Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soshi Danshaku (člen 2. divize)

+6
Solas
Miss_Atlantis
Rei
Firel
vodovod
Ryuujin
10 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Soshi Danshaku (člen 2. divize) Empty Soshi Danshaku (člen 2. divize)

Příspěvek pro Ryuujin Thu Nov 25, 2010 10:43 am

Jméno: Soshi
Příjmení: Danshaku
Věk: -
Divize: Přihláška do druhé divize

Vzhled (přesně takhle, i s kloboukem a šátkem):
Spoiler:

Povaha: Celkem přátelský, jen když bojuje, nedává najevo emoce ani soucit. Rozhodně nebere souboj jako zábavu. Když bojuje, bojuje jako kdyby mu šlo o život- nelítostně, s úmyslem zabít.
Zvláštnost: Mluví opravdu jen, když musí. Většinou vypadá přátelsky, ale kvůli klobouku a šátku mu jsou z obličeje vidět jen oranžově svítící oči. Zanpakutou nosí prakticky pořád v shikai, takže kolem něj víří vrstvička prachu a nikde není vidět pochva na katanu ani katana samotná. Do ničeho se neplete, někdy se chová trochu surově. Mluví chladným, tichým hlasem.

Zvláštnosti: Je levák a není moc lidí, kteří by viděli jeho obličej.

Historie: Za života jsem byl známý alchymista. Až se mi jednou nepovedl jeden lektvar na bolesti zad, měl opačný účinek, lidé mě označili za čaroděje a upálili mě. Super. Je fajn být upálený, jen to trochu hřeje. Se mnou zapálili celou laboratoř (takže jich polovina uhořela, když lahvičky začaly explodovat.
Když jsem se probudil jako duše, zjistil jsem, že jsem pokrytý jakýmsi prachem a že naproti mě stojí postava v bílém- duch mého zanpakutou. Stál proti mě a mluvil. Mluvil dlouho a já jen poslouchal a snažil se pochopit, co se děje.
Po několika letech jsem se snažil poprvé dosáhnout úrovně Ban-kai. Přestože mi má znpakutou radila, co a jak a hlavně, že to nemám přehánět, snažil jsem se opravdu dlouho. Tak dlouho, že jsem to přehnal a Bankai opravdu vyvolal. Od té doby se mi může stát, že mi třeba sama od sebe zprůsvitní ruka, nebo se rozpadne kus obličeje na částice...Od té doby jsem už bankai nevyvolal ani jednou.

Schopnosti:
Zanjutsu: 17- využívá svého meče, kdy jenom může a opravdu s ním někdy umí i zázraky. Zvláště překvapivé jsou některé
Shunpo: 8- celkem ho ovládá, ale pořád je tu šance, že se mu nepovede. Nesnáší ty kombinované praktiky jako Senka a Hakusui. Shunpo používá hlavně k úhybům.
Hado: 0
Bakkudo: 0
Léčení: 0
Zanpakutou: Gosuto
Spoiler:

Příkaz: Chiriokori, Gosuto (rozplyň se, Gosuto)
Scopnosti Shikai: Má zanpakutou má schopnost proměnit se na jakousi prachu podobnou hmotu jakmile ji pustím. Prach víří kolem mě a já si z něj mohu kdykoliv vytáhnout zanpakutou. (Pro pochopení: Útočím doleva, soupeř kryje, já "rozpustím" zanpakutou, znovu ho zformuji v druhé ruce a seknu.) Je to dost náročné, protože musím prach koordinovat a může se mi stát, že zformuju zanpakutou a chytím ji za čepel a ošklivě se pořežu. Ale ten základ už umím perfektně.

Bankai: Mai jun, Gosuto (Jsem na řadě, Gosuto) NEMÁ, NEUMÍ
V bankai získám schopnost mé zanpakutou já sám. To, že jsem v bankai, pozná soupeř snadno- prachu je víc a vždy se nahustí tam, kde je můj kontakt s něčím.
Bankai zatím neumím, ale snažím se. Nevede se mi to a jsem potom trochu napruzený.

Povaha zanpakutou: Je nemilosrdný a krutý v boji, stejně jako já. Ale ve volném čase toho dost namele. Mluví o všem, co jsem z reálného světa neznal nebo jsem zapomněl, povídá o místní hierarchii a já poslouchám. Je hodně přátelský a s každým se snaží vycházet po dobrém.

Obrázek ducha: Dodám, neleze mi net...

Naposledy upravil Ryuujin dne Sun Nov 28, 2010 11:35 pm, celkově upraveno 6 krát
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Soshi Danshaku (člen 2. divize) Empty Re: Soshi Danshaku (člen 2. divize)

Příspěvek pro vodovod Thu Nov 25, 2010 2:15 pm

Ryu... kido corps nieje je len 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 divízia. Uprav si históriu, lebo podľa histórie tvoja zanpakutou ovláda všetky kido.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Nov 25, 2010 4:57 pm

edited. Snad to takhle stačí...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 25, 2010 5:20 pm

vodovode kido corps je speciální divize která se myslím nezapočítává do 13 obraných.
tady místo toho máme 5. divizi se zaměřením na kido Very Happy
JInak jestli tvoje schopnost umí akorát kopírovat kido tak by s tím neměl bejt problém.
Jenom k tomu mám pár dotazů:
1. když ten prach setřeš úoplně zanpakuto se vrátí do normálního stavu?
2. Ten prach stíráš jak? podle náročnosti kida? to by znamenalo že třeba byakuraj bys mohl střílet několikrát (dokud bys měl prach) a vyší hada bys vystřelil 1x max 2x?
3. v shikai se ti ten prach obnovuje nebo vznikne vždy jen při vyvolání?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Thu Nov 25, 2010 5:23 pm

Jj, Kido Corps je podobne ako Onmitsukido je samostatne fungujúce jednotka popri Goteiu. Mám taký dojem, že fungujú od seba takmer úplne nezávisle.
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09
Věk : 30

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 25, 2010 5:36 pm

ked toto projde tak si zamlouvám místo toho prvního kdo proti němu bude bojovat!!!! je mi jedno že si jeho zanpakuto zapamtuje každý kido který uvidí: stejně mi bude stačit půlka seznamu xD
kdybych mohl používat hight lvl a Op lvl tak si jakožto člen neškrtne: jedno geki jedno kuro a sem winer xD
prostě soo easy xD

Ještě když už to rei zminil: prach budeš mít na tý zanpakuto rovný tvímu reiatsu. a nebudeš moci kopírovat každou techniku... no nechám to na miss ale rei.... proti tomuhle by se bojovat dalo Smile
A zatímco já bych v pohodně mohl lusknutím prstů vyvolat bariéry nebo bakudo on se m,usí dotknout čepele, setřít prach.... a než to udělá může mít spoutaný ruce xD
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Nov 25, 2010 5:39 pm

K tomu prachu: Je to spíš takové poznávací znamení a efektivnost. Ten prach tam je proto, aby bylo vidět, že mám shikai. Prach je tam pořád. I když ho setřu, je tam stejně. Ten počet vyvolání samozřejmě závisí a obtížnosti, editnu to tam. Samozřejmě jde o číslo a náročnost. Ale zanpakutou mi pomáhá s kidem jako takovým. Protože si myslí, že jsem neschopný seslat jakékoliv kidou, sesílá ho za mě.
Ty vyšší kidou mi ubírají reiatsu. Od 60 do 80 mi to ubírá o dvě třetiny méně reiatsu, než kdybych ho seslal, od 80 víc o polovinu reiatsu méně (ale stejně mě to vyčerpá).
Prach musím před tím držet v ruce nebo přejet po zanpakutou. Dám vám příklady tří kidou- shakkaho, Haien a Gochuutekkan:

1. Shakkaho: Jednou rukou setřu prach a schovám ho do dlaně. Z té pak "vyhodím" shakkaho

2. Haien: Přejedu po celé čepeli zanpakutou rukou, prach na zanpakutou se rozzáří a já pak máchnutím vystřelím Haien

3. Gochuutekkan: Ulomím špičku zanpakutou a rozdrolím ji v ruce. Pak vyhodím prach do vzduchu.

Při každém vyhození vždy řeknu pouze jméno vyvolávaného kidou.

Doufám, že to takhle stačí na vysvětlení...?
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Nov 25, 2010 5:41 pm

Firele já proti tobě bojovat nebudu. A omlouvám se, jestli tu má někdo stejnou techniku...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Nov 25, 2010 5:47 pm

ještě mi objasni jak je to se spotřebou reiatsu u toho kida.
ber to takhle....já sem profesionál na kido 10/10 a i tak můžu poslat max 5 lvl 80+ po sobě...
takže to co si napsal jsem pochopil že po prvním kidu nad 80 bude tvoje hladina reiatsu na 50% po druhém kidu nad 80 budeš vyřízenej
od 60-80 by to teda bylo 1/3 reiatsu?
a nench se zmást....vysokolevlová kida nejsou vše co dokáže zabíjet :3 Blush

ne nikdo tu stejnou techniku nemá...jenom je tu celkem málo lidí zaměřených na kido.
Ještě bys teda mohl editovat že po každým zrušení shikai tvoje zanpakuto zapomene všechny kida co viděla.
No v případě že ti to projde takhle si na tebe něco najdu xDD a vážně...ten boj bude Meow protože máš postavu zaměřenou spíš na PVP než na RPG.
Nebo snad chceš tvrdit že ta zanpakuto je schopná naučit se i cero?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 25, 2010 5:54 pm

Kidou corps v RPG bohužel nemáme, dokonce se ani neví, jestli vůbec ještě tato organizace existuje. Takže si prosím vyber radši divizi :-)
To zanpakutou mi trochu připomíná takové to... mám tři přání, tak to poslední bude, abych měl tři další :-) Schopnost použít jakékoli kidou, co zanpakutou vidí... myslíš tím opravdu jakékoli? Jakákoli úroveň? Bez zaříkání? Vždy úspěšně? Pár dalších věcí mi taky nesedí... proč by se nějaký kapitán věnoval tak moc obyčejnému členovi, který ještě navíc nijak moc nevyniká? A proč by něco učil ducha jeho zanpakutou a ne shinigamiho samotného? Chtělo by to zkrátka víc propracovat, originalitu samozřejmě ocením, ale pouze pokud v ní bude logika a vyrovnanost :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Nov 25, 2010 8:47 pm

Kapitán si mě vybral právě proto, že jsem uměl kidou jakékoliv úrovně bez zaříkání a stačilo k tomu mít pouze shikai.
Právě proto to učil moje zanpakutou, protože nacpat do shinigammiho jakékoliv kidou by bylo na mnoho let. Zanpakutou se jen díval a opakoval.
A Kapitán se mi věnoval, protože můj původní životopis obsahoval právě Kapitána Kido Corps a ne kapitána 5. jednotky.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Nov 26, 2010 1:35 am

Kapitán nekapitán... vlastnost zanpakutou, která ti dovoluje vyrobit jakékoli kidou bez zaříkání, to vše bez nevýhod, ti nepovolím, bohužel.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Nov 26, 2010 9:01 am

Ale vždyť mi ubírá reiatsu! Tomu říkáš výhoda? Promiň, opravdu nechci být nepříjemný, ale ukaž mi někoho, kdo má v charakteru napsané nevýhody...
A jak už říkal Firel- musím sáhnout na meč a pak až teprve házím kidou. Oni ho vylou ve vteřině.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Nov 26, 2010 10:24 am

Jestli chceš do páté divize muselo by být tvoje zaměření na kido..... kdyby tvoje zanapkuto byla shinigami byla by u nás výtaná xD
Seznam přijatelných nevhod: pomalá obnova prachu by ti znemožnila sázet byakurai(se spotřebou pár cm prachu) bez ustání
to že musí sáhnout na meč je vcelku brutální nevýhoda: dokonce i AMATÉR s 0 v kidu by měl dokázat seslat bakudo no.1 sai. a rozdíl dob mezi setřením prachu a vyřčením názvu je celkem velký, kdokoliv kdo používá kido může jen něco zamumlat a zruší tím pokus o vyslání kida ze zanpakuto.
a pokud ti to reiatsu opravdu žere takhle drasticky tak by to neměl být problém..... podle toho co tady padlo by tvoje zanpakuto měla 2x vetší spotřebu reiatsu na každé kido než kdyby jsi ho využíval bodově.
další nevýhoda by mělo být zapomínání toho co zanpakuto viděla při rozpustění shikai.... protože jinak bys nastoupil do turnaje proti kido corps a ve finále byl skoro neporazitelnej. (pokud by ses dostal přez ty kida)

prostě tam ty nevýhody připiš Very Happy a ještě si uprav že se divíte věcem keré se zmenili od doby co ste zemřeli: to si vaše postava nepamatuje.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Nov 26, 2010 11:16 am

Co třeba má nevýhoda?? Za to že se mohu přesouvat pomocí blesku platím hromadným hynutím buněk. TOMU se říká nevýhoda...pro příklad může být interval mezi použitím kida...a jiné...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Nov 26, 2010 1:05 pm

Shiro: Což je ve své podstatě něco jako úbytek reiatsu... buňky i reiatsu se doplní Smile Ale samozřejmě, že buňky se obnoví za mnohem delší dobu =)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri Nov 26, 2010 1:11 pm

Ryuujin napsal:Ale vždyť mi ubírá reiatsu! Tomu říkáš výhoda? Promiň, opravdu nechci být nepříjemný, ale ukaž mi někoho, kdo má v charakteru napsané nevýhody...
A jak už říkal Firel- musím sáhnout na meč a pak až teprve házím kidou. Oni ho vylou ve vteřině.

Já, brácha
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Nov 26, 2010 1:45 pm

Ale já mám také nevýhodu, to to nemůžete pochopit? Seslání kidou za dvě vteřiny!
Můj meč mi prostě slouží jako kniha kouzel

Ale jestli se vám to až tak nelíbí, tak já si to editnu.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Nov 26, 2010 2:01 pm

Ou... 2 vteřiny... to je tedy zásadní čas... počkáš 2 sekundy na to, aby jsi seslal kido na někoho a toho předtím sejmeš 80kovým kidem tak budeš mít spoustu dvou sekund xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Fri Nov 26, 2010 2:16 pm

Myslim ze i me by to trvalo vic jak 5 vterin a to mam 10 bodu v Hadu
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Nov 26, 2010 2:58 pm

Vy si opravdu myslíte, že to povídání ke kidu se tam opravdu používá? Je to jenom pro diváka/čtenáře, jiak se kidou sesílá během vteřiny. Než setřu prach, tak jsem stokrát mrtvej.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Fri Nov 26, 2010 3:30 pm

Ano, opravdu si to myslíme. A proto to v naší RPG také používáme. O tom co je pravda momentálně nehodlám polemizovat, tudíž ti nezbývá nic jiného, než se přizpůsobit té naší Smile

Jinak se mi postava v základu líbí, je mi sympatická, jen upravit, či odůvodnit některé nesrovnalosti, které už víceméně jmenovala Miss Smile
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Nov 26, 2010 4:25 pm

seslat hado v 5 vtěřinách? popravdě myslím že stačí natáhnout ruce a říct jméno: a pokut má někdo 10 v hadu stačí lusknout prsty zamumlat kurohitsugi a můžete jít na kafe xD a když k tomu máte ještě 10 bakudo... no tak to si v boji můžete dělat skoro co chcete xD
nepodcenujte kido.... a pokud je tvoje zanpakuto jako kniha kouzel tak by to nebyl problém. nevím co se vám na toim nelíbí skuste se zamyslet a zjistíte že TOHLE je ještě slabý....
^_^\" Meow
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Nov 26, 2010 4:56 pm

Satoshi napsal:Shiro: Což je ve své podstatě něco jako úbytek reiatsu... buňky i reiatsu se doplní Smile Ale samozřejmě, že buňky se obnoví za mnohem delší dobu =)

No když ti v boji dojde reyoku tak jsi na tom pořád líp než když ti pomřou všecky buňky v těle.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Nov 26, 2010 5:33 pm

Firele děkuju za podporu, ale už jsem něco vymyslel
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: