Kageyama Shiratori - Člen 13. divize
+4
Miss_Atlantis
Satoshi
Red
Kage
8 posters
Strana 1 z 1
Kageyama Shiratori - Člen 13. divize
Jméno : Kageyama Shiratori
Vzhled :
Výška : 175cm
Váha : 59kg
Historie :
Do Soul Society jsem se dostal ve 12 měsících a ujala se mě rodina Kageyama, která vlastnila lázně Kageyama. Do 8 roku jsem si žil v pohodě a mezi moje přátelé patřily spíš ti chudí, protože jsem si sněma více rozuměl. A jednou se stala moje osudová, šel jsem dát ručníky do políček a co to nevidím na koši na prádlo ano ano byla tam podprsenka, kterou jsem si sebral , ale to není důležité byl tam fotak, byl jsem zvědavy a nafotil par fotek holek v lázní a tak to začalo. Moje vášen se probudila věděl jsem co mam dělat jo jo nebylo to nic jiného než pozorovat a fotit ty krásné holky a samozdřejmě proč si tím i nevydělat. A tedy jsem dostál svoji přezdívku Kage (Stín), Protože mě nikdo nespatřil při pozorovaní dat. Jednou když jsme se s kamarády poohlížely na nové data v tedy jsem to spatřil to stvoření ta bytost až jsem se nemohl hýbat ani mluvit. Oooo ano byla to ta nejkrásnější žena kterou jsem kdy spatřil měla velké prsa, krasnou postavu a ledově modré oči do kterých když si pohlédl tak ti naskočila husí kůže a ty krasné rovné blondaté vlasy se třpitily jako jako jako ..... hmm nevím co ale jako něco úžasného . Musel jsem mít její fotku tak jsem začal se sbíráním dat. A jako by toho štěstí už nebylo dost vydala se do naších lázní. Hned jsem se vydal na lov dat, ale ..... když jsem byl zaslepen její krásou nevšiml jsem si že to byla shinigami a jak to byva u shinigami odhalila mě a to jen proto že vycítila mé reitatsu o kterém jsem vůbec nevěděl. Cela rozčilena mi po malém nooo velkém výprasku mi řekla o škole shinigami ale pro mě to byla otrava. Avšak stačila jedna věta "Takových holek jako já jsou tam spousty" nebylo to dlouho a hned jsem souhlasil že tam půjdu (bylo to hned potom co to řekla.
Další den jsem se vídal na školu shinigami se zásobami filmu.
V Akademii :
No co říct dařilo se mi fakt skvěle těch dat co jsem tam nasbíral to byl poklad. Na akademii jsem taky začal psát svoji první knížku no a jak jinak než pro starší čtenáře. Našel jsem si i kamarády. Jooo a učení ? nooo nebyla to žádná sláva, ale zato já jsem byl slavný po celé akademii a dostalo se to i do gotei 13 . Když jsem dodělal školu tak jsem se přidal ke gotei 13. To mě samozdřejmě nemohlo zastavit v mém bádaní ...... TO je pro začatek všechno
Povaha :
Noo když to chcete vědět ..... Jsem přátelsky, sportovní typ, chytrý ---- (zezadu se oziva "Líny, uchylny ----) A nebyl to nikdo jiný než moje kamarádka z akademie Ayumi. Jak jsem na ni zakřičel až je zticha nooo.... dostal jsem jednu do huby a letěl . Ayumi dodává " Je to líny, úchylný, dotěrný, hloupý a úchylný --- ZE zadu se oziva TO SI UŽ ŘIKALÁÁ no a hned na to další do huby a jak to pokračovalo si domyslete sami.
Schopnosti :
Když už jsme u schopnosti tak ve sbíraní dat jsem skvěly to by bylo 100 ale to tet stranou.
V ovládaní zanpakuto jsem dobry, rozumím si sním je stejný jako ja tak proč ne. (9)
V léčení jsem průměrný naučil jsem se to pro jedinečné případy (Vystup s Ayumi) a taky proto že tam byla hezká učitelka (4)
V Obranném a poutacím kido jsem noo dá se (3)
Útočné kido ----- to nechame stranou (1)
Shunpo tak v tom jsem dobry jj (8)
Jinak moje další přednost je skrývaní ve stínu proto mi nejvíc vyhovuje boj v noci a proto jsem taky získal svoji přezdívku Kage (Stín). Jinak jsem ještě dobrý v boji beze zbraně, používám bojové umění
ninjutsu a karate.
Zanpakuto :
Jméno : Kaze no Yaiba (Větrné ostří)
Shikai :
Vyvolavaci přikaz : Juuha Shou (Utoč bestialní vlnou)
Po Aktivaci se ma zanpakuto rozděli do dvou jakoby dyk.
Schopnosti Shikai :
Kage Shin (Stínová smrt) : Skryju se v jakemkoliv stínu a napadnu nepřítele zezadu. Když ale vstoupím mimo stín objevím se.
Kamaitachi (Větrné ostří) : Vyšlu na nepřítele větrnou bouři která ho rozřeže. Muže to zasáhnout i mě.
Práva podoba moji Zanpakuto :
Vzhled :
Výška : 175cm
Váha : 59kg
- Spoiler:
Historie :
Do Soul Society jsem se dostal ve 12 měsících a ujala se mě rodina Kageyama, která vlastnila lázně Kageyama. Do 8 roku jsem si žil v pohodě a mezi moje přátelé patřily spíš ti chudí, protože jsem si sněma více rozuměl. A jednou se stala moje osudová, šel jsem dát ručníky do políček a co to nevidím na koši na prádlo ano ano byla tam podprsenka, kterou jsem si sebral , ale to není důležité byl tam fotak, byl jsem zvědavy a nafotil par fotek holek v lázní a tak to začalo. Moje vášen se probudila věděl jsem co mam dělat jo jo nebylo to nic jiného než pozorovat a fotit ty krásné holky a samozdřejmě proč si tím i nevydělat. A tedy jsem dostál svoji přezdívku Kage (Stín), Protože mě nikdo nespatřil při pozorovaní dat. Jednou když jsme se s kamarády poohlížely na nové data v tedy jsem to spatřil to stvoření ta bytost až jsem se nemohl hýbat ani mluvit. Oooo ano byla to ta nejkrásnější žena kterou jsem kdy spatřil měla velké prsa, krasnou postavu a ledově modré oči do kterých když si pohlédl tak ti naskočila husí kůže a ty krasné rovné blondaté vlasy se třpitily jako jako jako ..... hmm nevím co ale jako něco úžasného . Musel jsem mít její fotku tak jsem začal se sbíráním dat. A jako by toho štěstí už nebylo dost vydala se do naších lázní. Hned jsem se vydal na lov dat, ale ..... když jsem byl zaslepen její krásou nevšiml jsem si že to byla shinigami a jak to byva u shinigami odhalila mě a to jen proto že vycítila mé reitatsu o kterém jsem vůbec nevěděl. Cela rozčilena mi po malém nooo velkém výprasku mi řekla o škole shinigami ale pro mě to byla otrava. Avšak stačila jedna věta "Takových holek jako já jsou tam spousty" nebylo to dlouho a hned jsem souhlasil že tam půjdu (bylo to hned potom co to řekla.
Další den jsem se vídal na školu shinigami se zásobami filmu.
V Akademii :
No co říct dařilo se mi fakt skvěle těch dat co jsem tam nasbíral to byl poklad. Na akademii jsem taky začal psát svoji první knížku no a jak jinak než pro starší čtenáře. Našel jsem si i kamarády. Jooo a učení ? nooo nebyla to žádná sláva, ale zato já jsem byl slavný po celé akademii a dostalo se to i do gotei 13 . Když jsem dodělal školu tak jsem se přidal ke gotei 13. To mě samozdřejmě nemohlo zastavit v mém bádaní ...... TO je pro začatek všechno
Povaha :
Noo když to chcete vědět ..... Jsem přátelsky, sportovní typ, chytrý ---- (zezadu se oziva "Líny, uchylny ----) A nebyl to nikdo jiný než moje kamarádka z akademie Ayumi. Jak jsem na ni zakřičel až je zticha nooo.... dostal jsem jednu do huby a letěl . Ayumi dodává " Je to líny, úchylný, dotěrný, hloupý a úchylný --- ZE zadu se oziva TO SI UŽ ŘIKALÁÁ no a hned na to další do huby a jak to pokračovalo si domyslete sami.
Schopnosti :
Když už jsme u schopnosti tak ve sbíraní dat jsem skvěly to by bylo 100 ale to tet stranou.
V ovládaní zanpakuto jsem dobry, rozumím si sním je stejný jako ja tak proč ne. (9)
V léčení jsem průměrný naučil jsem se to pro jedinečné případy (Vystup s Ayumi) a taky proto že tam byla hezká učitelka (4)
V Obranném a poutacím kido jsem noo dá se (3)
Útočné kido ----- to nechame stranou (1)
Shunpo tak v tom jsem dobry jj (8)
Jinak moje další přednost je skrývaní ve stínu proto mi nejvíc vyhovuje boj v noci a proto jsem taky získal svoji přezdívku Kage (Stín). Jinak jsem ještě dobrý v boji beze zbraně, používám bojové umění
ninjutsu a karate.
Zanpakuto :
Jméno : Kaze no Yaiba (Větrné ostří)
- Spoiler:
Shikai :
Vyvolavaci přikaz : Juuha Shou (Utoč bestialní vlnou)
Po Aktivaci se ma zanpakuto rozděli do dvou jakoby dyk.
- Spoiler:
Schopnosti Shikai :
Kage Shin (Stínová smrt) : Skryju se v jakemkoliv stínu a napadnu nepřítele zezadu. Když ale vstoupím mimo stín objevím se.
Kamaitachi (Větrné ostří) : Vyšlu na nepřítele větrnou bouři která ho rozřeže. Muže to zasáhnout i mě.
Práva podoba moji Zanpakuto :
- Spoiler:
Kage- Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10
Re: Kageyama Shiratori - Člen 13. divize
Tak tohle je charakter jak dělanej do 9. divize :-D Šmíráci
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Nebo do 13 perverzní divize xD
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
To je fakt, s naším kapitánem by to byla parádní dvojka :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
To stoprocentně A při kvalitním psaní bys moh být i 3rd člen Zajímavý perverzák...Shiratori rules
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
pervezní třetí důstojník ze 13 divize tajně pracující pro 9 divizi ve svém volném čase.... lituji kiri pokud by za ním příšel ten naštvanej dav
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Ooo děkuji děkuji, ale šmírovaní a perverznost to není jenom tak něco to je smysl života a bytí pro někoho jako jsem já je to je to tak jo moc jsem do toho zas vložil .... jinak jestli vám to nevadí rád bych vstoupil do 13 divize
přihlášku podávej přímo v perverzní psichiatrii. a dej si pozor na trojici fanynek ani nevim čeho
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Myslím, že 13 je dobrá volba, všichni perverzáci jsme tam začínali
Tak přihlášku do perverzní psichiatrie jsem poslal XD
Ken-chane, já začínal ve 3.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Schváleno, vítej ve 13. divizi. Teď začni hrát v tématu Nováčci, až si tě tam vyzkouším, budeš se moct zapojit do normální hry.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Hele nedíváš se Kage na Ninja faktor na Primě-cool? Protože tam je jeden bore kterej se menuje Shiratori (akorát Bunpei Shiratori)
Anonymní- Anonymní
Jj divám
Edit: I když můj favorit je Makoto Nagano!!
Edit: I když můj favorit je Makoto Nagano!!
Ale teď tam jsou furt jenom ty baby Ale včera byly konečně i chlapi. Já fandím Shunsukemu Nagasakimu
Anonymní- Anonymní
Nj ty baby mě nebaví i když jsou pěkné některe , jj Nagasaki je taky dobrej to je ten co se dostal s Naganem do finaloveho kola myslim.
Jj to je on...ten mladík Ale Nagano je fakt dobrej ;)
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Sai Kazuma - člen 11. divize
» Ren Akai Člen 2. divize
» Hideki Kanegawa - člen 6. divize
» Mokuto Takahiro - Člen 8. divize
» Soshi Danshaku (člen 2. divize)
» Ren Akai Člen 2. divize
» Hideki Kanegawa - člen 6. divize
» Mokuto Takahiro - Člen 8. divize
» Soshi Danshaku (člen 2. divize)
Strana 1 z 1