Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasagoe

+9
Aki
Solas
Miss_Atlantis
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Binuralka
dead wind
13 posters

Strana 17 z 19 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Next

Goto down

Kasagoe - Stránka 17 Empty Re: Kasagoe

Příspěvek pro Tsu Fri Jan 22, 2016 8:09 pm

Yato

Zintenzivněl jsem svojí střelbu ještě víc na vlka hned po té co jsem si všiml že buff od Amaterasu zesílil. Pomalu jsem se začal cítit jako hvězda která chce vybuchnout. Vážně, mé tělo nebylo moc zvyklé na tokové množství reiatsu, ale nějak furt drží za co jsem rád. Na druhou stranu mě celkem dost zaujal ten vlk, i přes to že na něj střílím ze dvou pistolí a Kagami do něj střílí taky, plus používá kido, tak to chtělo vážně dost výbornou rychlost aby to zvládal chytat, blokovat nebo co tam všechno dělal. Ale všiml jsem si, že potom zesilnění buffu už jen stál na místě a blokoval. Takže to pro mě z něj dělalo stabilní cíl. Jednou pistolí jsem střílel svoje normální střely, i s passivní schopností, a tou druhou jsem střílel o něco silnější střely než před tím. Vlastně jsem jednu silnou střelu bránil několika rychlejšíma slabšíma, což by mu mělo dělat problémy a měl by dostávat do sebe víc ran. Bohužel jsem neviděl jestli se furt regeneruje nebo ne.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Kasagoe - Stránka 17 Empty Re: Kasagoe

Příspěvek pro VindStot Fri Jan 22, 2016 8:53 pm

Taidana Eris