Hláškovník
+16
Mishkenzie
Raiden
Firel
Amaru
joemandel
Suki
Sode
Hiruko
Myamoto Usagi
Solas
Lus
Red
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Miss_Atlantis
dead wind
20 posters
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hláškovník
Proto to Yoshiro odmítl :-D Já souhlasím s Firelem.. Podle mě by se grily nikdy neměly vyřešit tím způsobem, že se dostanou do Seireitei :-D
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Firel: Kdo říká, že nemůže? xD
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Shirosaki napsal:Všichni jen se zatajeným dechem sledovali, jak Suki ze své duševní energie staví bariéru...byla obrovská...a složitá a pro Suki nebylo příliš obtížné ji stavět, ale...byla velká a Suki měla dva malé vysavače energie, takže když se bariéra plně vztyčila...byla Suki celkem unavená....ale členové jásali, jakou mají skvělou kapitánku.
Dva malé vysavače energie X333 to mě pobavilo X33
Shirosaki napsal:Po chvíli se ozvalo. Taaaaaaaaaaak....taichou....máte to nakalibrované...ještě vám nastavím tón upozornění...který by jste chtěla? Koukne na tebe. Máme tu - Nikdo mě nemá rád od Izanagi Kenatara, Když muž se ženou snídá od Ukitake Akia, Firestarter od Izumi Razakiho, Já budu chodit po špičkách od Haruka Kasumi, uvítací znělku z Doctor Who, It's a kind of magic od Firel Daikurato, Like a Virgin od Kuchiki Yasumara, Nobody knows me od 7.divize, Bedna od whisky osobně vypitá kapitánem Raidenem, Somebody is watching od Ruyichi Yoshira, Reklamu na ticho od 10.divize, Já do lesa nepolezu od kapitána 11.divize a znělku z Teenage MUTANT ninja turtles od Satoshiho-san. Takže?
Komentář není třeba
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Řevmelín napsal:Taiketo Suki
Kapitánka 6. divize byla slušná žena, která se hanlivě vyjadřovala jen ve výjimečných případech... Zvracející Akio mezi kytičky byl jedním z nich. "Ty hovado!" zařvala burácivě.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
dítě na obrázcích a k tomu ty prsaShirosaki napsal:Akio
Koukne na Suki.
Eto...rád bych nějakou...lekci pro začátečníky...dítě jsem doposud viděl jen na obrázcích.
Krapet nervózně se rozhlédne kolem sebe. Bylo tu tolik...ženské energie...bál se, aby mu nenarostly prsa, když už měl dlouhé vlasy...
Suki- 3rd Seat 6. Divize
Tohle téma potřebuje oživit...
Just being KiryuMike napsal:
Zdvihol hlavu aby si prehliadol kto tam bol. Nejaký nepodstatný člen, nejaká nepodstatná členka, nejaký nepodstatný kapitán a nejaká malá ružová vec čo vyzerala ako dieťa. Kiryu neznášal deti.
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Věk : 36
Moji členové jsou awesome, i když ani nevím, že existují
Shirosaki napsal:
Kurokage Nagai
Koukl otráveně, ano otráveně na Kiryua.
Sotaicho taky vypadala, že stěží udrží stolici a přesto byla schopná krájet Reimei s lehkostí dvacátnice.
Satoshi napsal:Satoshi
........ono vytvořit v budově díru tvaru okna, projít samotnou zdí, nebo spálit celou budovu na popel by byla pro mě otázka asi tak 2.718281828 sekundy, protože 3.1415926535 sekundy mám na jiné úkony.........
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Miss_Atlantis napsal:Požární schodiště tenhle dům neměl, zato měl hromosvod a to bylo taky dobré! tedy ne tak dobré jako schodiště... ale pro shinigamiho... který nejspíš dokázal chodit vzduchem po stlačeném reiatsu... a pravděpodobně i procházet stěnou, pokud by chtěl... :-D to byla taky hračka.
To se prostě musí... xD
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
No jo mně to nedošlo
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Pokud vím, tak procházet stěnou můžu jenom já =D Co to je za bordel =D
Satoshi napsal:Pokud vím, tak procházet stěnou můžu jenom já =D Co to je za bordel =D
#RememberIzanagi
Red- Kapitán 9. divize
Ten je drtí, já jimi procházím na molekulární úrovni =D
Rising Sun?Shirosaki napsal:
Tým Sai i tým Raiden se sešli na zdemolovaném parkovišti před několikapatrovou budovou. Jediný Firel už tady byl a tak to tu znal. Na budově byl obrovský nápis Rising Sun co. a hned vedle obří znak vycházejícího slunce.
Ne Rising Sun aka Reimei
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
iPody v SS nevedeme, všechno je řešeno přes iSat :PMike napsal:
Kiryu Shihoin
... Uuuh... prečo som si sakra nezobral i-pod...? ...
Shirosaki napsal:Hideyoshi
Jsem vědec...mám svou čest...to, že experimentuju s životy neznamená, že jsem hulvát.
Pche! Rip-off mé legendární hlášky =D
"Musíš přijmout svou vnitřní kachnu."
-Giovanni
Tímto bychom se měli řídit všichni!
-Giovanni
Tímto bychom se měli řídit všichni!
Red- Kapitán 9. divize
"Byl předkloněný. Pokud ho Eshen dostane na zem, mohl by to být krásný konec celého boje. Eshen na nic nečekal. V rychlosti ho "objal", tak, že se jeho ruce dotýkali dole jeho břicha, ale jinak byl nad ním. Sebral spousty síly, a pokusil se Hanatarovi podkopnout nohy. Tak aby ho mohl na chvilku "držet", a pak pustit." Rai Eshen
Ooooh Dirty Mind
Ooooh Dirty Mind
Suki- 3rd Seat 6. Divize
Jo, "Krásný konec" asi nebyla zrovna nejlepší cesta, jak to podat.. .
Ale jinak bych si to ani neuvědomil .
Ale jinak bych si to ani neuvědomil .
Eshen- 6th Seat 4. Divize
- Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26
Raiden by si zasloužil mít tu mnohem víc hlášek :-D
On celej tento post je jedna velká hláška -
Strašně se při hře s ním bavím :-D :-D
On celej tento post je jedna velká hláška -
- Spoiler:
- Tomisura Raiden
Raiden se usmíval a pokud se ta ženština probrala, tak nejprve zjistil jestli ho vidí. Pokud viděla, pozdravil jí přímo ukázkově jako člen nějaké té střední školy: "Dobrýýýý den," s pěkně tím protáhlým ýýýý. Kdyby se ptala, co je zač, měl v záloze výmluvu, že je kámoš-toho-kluka-co-tu-bydlel, který mnohokrát propadl a dnes je zrovna maškarní a proto chodí v pyžamu s cool pláštíkem. Správný agent ve službě musel mít vždy nějaké krytí.
A pokud se neprobrala, tak už chystal v mysli úmrtní list. Výbuch plynu tu dlouho nebyl. Nebo možná slabé otřesy pod domem zaviněné neoficiální důlní společností Razaki&rodina, která způsobila ono nešťastné vypadnutí dveří. Tak jako tak jeho další kroky směřovali jiným směrem než šel Yoshiro aby to tu propátral a doufal, že tu mají Dolce Gusto s plnými zásobníky na kafe. Nechtěl způsobit otravu dvou kapitánů zároveň. Už v mysli viděl ten Genmův škleb ve 4. divizi.
Strašně se při hře s ním bavím :-D :-D
Red- Kapitán 9. divize
Red napsal:
To bylo o fous. Mohlo to dopadnou mnohem, mnohem hůř! Yoshiro se otřepal, rukou si ohmatal vlasy, aby zjistil, jestli je to nejdůležitější v pořádku a nakonec si oddechl. Celá tahle šarvátka začala být ostřejší, než čekal. Možná by vůbec nebylo od věci, kdyby Raiden vytáhl bankai. Yoshiro nechtěl, protože kdyby ho vyvolal, zpřetrhaly by se řetězy, kterými drží Datenshi a ona by mu začala dělat bordel v palici.
Yoshiro se zvedl ze země a oprášil si otrhané kalhoty, které byly jediným kusem oblečení, který mu zůstal jakž takž vcelku. Začínalo mu docházet, že na mise by si neměl brát svoje kvalitní oblečení, za které vyhodil půlku divizních financí.
Očima se začal soustředit na Raidenův souboj s pizdou a sám přemýšlel, jak by se do něj mohl zapojit. Zapíchl tedy zanpakuto do země a zašeptal - "Zloba padlého anděla."
A pak se máme divit, že grilly oficiálně neexistují.
Raiden napsal:Tomisura Raiden
Tak... tohle se opět nepovedlo. Takhle tvrdé přistání měl naposledy, když poprvé použil Senkaimon a vykoplo ho to na úplném okraji Rukongaie. A teď už zase žral hlínu. To nebyl nejlepší příchod hrdinů, co měli zachránit Seireitei, ale co se dalo dělat. Když se Raiden pak nadechl a postavil, ucítil pach, kouř... divné pocity a podobně. "Co to sakra...?" zavrčel spíše řečnickou otázku, protože Yoshiro na tom byl nejspíše podobně jako on. Rozhlédl se kolem a snažil se zmapovat situaci. Rukongai zřejmě tentokrát nikdo neevakuoval, takže to nejspíše mohla být trochu globální pohroma. Ale, rytíři světla byli tady! Teď už se jen sebrat a všechno zachránit. Sranda byla, že ani nevěděli, co od čeho měli zachraňovat. Ale ten pocit, který se míchal s vlivem okolí, ho mírně mrazil. A to přitom Raidena nezmrazil ani žádný Akiho pokus o ledové tentononc!
Spolupráce Yoshira a Raidena mě zatím velice baví :-D
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Sode napsal:Haruka Kasumi
,,Dobrej," zopakovala suše po... jednom z nich. Tohle už přece měla v divizi, proč jí to má doprovázet i na misi?
O kom to asi mluví?
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Věk : 36
Miss_Atlantis napsal:Jindy měl na dívčí pohledy radar a okamžitě se chopil příležitosti, jenže od té doby, kdy zjistil, že Ryoko je Yoshirova sestra, měla pro něj asi takový sex appeal jako syrová brambora. Vlastně skoro ani nebyla žena. Byla Ruyichi.
Genmův názor na Ryoko :-D
Red- Kapitán 9. divize
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 6 z 8
Povolení tohoto fóra: