Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Operace Lumíci

+5
dead wind
Kurotsuchi Midori
Mokuto
Nawaki
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Operace Lumíci - Stránka 3 Empty Re: Operace Lumíci

Příspěvek pro Mokuto Fri Dec 03, 2010 3:07 pm

Mokuto

Cítil jsem to přibližující se reiatsu. Rozhodně bylo stokrát větší než to moje. Zvýšil jsme na maximum to své, přitom se moje tělo obalilo vrstvou tmavě červeným, skoro až černým reiatsu, aby na mně nepůsobil tak moc tlak z toho cizícho reiatsu.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Dec 03, 2010 3:14 pm

Sai Kazuma

S pomocí kapitána jsem se snažil se dostat mimo dosah. Další překvapení na náš nečekalo teda moc dlouho. Pomyslel si a vypouštěl taky trochu svého reitatsu, protože jsem ten tlak z toho bílého reitatsu začal více pociťovat.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sun Dec 05, 2010 12:26 pm

Kurotsuchi Midori

Svojr zanpakutou dal opět do základního stavu a v tom stejném okamžiku do něj narazilo silné reiatsu. Nejprve vzdoroval, ale čím blíž ten někdo byl tím bylo silnější a radši shunpem odskočil opodál.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Dec 05, 2010 12:51 pm

Na místě kde před chvíli stál kapitán Izanagi zůstala jen hruboká rýha v zemi... kterou vyryl ten útok...
Ale, ale, ale... ozval se hlas
Nad vámi ve vzduchu stála žena...
Nic víc, nic míň...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Dec 06, 2010 6:04 pm

Raiden Tomisura

Vlně bílého Reiatsu jsem se vyhnul a pak se ozval hlas neznámé ženy. Kdo to je? Použil jsem Shunpo a objevil se na její úrovni. Yare, Yare ještě řekni že to ty po nás tady střílíš to Raiatsu. Tentokrát jsem nechtěl nic podělat a proto jsem pravou ruku držel na rukojeti Zanpakuto a levačkou jsem byl připraven obranné Kido. Můj pohled byl vážný a soustřděný, nehledě na to že jsem byl zašpiněn od těch věcí co vypadlo z červa.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Dec 06, 2010 6:16 pm

Sai Kazuma

Reitatsu jsem unikl a podíval se nahoru kde stála nějaká divná žena... Tohle místo je samé překvapení... Řekl jsem si a pořád se díval směrem k té ženě a už i kapitánu Raidenovi, který na ní promluvil... Byl jsem připravený čekat cokoliv a položil si radši už jednu ruku na zanpakuto.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Dec 08, 2010 3:04 pm

Izanagi

Přistál na zemi, kde již normálně položil svého spolubojovníka. Pořádně se narovnal, když v onu chvíli dorazila nad jejich hlavy jistá žena. Člověk, který zákeřně útočí zdálky a pak se náhle objevuje před nepřítelem, místo toho, aby ho dorazil asi nebude příliš nebezpečný. Nebo je v tom něco víc? Jsme obklíčeni? Uf, není to trochu nebezpečné? Zabručí ironicky k ženě, která nejspíš skupinu napadla. Sai, kryj nás, nemusí tu být sama. Špitne k členovi osmé divize a sám si trochu odsadí klobouk, aby lépe viděl na situaci.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Dec 08, 2010 4:21 pm

Sai Kazuma

Mírně jsem kývl na kapitána Izanagiho a nezůstal být ve střehů... No jo má pravdu... kdyby tu byla sama tak by se tady jen tak neukázala... kdo ví... Pomysli si a začne se na chvílí rozhlížet okolo...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Dec 08, 2010 8:48 pm

???

Značně rychle jsem se dostala k Raidenovi a sekla po něm mečem...
Útok byl mnohem rychlejší než mohl kapitán Raiden čekat...
Žádné vybavování, prostě jsem jen sekla...
Na pokusy o komunikaci jsem nijak nereagovala
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 08, 2010 10:19 pm

Raiden Tomisura

Jen tak tak jsem stihl vytáhnout zanpakuto. Ještě jsem jí nevytáhl celou a už jsem blokoval úder. Pro jistotu jsem použil Shumpo a objevil se asi 10 metrů od ní. Sakra ty jdeš na to ale rychle. S mečem to holka umí. Asi nemám na výběr. Položil jsem levou ruku na čepel zanpakuto a pronesl. Kita kara minami made. Higashi kara nishi e. Sanshain hakkō kagayaki. Farukon no Kaminari Kolem Zanpakuto se objeví stříbrný vír energie a pochvilce z něho výjde stříbrno-modrý meč. Mávl jsem jím a na ženu vyletěla vlna silné stříbrné energie.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Dec 09, 2010 2:26 pm

Mokuto

Díval jsem se na ženu. Ksakru...sotva skončí útok, tak příjde další zavrtěl jsem hlavou a zanpakuto jsem držel před sebou.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Dec 10, 2010 1:37 pm

Kurotsuchi Midori

Po rychlém výpadu řekl neznámé osobě: Co tu vůbec chceš nebo co po nás chceš? I když my tady nejsme vítáni. Každopádně zanpakutou měl na polovic vytáhlou připraven kdykoliv zahájít obranu. Když si ji tak prohlížel tak to vypadalo spíše na ženu, ale nebyl si jistý, protože ji nebylo vidět na horní část těla a reiatsu mělo zvláštní. Takové s jakým se ještě nesetkal.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 11, 2010 5:59 pm

???

Ze zad mi vyrostla 2 křídla která zachytila útok kapitána Raidena
Zlostně jsem si odfrkla... mávnutím meče jsem vyslala další vlnu reiatsu proti Moutovi a vyskočila do dalšího útoku proti kapitánu Raidenovi...
Zjevila jsem se vedle něj nalevo a celkem rychlým útokem sekla mečem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Dec 11, 2010 10:29 pm

Mokuto

Neměl jsem šanci se tomu vyhnout, proto jsem se to snažil ubránit pomocí zanpakuto. Zvýšil jsem reiatsu na maximum abych se před tou vlnou nějak ubránil.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Dec 13, 2010 4:01 pm

Izanagi

Viděl, že se Mokuto nevyhne a tak se rozhodl, že ho nenechá umřít, protože vlna mu připadala docela silná. Pomocí shunpa se přemístil k němu a následně i s ním se přemístil mimo zásah vlny. To to bylo o chlup, příště toho už moc nezachráním. Má křídla, bude rychlá a nebezpečná, pokud jsme měli najít něco divného, pak jsme to právě našli. Začal tasit katanu, z které se odmotal obvaz, kterým byla odmotaná.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Dec 13, 2010 7:51 pm

Sai Kazuma

Pomyslel jsem si, že ta žena nemá zrovna moc náladu na nějaké kecání a když jsem viděl, že se do boje pouští i kapitán Izanagi tak nechtěl byt pozadu a jako předtím nic nedělat. Tak jsem rychlím pohybem vytasil svou zanpakuto, šel několik kroku do levá a počkal si na správnou situací k zaútočení.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Dec 15, 2010 8:43 pm

???

Když Izanagi zachránil toho shinigami na čele mi vyskočila žíla..
Vrhla jsem se přímo na něj. Obrovskou rychlostí jsem jsem se řítila na něj s mečem v ruce... sekla jsem po něm mečem, širokým sekem na hruď
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Dec 16, 2010 3:33 pm

Izanagi

Zaznamenal obrovskou rychlost, takže přehodnotil svoje postavení a nyní již stál v obrané pozici. Když se žena zjevila před ním pouze přehodil katanu z jedné ruky o druhé, aby jí mohl zblokovat. Druhou rukou jí chytil za obličej a obrovskou silou poslal do zpět do vzdušného prostoru. Samozřejmě tomu obětoval část svého reiatsu, aby rána nebyla jemná.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Dec 16, 2010 6:11 pm

Sai Kazuma

Viděl jsem jak žena zaútočila na kapitána Izanagiho a chtěl zakročit, ale než jsem něco stihl udělat kapitán Izanagi se s tím už nějak vypořádal. Bude asi dost silná, když si troufá sama na dva kapitány. Pomyslel jsem si a vykročil pár kroku blíž ke kapitánovi Izanagimu.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 16, 2010 10:00 pm

Raiden Tomisura

Díval jsem se na tu ženu. Křídla....tsech... Když jí Izanagi odpálil zpět do vzduchu tak jsem se objevil kousek nad ní. Izanagi, pozor. Bude to smeč... Zalesklo se mi v očích a kolem mě začalo výřit opravdu silné Reiatsu. Když křídla tak křídla. BAN-KAI Kumo no takagoguou! Okamžitě mě celého pohltí stříbrné Reiatsu. Po 10ti vteřinách výjdu z Reiatsu v diamantovém brnění s modrým mečem ze kterého raší bleskové výboje. Taka no aoi gin no tsubasa! Hlesnu chladně a z brnění "vyrostou" křídla. Reiatsu kolem mě je drtivé přeci jen je to kapitánský Ban-kai. Křídla... Chladně se podívám na ženu s křídly a když už je skoro u mě seknu mečem velmi rychle a silně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Dec 16, 2010 11:11 pm

Ve chvíli kdy kapitán Izanagi odhodil ženu tak v tomto letu vyslala proti němu další vlnu reiatsu... rychleji než když předtím...
Teprve po několika dalších metrech se jí podařilo získat opět kontrolu nad dráhou letu
V tu chvíli se za ní ozvalo Raidenovo BAN-KAI Kumo no takagoguou!
Plán to nebyl špatný, leč kapitán Raiden si neuvědomil, že 10 vteřin je dlouhá doba. Když se vynořil ze svého stříbřitého Reiatsu žena už dávno stála za ním... Ozvalo se jen krátký zvuk když meč prořízl vzduch a pak jen vytryskla krev...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Dec 17, 2010 1:31 pm

Raiden Tomisura

Náhle jsem ucítil jak mím bokem projela čepel. Naštěstí jí brnění dost zpomalilo a čepel se v brnění zaklínila takže nešla vytáhnout. Z boku mi vytíkala krev a tak jsem využil část svého Reiatsu abych to trochu přibrzdil. Pak se mi na zádech konečně objevili křídla a já začal prudce vstoupat ve spirále. Jestli žena dál držela tak začala stoupat semnou. Pokuď se pustila tak se na ní náhle vyřítila opravdu hodně silná modrostříbrná vlna z mé zanpakuto.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Dec 18, 2010 9:24 am

Kurotsuchi Midori

Všiml si, že jde jen po kapitánském reiatsu a to byla trochu výhoda pro nás "nekapitány" že bysme tu stvůru mohli napadnout. Chvíli pozoroval její pohyby a když viděl, že kapitán Raiden dostal zásah a pustil na ni vlnu reiatsu, tak toho využil a přitom řekl: Hado no 54: Haien. I bez zaklínadla to bylo docela silné a pak jsme všichni čekali co se bude dít, protože byla zavalena prachem a pískem okolo.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Dec 18, 2010 9:53 am

Izanagi

Nedá se nic dělat, tomuhle neuhnu. Nevidím na Raidena, ale slyšel jsem jeho bankai, to znamená, že se chvilku udrží sám. Ta ženská je zvláštní, podle toho, jak je silná tu asi bude sama, takže by se nějak opatrně mohli zapojit ostatní. Teď není čas na dávání rozkazů.

Když byla vlna již v přímě blízkosti, zvýšil reiatsu a mečem ji v podstatě roseknul ve vejpůl. Ta se jako odražená zdvojila a letěla dvěma směry různě dolů.

Když jsem již viděl, uviděl jsem jak Raiden letí vzhůru s ženskou zaklíněnou v jeho stříbrném brnění. Také jsem viděl, že mírně krvácí a tak jsem si taky domyslel, že ho opravdu zasáhla. Na nic jsem nečekal, odrazil jsem se a letěl přímo za nimi, i když samozřejmě pomalejší rychlostí, než někdo, kdo má křídla.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Dec 18, 2010 10:10 am

Sai Kazuma

Nebudu tu jen tak postávat, když se dáli všichni ostatní do boje... vypadal bych jako slaboch... Kapitán Raiden musel použít i Bankai? Řekl jsem si a chtěl si prohlídnout situací, ale strašně blbě se mi dívalo, protože byl kolem rozvířený písek. Vytáhl jsem zanpakuto. Tatakai, Toshi.... Řekl jsem tichým hlasem a vyvolal shikai. Kolem mě začal foukat docela silný vítr a prach odehnal. Pak se i trocha větru objevila kolem mých rukavic. Udělal jsem tuhle pózu a začal vytvářet mezi rukama jakousi modrou energii.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra: