Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasagoe

+9
Aki
Solas
Miss_Atlantis
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Binuralka
dead wind
13 posters

Strana 16 z 19 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Goto down

Kasagoe - Stránka 16 Empty Re: Kasagoe

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:04 am

Taidana Eris

Další kopí a další stupidní a bezvýznamná bolest. Jako by tohle někam mělo vést... Ares kontrolovala vše a Eris nic. Teď už mohla jen čekat a doufat že ty její kopí zničí tu loď pod ní a konečně ji tak osvobodí protože tohle byla situace ze které se jen tak nedostane. Alespoň ne normálním způsobem. A to že na tomhle místě byla teprve poprvé taky moc nepomáhalo.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:09 am

Ares

Ares zívla. Tohle jí začalo nudit. Nechápala, jak mohla být součástí tak nechápavé osoby, jako byla její majitelka. Neukázala jedinou špetku vůle bojovat. A to se k Bohyni války nehodilo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:17 am

Taidana Eris

Aspoň ji tentokrát neprobodlo žádné kopí... i když zde byla těžká otázka jestli to bylo dobře nebo ne. Nějakou radu možná...? Jsme tu trochu bezmocná... Oslova Ares opět, lehce roztřepaný hlas. Pravdu říct, i kdyby Eris nebyla přišpendlená k zemi tak by teď už stejně asi nedokázala ani stát. Proč se nemůže pro jednou něco vyřešit mírumilovně...?
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:19 am

Ares

Ares se usmála. Chtěla její radu? Opravdu? "Proč? Protože jsem Bohyně války! A tento způsob je pro mě nejlepší!" vycenila zuby a zahleděla se na ní. "Chceš mojí sílu? Nechceš být... přišpendlená? Tak se odšpendli!" přikázala jí a sledovala, co dívka udělá.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:25 am

Taidana Eris

Úžasný... proč je někdo jako ty v mí hlavě? Zeptala se jen aby se ujistila proč že vlastně má válku ve své duši nebo kde že to vlastně byli. Jako by tahle liška někdy chtěla nějakou válku vyvolat, raději by ležela celej den v posteli. A tahle loď kde byla ji už opravdu začínala štvát. Hadō #12. Fushibi! Popravdě Eris vůbec netušila jak tohle bude fungovat... přeci jen ty kopí taky byli z reiatsu. Ale za pokus to stálo. A tak vytvořila síť která se obmotala okolo všech těch kopí a okolních budov a po stažení by všechna kopí z jejího těla měla vytáhnout. Doufaje...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:27 am

Eris -> Kopí se ti nepodařilo vytáhnout za pomocí Kida. Ale bylo to Kido vlastně zapotřebí? Nebyla ta kopí součástí tvé síly?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:31 am

Taidana Eris

Proč musí všichni podvádět...?! Zanadávala si znovu Eris ale kido nechala aktivní. Jednou rukou znovu chytla jedno z kopí a pokusila se jej vytáhnout. Předtím to nefungovalo tak neviděla důvod proč by to fungovalo teď... ale možná se ji podaří něco jiného. A to bylo použití toho kido s zhroucení jedné z těch budov na Ares.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:34 am

Ares

Ares překvapeně zamrkala. Nečekala, že se to stane zrovna takto, ale kombinace reiatsu, jenž se snažila Eris použít na Kido a to, že se v tento moment dotkla kopí zafungovala. Kopí z Erisina těla zmizela, ba co víc, i to, co se formovalo Ares v ruce zmizelo a objevilo se v té tvé. Energie začala vytvářet hmotné kopí. To vykouzlilo na tváři Ares úsměv. Pravý, nefalšovaný úsměv. "No, výborně," promluvila a vyslala proti Eris deset kopí najednou. Erisina zranění však zmizela a i ocásek dorostl zpět.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:39 am

Taidana Eris

To co se stalo opravdu neočekávala. Nemluvě o zklamání toho že se ji nepodařilo shodit žádnou z těch budov na Ares... prostě byla schopna z niče nic vstát a v ruce držela kopí. Huh... co se právě stalo...? Zeptala se nechápavě a rychle začala osahávat své tělo s tím že by mělo být mírně probodané. Ale nebylo. Proč to teda pořád bolí?! Vykřikla ještě než si všimla že na ni Ares už zase útočila. A tentokrát už liška neměla moc zájem být znovu přišpendlená a tak v rychlosti odskočila z lodě na které byla na jinou kousek dál. Ale co teď? To vážně měla bojovat se svou vlastní schopností? Nemluvě o tom že na kopí nebylo zrovna ještě zvyklá.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:43 am

Ares

Ano, bolest nejspíše přetrvávala, protože bolest, to bylo to, co boj a válka přinášela. A s tou se musela sžít i Eris. Ares se však stále usmívala a nakonec i promluvila: "Řeknu to jen jednou, tak tentokrát sakra poslouchej! Jsem Kōgō Ares, Bohyně války. A toto je Sensō megami no akai yari!" pronesla vážným hlasem a těch deset kopí se rozzářilo, jakmile vyslovila jejích jméno. Už byla skoro u Eris...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:49 am

Taidana Eris

Tohle byla novinka! Kōgō? Posledně se představila pouze jako Ares, nic předtím a nic poté. To by vysvětlovalo proč nikdy nebyla schopná opravdu vyvolat shikai a její katana vždy zůstala zcela stejná. Huh... okay! Vykřikla a s pořádným odrazem vyskočila do vzduchu, vysoko nad kopí a Eris. Své vlastní kopí na ni mezitím namířila. Leť! Sensō megami no akai yari! Nebo něco takového...! Ten poslední dodatek zněl trochu nejistě. Proč by někdo vymýšlel tak dlouhé jméno...?
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:52 am

Ares

Ares se rozesmála. "Ten název pochází z tvého podvědomí. Nebo spíše z našeho," vysvětlila jí a sledovala, jak deset kopí smetlo ty, které na ní poslala. A co víc, těch 10 kopí jí probodalo. V tu chvíli přestala Eris cítit tu bolest. Ares se stále usmívala. "Jsi na dobré cestě, aby jsi mě zvládala používat," hlesla k ní a kopí ve vzduchu zmizela.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:58 am

Taidana Eris

Ani to nespecifikovala a vytvořila stejný počet kopí která byla nějakým zázrakem silnější než ty co měla Ares. Na to že jich předtím vyvolala několik tisíc, tohle bylo podezřele jednoduché... a pak se těmi kopími nechala probodnout. Oh... um... jsi... v pořádku? Zeptala se ji Eris, trochu ustaraně. Byl by to docela problém kdyby zrovna zabila svou vlastní zanpakuto...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Jan 16, 2016 2:09 am

Akachi Naito

A tak jeho super plán nevyšel. Škoda. No vše skončilo nějakou poučkou a odpalem. Akachi schválně dopadl jako první, tudíž Cana dopadla pouze na něj, což asi taky nemuselo být zrovna příjemné vzhledem k jeho fyzickému rozpoložení. Každopádně odložil Canu na zem a podíval se na toho tejpka.
Tak to tedy začneme brát vážně..
Usmál se a natáhl meč před sebe, levou rukou chytil zápěstí pravé ruky.
Pověz mi, jak moc si o sobě myslíš, že máš silný žaludek?
Pravil a nahodil odhodlaný výraz.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Jan 16, 2016 3:38 pm

Yato

"Co to?!" bleskově jsem si řekl v duchu když jsem uviděl ten velikánský sloup žlutého reiatsu které se objevilo okolo Eris. To se začínala nějaká laserová šou, dal jsem si jednu ruku přes své oči tak abych mohl vidět svoje okolí ale aby mi do očí nesvítilo to reiatsu. Vážně mě v té chvíli dost zajímalo co se to právě stalo a co se právě děje Eris ale někde hluboko ve mě mi něco říkalo že se to možná, vážně jenom možná, dozvím po tomhle souboji pokud mě někdo nezabije samozřejmě. Na druhou stranu ten vlk byl celkem šikovný, chytil moje další dvě střely což tu mojí hypotézu před tím docela dost potvrzovalo. Furt jsem se díval na vlka který zatím nic nedělal, vážně netuším proč. Po chvíli trknu trochu Kagamiho do ruky aby si mě všiml že mu něco chci "Máš nějaký plán?" zašeptal jsem jenom Kagamimu a furt jsem se díval na vlka. Zatím se nechám jenom vést.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 16, 2016 10:27 pm

Kagami

Kagami Eris nebránil vzít si zpět svou zanpakuto, stejně se mu nelíbilo, jak mu pulzovala v ruce. Když kolem ní ale vyrazil jakýsi sloup energie trochu sebou cukl, jak se lekl. Yato na vlka dvakrát vystřelil a on jeho střeli chytil, každou rukou jednu. To bylo zvláštní. Kagami se zamyšleně zamračil. Pak do něj Yato šťouchl a promluvil na něj. "Přemýšlím, jestli, když na něj vystřelíme ty dvě střely, já střelu a kido, jestli chytí jen dvě věci a zbytek ho trefí a zraní. Co si o tom myslíš?" zašeptal mu v odpověď a také sledoval toho vlka.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Jan 16, 2016 11:03 pm

Yato

Trochu to Kagamimu trvalo než mi odpověděl ale bylo to normální, přece jen možná zrovna ten plán vymýšlel. Furt jsem měl vlka v merku a jenom jsem šeptem, tak aby mě slyšel, odpovídal. "Nemyslím si že dvě střely budou na něj stačit, když si vezmeš že každou jednu může chytit mezerou mezi prsty. Takže by ho to spíš chtělo pokropit a ty by jsi mezitím na něj použil nějaké kido." odpověděl jsem mu s klidným hlasem a čekal na jeho odpověď. Zatím jsem svoje pistole pořádně uchopil.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 17, 2016 12:48 am

Kagami

Kagami si povzdechl. "Fajn, tak do něj střílej, co nejvíc to jde a uvidíme, co to udělá." zašeptal nakonec a čekal, jestli s ním bude jeho kolega souhlasit. Mezitím sledoval ostražitě toho vlka, neměl ho rád. Moc velkej a rychlej a silnej a chlupatej a smradlavej a chtěl zbít Eris, slečnu, druh, který by se měl chránit i vlastním tělem. Za to si zasloužil zemřít. Navíc to byl záporák, ale to teď bylo vedlejší.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jan 17, 2016 12:54 am

Eris -> "V pořádku? Jsem bohyně války. Tohle mi nikdy neuškodí," mrkla na ní Ares, která se poprvé chovala poměrně mile. Asi jen protentokrát, ale docela příjemná změna. Pak si Eris uvědomila, že začínala z tohoto světa pomalu mizet. "Nezapomeň, co jsi se zde naučila. A zjisti si víc o Kuchiki," přikázala jí ještě Ares.
Během okamžiku se Lištička probudila v reálném světě. Bariera kolem ní zmizela a zanpakuto Amaterasu odletěla ke své majitelce. "Tak co, už je to lepší?" ozval se přátelský hlas Ammy.

Kagami, Yato -> Vlk se na vás díval, jak jste si tam, přímo před ním, začali dávat dohromady nějaké plány. Tak prostě použil Sonido a každého z nich kopl na jinou stranu. Jo, byl zatraceně rychlý.

Akachi -> Cana upadla do bezvědomí. Seběhlo se k ní hned několik NPC z 8. divize, které se ani nezapojovali do bojů, protože už tak byli téměř na nule se silou. Ale aspoň jí mohli zachránit život. Ginren se o ně též nezajímal, jelikož by je mohl zrušit jedním útokem.
"Vcelku dost," odpověděl prostě Kuchiki.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sun Jan 17, 2016 1:17 am

Taidana Eris

Ares sice říkala že byla v pořádku ale pořád z ní trčelo celých 10 kopí... to bylo hodně kopí. Ale na rozdíl od Eris která byla jen liška, Ares připomínala s ocasem draka takže musela být větší tvrďák! Když říkáš... příště ti useknu ocas já! Vykřikla na ni než její svět i s její zanpakuto zmizel, stejně rychle jako se objevil.
A hned co svoje oči znovu otevřela tak byla zpátky kde stála předtím. A první co viděla bylo jako okolo ní ti dva ostrostřelci proletěli protože je ten vlkodlak odkopnul. Zjevně si bez nic moc dobře nevedli. Ani pořádně nevěděla kolik času proběhlo když byla ve své vlastní duši. A to už k ni mluvila Ammy. Neeeee, pořád tu bolest cítím... uuuugh... Zanadávala Eris a pohladila si ocas který ji naštěstí zase dorostl. Mám pocit že jsem trochu zesílila... ale pořád si nemyslím že ho jen tak neporazím... Dodala ještě směrem k Ammy jelikož si vzala svojí katanu zpátky. Což znamenalo že Eris přišla o všechny ty úžasné útoky a štíty.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jan 17, 2016 2:07 am

Akachi Naito

Taky jsem si to o sobě myslel..
Pravil opět s lehkým úsměvem a z řetězu na Akachiho ruce se začal zvedat lehký kouř, jako by byl úplně rozžhavený. Náhle se kolem špičky meče začal točit spirálovitě proud vír krve. No, vír..spíše to byl takový úzký provázek, který tvořil spirálu. Ten se ovšem během vteřiny rozvířil do enormních rozměrů, že zřejmě z Akachiho byly vidět pouze nohy. Vír krve náhle vyletěl proti Ginrenovi, bylo slyšet jak krev víří, jako divoká řeka, to byl ovšem pouze takový vedlejší zvuk. Zřejmě spousta lidí okolo mohla slyšet nářek mrtvýh duší, do uší to bylo velice nepříjemná. Horká krev se valila přímo na Ginrena, byla tak rozvířená, že tlak té krve vyloženě věci škubal. Pokud to tedy zasáhlo člověka, tak ho to nějak vážně neporanilo, spíše ho to tak potrhalo, poškubalo a způsobilo několik bolestivých modřin. Pokud útok zasáhl člověka přímo, tak to mohlo až způsobit nějaké modřiny, byl to pořádný kopanec natlakované krve. Samotný pocit, že jste ale v řece horké krve a kolem vás slyšíte nářek umýrajících lidí, nebyl sám od sebe jen tak zanedbatelný.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Jan 17, 2016 9:21 am

Yato

Kagami na mojí poznámku změnil plán, ale ne nijak drasticky. Bohužel než jsem s tím plánem chtěl začít tak ten vlk si řekl že už tam nebude stát jako tvrdé i. Vlka jsem si všiml až jsem letěl nějakým směrem což bylo vážně pozdě a ochutnal jsem jeho rychlost i sílu na vlastní tělo. V tom letu jsem udělal pár kotrmelců ale ke konci jsem se ve vzduchu zasekl pomocí reiatsu desek takže cajk. Rychle jsem vstal a zaujal jsem obrannou pózu. Mezitím se k nám vrátila Eris v celku a v pořádku. Už neměla dva meče ale jen ten svůj co po mě před tím hodila, že by získala nějaké nové op schopnosti kterýma smete toho vlka na jednu ránu? Eris a Amaterasu si tam začali krátce povídat ale já jsem se spíš díval na Kagamiho. Kývl jsem na něj hlavou, což bylo znamení na to že jdu provést ten plán. Pokud mě Kagami nepochopil tak to nevadí, už jsem začal po vlkovi střílet dávky mých střel ale nebylo to tak rapidní protože jsem trochu stlačil reiatsu v pistolích takže byly větší a silnější, už jenom z toho to mohl Kagami pochopit.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 18, 2016 12:28 am

Kagami

Normálně si tam povídal s Yatem a sledoval toho vlka a najednou letěl vzduchem jako hadrová panenka. To tak nějak nečekal. Kagami neměl v plánu letěl moc dlouho nebo daleko, přetočil se ve vzduchu, aby letěl nohama napřed a vytvořil si pod chodidly reiatsu plošinku, aby se zastavil. Udělal salto a dopadl nohama na zem. Všiml si, jak se na něj Yato dívá a kýve na něj. Kagami to pochopil. Proto se také přidal k Yatovi a začal na vlka střílet z pistole. A druhou, volnou rukou po něm zkusil vypálit "Hadō #33. Sōkatsui!", tedy samozřejmě až domumlal zaklínadlo. Samozřejmě střílel tak, aby netrefil svého kolegu  pistolníka.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 21, 2016 12:55 pm

Kuchiki Ginren Tsukuyomi

Akachiho útok proti Kuchikimu byl působivý. Neskutečný vřískot a spirála, co rozervávala vše, co se jí dostalo do cesty. Opravdu pěkná schopnost a originálnější než kdejaká vlna energie. Každopádně, dokázala překvapit i Ginrena, který měl původně v úmyslu se jen tak for fun nechat zasáhnout. A teď toho litoval. Kusy masa z celého jeho těla byly po tomto útoku pryč. To ho asi dokázalo naštvat. Problém byl, že se maso a kůže začalo obnovovat! Stále měl v sobě tu hollow regeneraci! "Teď jsi mě, chlapče, vážně rozzuřil!" zavrčel starý Kuchiki a pozvedl svojí zanpakuto. Za ním se objevilo 6 měsíců. Nebo spíš 6 ohromných stříbrných koulí tvořených zhuštěnou energií. Tato masa vyletěla proti Akachimu. Před ním se v poslední chvilce zvedl masivní štít zlaté energie. "Tak už jsi nahromadila dost síly k aktivaci svých schopností?" hlesl Ginren ještě...

Kuchiki Kinren Amaterasu

"Zkus to, uvidíš, co dokážeš," hlesla Amaterasu k Eris a mile se na ní usmála. Pak si však všimla, co se děje na druhé straně bojiště. V tu chvíli se její shinigami uniforma začala měnit. Objevili se na ní její rudé kimono, které bylo původně v tom balíčku. Její vlasy se zvedly do vzduchu a začaly zlatě zářit. Šel z ní neskutečný duchovní tlak a ona bez jediného slova vystřelila směrem ke svému bratrovi. Vytvořila štít před Akachim a objevila se před ním. "Ano..." hlesla ke svému bratrovi a mávla zanpakuto i vějířem zároveň. "Taiyōfurea!" [Sluneční erupce] přikázala a masivní proud zlaté energie vystřelil po měsičním Kuchikim. To otevřelo Akachimu prostor.

Eris, Yato, Kagami -> Záře kolem vás se zintenzivněla. Všichni jste cítili příliv další energie. Vlk měl najednou problém blokovat všechny střely, které na něj šly, takže jen stál na místě a snažil se je odrážet. Ale už chytil i několik zásahů. Hrozivě zavil, ale nestíhal nic jiného než se bránit, alespoň zatím...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jan 22, 2016 12:36 pm

Akachi Naito

A útok náhle zablokovala ta zvláštní holka, která ho předtím probodla. No za tohle jí to zřejmě odpustí. nejen, že zablokovala útok, ale dokonce i Akachimu otevřela prostor k dalšímu útoku. Akachi se okamžitě dostal Ginrenovi za záda, meč hodil kolem jeho těla a chytil ho do levé ruky, tudíž by mu měl řetězem držet ruce u těla a no vlastně, celého si ho pěkně držet.
Víš, co tě čeká..
Pravil a Ginren mohl pocítit čepel meže mezi svými lopatkami.
Daigyakusatsu..
Pravil a z Akachiho meče opět vylítl onen útok s drtící krví, z této blízkosti by to mohl být pomalu finální útok.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down