Hláškovník
+16
Mishkenzie
Raiden
Firel
Amaru
joemandel
Suki
Sode
Hiruko
Myamoto Usagi
Solas
Lus
Red
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Miss_Atlantis
dead wind
20 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hláškovník
dead wind napsal:Izanagi
No, to je teda bílovlasý gentleman. Pomyslel jsem si, když jsem se díval, jak odchází spolu s tou podkapitánkou. Stejně s ní jednou skončím v posteli a Akiovi pošlu omluvné valentinské přání.... s naší fotkou.
Otočil jsem se ke kapitánce - vlastně jsem se spíš naklonil, aby to ty rádoby quincy neslyšeli. Kolik zlata dostanu, když bude průchod fungovat a ještě získám tu věcičku, kterou má ten frája v kapse? Otázal jsem se obchodním gestem, ve kterém se projevovala má pirátská touha. Ještě jsem tak úplně nevěděl, jak to provedu...
Celý post xD
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Miss_Atlantis napsal:
Kyouhei
"Dobře hoši! A dámo," pokynul k Natsuki. "Je čas zapojit sílu shinigami!" a už zvedal jeden roh obřího grilu. Nedokázal si představit, jak to ponesou skrz les plný stromů, které byly ďábelsky blízko u sebe... ale ten problém vyřeší, až k němu přijde, takže asi za dvě minuty.
:-D:-D
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Sode napsal:Daisenmaru Kenshin
...O to déle pátral po svém pokoji, ale i to bylo jako kouzlem. Narazil na něj už po půl hodině! Ta zpráva ho tak povzbudila, že tentokrát hledal dveře s prasetem a ne s číslem. Věřili by jste tomu, že tady je víc jak jedny dveře s číselným označením? Někdo si z něj asi dělal legraci, ale bezúspěšně!...
Sklerozá už na akademii
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
joemandel napsal:Renmaru Houkazaki
Kniha, ktorá padla na zem mi dala jasnú odpoveď. Tento tu je utečenec.
"V mene dvanástich jednotiek dvorných stráží ťa týmto zatýkam za útek v výkonu trestu." následne som vytasil zanpakutou, nakoľko bolo jasné, že to po dobrotky nepôjde.
"Vzdaj sa dobrovoľne a budeš ušetrený utrpenia!" navrhol som mu, hoci viem, ako to nakoniec celé dopadne.
Yay, dobře já xD Aspoň někdo má Gotei 12 xD
som myslel na dvanástich mesiačikov:D
joemandel- Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35
Shizuka Hotake napsal:Daichi
Když jsem se na ni podíval a viděl jsem, že má opravdu strach. Začal jsem rozmýšlet jestli tam vůbec mám chodit. Víš co? Zůstaneme tady. A neboj se to nejsou mimizemšťani. To jsou... neuměl jsem najít odpověď, protože ani já jsem nevěděl co to je. No jestli to tam vydrží do rána, tak bych mohl ráno se jít kouknout. řekl jsem si pro sebe a začal jsem ze sebe svlékat věci. Matsu-chan běž se ještě vyspat. A nemysli na to. řekl jsem ji a uložil ji zpět do postele. Zahleděl jsem se ji do těch její krásných očí. Vypadal jsem jako teploměr. Byl jsem úplně rudý, protože Matsu-chan na mě taky hleděla. A já v této situaci neudělal nic, nezmohl jsem se na nic. Dobrou noc. To bylo vše na co jsem se zmohl.
Ti dnešní mladí =D
Yahoo!!!! Stále to udržuji na postu nejšílenější divizeSode napsal:Shuchiteki Stein - Postižení určitě trpěli a byli rádi, když se jim v očích mihla naděje, jak se tam objevil někdo z řad nemocniční divize. Na to jim ale málem vystřelili oči z ďůlků, neboť nečekali, že tam přikráčíš se zářící injekcí. Někteří z nich nabuzovali dojem, že se budou bránit, ale postupně své svalstvo uvolňovali. Čtyřka jim vždy pomáhala, neexperimentovala na nich, jako dejme tomu... ach ano, dvanáctka, takže se rozhodli raději projít procedůrou svítící tekutiny. Po podání séra se ale v podstatě nic nezměnilo...
Satoshi napsal:Satoshi
Když se mi ozvala nějaká schopná osoba byl jsem konečně trochu potěšen. Výborně, tohle se bude hodit. odvětil jsem Jeden z mých kolegů se tady nad tím rozplývá, takže čím dřív, tím líp.
Ooo :tutu: Kapitánovi vzrostla svalová hmota a praskly mu žíly vztekem :jedi:
A divíš se, když Satoshi Ryuuku zná? xD
So much true xD
Sakra... nenaprogramoval jsem mu změnu jeho původní výbušnosti :/
Firel napsal:Firel
Příjemně jsem se usmál na Chizu když se mi představila. Už vypadala že je konečně zase sama sebou.
Firel Dakuraito. Nebyl jsem si jist jestli mám říct i že jsem podkapitán, přeci jen jsem neměl rád když ke mě všichni chovali přehnaný respekt. Vždyť jsem jenom schopný zabíjet nižší bytosti lusknutím prsty! Večina shinigami na vyších úrovní to dělá zlím pohledem...
Pátá divize. Po tomhle se můj úsměv zmenil na Ginův úsměv. Když po chvíli opadl pokračoval jsem chodbou.
Neděl si s tím hlavu, byla jsi celkem dost zmatená a tak mě to nepřekvapilo.
So much true xD
Miss_Atlantis napsal:Mozek
pochopil, že to bylo tak trochu na něj.
"Pfffff..." udělal podivný zvuk. "Mají mě za slabocha! Co zmůžu takhle? Ho*no. Ale až budu mít tělo, já jim ukážu, já jim dám, akorát mě využívat k tomu, abych jim hledal každou blbost v databázi!" vybalil ze sebe rozzuřeně. Asi ho to opravdu štvalo a asi nebylo divu, vzhledem k jeho hollow nátuře. "Já znám všechny jejich tajemství! Ha! Tady doleva a někde tam by to mělo být!" přešel plynule k navigaci po Las Noches.
Sakra... nenaprogramoval jsem mu změnu jeho původní výbušnosti :/
Miss_Atlantis napsal:Jiten
udělal to samé jako Satoshi a vydali se po nekonečné poušti k Las Noches. Nikdo nechápal, jak se kdokoli mohl orientovat v Huecu Mundu, protože jediné, co tu bylo, byl měsíc, a ten se vůbec nehýbal, takže moc směru neudával. Každopádně Jiten asi věděl, kam jde, a možná i Satoshi, kdo ví. Šli si po krásných plážích, nyní už neponičených žádnými trhlinami. Ve skutečnosti v zemi zůstaly veliké průrvy po každé trhlině, ale už byly neškodné, tedy až na nebezpečí, že do nich někdo spadne. Ti dva na své cestě potkali mnoho nových přátel (někteří to setkání možná i přežili) a nakonec se dostali do své destinace... paláce Las Noches.
(pokračujem tam :-))
-------------------------------------------------------------------------------------------
ROFL xD Las Noches masakr Satoshiho pilou? xD
:-D:-D nos mi v nich štěstí...Shirosaki napsal:Akio
Pak se trošku překvapeně koukne na trenýrky. Ehm...díky za Kyouheiovici a i za tvé trenky ale obávám se, že nejsem hoden jich nosit...obleč si je radši ty a nos mi v nich štěstí.
Tak tohle je opravdu krásná věta :-D
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Taky se mi líbí!:-D
dead wind napsal: Přesto nedaleko vás stál hlouček stavbařů, kteří si nejspíše vyprávěli historky ... "A pamatuješ, jak prej někdo chtěl evakuovat celou Rukongai?" Vyprávěl jeden z nich, přičemž se celá skupinka smála nějaké zcela zcestné a nepravdivé historce, kterou vynesla nejspíš nějaká drbna ...
Jó hold Akio je už prostě legenda
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Miss_Atlantis napsal:Postavy doopravdy z dýmu vyběhly, kdo by tam taky chtěl zůstávát?! Jednalo se o jednu babičku, dva dědečky a jednu těhotnou maminku. Vypadali všichni dost naštvaně. "Plán na odpor? Jsi spad z jahody? My jsme tady oběti, ty shinigami natvrdlé!" zaskřehotal rozhořčeně jeden z dědečků.
Sode napsal:Daisenmaru Kenshin
....
Během toho samozřejmě dokázal poslouchat jeho drahocené velitele mise, při čemž i to zaznamenával: "Hosentsu už je nedočkavý na boj tělo na tělo s onou tajemnou babou. Kuchiki nezklamal a předvedl nám své naivní uvažování šestiletého dítěte na pionýrském pochodu." Po nějaké době, co si to párkrát přečetl pro sebe, přidal za jména titul Taicho, aby někoho náhodou nenapadlo, že o nich uvažuje neuctivě.
Pláču smíchy :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Shirosaki napsal:Kasumi přepla obyčejně vyhlížející vypínač, čímž naštvala GM, protože nezapla ani rádio, ani kávovar, ale hned na první pokus zmáčkla to správné a na obrazovce se objevil text - Pomocné ochranné systémy aktivní! a lodí se rozhučel jakýsi generátor. Vrzání lodi ustalo a kapání na Izanagiho hlavu jakbysmet. To už ale ponorka mizela pod obří nástavbou podvodního města a obrazovky se deaktivovaly. Po chvíli utichly i stroje a poklop se s vrzáním otevřel. Všude panovalo ticho.
dead wind napsal:Izanagi
Šklebil jsem se, co to šlo. Nejenom, že tu můžeme umřít, ale možná tu někdo umře přivázaný pásy k židli, což potvrzovalo mojí domněnku, že pásy zabijou víc lidí, než zachrání. Pak se stalo ale něco nečekaného - Kasumi zmáčkla čudlík genrátoru nějakého štítu, takže ponorka přestala vrzat. Smutně jsem se podíval na Chizu a jediným pohybem jsem jí rozepnulpodprsenkupásy, kterými byla připoutaná k židli.
Když jsme se zastavili, rozhodl jsem se, že nakouknu ven, jelikož tu vládlo opravdu hrobové ticho. Na nic jsem nečekal a na místo nějakého periskopu jsem vylétl ven jak namydlený blesk. Očekával jsem fanfáry.
Nothing to add xD
:-DMiss_Atlantis napsal:Baru
Baru se usmála, když se ti dva představovali.
"Tak to jsem netušila, že má Kyouhei fetiš i na mužské prádlo..." nemohla si odpustit, když Mizuki-san začal o svém oblečení.
Red napsal:Yoshiro
Obří kočka se však zastavila o pár metrů dřív, než zamýšlela. Její drápy se ale do něčeho rozhodně zarazily. Stál pod ní muž, měl delší bílé vlasy a sledoval tři kluky, kteří už stejně zřejmě byli na útěku. Z jeho pravé ruky tekla krev. Drápy Kitta totiž našly svůj cíl právě v pravé ruce tohoto muže. Druhou rukou rychle zamířil k tlapě kočky a vyrval drápy ven. Měl na sobě zvláštní oblečení, které rozhodně nepřipomínalo shihakusho, které shinigai běžně nosí, ale jeho reiatsu tvrdilo opak. Zdravou rukou zamířil k pasu, kde jak předpokládal, našel svůj meč. Tasil jej a zahleděl se přímo na svého hollow oponenta. Tvářil se hodně drsně. Pak u zakručelo v břiše. Zhluboka se nadechl a protáhl se. "Awww, předpokládám, že u sebe asi nemáš nějakou svačinu co?" Potom se zahleděl na ránu na ruce. "Jauvajs, vy hollow taky vůbec nepřemejšlíte, mohl jsi těm dětem ublížit. Co s tebou mám teď jako dělat?" Trochu s rukou zatřepal, ale nebyl to dobrý nápad, protože to pak bolelo ještě víc. "Měl bys s těma drápama něco dělat. Nechat si je ostříhat nebo tak něco." Bělovlas se tvářil docela neklidně. "Teďka je tu před náma docela blbá situace. Obávám se, že z ní může vyjít jenom jeden z nás." Pevně sevřel svůj meč a odhodlaně se zahleděl do velkých očí svého nepřítele.
AAAAAAAAAAA:3 Comeback?:OOO:-))) Nebo jenom přišel zabít mojí hollow kočku?:-D Doufám, že Comeback!
Já ti dám takovýho bezďáka s vlasama jako Gandalf ..
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Ryuukova hláška vážně zabila xD
Ale určitě Yoshiimu umřel Fluffy, nebo jak se jmenovala ta kočka, tak chce nového mazlíčka =D
Ale určitě Yoshiimu umřel Fluffy, nebo jak se jmenovala ta kočka, tak chce nového mazlíčka =D
Red napsal:
Bělovlas se tvářil docela neklidně.
Ryuuka Hosentsu napsal:
Byl zabodnutej do nějakého bezďáka s vlasama jak Gandalf.
Takhle nějak to bylo.... toy story bro
No Rede :-D Mám z toho takovou radost, že si tak Yoshira představuju :-D :-D
Ale on vypadá tak, jak ho mám v avataru! Je to jeho aktuální podoba .. Ano, nezměnil se.. Ale neměli bychom to tady spamovat
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Red napsal:Yoshiro
Yoshiro nestihl reagovat na toho hollow kluka, který si o něm myslel, že smrdí, což Yoshiro samozřejmě nevěděl, ale autor se jen rozhodl uvést na pravou míru, že nevypadá jako bezdomovec a ani tak nesmrdí. To bylo ale vzhledem k situaci docela irelevantní. .
Dobře dobře dobře :-D :-D
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 4 z 8
Povolení tohoto fóra: