Soshi Danshaku (člen 2. divize)
+6
Solas
Miss_Atlantis
Rei
Firel
vodovod
Ryuujin
10 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Soshi Danshaku (člen 2. divize)
tim líp... doufám že budeš ted víc kido zaměřenej
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Ryuujin napsal:Vy si opravdu myslíte, že to povídání ke kidu se tam opravdu používá? Je to jenom pro diváka/čtenáře, jiak se kidou sesílá během vteřiny. Než setřu prach, tak jsem stokrát mrtvej.
Ono to zaříkávání není pro nic za nic. Při zaříkávání se formuje výsledná forma spellu, pokud by zaříkávání neexistovalo, nedokázal by si vyslanou energii upravit do podoby jakou sesílají shinigami. Je to prostě síla slova, myšlenek, pokud si někdy četl nějakej díl Eragona pochopil by si to líp. Navíc kidou masteři si mohou dovolit sesílat kidou bez zaříkávání ze dvou důvodů - veliká zásoba duševní energie a jistý um(ať už se jedná o natrénování či vrozený talent) s měnění podoby energie. Více najdeš zde.
V podstate slovami sa dáva forma. Pomocou slov prikazuješ kido, ako sa má správať a CO to má vôbec byť. Myšlienkami sa formuje ťažšie. V Eragonovi to bolo popísané, že "vzývaš podstatu danej veci pravým menom".
Táto postava je inak totálny
Táto postava je inak totálny
V pořádku :-) Až budeš shinigami, schválím :-) Jo akorát mít tam bankai je trochu zavádějící, ráda bych tě požádala, abys ho smazal... když ho tvá postava neumí, je pro mě irelevantní ho číst a už s emi stalo, že jsem takto schválila postavu, ale daný člověk se potom domníval, že jsem mu tím schválila i tu bankai... no zkrátka pro pořádek :-) Děkuji :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Shiro: Tak jasně no =) Proto jsem dodal, že ta obnova trvá trochu jiný časový interval.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
K tomu kidou: Samozřejmě zaklínadla typu "tisíce mostů miliony řek a spousta větrů z trenek bakudo 77 tenteikuura" je samozřejmě zaklínadlo. ALe dle mého názoru se věta: Hado no 4: Byakurai prostě nevyslovuje...ale jak chcete.
A k tomu bankai- mám ho tam, protože Bankai proází celý můj život. Je spojený s životopisem a kdyby tam nebyl zapsaný, nedával by smysl ani životopis. Napíšu tam velkým červeným písmem: NEMÁ
A k tomu bankai- mám ho tam, protože Bankai proází celý můj život. Je spojený s životopisem a kdyby tam nebyl zapsaný, nedával by smysl ani životopis. Napíšu tam velkým červeným písmem: NEMÁ
Ryuujin- Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10
Dobře, ale hlavně aby tobě bylo jasné, že jsem ho nečetla a neberu na něj žádnou zřetel :-)
Samozřejmě...takže povoleno a do nováčků?
Ještě nejsi shinigami :-) Nejdřív musíš podat přihlášku do divize a ta musí být schválena kapitánem.
Přihláška podána do druhé divize. Ale mezitím můžu psát do nováčků, že?
Jak můžu vědět, že tě kapitánka neodmítne? :-) No ale dobře, dejme tomu, můžeš :-)
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Kagaku Toshiyuki - Člen 12. divize
» Ren Akai Člen 2. divize
» Sai Kazuma - člen 11. divize
» Yutaka Akatsuki - Člen 4. divize
» Arinoki Kenkyoshou-3.divize(člen)
» Ren Akai Člen 2. divize