki, který se sem nejspíše dostal rychlým shunpem. K ostatním však ještě nikdo nedošel, zatím bylo vše skryto v prachovém mraku.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Jan 15, 2011 3:54 pm

Bulic
Třeba příde ještě převrat.. A Arinoki-Taichou je tu taky jo? V tu chvíli se objevil mrak a z něho na mě zaútočil člen Reimei. Stačím sotva vytasit meč a zblokovat přímí útok, ale jeho síla mě odhodí o 25 metrů od mé předchozí pozice. Au ani člověka nevarují a hned útočí. Stále si udržuji reiatsu nízké.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sat Jan 15, 2011 4:09 pm

Arinoki Kenkyoshou

Ještě než nastal silný výbuch jsem se pomocí shunpa dostal do bezpečné vzdálenosti, musel jsem tedy opustit místo kde stál můj soupeř, když jsem se dostal na jiné místo, tak jsem si všiml mračna prachu, který výbuch způsobil, dostal jsem se tedy shunpem ještě o kus dál abych nebyl v tom mračnu, když jsem se dostal mimo, tak jsem se začal velice soustředit na reiatsu mého vyhlídnutého nepřítele Asana, protože jeho reiatsu je pro mě aspoň trochu známé, narozdíl od ostatních členů reimei..cítil jsem spousta silných reiatsu vycházejíc z mračna, ale žádné nebylo to Asanovo, poté jsem si všiml jeho reiatsu, tak mě napadlo že bych si ho mohl ke mě přitáhnout pomocí bakuda a bojovali bysme tady spolu o samotě, bakudo ale samo o sobě je slabé a nemuselo by vyjít ani k svázaní nepřítele, natož k jeho přitáhnutí ke mně, tak jsem se tedy rozhodl že použiji i zaříkávání abych měl co největší šanci k úspěchu, tak jsem tedy ukázal dva prsty směrem k místu kde jsem ucítil Asanovo reiatsu a začal zaříkávat "Rondanini no shōmetsu sa seru ni, kuro inu! Kyōfu to jibun jishin ni mite, jibun no nodo o hikisaku!" "Bakudō # 9. Hōrin" poté co se mi povedlo bakudo úspěšně vystřelit, vyčkávám jestli se mi povede Asana k sobě přitáhnout..

důvod úprav: slovosled a gramatické chyby
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Jan 15, 2011 4:44 pm

Renmaru Houkazaki

Atmosféra hustla. Bol tam aj Hiruko. Uyokukaze sa mi už chvel v púzdre. Bolo tam dosť prašno. Vycítil som niekoľko silných reiatsu, ale ktorý z nich zaútočí na mňa? Ak nikto, tak sa toho ujmem ja.
Do čerta s trápnymi povoleniami, toto je boj!
"Prekroč medze! Uyokukaze!" rozhodol som sa uvoľniť svoj zanpakutou hľadajúc svoj cieľ.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Jan 15, 2011 5:03 pm

Lus Ayazaki

Bojiště zahalil oblak prachu, přes který jsem toho moc neviděla. Zničeho nic se vedle mě někdo objeví. Byl to tentýž shinigami, na kterého jsem před chvílí útočila. Pevně chytím svou zanpakuto a vylétnu nad oblak prachu. Hned vystřelím do místa, kde by se měl Yuki nacházet, Byakurai.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jan 15, 2011 9:20 pm

Ryuuka Hosentsu

Po tom, co se mi podařilo vystřelit Sōkatsui do bariéry, okamžitě jsem změnil svoji pozici pomocí Shunpo. Hned jak jsem usoudil, že mám dostatečně bezpečnou vzdálenost, pokusil jsem se pozjišťovat pozice všech nepřátel i přestože nebylo skoro vůbec vidět. Rozhodl jsem se, že budu zatím jen podporovat ostatní. S jednotlivcem budu bojovat až když mne napadne. V tu chvíli kolem mě proletěl Shinigami s podkapitánskou páskou (Bulic), okamžitě jsem se podíval odkud letěl a spatřil tam nepřítele (Ichiru). Bez váhání jsem na něj namířil prtem a prohlásil "Hadō #4. Byakurai ". Z prstu jsem vystřelil bílý blesk plný reiatsu mířený přímo na nepřítele (Ichiru).
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 15, 2011 11:06 pm

Hikaku Kioshi
Když se zvedl ten oblak prachu Shunpnul se na špičku nedalekého stromu a pozoroval co se děje.Nechtěl bojovat v neznámém prostředí nemá to rád.Očima vyhledával Darka když ho spatřil udělal něco co by jste od něj nečekali namířil na něj prst a řekl "Hadō #4. Byakurai."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jan 18, 2011 6:35 pm

Akai Tsuki

Kývl jsem na Bulice když se zeptal na Arinokiho. Poté jsem si všiml reatsu mířící na Bulice a tak jsem udělal krok stranou ke kmeni. Najednou Bulic odletěl několik metrů a já pouze hvízdnul. Tak Bulici do něj zakřičel jsem a pak jsem si všiml reatsu Lus Já věděl že to reatsu odněkad znám a otočil jsem se směrem odkaď jsem cítil její reatsu. Pak jsem pohlédl a zasmál jsem se. No todle, všichni používaj kida podrbal jsem se na zátylku hlavy Tam radši nepudu, nevěřím moc kido a sedl jsem si na jednu větev a opřel jsem se o strom. Reatsu jsem měl stále držené co nejníž a sledoval jsem reatsu okolo sebe, kdyby se někdo přiblížil.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jan 18, 2011 6:45 pm

Bulic
Všimnu si dalšího Shinigami co útočí na člena Reimei který na mě zaútočil a taky jsem si všimnul že Akai si hový na stromku. Hej Akai co se tam válíš a nic neděláš pojd si to sem mnou vyměnit. Stále sleduji také nepřítele aby mě nemohl zaskočit poté si také prohlédnu Shinigamiho co zaútočil na toho Reimei. Obrátím se na toho člena Reimei Hej ty drzoune zaútočíš nepředstavíš se a jakou si měl hodnost sakra to byli shinigami jen útočili.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Jan 18, 2011 7:21 pm

Kunimatsu Fujikage
S napjetím sledoval boj jeho pocity byly smíšené,nevěděl jestli má mít radost nebo má být naštvaný nebo dokonce smutný.Pak si všiml shinigamiho na stromě a vydal se za ním pozdravil ho s hlasitým.Čau!A zadíval se jak všichni bojují.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Jan 19, 2011 4:33 pm

Renmaru Houkazaki

Prach sa pomaly usádzal a mne bolo jasné, že už tam nebudem len tak postávať.
"Tak a ideme bojovať. Dúfam, že nezdupkáš."
"To skôr ty hehehe." odpovedal môj zanpakutou. Už som si len musel vyhliadnuť cieľ. Vybral som si týpka, ktorý mal odhalené rameno a dlhú ofinu. Najprv som ale použil shunpo, dostal som sa tak asi na 2 metre od neho z boku.
"Hado 31: Shakaho!" uvidíme, čo sa bude diať.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jan 19, 2011 6:21 pm

Lus -> Yuki se nějak nesnažil mistrně uhýbat, jenom laxně uhnul slabému kido, které si vyslala. Bylo těžké číst jeho budoucí pohyby. Jen tam tak stál a usmíval se na Lus, aniž by mu vadilo, že se jedná o kapitánku.

Ichiru měl však co dělat, kido, které na něj bylo sesláno se mu mihlo kolem hlavy a reakci na ostatní útoky byla podobná. Avšak vyhnul se a v konečném součtu doběhl téměř na dosah meče k Buličovi.

Arinoki -> Asuru si nakonec zachytil a nějakým zázrakem vytáhl. Vypadalo to, jako by se snad chtěl přitáhnout, protože když vyletěl z mraku a přibližoval se pomocí kida k tobě, měl připravenou katanu k úderu.

Ryuuka -> Na tebe z oblaku vyletěl Grym. Svou velkou kosou, což byla v podstatě nejspíše podoba jeho shikaie se nebezpečně blížil k tobě.

Hikkaku -> Temní shinigami se objevil rovnou za tebou. Nevíš, jak se tak lehce dokázal dostat přes tvé smysly, přesto tam nyní stál. Nebylo mu vidět do tváře, natož na ostatní části těla. Jediné co bylo vidět byla jeho zanpakuto lesknoucí se v denní záři.

Všechny v jeden inkrementovaný okamžik ozářila síla reiatsu z nedalekého prostranství, kde bojovala vrchní kapitánka. Obloha se zbarvovala do ruda a všem bylo jasné, že být poblíž toho boje, jsou všichni mrtvý.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jan 19, 2011 6:50 pm

Bulic
Všimnu si že nepřítel se vyhnul kidu a míří na mě. Natáhnu ruku na nepřítel a pronesl Hado no 31. Shakkahō. Červená koule mířila přímo na břicho nepřítele. Hned po útoku kido odskočím dál od něj připravým se vytasit meč. Chci znát tvé jméno a tvou dřívější hodnost. Prozrad mi aspon toto když už s tebou musím bojovat. Tak uvolním 50% svého reiatsu..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Jan 19, 2011 6:55 pm

Akai Tsuki

Když na mě Bulic zakřičel, usmál jsem se Jen do něj Buli. Pak přišel ke mě jeden shinigami. Naznačil jsem rukou, že ho také zdravím. Stále jsem pozoroval různé boje. Boj, mihlo se mi hlavou nemám rád boj, ale někdy je nutný na ochranu lidí, na kterých mi záleží. a pohladil jsem své zanpakuto A k ochraně těch na kom mi záleží potřebuju tebe Chun a usmál jsem se. Zaslechl jsem na chvíli hlas ve své hlavě, hlas Chun jak ke mě promlouvá ale přerušilo ji reatsu, které vyšlo z nedaleka. Tak, vypadáto že vrchní kapitánka už bojuje pousmál jsem se a podrbal jsem se na hlavě.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jan 19, 2011 7:25 pm

Hikaku Kioshi
Když uviděl Darka za sebou okamžitě si čupl otočil se na pravé noze o 360° a katanou se pokusil seknout jej do spodní části těla poté se rychle vrhl střemhlav dolů a těsně před dopadem se odrazil od volné ruky a udělal přemet,rychle se otočil směrem na něj aby zjistil zda se mu jeho útok podařil.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Jan 19, 2011 8:04 pm

Ryuuka Hosentsu

Nepřítel se mému útoku sice vyhnul, ale šlo vidět, že to nebylo tak snadné. Hold moment překvapení není tak špatný. V tu chvíli se na mě ze strany řítil nějaký Shinigami. "Co to sak*a?" Zakřičel jsem v duchu a okamžitě vodorovně směrem k Shinigamimu tasil zanpakutou, abych se ubránil. "Tahle kosa vypadá na uvolněnou formu jeho zanpakutou. Vrhá se do toho docela rychle, ale dokud nevím, jaké má schopnosti, tak nemůžu určit rozsah mé šance, nicméně hlavně ho nesmím podceňovat." Přemýšlel jsem při srážce naších mečů a následně odpojil levou ruku od rukojetě mé zanpakutou a tiše zašeptal. "Bakudō # 1. Sai"
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Jan 19, 2011 8:07 pm

Arinoki Kenkyoshou

Když mi vyšlo bakudo tak jsem cítil že k sobě přitahuji Asurovo tělo, protože jsem cítil jeho reiatsu, tak si tedy řeknu "Že by to vyšlo?"..poté si všimnu Asury, připevněného Horinem jak drží katanu v ruce, aby na mě mohl co nejrychleji a nejsilněji zaútočit..po chvilce ukončím své bakudo, avšak ještě když je Asura odemně dost daleko "Teď je dost daleko, jakéhokoliv útoku bych si včas všiml, tak já tedy začnu!" zamyslím se.. a začnu se tedy připravovat k boji, řeknu si "Možná bych měl jít hned z ostra, ale trochu si ho vyzkoušíme!" a poté skloním hlavu k zemi a začnu si rychle a potichu mumlat zaříkávání "Iya, miru koto ga dekiru tobu sora ni mieru ōkina kumo de wa nai sakusei shi, ta no yume o miru koto ga dekiru dengen o sakusei suruga aru toki wa kemuri o sakusei suru ni wa, jibun no chikara o kakusu tame no kyōryokuna kemuri o sakusei! "..Bakudō # 21. Sekienton vykřiknu..(kdyby vyšlo, všechno jak by mělo stalo by se tohle) a poté se objeví ohromné červené mračno dýmu.."Použil jsem zaříkávání, aby byl dým co největší a také abych skryl své reiatsu!" pak vytáhnu svoje zanpakutou z pochvy a řeknu aby to nebylo moc slyšet "Tak teď to teprv začíná!"

(to zaříkáváni jsem si vymyslel na bleach.wiki nebylo napsaný :-) )
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra: