Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize

5 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize  Empty Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize

Příspěvek pro Bulic Wed Jun 23, 2010 6:13 pm

Jméno: Bulic Shizaki (Bulic je předělávka pro jméno Baglay )
Divize: 7.Divize
Hodnost: Podkapitán
Historie: Z mého života ve světě lidí si nic nepamatuji. Když sem pobýval v Seireitei žil jsem společně s jednou dívkou a jedním chlapcem u naší "Babičky" oba dva jsem je bral jako své vlastní sourozence. Spolu jsme mnohé prožili chvílemi jsme i museli krást.
Po delší době jsme se všichni tři rozhodli nastoupit na Shinigamijskou akademii. Náš společný první ročník byl docela zajímavý, ikdyž já za objema zaostáva, ale jinak to byl klidný rok, ale nebyl jediný který probýhl v klidu a pokoji i druhý byl v celku nudný jestli se to dá takto nazvat. V druhém ročníku jsem začal ze vším své
"sourozence" dohánět se znalostmi i zkušenostmi. Ale třetí rok všechno změnil byl to rok útrap a mého smutku. Jednoho dne jsme byli na zkušební misi ve světě lidí, aby jsme pozorovali hollow bohužel vedení vybralo špatné místo kde byli příliž silní hollow a zabili valnou většinu
žáků i učitelů. Bohužel mezi nimi byli i mí dva "sourozenci". Nejhorší na tom je že umřeli kuli mě! Já jim mohl pomoci, ale stuhl jsem stál jsem a nic nemohl udělat od této doby jsem se změnil.Poté jsem Akademii dodělal bez žádných problému a přidal jsem se do 7.Divize.
V 7.divizi jsem si za krátkou dobu zvykl dá se říci že jsem zapoměl na mojí bolest z třetího ročníku. Za nedlouho jsem dostal nabídku od Kapitána 7.Divize na post Podkapitána 7.divize a já ji ppřijal.

Chovaní: Docela líný jinak zábavný ovšem má taky dny kdy není zrovna příjemný ani na lidi co mu nic neudělali. Občas taky někdy arogantní.
Vzhled: Vysoký 185cm s tmavými vlasy váha kolem 75kg obrázek je tu a nosím stejný plášt jako má Kyoraku .
Vzhled:
Spoiler:

Cíle: Žít klidný život s velikou kapkou vzrušení a akce, ale také své chvíle klidu.
Schopnosti:Ovládání zampakuto-10 léčení-0 obrané kidou-0 útočné kidou-5 Shunpo-10

Zanpakuto
Jméno:Susano
Vzhled: http://www.repliky.info/Zatoichi-katana-foto-galerie-3056.html
Shi-kai: Vzhled zůstává stejný mečem, ale ovládám libovolně ohen.. Tento ohen doslova krade reiatsu a tím sílí čím více reiatsu nakrade. Například protivník použije Shakaho a pokud na obranu použiji ohen tak může celé shakaho zničit tím že z něj vysaje reiatsu.
Útoky: Ohnivé inferno.. Okolo mě se objeví oheň ve tvaru kuželu. Kužel je dost silný aby stačil vysát reiatsu ze slabších útoků.

Naposledy upravil bulic dne Tue Nov 16, 2010 9:16 pm, celkově upraveno 22 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize  Empty Re: Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 7:35 pm

A to jsem čekal nějaký kritiky či chváli jako minule a ono nic SadSad...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize  Empty Re: Bulic Shizaki - Zástupce Kapitána 7. divize

Příspěvek pro Aki Fri Jun 25, 2010 7:40 pm

Mám kritizovat...? Very Happy
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 7:40 pm

Mě je to jedno Very Happy:D:..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 25, 2010 7:42 pm

Třeba se mi nelíbí, že jsem byl první, kterej měl bílý a černý zanpaktou.Ve dne bíly a v noci černej a teĎ to máš i ty.Iluzi jsem taky využíval a najednou jí po restartu máš i ty.Stačila kritika? Very Happy
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 25, 2010 7:43 pm

Nech to ale klidně být Very Happy Very Happy Very Happy
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 7:45 pm

iluzi jsme měl už i před restartem víššš asi nee Very Happy:D jo a černej a bílej to jsou dvě povahy jeho a je to jedno barva sem základ je černej no a já si to vytunil i na bílej chtěl jsme 2 zanpakuto a nic jiného mě nenapadlo... !!!!!
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 25, 2010 8:04 pm

Já to mám daný jako pobahy Sad a to jsem byl první...bílá je zlá šílená povaha a černá je emoušská klidná povaha Sad
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 25, 2010 8:08 pm

Very Happy Neřeš...Jednou ti vždy někdo neco zkopčí Very Happy
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 8:08 pm

No a co o tom ani nevim že to tam máš LoL... xD a jakto že ses ozval po takový době noo noo co mi k tomu povíšš Very Happy:D:...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 25, 2010 8:56 pm

Já hrál pořád Very Happy Jestli to s tou dobou bylo na mě Very Happy
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 9:00 pm

Ano Bylo to na tebe Aki Maki Very Happy:D:D:D....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jun 25, 2010 9:18 pm

se zvukovou zanpakuto sem tu taky byl myslím první já a nijak extrémně si neztěžuju.za chvíli tu stejně budeme všchni behat se schyzofrenijí tak černo-bílé věci nemá cenu řešit....ale jako měo by se dohlídnout na přílišné kopírování ostatních....
jinak tě asi zabiju...už asi měsíc sem přemýšlel o tom jestli to temné vědomí něudělám jako temnou stránku corode -.- a ted si s tím přilít ty xD no hold mám smůlu musím zůstat u lixerfa ....snad mi povolej druhý vědomí v hlavě -.-...jinak by jsme na tom byli oba dva stejně xD : rozdvojená osobnost zanpakuto
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jun 25, 2010 9:24 pm

Sorry všem mě to napadlo tak jsem využil že to nikdo nemá ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jun 26, 2010 12:11 am

se neomlouvej,nenapsal sem to protože jsem neveřil že by mi schválili rozdvojenou zanpakuto.... ty si to prostě napsal no Smile řekněmeě že u mě je něco podobnýho xD
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 28, 2010 4:27 pm

Lidi může mi to někdo schválit PLsky Miss Very Happy:D...

Naposledy upravil bulic dne Mon Jun 28, 2010 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jun 28, 2010 4:36 pm

Plky? Jestli to jsou plky, tak to nevim nevim :-D Ale šla jsem od spoda, teď ses přesunul úplně nahoru, to nebylo moc strategické :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jun 28, 2010 4:37 pm

AA a má to bejt plskiy jo sory editnu Very Happy:D...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 29, 2010 7:12 pm

Takže prosím vymysli si nějaké jméno... můžeš úplně klidně vystupovat jako Bulic, třeba jako pod přezdívkou, ale jen tak pro pořádek aspoň nějaké příjimení bys mít mohl, že... :-)
Velice by mě potěšilo, kdyby sis vybral jiné zanpakutou, nějaké, co není duální a není elektrické, protože už dvě takové jsem schválila a já myslím, že i ty chceš být originální, ne? :-) Podívej se např. na zanpakutou kapitána 13. divize, myslím, že nalezneš mnoho společných znaků...
Pokud se i tak rozhodneš nechat si tento zanpakutou, tak si můžeš buď nechat všechny útoky kromě č. 4, nebo pouze č. 4 a č. 5, ostatní ne, vyber si, co z toho by ti bylo milejší.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jun 30, 2010 9:17 am

Oprave jméno a přijmení sem dodal a zanpakuto jsem si nechal jestli neva a zrušil útok č.4 ..Líbí se ti to ted.. Smile
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 30, 2010 11:08 am

Jako ale je ti jasné, že s tímto nejsi originální, protože kapitán 13. jednotky má v podstatě ty stejné schopnosti? Já jsem ve velkém pokušení ti to prostě zakázat, nelíbí se mi, že by tu bylo něco stejné... já věřím tomu, že kdybys chtěl, určitě bys vymyslel něco lepšího...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jun 30, 2010 11:19 am

Počkat, nezapomínejme na zákony SS, pokud mají dva shinigami stejné nebo podobné zanpakutou, musí o tuto zanpakutou spolu bojovat, ten kdo zvítězí si ji může ponechat, kdo prohraje, je zbaven shinigami schopností a ponechán na smrt...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jun 30, 2010 11:28 am

Hele Miss stačí když změnim podstatu zanpakuto a útoky ???
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 30, 2010 11:30 am

No já nevím, co jiného bys chtěl měnit, ano, stačí to :-D Pokud si tedy nechceš dát souboj s kapitánem... díky sevene za připomenutí, to mě vůbec nenapadlo a je to náhodou docela dobrý nápad :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jun 30, 2010 11:31 am

Stačilo by změnit podstatu zanpakuto na ohen snad ohen nebude vadit ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: