Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kageyama Shiratori - Člen 13. divize

+4
Miss_Atlantis
Satoshi
Red
Kage
8 posters

Goto down

Kageyama Shiratori - Člen 13. divize Empty Kageyama Shiratori - Člen 13. divize

Příspěvek pro Kage Wed Jul 28, 2010 1:29 pm

Jméno : Kageyama Shiratori
Vzhled :
Výška : 175cm
Váha : 59kg
Spoiler:

Historie :
Do Soul Society jsem se dostal ve 12 měsících a ujala se mě rodina Kageyama, která vlastnila lázně Kageyama. Do 8 roku jsem si žil v pohodě a mezi moje přátelé patřily spíš ti chudí, protože jsem si sněma více rozuměl. A jednou se stala moje osudová, šel jsem dát ručníky do políček a co to nevidím na koši na prádlo ano ano byla tam podprsenka, kterou jsem si sebral Pout, ale to není důležité byl tam fotak, byl jsem zvědavy a nafotil par fotek holek v lázní a tak to začalo. Moje vášen se probudila věděl jsem co mam dělat jo jo nebylo to nic jiného než pozorovat a fotit ty krásné holky a samozdřejmě proč si tím i nevydělat. A tedy jsem dostál svoji přezdívku Kage (Stín), Protože mě nikdo nespatřil při pozorovaní dat. Jednou když jsme se s kamarády poohlížely na nové data v tedy jsem to spatřil to stvoření ta bytost až jsem se nemohl hýbat ani mluvit. Oooo ano byla to ta nejkrásnější žena kterou jsem kdy spatřil měla velké prsa, krasnou postavu a ledově modré oči do kterých když si pohlédl tak ti naskočila husí kůže a ty krasné rovné blondaté vlasy se třpitily jako jako jako ..... hmm nevím co ale jako něco úžasného Love. Musel jsem mít její fotku tak jsem začal se sbíráním dat. A jako by toho štěstí už nebylo dost vydala se do naších lázní. Hned jsem se vydal na lov dat, ale ..... když jsem byl zaslepen její krásou nevšiml jsem si že to byla shinigami a jak to byva u shinigami odhalila mě a to jen proto že vycítila mé reitatsu o kterém jsem vůbec nevěděl. Cela rozčilena mi po malém nooo velkém výprasku mi řekla o škole shinigami ale pro mě to byla otrava. Avšak stačila jedna věta "Takových holek jako já jsou tam spousty" nebylo to dlouho a hned jsem souhlasil že tam půjdu (bylo to hned potom co to řekla.
Další den jsem se vídal na školu shinigami se zásobami filmu. Snooty

V Akademii :
No co říct dařilo se mi fakt skvěle těch dat co jsem tam nasbíral Nuu to byl poklad. Na akademii jsem taky začal psát svoji první knížku no a jak jinak než pro starší čtenáře. Našel jsem si i kamarády. Jooo a učení ? nooo nebyla to žádná sláva, ale zato já jsem byl slavný po celé akademii a dostalo se to i do gotei 13 Very Happy. Když jsem dodělal školu tak jsem se přidal ke gotei 13. To mě samozdřejmě nemohlo zastavit v mém bádaní ...... TO je pro začatek všechno

Povaha :
Noo když to chcete vědět ..... Jsem přátelsky, sportovní typ, chytrý ---- (zezadu se oziva "Líny, uchylny ----) A nebyl to nikdo jiný než moje kamarádka z akademie Ayumi. Jak jsem na ni zakřičel až je zticha nooo.... dostal jsem jednu do huby a letěl Crying or Very sad. Ayumi dodává " Je to líny, úchylný, dotěrný, hloupý a úchylný --- ZE zadu se oziva TO SI UŽ ŘIKALÁÁ no a hned na to další do huby a jak to pokračovalo si domyslete sami. Dizzy

Schopnosti :
Když už jsme u schopnosti tak ve sbíraní dat jsem skvěly to by bylo 100 ale to tet stranou.
V ovládaní zanpakuto jsem dobry, rozumím si sním je stejný jako ja tak proč ne. (9)
V léčení jsem průměrný naučil jsem se to pro jedinečné případy (Vystup s Ayumi) a taky proto že tam byla hezká učitelka Whisper (4)
V Obranném a poutacím kido jsem noo dá se (3)
Útočné kido ----- Uhh to nechame stranou (1)
Shunpo tak v tom jsem dobry jj (8)
Jinak moje další přednost je skrývaní ve stínu proto mi nejvíc vyhovuje boj v noci a proto jsem taky získal svoji přezdívku Kage (Stín). Jinak jsem ještě dobrý v boji beze zbraně, používám bojové umění
ninjutsu a karate.

Zanpakuto :
Jméno : Kaze no Yaiba (Větrné ostří)
Spoiler:

Shikai :
Vyvolavaci přikaz : Juuha Shou (Utoč bestialní vlnou)
Po Aktivaci se ma zanpakuto rozděli do dvou jakoby dyk.
Spoiler:

Schopnosti Shikai :
Kage Shin (Stínová smrt) : Skryju se v jakemkoliv stínu a napadnu nepřítele zezadu. Když ale vstoupím mimo stín objevím se.
Kamaitachi (Větrné ostří) : Vyšlu na nepřítele větrnou bouři která ho rozřeže. Muže to zasáhnout i mě.

Práva podoba moji Zanpakuto :
Spoiler:
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Kageyama Shiratori - Člen 13. divize Empty Re: Kageyama Shiratori - Člen 13. divize

Příspěvek pro Red Wed Jul 28, 2010 1:48 pm

Tak tohle je charakter jak dělanej do 9. divize :-D Šmíráci Very Happy
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Kageyama Shiratori - Člen 13. divize Empty Re: Kageyama Shiratori - Člen 13. divize

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 28, 2010 1:54 pm

Nebo do 13 perverzní divize xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 28, 2010 2:30 pm

To je fakt, s naším kapitánem by to byla parádní dvojka :-D
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jul 28, 2010 2:49 pm

Very Happy To stoprocentně Very Happy A při kvalitním psaní bys moh být i 3rd člen Very Happy Zajímavý perverzák...Shiratori rules Very Happy
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jul 28, 2010 3:11 pm

pervezní třetí důstojník ze 13 divize tajně pracující pro 9 divizi ve svém volném čase.... lituji kiri pokud by za ním příšel ten naštvanej dav Very Happy
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Jul 28, 2010 3:42 pm

Ooo děkuji děkuji, ale šmírovaní a perverznost to není jenom tak něco to je smysl života a bytí Nuu pro někoho jako jsem já je to je to Uhh tak jo moc jsem do toho zas vložil .... jinak jestli vám to nevadí rád bych vstoupil do 13 divize Meow
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jul 28, 2010 3:57 pm

přihlášku podávej přímo v perverzní psichiatrii. a dej si pozor na trojici fanynek ani nevim čeho Very Happy
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 28, 2010 3:57 pm

Myslím, že 13 je dobrá volba, všichni perverzáci jsme tam začínali Very Happy
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Jul 28, 2010 4:09 pm

Tak přihlášku do perverzní psichiatrie jsem poslal XD
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jul 28, 2010 4:32 pm

Ken-chane, já začínal ve 3. Very Happy
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wizard Wed Jul 28, 2010 4:37 pm

Red-sama a ja v 12
Wizard
Wizard

Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 05. 05. 10
Věk : 26

http://simpsons.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 28, 2010 7:49 pm

Schváleno, vítej ve 13. divizi. Teď začni hrát v tématu Nováčci, až si tě tam vyzkouším, budeš se moct zapojit do normální hry.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Jul 28, 2010 8:40 pm

Díky díky
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Aug 13, 2010 11:55 am

Hele nedíváš se Kage na Ninja faktor na Primě-cool? Protože tam je jeden bore kterej se menuje Shiratori (akorát Bunpei Shiratori) Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Fri Aug 13, 2010 7:52 pm

Jj divám Very Happy
Edit: I když můj favorit je Makoto Nagano!! Very Happy
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 14, 2010 8:48 am

Ale teď tam jsou furt jenom ty baby Smile Ale včera byly konečně i chlapi. Já fandím Shunsukemu Nagasakimu Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Aug 14, 2010 10:07 am

Nj ty baby mě nebaví i když jsou pěkné některe Whisper , jj Nagasaki je taky dobrej Smile to je ten co se dostal s Naganem do finaloveho kola myslim.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Aug 14, 2010 2:36 pm

Jj to je on...ten mladík Smile Ale Nagano je fakt dobrej ;)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: