Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soshi Danshaku (člen 2. divize)

+6
Solas
Miss_Atlantis
Rei
Firel
vodovod
Ryuujin
10 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Soshi Danshaku (člen 2. divize) - Stránka 2 Empty Re: Soshi Danshaku (člen 2. divize)

Příspěvek pro Firel Fri Nov 26, 2010 5:40 pm

tim líp...Smile doufám že budeš ted víc kido zaměřenej XD
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Soshi Danshaku (člen 2. divize) - Stránka 2 Empty Re: Soshi Danshaku (člen 2. divize)

Příspěvek pro dead wind Fri Nov 26, 2010 6:29 pm

Ryuujin napsal:Vy si opravdu myslíte, že to povídání ke kidu se tam opravdu používá? Je to jenom pro diváka/čtenáře, jiak se kidou sesílá během vteřiny. Než setřu prach, tak jsem stokrát mrtvej.

Ono to zaříkávání není pro nic za nic. Při zaříkávání se formuje výsledná forma spellu, pokud by zaříkávání neexistovalo, nedokázal by si vyslanou energii upravit do podoby jakou sesílají shinigami. Je to prostě síla slova, myšlenek, pokud si někdy četl nějakej díl Eragona pochopil by si to líp. Navíc kidou masteři si mohou dovolit sesílat kidou bez zaříkávání ze dvou důvodů - veliká zásoba duševní energie a jistý um(ať už se jedná o natrénování či vrozený talent) s měnění podoby energie. Více najdeš zde.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Fri Nov 26, 2010 6:33 pm

V podstate slovami sa dáva forma. Pomocou slov prikazuješ kido, ako sa má správať a CO to má vôbec byť. Myšlienkami sa formuje ťažšie. V Eragonovi to bolo popísané, že "vzývaš podstatu danej veci pravým menom".

Táto postava je inak totálny
Soshi Danshaku (člen 2. divize) - Stránka 2 Tumblr_lbc28dKuhQ1qav6f6
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Nov 26, 2010 8:54 pm

V pořádku :-) Až budeš shinigami, schválím :-) Jo akorát mít tam bankai je trochu zavádějící, ráda bych tě požádala, abys ho smazal... když ho tvá postava neumí, je pro mě irelevantní ho číst a už s emi stalo, že jsem takto schválila postavu, ale daný člověk se potom domníval, že jsem mu tím schválila i tu bankai... no zkrátka pro pořádek :-) Děkuji :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Nov 26, 2010 10:01 pm

Shiro: Tak jasně no =) Proto jsem dodal, že ta obnova trvá trochu jiný časový interval.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Nov 26, 2010 10:22 pm

K tomu kidou: Samozřejmě zaklínadla typu "tisíce mostů miliony řek a spousta větrů z trenek bakudo 77 tenteikuura" je samozřejmě zaklínadlo. ALe dle mého názoru se věta: Hado no 4: Byakurai prostě nevyslovuje...ale jak chcete.

A k tomu bankai- mám ho tam, protože Bankai proází celý můj život. Je spojený s životopisem a kdyby tam nebyl zapsaný, nedával by smysl ani životopis. Napíšu tam velkým červeným písmem: NEMÁ
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Nov 26, 2010 11:23 pm

Dobře, ale hlavně aby tobě bylo jasné, že jsem ho nečetla a neberu na něj žádnou zřetel :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Nov 27, 2010 9:17 am

Samozřejmě...takže povoleno a do nováčků?
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 27, 2010 5:02 pm

Ještě nejsi shinigami :-) Nejdřív musíš podat přihlášku do divize a ta musí být schválena kapitánem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Nov 27, 2010 5:11 pm

Přihláška podána do druhé divize. Ale mezitím můžu psát do nováčků, že?
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Nov 27, 2010 5:13 pm

Jak můžu vědět, že tě kapitánka neodmítne? :-) No ale dobře, dejme tomu, můžeš :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: