Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kasagoe

+9
Aki
Solas
Miss_Atlantis
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Binuralka
dead wind
13 posters

Strana 15 z 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Goto down

Kasagoe - Stránka 15 Empty Re: Kasagoe

Příspěvek pro Tsu Sun Jan 10, 2016 1:11 pm

Yato

Bohužel mé kido ho nedokázalo ani na jednu hloupou sekundu zastavit, natož zpomalit ... sad story. Opravdu jsem očekával že ten power up od Amaterasu mi dá dostatečnou sílu abych byl zhruba na stejné úrovni jako je ten vlk ale asi jsem se dost zmýlil. Nebo to je tím že jak mám malou hladinu reiatsu tak nedokážu ještě používat kido na takové úrovni, to bude ono. Ještě před tím na mě hodila Eris její zanpakuto, no ale jak bych to řekl, vůbec to ke mně moc nedoletělo abych to zvládl v tu dobu chytit ALE naštěstí její zanpakuto chytil Kagami. Když se vlk posílil na rozkaz Ginrena tak já jsem nabíral při tom síly, v jiných slovech jsem odpočíval, i když toho času jsem moc neměl. Vlk prošel úspěšnou digizměnou a bez toho aby dal nějak vědět, zjevil se za Eris a chtěl si z ní udělat špíz. "Sonido???" řekl jsem si v duchu když jsem to zahlédl a začal jsem trochu přemýšlet jestli je to vůbec hollow nebo nějaké pokusné zvířátko z laboratoře. Jak se Eris chtěla rychle otočit čelem k vlkovi tak já jsem použil dvakrát shunpo abych se dostal k nim dostal, byl jsem celkem daleko v tu dobu. Objevil jsem se vedle vlka zhruba 3 metry od něj a rychle jsem namířil jednu z pistolí na něj tak abych mu vystřelil mozek z hlavy. Furt jsem měl aktivovanou svojí schopnost takže by to ním mělo projít jako nůž máslem.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 7:51 pm

Kagami

No..Yatovi jeho pokus nevydařil, Eris na tom byla lépe a vrátila mu ten jeho útok. Jenže pak na toho pejsánka zavolal jeho páníček a ak prošel powerupem. Hrozný toto, jako by nebyl OP už před tím. Kagami si jaksi netroufl na toho vlka vystřelit, ještě když byl u něj tak blízko. Byl sice neviditelnej ale něco mu říkalo, že by ho to zaprvé max škráblo a za druhé by tak na sebe akorát tak upozornil. No a vlk pak zmizel a objevil se za Eris. Kagami na nic nečekal ashunpem se dostal k ní. Nevypadala totiž, že by chtěla nějak uhnout a Kagami nevěděl, jestli by to s powerupem Amaterasu zvládla. Objevil se vedle ní. "Kagami no ushiro no Arisu." vyhrkl a vytvořil tak před nimi ještě jeden štít jako podporu toho od Eris.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jan 12, 2016 5:41 pm

Akachi Naito

Otočil se a uviděl Canu a no..čepel, která momentálně procházela Canou. Akachi nemohl dávat najevo strach, musel se soustředit na jediný cíl a to zabít toho bastarda a zachránit co nejvíce životů. Okamžitě se pomocí shunpa dostal vlastně před Canu, levačkou chtěl tomu parchantovi dát pořádnej punch, aby ho dostal od Cany.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 12, 2016 8:59 pm

Eris, Yato, Kagami -> Eris se stihla otočit a dát zanpakuto do cesty, přičemž ve stejný okamžik se objevil ještě štít od Kagamiho, takže to byla dvojitá obrana. Vlkův dráp však prošel a zastavil se asi milimetr od krku liščí dívky. Naštěstí v tu chvíli vystřelil Yato a tak Garu stočil ruku k jeho střele... a v té rychlosti jí chytil. To však dalo Eris možnost k útěku a nabrání nějaké lepší pozice. Ammyna zanpakuto začala pak zvláštně pulzovat, stejně jako začala pulzovat Erisina zanpakuto v ruce Kagamiho. Vlk teď momentálně vrčel a přebíhal pohledem mezi liškou a Yatem. A dokonce i mezi pozicí, kde byl Kagami maskován. Sice jsi byl neviditelný, ale úplně bez pachů asi ne.

Akachi -> Dal si Ginrenovi pěstí. A on jen ladně vytáhl zanpakuto z Cany, která začala padat k zemi. Vypadalo to, že ztrácí vědomí. "Au," okomentoval tvojí ránu Ginren ještě. Pak zvedl svůj meč a rozhodl se tě seknout od ramene k boku. Byl ještě rychlejší než předtím, možná proto, že se posílil o další reiatsu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Tue Jan 12, 2016 9:48 pm

Taidana Eris

Přesně jak si předtím myslela, ten vlk se posílil mnohem víc než by mělo být dovolenou. Jeden by mohl říct že přímo podvádí! Dokonce ani všemocný štít Ammy společně s něčím co vyvolal jeden z těch dalších shinigami nebyl schopen zastavit jeho nově posílené útoky. Vlastně byl zázrak že měla Eris svou hlavu pořád na správném místě.
Když se před ni ty jeho drápy zastavily tak je nervózně polkla a v další sekundě už shunpem mizela na stranu. A když už vedle ní stál ten klučina co hlídal její Ares tak si ji při tom skoku vzala zpátky tím že mu ji vytrhla z ruky. T..tohle je nemožný... Vyhekla ze sebe když už byla nějaký ten kousek od toho vlkodlaka. Stejně jako předtím když měla začít bojovat, opět byla ve stavu kdy si byla jistá že tenhle boj nemá šanci vyhrát. A tentokrát ji nemohla povzbudit už ani Amaterasu...? Až na to že její katana nějak podivně pulzovala společně s Ares. Huh...? Bylo jediné co ze sebe vydala mezitím co na obě katany zírala a zbytku svého okolí si už vůbec nevšímala.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 292
Datum registrace : 07. 03. 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 12, 2016 11:34 pm

Kagami

Jeho pomoc očividně nestačila k tomu, aby to vlka zastavilo a tak se stalo, že Eris málem přišla o hlavu, kdyby nezasáhl Yato. To bylo o fous. Vlk pak na ně jen tak zíral a vrčel. Kagamimu došlo, že neviditelnost proti vlkovu nosu nestačí a tak jí odvolal. V tom mu v ruce začala divně pulzovat zanpakuto Eris. Kagami se na meč podíval. Co to je? divil se v duchu. Následně mu ji Eris vzala a on se nebránil. Přeci jen to byl její meč. Kagami na nic nečekal a také se vzdálil. Stát tak blízko vedle toho vlčouna fakt nechtěl. Táhlo mu z tlamy.

//post #2000 

Naposledy upravil passionpower dne Mon Jan 18, 2016 12:44 am, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Jan 13, 2016 2:32 pm

Yato

Kagami s Eris pocítily pravou sílu toho vlka, což bylo pro nás všechny dost smutné a zákeřné. Zničil jejich dvojitou obranu a to dokonce i s posílením od Amaterasu ... Bude se muset stát zázrak aby jsme ho zvládli zabít. Na druhou stranu to co jsem viděl, nevím jak oni, ale malé úlomky zrcadla a žlutého něčeho bylo celkem nádherné. Kdyby to nebyl náš nepřítel ale nějaký cirkusák tak by to bylo fantastické představení. Ale teď k věci. Kdybych to nestihl včas tak by bylo zřejmě po Eris což podle mého byla vážně dost velká náhoda ale byl jsem dost rád že není mrtvá, přece je teď mým spolubojovníkem. Celkem mě trklo to že vlk místo toho aby jí zabil tak se ubránil před mým výstřelem, přece před tím se nijak moc nebránil když jsem do něj střílel ale teď když jsem do něj chtěl opět střelit tak to zastavil takže si můžu čistě teď myslet maximálně nějakou hypotézu ale co když vlk prošel power upem a speed upem ale za cenu toho že se jeho obranná, popřípadě regenerační schopnost dost oslabily? Jestli je to pravda tak bych to měl odzkoušet. Ještě před tím než Eris a Kagamim od něj odstoupily tak já jsem do něj střelil ještě jednu dávku, 2 střely. Poté jsem udělal to samé jako oni a taky jsem o pár skoků dozadu se od něj oddálil. Mezitím mé očko zahlédlo něco v Erisiných rukou, dva zářící meče. Možná že se nějaký ten zázrak stane. To be Continued ...
Tsu
Tsu

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jan 14, 2016 9:06 pm

Akachi Naito

Nechal Canu, aby spadla vlastně na Akachiho pravé rameno, tudíž by se neměla nějak natlouknout, ale v tu chvíli už na něj zase útočil ten děda. Akachiho napadl jeden plán, bláznivý, ale mohl by vyjít. Akachi za krátkou chvilku nakoncentroval slušně množství reiatsu a no, nechal se do boku zasáhnout, na tento moment čekal, aby mohl levou rukou chňapnot po Ginrenovi a chytit vlastně jeho ruku na rukojeti jeho meče. Chápeme se? : D
No, měl by ho tedy držet na místě, pořádně stisknul a nahodil takový ten cool chvilkový oční kontakt. Poté se s výkřikem napřáhnul pravou rukou, ve které svíral meč, a zvrchu chtěl zasáhnout Ginrena do ramene, skoro až do klíční kosti. Musel to vzít vrchem, aby nezasáhl Canu, navíc tím přidal ještě úděru pořádnou ránu, jak takový velký meč padal vlastně dolů.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 15, 2016 1:09 pm

Eris -> Ve chvíli, kdy jsi chytla svojí katanu tě obklopila nějaká sloupová bariera, jenž vytvářela zanpakuto Ammy. Ty jsi ztratila vědomí a čekala tě cesta do tvého podvědomí... Přišla jsi k vědomí na jednom z těch baráků, které tvořily tvůj vnitřní svět. Ještě než jsi se pořádně rozkoukala, ozval se za tebou hlas: "Ty blbko, já ti dám, někomu mě házet!"

Kagami, Yato -> Tak, naše duo z 6. divize je na to opět samotný, neboť Eris byla chycená v nějaké barieře, nebo to tak aspoň z vašeho pohledu vypadalo. Každopádně, Yato vystřelil další dvě střely, které vlk opět chytil, každou jednou rukou. Avšak, možná kdyby se zaútočilo z více směrů, tak by to šlo? Možná by fakt šlo využít vaše pistolkové duo. Vlk vyčkával, z jakého důvodu? To věděl asi jen on sám.

Akachi ->
Akachiho plán byl naprosto Narutovský, chtěl se nechat zasáhnout. A tak Ginren přistoupil na jeho pravidla, pořádně do něj zasekl svojí zanpakuto a nechal si i chytit ruku. Problém byl, že si Akachi nejspíš neuvědomil potenciál síly Ginrena. Jelikož kapitán 10. divize předtím nakoncentroval reiatsu do místa, kde udeřila zanpakuto, mohl jí Kuchiki v klidu vysát a přesměrovat na rameno. Tím se zastavila Akachiho zanpakuto stejně jako ta Ginrenova. "Mladíku, buď pozornější," doporučil mu protivník a pak uvolnil ze své zanpakuto stříbrný výbuch, který odmrštil Akachiho i s Canou v náručí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Fri Jan 15, 2016 11:41 pm

Taidana Eris

Od vlka se dostala úspěšně ale téměř okamžitě se její situace opět změnila. Obklopila ji něco jako bariéra které se tentokrát vyhnout nedokázala. Naštěstí to nevypadalo na útok nepřítele ale podle barvy spíše něco co zase vyčarovala Ammy. A to už bezdůvodně omdlévala...
A hned co se probrala se za ni ozval povědomí hlas. Ještě si ani pořádně neuvědomila kde to vlastně byla ale ten hlas poznala okamžitě. A samozřejmě její přirozená reakce byla Gyaaaa!! Nezabíjej mě~! Při čemž liška odskočila směrem od zdroje té nadávky a začala před sebou mávat rukama jako by ji to mělo nějak ochránit.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 15, 2016 11:46 pm

Ares

"Sedni!" pronesla chladně Bohyně války, která se přímila před rukami-mávající Eris. Její pohled liščí dívku doslova probodával. "Zaštěkej!" přikázala jí potom a v ruce se jí objevil bič z rudého reiatsu, který standardně k její výbavě nepatřil, ale byla bohyně, mohla si opatřit co potřebovala. Aspoň v tomto světě. "Takhle mě zostudit! Uvědomuješ si, co jsi to vlastně provedla?! A tak neschopně mě používat! Nebo spíš nepoužívat! Je mi z tebe hnusně!" vrčela si dál svojí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Fri Jan 15, 2016 11:51 pm

Taidana Eris

Ano! Vykřikla okamžitě po příkaze a netrvalo ji ani sekundu než změnila pozici v právě tu sedící. A pak přišel druhý příkaz společně i s... bičem? Neměla být Ares zbraň na boj z blízka? Každopádně tomu tady teď velela ona. Woof, wo- HEY! Vyskočila Eris zpátky na nohy a probodla pohledem Ares zpátky... nebo se o to tedy alespoň pokusila. Co si myslíš že děláš, to ty jsi ta kdo se pořádně ani nepředstavil! Kdybych věděla tvoje jméno k vyvolání tak bych tě nemusela vyměnit za meč od Amaterasu! Zaštěkala zpátky na Ares ve své obraně.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 15, 2016 11:57 pm

Ares

Vypadalo to, že schvalovala všechno, až do toho Hey! Pak švihla bičem až to nebezpečně blízko zapráskalo. "Tak ty mi chceš odporovat? Na to bych se podívala," pronesla duše zanpakuto a omotala bič kolem nohou Eris. Trhnutím jí pak strhla na zem. "Tak si to zrekapitulujeme. Ty jsi ta, se kterou manipulují od tvého zrodu, nic o tom nevíš. Proč bych měla pomáhat někomu takovému?" zeptala se ji zcela vážným a chladným hlasem.
Hřebíčkem do rakve bylo, když jsi zmínila Amaterasu. "A to je další věc!" švihla bičem znovu. "Jak si dovoluješ používat jinou zanpakuto než mě? Nemluvě o tom, že jsi někomu dovolila, aby tebou manipuloval, aby ses sem dostala. Tím manipuluje i semnou!" procedila mezi zuby a hrozivě se nad tebou tyčila.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 12:05 am

Taidana Eris

S tím že se na něco podívá moc Eris nesouhlasila ale předtím než stihla něco udělat tak měla rudé reiatsu okolo nohy a s hlasitým Buh-! Sebou třískla o zem. Už bylo hůř... Já nevím... zatím to docela šlo i bez tvé pomoci... Odpověděla aniž by přemýšlela o tom že ji to nejspíše naštve ještě víc. To si totiž uvědomila teprve v momentě co vedle ní začala švihat tím bičem. Geh... proč by používání jiné zanpakuto měl být problém když to povede k vítězství? Vítězství za jakoukoliv cenu nebo tak něco, tím se válečníci řídí pořád ne? Začala se liška vymlouvat. Ne že by ji zrovna vadilo to že s ní Amaterasu manipulovala... alespoň do té doby než udělá něco co by se Eris nelíbilo teda. Tahle střecha je studená... chci ležet na něčem teplejším... Zastěžovala si ještě nakonec na to že ji Ares s tím bičem pořád držela dole.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 12:10 am

Ares

"Bah, je boj a boj. Pravda, ve válce je vše dovolené, ale někdy se hodí bojovat i trochu čestně," procedila Ares mezi zuby a prohlížela si lištičku ležící před ní. "Dobře... v tom případě... mě už nikdy nebudeš potřebovat, že? Tudíž bych si měla najít někoho jiného, kdo ocení mé schopnosti, že?" pronesla vážně duše zanpakuto a přistoupila k Eris. Dotkla se jejího čela a v ruce se jí zhmotnila zanpakuto. Její podoba v shikaii. Katana. "Takže... řekni sbohem," hlesla a meč se roztříštil na tisíce kousků.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 12:18 am

Taidana Eris

Ne že by ten hollow bojoval čestně... odsekla Eris a nafoukla tváře. Ares měla ale zjevně na mysli něco jiného. Mluvila i konala vážně. Funguje to takhle... mám pocit že když se to vysvětlovalo v akademii tak jsem asi zrovna spala... Řekla si spíše pro sebe když se k ní Ares začala přibližovat. Z nějakého důvodu na ni začala sahat a vyvolala sama sebe? A nakonec se rozbila... nebo alespoň to co Eris jako Ares znala. Nebo alespoň měla znát. Liška se však jen usmála a teď když byla Ares takhle blízko a nepozorná, byl čas jednat. Rychle ji chytla za obě ruce a opřela ji o břicho jednu z nohou s tím že se společně s Ares začala kutálet směrem ze střechy dokud z ní nespadli. Teď už neuvěřím že ta katana jsi ty! Ani za milion let! Nikdo nikdy neslyšel o zanpakuto která by se při vyvolání vůbec nezměnila! Vykřikla na Ares.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 12:25 am

Ares

"Srovnáváš se s hollow? Je mi na blití," povzdechla si Bohyně války. Pak chtěla říct asi ještě něco, ale to už se koulela dolů ze střechy i s lištičkou. Začaly obě padat. Bylo jí jedno, co si liška křičela, obě se v obří rychlosti řítily k zemi. Když v tom jste se zastavily. A nebylo to o zem. Ares se od tebe dokázala odpoutat a stála na něčem rudém. Ty jsi byla připláclá na desce z obyčejného reiatsu. "A co kdybych byla něco jiného? Stejně by si to nedokázala použít," odpověděla chladně, avšak na setinu se jí na tváři objevil úšklebek.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 12:31 am

Taidana Eris

Vlci jsou cool... Zabrblala ještě předtím než se skutáleli. Ale z nějakého důvodu se od ní Ares odpoutala a zastavila je obě ve vzduchu. Bohyně jedna, spíš královna dramatu. Vždyť v tomhle světě žádná pevná zem nebyla, jen nekonečný oceán. Jako by jim pád do vody něco udělal, pfff. A moc dlouho netrvalo než se ji Ares zase začala vysmívat. Eris na ni pár momentů zírala. Okay. Jdu spát. Oznámila ji a seskočila z té reiatsu desky na jednu z lodí které se plavily pod nimi.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 12:39 am

Ares

Ares trochu nechápavě zamrkala. To vážně udělala? Seskočila si a ještě k tomu chtěla jít spát na jednu z jejích lodí? No, to se královně dramatu rozhodně nelíbilo. A proto, když se lištička připravila ke spaní... její hruď proklálo kopí z rudého reiatsu. Auč. "Mě.. nikdo... ignorovat nebude!" pronesla Ares, vznášející se nad ní.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 12:44 am

Taidana Eris

Tak pohodlně se v té loďce uložila a připravovala si zdřímnout když ucítila nějakou sílu působící na její hrudník. A pak štípnutí! Nebo možná něco víc než štípnutí. Ghah... mno... aspoň to zase není bič... Okomentovala liška situaci a chytla to kopí které z ní nejspíše hezky trčelo. Pokud teda skrz ni přímo neprolétlo neprolétlo. Kdyby nevěděla že je uvnitř vlastní duše a že momentálně nemá své skutečné fyzické tělo tak by asi lehce panikařila. Ale tohle byl svět její stejně jako Ares. A pokud se mělo jednat o něčí smrt, Eris hodlala mít poslední slovo. Vypadá to že jsi vyhrála~ Zamávala nad sebe, sledujíc Ares a ceníc na ni tesáky. Bylo by vážně hezké kdyby tu někde bylo tlačítko na vypnutí bolesti...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 12:48 am

Ares

Ares též vycenila tesáky a kolem Eris se zformovalo desetitisíce rudých kopí, jenž mířila na ní. "Já vyhrávám vždy," pronesla vážným tónem a další kopí přišpendlilo Eris k palubě lodi. Bolelo to, opravdu dost. "Jinak... ta ženská ti to neřekla? Pokud umřeš ve svém světě, když jsi pod vlivem její schopnosti, tak umřeš i doopravdy?" prohodila jen tak do vzduchu Ares. Další kopí se nebezpečně blížila. "Takže... k čemu by si asi využila mé pravé já?" zeptala se jí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 12:53 am

Taidana Eris

Ares rozhodně uměla nějaké hezké věci. Jako třeba zaspamovat její svět kopím, kdyby tohle byla hry tak mají takové lagy že se ani nepohnou. To... vypadá užitečně. Naučíš mě to? Zeptala se Eris předtím než ji znovu probodla. A to co Ares řekla potom už liška ani nezaregistrovala protože měla moc práce s hlasitým opakováním slova OW!! pořád dokola. Tohle je nefér, proč jsem ještě při vědomí? Už se mi to tady nelíbí, meditaci ukončit, to se raději nechám rozsápat tím vlkem! Začala různě nadávat dokud se ji Ares nezeptala na další otázku která Eris na moment umlčela. I když měla slzy v očích. Abych přežila...
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 12:56 am

Ares

Eris proletělo další kopí. Kolem bohyně se začalo formovat rudé reiatsu a kopí všude kolem začala nebezpečně zářit. "Tak slabý cíl... a tobě má sloužit bohyně války?" zeptala se jí znechuceně Ares, zatímco jí z ruky zmizel bič. Místo toho se jí tam začalo formovat něco nového. Začalo to jako intenzivní záře.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro VindStot Sat Jan 16, 2016 1:00 am

Taidana Eris

Kdyby věděla že bude mít za schopnost někoho jako Ares tak by se taky dost možná Eris nikdy nerozhodla být shinigami. Ale teď už se s tím asi moc neudělá... a její vlastní zanpakuto ji právě teď šikanovala. Momentálně ten cíl moc neulehčuješ... Pokusila se ji odpovědět. Problém byl že mluvení je trochu těžké když v sobě máš několik kopí.
VindStot
VindStot
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 16, 2016 1:02 am

Ares

"No jo, musíš se více snažit. Takto jsi mi naprosto k ničemu," utrousila bohyně, zatímco si prohlížela tu spoustu kopí, co vytvořila. Další kopí, co Eris zasáhlo odseklo kus ocasu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down