Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

3 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)  Empty Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 9:52 pm

Pokud máte nějaké speciální přání ohledně vzhledu nebo vlastností bojové arény, vypište je před začátkem souboje.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)  Empty Re: Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

Příspěvek pro Firel Sun Nov 28, 2010 10:05 pm

Rád bych aby aréna byla z nějakýho pevnýho materiálu Smile třeba kamený. zbitek nechám na tobě nebo bulicovi
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)  Empty Re: Firel Dakuraito(Firel) vs Bulic Shizaki(Bulic)

Příspěvek pro Bulic Sun Nov 28, 2010 10:07 pm

No já bych chtěl uzavřené místo. Se střechou se zdmi Very Happy...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 10:31 pm

Podle vašich požadavků tu mám jednu extra starou přesto
vyhovující arénu.

Šlo by to?
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 5:00 pm

Mě to neva ale vypadá to že se to zrhroutí Very Happy..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 6:51 pm

Beru vnitřek. tudíš ten první obrázek. bulici: dávám tomu baráčku 2-4 posty než bude na maděru Very Happy to by mohla být další sázka Very Happy
Firel
Stál jsem u toho okna očekávajíc až dorazíš.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 6:59 pm

Bulic

Dorazím na místo našeho boje a vydím Firela u okna Nazdar nějak sem se spozdil jsem dnes nějakej ospalej. Pak si protáhnu ruce a nohy a ukážu na něj prst hado no 4 Byakurai. Byakurai miří na Firela, ale předpokládám že se tomu vyhne takže to zničí zed za ním. zboříme to tu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 7:11 pm

Firel
Na byakurai který byl patrný už natahnutím ruky jsem reagoval Zvednutím levé nohy a otočením na patě o 90°, Byakurai mě tedy těsně minul.
tahle budova spadne s jedním z nás... není potřeba jí k tomu nějak dopomáhat.
Levou ruku jsem si dal za záda a pravou natáhl na bulice.
Bakudo no.1 Sai. Už při slově Bakudo jsem očekával nějaké přemístění.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 7:17 pm

Bulic

Při slově bakudo nevím co chce použít, ale použil to bez zaříkávání, takže jsem usoudil žádný silný útok. Hado no 4 Byakurai Ruku mám stále na stejném místě jen sem znovu vystřelil a tentokrát né jenou vystřelil jsem na něj a nad něj do stropu. Nejspíš použije Horín. Ten strom by to neměl vydržet a zbortit se trochu v nějakém okruhu. Byakurai je rychlejší než to stačí doříct doufám.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 7:36 pm

Firel
Uskočil jsem bokem takže jsem dopadl na loket, vyhl jsem se ale paprsku který letěl na mě. Paprsek který letěl do stropu v něm zanechal několik děr. Ty způsobili kolaps stropu. kdybych neuskočil zavalilo by mě několik kvádrů betonu. Za letu jsem však stihl doříct název kida což způsobilo že bulic má ruce spoutané za zády.
Postavil jsem se a trochu si procvičil ruku abych si rozcvičil naražený loket. Levou ruku jsem měl pořád za zády.
Po malé rozcvičce jsem pokračoval máchání rukou ukazujíc na bulice. Nebyla to ovšem tak úplně rozcvička maloval jsem znak pro geki.
(Tak jak to udělala rukia proti grand fisherovi ale já tou rukou mávám trochu zběsilejc Very Happy)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 7:43 pm

Bulic

Bakudo 1 Sai ??? To je vocas Usměji se a Sai raitsu promlomím. Co to je?? Hado no 1 Sai když použiji bakudo o kousek se posunu přesněji o 2 metry v pravo. Hado no 31 Shakkahō. Poté si protáhnu porádně ruce vypadalo to jako bych se na něco chystal popravdě nebylo tomu tak jen sem se protahoval byl jsem nějaký unavený a rozlámaný.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 8:11 pm

Spoiler:
Firel
Tušil jsem že prolomí sai, ale ne takhle rychle. To že použil sai na mě bylo celkem podlé, ale né dost, to že mě to bit jen na okamžik spoutalo zrušilo můj plán s geki.
Využil jsem energie nahromaděné v ruce a smýchal sem jí s mím reiatsu, přesmě jsem proud smýchané energie zaměřil do zápěstí. Mohl jsem tak prolomit sai jako bych měl zápestí spojené nějakým malím lankem aniž bych zbytečně plýtval.
Těsně před dopadem shakaho jsem byl rád že jsem stihl dát ruce před obličej.
To nebylo špatné. Zamumlal jsem z kouře. Měl jsem trochu popálené ruce.
Skrz kouř z mích rukou jsem ho mohl matně vidět, zatímco on vůbec netušil co dělám rukama.
Prsty jsem ukázal na něho což přez dým nebylo vidět.
Rikujokoro! Zařval jsem bleskově.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 9:28 pm

Bulic

Sakra todle nestíhám aspon tedy. Hado no 31 Shakkahō Poslední co stihnu je seslat toto hado potom jsem lapen v Bakudo. Shakkahō míří na zem pod ním, ale tak že by vzalo sebou i jeho nohy . Jestli je tato budova aspon z části v takovém stavu jak vypadá měl by se propadnout snad mi to dá nějaký čas. Začnu uvolnovat reiatsu abch se s Bakuda dostal Todle nepude jak se sai todle chvíli bude trvat.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 9:36 pm

Firel
Shakaho se ti povedlo, propadla se celkem evlká část podemnou, ovšem jakožto shinigami jsem to mohl vesele sledovat zatímco jsem stál na stlačeném reiatsu. Maximálně se mnou škubl trochu ten náraz. Pomalím krokem jsem vyrazil za ním. Chtěl jsem se ujistit že se z toho nedostane tak rychle. natáhl jsem k němu tedy ruku.
Bakudo no.4 Hainawa
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 9:44 pm

Bulic

Všimnu si že se snaží použít Bakudo. Todle jen tak rychle svým reiatsu takhle neprolomím takže to budu muset použít Shi-kai. Shiiiii-Kaiii!!!!!!!!! Otevřu ohromě reiatsu v tu chvíli co otevřu Shi-kai začnu používat útok inferno plemeny ze světlého meče zaútočí na Firela a snaží se ho dostat co nejdál de mě. Tím ohromným otevřením reiatsu se Bakudo prolomilo.

Spoiler:
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 9:52 pm

Firel
Aktivace shikaie zrušila jak Rikujokoro tak mojí hainavu. Došlo mi že ted jde do tuhého, pravou rukou jsem vindal svojí flétnu která zběsile rotovala před mojí dlaní.
Tenran! Šo mi o to dostat bulicovi plameny ode mě, nestihl jsem ovšem všechny některé se dostali za výr a zasáhli mě. poodstrčili mě zpátky nad díru.
Celkem jsem se začal cítit vyčerpaný. ale ještě chvíli bych bojovat vydržel.
Zvedl jsem levou ruku nad sebe a tam se vytvořila malá bariéra podobná deštníku. Dost silná aby udržela strop který se po tomto kidu 100% zřítí.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 10:01 pm

Bulic

Všude okolo mě jsou plameny Firel občas zahlédne mě jak mezi nimi stojím už jsem vysílen rušením Bakudo, ale ne zdaleka na to aby byl konec pro mě. Firele ty se bojíš aby nám to nespadlo na hlavi jo ?? Fénix Utovoří Fénixe který se střemhlav zorletí na Firela já mezi tím zmizím udělal jem díru v podlaze i v zemi takže ikdyby si všim Firel dir neví kde jsem. Byl jsem nad budovou kde jsem připravoval svůj útok. Fénixe Tenran nezničí Fénix se rodí ze své smrti tak je čas na jedinné Hado co umím jen já. Ty zrozenče z lávy, pekelný pane zažehni louč, rozpal vše kolem sebe, propujč mi svou sílu, dej mi sílu přežít, zažehni vše!!! Natáhnu pravou ruku kterou obětuji.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Nov 29, 2010 10:10 pm

Firel
Natáhnu ruku před kterou rotuje zanpakuto, jenom se usměji a zamumlam.
Sekienton. celá budova byla zaplněna kouřem, kouř navíc prudce vyletěl dírami ven a budova div neexplodovala. Já využil gravitace a propadl se dírou nad kterou jsem stál: přestal jsem pod sebou ztlačovat reiatsu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 10:14 pm

Bulic

Fénix vylítne z budovy ven zmaten, ale pak naletí do budovy a exploduje v celé budově. Tmavý meč se probere a než Fénix bouchne přídá do něj sílu i mé druhé zanpakuto mezi tím připravuji Hado už je komletní jen čekám kdy se Firel objeví.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 8:27 am

Firel
Celkem mě zastihla exploze horního patra budovi. Zavřel jsem se do bariéry v podobě koule. Exploze byla ale rychlá a nečekaná takže mě vyhodila z budovi a já skončil na zemi. Celé tělo mě ted bolelo jako bych měl pár kostí zpřelámaných ale byla to jen bolest způsobená nárazem. Bariéra pád dost změkčila, ihned po tom však začala praskat a rozpadat se.
Tak tohle je malér.
Prosvit smutné srdce, Corode Difirego vyvolal jsem svůj shikai abych se z neplánovaného letu trochu zotavil bolest však přetrvávala. Tvar zanpakuto jsem nechal v podobě flétny kterou jsem vrátil zpět do kapsy.
Bulic ted pravděpodobně letěl s nějakým útokem naproti mě. Nastavil jsem ruku do směru ze kterého jsem přiletěl a začal zaříkávat.

Naposledy upravil Firel dne Tue Nov 30, 2010 9:12 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Oprava gramatických chyb :D)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 4:21 pm

Bulic

Támhle je dem na to. Pravou ruku kterou mám nataženou směrem kde je Firel stisknu v pěst. Hado no 86 Pán ohně má ruka začne hořet v mžiku se zní line proud ohně k Firelovi je tak rychlí že než otevřu oči které jsem měl zabřené bolestí je ohen kolem Firela a začne ho pohlcovat do středu. Tomu už snad neunikne. De na mě vidět už značná únava.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 4:34 pm

Firel
Ok, nějaký kido. Moje zaříkání bylo též hotovo takže jediné co jsem potřeboval bylo zablokovat toto.
Když jsem slyšel že jde o hado byl jsem v klidu ale zarazila mě úroveň.
Zase tohle?!
Ohen byl rychlí ale já měl navrh díky vzdálenosti.
Bakudo no. 81 Danku I když jsem začínal být obklopován ohnem vlastnost danku pohltit jaklékoliv kido do úrovně 89 se ukazala být platnou i na kido tohoto typu.
Zatimco jsem o vlásek unikal plamenům které pohlcovalo Danku do sebe, já využil vzdálenosti a zaříkání které jsem doted mumlal. Bakudo no. 63 Sajo Sabaku zatímco bulic se musel plně soustředit na kido které zezadu na něj nečekaně letěl žlutý řetěz kida.
Tohle je moc i na mě. Pomyslím si, protože jsem lapal po dechu. Nemyslel jsem si že bych byl schopný seslat takhle po sobě další dvě vyší kida.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 4:41 pm

Bulic

Cože nemožné on to zrušil v tu chvíli mě obvázali řetězy. Hado no 11 Tsuzuri Raiden . Sakra dokáži bojovat jen chvíli sakra musím to skončit co nejrychleji. Použiji černé plameny jsou agresivnější a rychlejší. S ohněm můžu manipulovat i v Bakudu. Černý ohen se vrhne na Firela a zuřivě útočí. Sakra pravá ruka je out a ještě ho sundat to je síla, ale on už taky musí být unaven. Zakřaním se impulzivní bolestí v pravé ruce.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 30, 2010 4:57 pm

Firel
Nejen žě mě málem spokla hlava ohnivího draka, ted po mě vyrazli proudy černého ohně.
Có že?!
Měl jsem málo času něco vymyslet, jedno kido se mi pro tuhle situaci hodilo ale nebyl jsme si s ním jistý. Potom mi došlo že proti schopnostem zanpakuto se nejlépe bojuje jinou schopností, alespon teoreticky...Rychle jsem vyndal flétnu v shikai podobě z kapsy. Vypadalo to ovšem jako bych celou svojí katanu z té kapsy tasil než jako vyndavání flétny.
Místo aby mi čepel od začátku překážela tak jí raději zformuju ted. Navíc mi to pomůže.
Jakmile jsem vyndal zanpakuto z kapsy máchl jsem s ní proti bulicově plamenům dvakrát křížem.
Aircuter. předemnou se oběvilo světlemodré X z mích překřížených aircuterů, které vyletěli na bulicovi plameny. Potom jsem máchal mečem dál, každé s každým švihnutím jsem se cítil výče vyčerpaný ale pořád jsem ještě mohl bojovat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Nov 30, 2010 5:08 pm

Bulic

Co to je. Vlna se dostala až ke mě, ale mlameny ji tak zpomalili a poničili že s toho byla rána jako by mě nikdo komnu, ale v mém stavu jsem přepadl a vyflusl trochu rkve. Ohen se zas sformuluje a stále útočí jen já už trochu odpadám a najednou Jetli to prohraješ nech mě jít naplno nech mě být svým pánem přestan mé plameny ovládat. Asi mi nic jiného nezývá.... Může mě i zabít je to blázen když má nad sevími plameny plnou moc. Plameny zasílí a začnou zuřivěji útočit. Vyčerpáním se mi už motá hlava kdybych nenechal Tmavýho dělat si co che už bych jen tak nedržel při vědímí.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: