Hláškovník
+16
Mishkenzie
Raiden
Firel
Amaru
joemandel
Suki
Sode
Hiruko
Myamoto Usagi
Solas
Lus
Red
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Miss_Atlantis
dead wind
20 posters
Strana 1 z 8
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hláškovník
Ve Východní bráně bylo mnoho věcí, které stojí za zvěčnění... aspoň tedy podle mě :-)
MitoYoshi poprvé
Setkání třetího druhu...
MitoYoshi podruhé
Ach ano...
DateYoshi/YoshiDate pro extrémní fanoušky :-D
dead wind napsal:Né vždycky je na místě vše řešit bojem. Prohlásil kapitán jedenácté dvorní divize, král všech hrdlořezů a vrahů.
MitoYoshi poprvé
Red napsal:Yoshiro
Možná nás z toho můžu dostat.. Ale ustupte.. Řekl jsem naprosto vážně a pomalu sáhl po Zanpakuto. Mohl bych vyletět nahoru a zkusit najít nějakou cestu. Můj Bankai mi totiž umožnil díky křídlům létat a tohle nebyla zrovna situace, kde bychom mohli vymýšlet kterou cestou se dát a kterou ne.
Misman napsal:Mitoshi
Taichou, myslíte že je dobrý nápad využívat zanpakuto k takovéto věci? To snad neumíte chodit po stlačeném reiatsu? zeptal jsem se Nebo snad jen vylézt na strom?
Sklopil jsem hlavu.. Bakayaro..Kazíš mi image... Snažím se vypadat COOL!!! Zakřičel jsem na něj.. Asi to nebyla nejvhodnější doba pro hádání se s Více-Kapitánem, ale jinak to nešlo. Když seš tak chytrej, tak se ukaž ! Vykřikl jsem na něj znovu.
Řekl bych, že by jste to měl udělat vy, už jen kvůli tomu, že jste toho motýla nechal sežrat. Byl jste mu nejblíže. A taky si myslím, že bych si zasloužil aspoň trochu respektu za to věčné papírovaní, které je mimochodem také vaše práce. A taky si myslím, že by bylo vhodné první najít zbytek skupiny. So-taichou by nás nejspíše zabila kdyby jste ztratili tři členy
Setkání třetího druhu...
dead wind napsal:Izanagi Kentaro
Ummmm .... Sundal si klobouk, aby lépe viděl. Kouknul a viděl tři nafouklé zelené krysy. Sundal sud se saké a trochu popošel. Roztáhl ruce a pronesl směrem k roztomilým tvorům. My přicházíme v míru! Dlouhá pauza, podívá se směrem k ještěrkomedvědovi v krvi. Teda možná ....
MitoYoshi podruhé
Kdybych tak věděl, že jsem si omylem sedl na motýla.. Moje Haori se ztratilo bůhvíkam. Paráda.. Teď ani nemám svůj fešnej ohoz.. Beztak ho sebrala nějaká z těch blbejch ještěrek. Postěžoval jsem si. Možná bychom měli najít ostatní.. Než se ten motýl probere.. Rozhlížel jsem se okolo.. Motýl..Kam se jen poděl?
Pomalu jsem šel k Yoshirovi, který zrovna zasedl motýla. Také jsem měl v ruce jeho haori, které jsem sebral ze země.
Blbá ještěrka vám nese haori hodil jsem po Yoshirovi jeho "fešnej ohoz"
A mimochodem, na toho motýla jste si sednul dodal jsem
Nezapomeňme na legendární hlášku...Red napsal:Yoshiro
Zase-..... CO?! Vyskočil jsem na nohy a podíval se na motýlí placku. Mishi!! Musíme něco udělat!!! Dělej.. Dej mu umělý dýchání! Zakřičel jsem na svého Více-Kapitána.. Tohle začala být hodně vážná situace.
Přesunul jsem ruka nad motýla a čekal jestli se vzpamatuje nebo jestli budeme mít na večeři jednohubku
Anonymní napsal:
Mitoshi -> Motýl byl rozmačkaný a mrtvý, ani mistr léčení by ho již bez nějaké super ban-kai techniky nedokázal vrátit zpátky.
Promiňte Taichou, motýl pošel konstatoval jsem a stoupl si.
Anonymní napsal:Slizka Panda
"Kdybyste mi nezašlápli manžela, ještě bych to přežila, ale vy jste mi zašlápli nejenom manžela, ale také všech 126 dětí a dalších 1245 zárodků... Ale zase vám musím poděkovat, protože jste mi zašlápli tchyni..." zamyslela se, ale vypadalo to, že s tchyní je spokojená, že je po ní, ale ty děti a manžela nemohla překousnout. "Hm... Jak to jenom vyřešit?" zamyslela se nahlas.
Ach ano...
...ten gril!Red napsal:Yoshiro
Zarazil jsem se a chvíli stál na místě. Jediný zvuk, co teď mohl být slyšet byl větřík, který cuchal moje vlasy a nechával mé bílé Haori, se znakem 6. divize, poletovat sem a tam. V mých očích to bylo vidět, vzpomněl jsem si totiž na něco, co mělo být dávno zapomenuto. Něco, co mě dlouho strašilo ve snech a co mělo zůstat jen v nich..Hluboko.. Na sucho jsem polkl.. Ten pocit, jako když víte, že je něco špatně na mě dolehl a začal mě užírat zevnitř, smíšené pocity jako strach, nervy, vztek a potlačená sebejistota. Tohle všechno vypuzovala jen jedna věc.... Sakra, ten gril..
Anonymní napsal:Date
Kdo je sakra u tebe datel?!....Ale ne klid. Teď jsem potkal slizkou pandu, která chtěla mé spodky, aby mohla vytvořit moji kopii ze slizu. Tak proč mě rozčiluje nějaká přezdívka.
Podíval jsem se na něj upřímným pohledem .. Bylo v něm poznat, jako že to fakt myslím vážně.. Zmlátily mě krávy .. Trochu jsem se u toho pousmál, protože představa , jak stojím mezi dvěma krávama a mlátí mě vemenama přes obličej, mě prostě nenechávala chladným.
DateYoshi/YoshiDate pro extrémní fanoušky :-D
Anonymní napsal:Date
No jo, jen co jsem mu pomohl na nohy, už měl hemzy.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Shiro: Prostě 13. má samé kvalitní lidi To bude vlivem kapitána
Mya: Nebo to bude tím že jsou pod vlivem
Mya: Nebo to bude tím že jsou pod vlivem
Shirosaki napsal:Akio Ukitake
Si tak pohodlně seděl, kochal se a nad ničím nepřemýšlel, když se vedle něj ozval hlas. Když se otočil tak tam uviděl toho hadího hollowa. Oslovil jej bratře...tohle oslovení se mu zrovna nelíbilo. Nepřipadal si jako bratr hadího hollowa.
Máte tu něco na pití? Myslím tím něco.. Tvrdšího.. Zeptal jsem se chlápka, kterému padal pramínek vlasů do obličeje (vlevo hleď!) . Nebo se mám obrátit na jinej podnik?
Miss_Atlantis napsal:"Něco tvrdšího?" zopakoval muž trochu zamyšleně, aby bylo vidět, že objednávku zákazníka bere vážně. "Mohu vám nabídnout několik druhů kávy s likérem a dále široký výběr koktejlů," zkusil to tónem, který napovídal, že si není jistý, co je pro muže s hebkými vlasy "něco tvrdšího". "Naše zákusky a pečivo jsou samozřejmě prvotřídní kvality, takže mezi nimi něco tvrdšího rozhodně nenajdeme..."
Podíval jsem se na něj takovým tím výrazem myslíš-to-fakt vážně-? a chvíli na něj civěl. No, přišlo mi blbý teď prostě odejít a tak jsem se vzpřímil, hodil hlavou tak, aby vlasy, které mi padaly do očí, šly bokem a drsným hlasem jsem zabijácky pronesl.. Dal bych si věneček s karamelovou polevou.. Pořád jsem se tvářil, jako bych to tu dobyl.
Není to dablpostování, když sem nikdo jiný nepíše! :-D
To se mi fakt líbilo :-D Dvanáctá divize gentlemanů B-) :-D
Satoshi napsal:Satoshi
To, že jsme šílení, neznamená, že jsme hulváti.
To se mi fakt líbilo :-D Dvanáctá divize gentlemanů B-) :-D
Shirosaki napsal:Dr.Stein
Živý pacient..konečně...
Oh yeah, WE ARE EPIC! xD
A Shiro též zabil
A Shiro též zabil
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Nawaki napsal:Izumi Razaki
Pochybuju, že ty jsi nevěděl o tom, že jsem podkapitán... podkapitány zná každý!
:-D Jako, nevím nevím...
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Po tom, co mě Yoshiro tak hrubě prohodil zdí jsem už nevypadal tak pěkně jako předtím.
:-D
Yasumaru
dorazil k terminálu. Dobře, takže... jak že se to zapíná?
Yasumaru, největší antitalent na technické vymoženosti v celém Seireiteia okolí, začal svůj předem prohraný boj s tlačítkem "ON".
!!!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Ayano napsal:Ukitake Akio mi říkal, že na Seireitei útočí kapitán 13.divize.
Co k tomu dodat
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Je možná kapku egoistické psát sem hlášky svého vlastního NPC, ale tak líbí se mi co řekl...snad i vám
Stein
Byl zrovna uprostřed operace, když nemocnicí otřásl výbuch a všechna světla na patře pohasla. Jediné co zůstalo svítit byly digitální hodiny na stěně a tak bohudík mohl určit alespoň dobu smrti.
Stein
Avšak byl doktor....nemohl zde jen tak postávat a nic nedělat. Musel jít tam dolů a dávat raněným falešnou naději že přežijí, pouzůstalým předvést herecký výkon při předstírání zármutku a zjistit co je dnes k obědu.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Formální mluva třetího důstojníka se svým podkapitánem?Mishkenzie napsal:
"Musíš jí hned nadávat ty blbče?" řekne a hodí na Kageho výraz drž hubu
Ryuuka Hosentsu napsal:Formální mluva třetího důstojníka se svým podkapitánem?Mishkenzie napsal:
"Musíš jí hned nadávat ty blbče?" řekne a hodí na Kageho výraz drž hubu
No jo, co by si čekal od osmé
:-D Počkat, teď když to říkáš, tak to k anime celkem sedí :-D Akorát ty hodnosti jsou trochu jiné.
Ryuuka Hosentsu napsal::-D Počkat, teď když to říkáš, tak to k anime celkem sedí :-D Akorát ty hodnosti jsou trochu jiné.
Nechtěj vědět, jak asi říkají Raidenovi ^^ jako ono, osmá divize je prostě jiná jak v anime, tak i zde O:-)
Shiro: Stain to zabíjí
Satoshi napsal:Shiro: Stain to zabíjí
je to borka no....
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Yoshiro
Vůbec nemluvil o srážce s Genmou. Mluvil o tom, že se probral pod jeho rukama. Klasika! Vždycky to tak bylo. Když někde odpadnul, tak se probral pod Genmou.
Miss_Atlantis napsal:Lus -> Nevěděla jsi, co se stalo (já to po pravdě taky moc nechápu :-D), zatočila se ti však hlava........
Občas GM nepřekvapují jen hráče
Nawaki napsal:Postavil jsem se a rozhlédl se kolem sebe. Zdálo se, že jsem byl obklíčen a navíc jsem ucítil podivně silné Reiatsu...Ale koneckonců jsem byl shinigami...oni byli shinigami... nebyl důvod myslet si, že se mě hned pokusí zabít...
Asi jsem zabloudil, kudy se dostanu k tenisovému kurtu? zeptal jsem se
Nawaki napsal:Hadō #124 BANG vykřikl jsem a čekal na jeho reakci. Nějaký hluboko zakořeněný smysl pro zvrácenost mě nutil dělat si z něj legraci... muselo to být genetické
K tomu nemám, co dodávat
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
joemandel napsal:Renmaru Houkazaki
"Nemáte za čo. Je to naša povinnosť." dokončil som myšlienku a modlil som, nech už tento dilino dá svätý pokoj.
Trochu nestandartní oslovení :-D ale pěkné no :3
Kdybych měl vytahovat hlášky z alkohol párty našich alkoholických kapitánů, tak jsem tady do rána, takže použiju nejnovější hlášku našeho milovaného Kena xD
dead wind napsal:Přeci jenom se vloupal do domu nějakého zbohatlíka. Avšak i na takovém situace byl Izanagi připravený. Roznáška pizzy!
Ken-chan rulí! xD On tady rozhodně chyběl xD
dead wind napsal:Izanagi--- a pomlácenou slečnu Maxwellovou. Muselo mu být jasné, že jsme ji přišli znásilnit.---
Miss_Atlantis napsal:
"Ten by chtěl evakuovat Rukongai," uchichtla se do rukávu černovláska.
Tahle legendární hláška ještě stále funguje? xD
Legendární hlášky jsou věčné.
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Firel napsal:Firel
Ostatně, napadají mě 3 způsoby jak se od tud dostat, 2 zaberou nějakou tu přípravu, a já pravděpodobně zkončím v bezvědomí. A ten třetí. Ten je rovnou zakázaný.
Pronsel jsem nahlas zírajíc do zahrady a potom jsem se otočil přez rameno na ostatní.
Takže k čemu se přikláníte?
Zasmála jsem se :-D
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 1 z 8
Povolení tohoto fóra: