Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)  - Stránka 2 Empty Re: Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 5:19 pm

Firel
Černé plameny ztloustly.
Myslím že víš co to znamená.
pravděpodobně to že ztrácí vědomí.
Neměl jsem náladu ani energyy blokovat takévéhle útoky.
Ty by si mohl ukázat 2. divizi co je to maskování. Uchechtla se moje zanpakuto když zjistila co chystám.
Co nejvíce jsem začal skrývat svoje reiatsu a rozběhl jsem se naproti plamenům.
Kyokko Asi deset metrů před plameny jsem se rozplynul. Někdo kdo se na boj dívá z úhlu ve kterém vidí napřed plameny a potom mě by si mohl myslet že jsem mrtví. Ale já jen běžel těsně vedle plamenů a doufal že mě neodhalí. Nechtěl jsem to ryskovat tak jsem uvolnil trošičku reiatsu aby efekt rozptýlení nabyl na důrazu. Hned na to jsem ho opět začal skrývat, aby to vypadalo že se rozptýlilo.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)  - Stránka 2 Empty Re: Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 5:25 pm

Bulic

Zmizel? Plameny se tochu stáhli a v okruhu 20 metrů kolem mě se různě pohybovali velmi rychle já ležel ve středu nich a snažil se pozorovat okolí jestli ho neuvidím a poté jsem se soustředil na jeho reiatsu a čekal jsem že ho někde ucítím. Sakra co ted musíme ho dostat do středu jediná možnost.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 5:34 pm

Firel
Podařilo se mi dostat se dostatečně blízko k němu aniž by si mě všimnul... byl jsem dost blízko abych mohl použít nejsilnější hado které znám. byla tu jen otázka: Stihnu říct název kida?
Ne. musí to bejt něco rychlejšího. Ty plameny se ovládají sami, takže jakmile se ukážu jdou po mě.
Rozeběhl jsem se tedy v kruhu kolem bulice. Jako nehybný terč jsem být nechtěl.
Hado no. 33 Sokatsui Pravou rukou jsem mířil jsem přímo na bulice a levou se chystal bránit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 5:39 pm

Bulic

Jakmile se Firel zjevil černý ohen proti němu vyjel. Sokatsui na mě letěl rychle, měl jsem vzáloze sílu mé druhé znapakuto který udělala Fénixe který Sokatsui vykryl byl zničen a já jsem se o kus odkutálel a né zrovná měkce. Mezi tím se černý ohen obalil kolem Firela do koule aby neunikl s žačal na něj útočit koule kolem Firela měla průměr 5 metrů a ze stěn na tebe útoči černý ohen.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 5:44 pm

Firel
Pokud to bouchne bude to bolet....
Ale jeho tělo už musí být taky tabu,

On vyvolal fénixe a i když jsem se chtěl bránit enkosenem moje celkem odolná bariéra mi dost omezila pohyb ale zato mě jako brnění chránila před ohněm.
pohyboval jsem se pomalím těžkým krokem kupředu pomohl jsem si pohybovou energií plamenů které do mě zezadu naráželi.
Jeho tělo je spoutané, i když po tom výbuchu slabě ale je.a jeho zanpakuto jsou schopny bojovat i bez jeho vědomí....super...

Doufal jsem že mu dojde reiatsu a plameny přestanou... Takhle se k němu musím dobelhat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 5:53 pm

Bulic
Plameny se začali smrštovat kolem Firela a zuřivěji na něj útočit mezi tím mě ohen mé druhé nzanpakuto obalil jako brnění. Sakra už to musí skonči.... Pohltil mé hádo několikrát mě poutal silným hado a použil shi-kai se sílou na tom musí bejt podobně.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 6:22 pm

Firel
Když se ohen začal smrštovat kolem veděl jsem že jde do tuhého, úotky přestali takže jsem mohl veškeré své reiatsu vložit do bariéry, v tom vedru to začalo být celkem nebezpečné.
Hado no.4 Byakurai Vypálil jsem několikrát za sebou na místo kde je bulic. Je mi jasné že se nemohl nikam hnout. Maximálně se mohl do nečeho schovat. čtvrtinu Reiatsu které mi ještě zbylo jsem vystřílel do bulice v podobě modrých paprsků, jak se ohen přibližoval začala se mi točit hlava. nechal jsem si dost reiatsu abych mohl udržet vědomí a zbytkem jsem posílil bariéru.

A ted necht GM rozsoudí Very Happy
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Nov 30, 2010 9:26 pm

Vítězem je Firel - rozhodl jsem se tak, protože hado, které seslal bulič nejenom, že není schválené, ale s tvojí úrovní by si ho pravděpodobně nedokázal seslat.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 9:29 pm

winde.... vím že to není tvoje hobby ale mohl by jsi nějak napsat výsledek zápasu?
Oba jsem na sebe s bulicem poslali nějaký útok takže byjsme oba rádi věděli co s nimi bylo Smile
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: