Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Operace Lumíci

+5
dead wind
Kurotsuchi Midori
Mokuto
Nawaki
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Operace Lumíci - Stránka 2 Empty Re: Operace Lumíci

Příspěvek pro Nawaki Thu Nov 25, 2010 11:19 pm

Stala se ovšem nemilá věc
Kapitán Tomisura Raiden přecenl vlastní síly, zřejmě v dobře míněné touze chránit ostatní. Bohužel nezvládl takto náročné kido... Jeho hrdinský výstup přesto ochránil ostatní. Upoutal totiž pozornost červohollowa. Těsně potom, co si uvěodmil, že jeho kido nefunguje tak proti němu letělo obrovské cero...
Cero obyčejného hollowčerva samozřejmě nemělo dost sil aby zabilo kapitána, každopádně to kapitána Raidena slušně zdecimovalo...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Nov 26, 2010 5:04 pm

Izanagi

To má z toho, že vymejšlí cirkusácký kousky. "Daisuke kun, máme raněné, posterej se o ně prosím." Hlesl jsem směrem tentokrát ke kapitánovi čtvrté divize. Následně se zahleděl do kráteru, kde explodovalo monstrózní cero.

Co si člověk neudělá sám, to nemá. Vyskočí velkou rychlostí nad hlavu obřího červa, kde vytáhne zanpakuto. "Nemám rád věci, které nemají dvě nohy!" Zakřičí na červa a zaútočí poměrně značnou silou na oblast "hlavy". Samozřejmě zvýší své reiatsu, aby se nejednalo o obyčejný řez.

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Nov 26, 2010 9:40 pm

Mokuto

Shunpem jsem se dostal dál od hollowčerva. Ksakru... tohle nás asi docela zdrží pomyslel jsem si a pevně stiskl zanpakuto. Pak jsem sledoval útok kapitána Izanagiho a připravil jsem se na další útok, kdyby ten kapitánův hollowa nezničil.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 8:33 am

Zanpakuto sice projelo červem jako houbou, ale nezdálo se, že by udělalo nějak zvlášt velké škody,což ostatně u tvora s poloměrem několik metrů nebylo tak překvapivé...
Červ převážíl svou vrchní část těla a ta zajela zpět do země... To způsobilo zemětřesení spojené s pohybem písku směrem k obrovským děrám co po červu zůstaly... Písek také létal všude kolem a způsobil menší lokalní písečnou bouři
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Nov 27, 2010 9:53 am

Kurotsuchi Midori

Sledoval tychlé jednání a něco vymyslel: Hele, kdo je od nás asi nejrychlejší? Mám nápad. Všichni se rozěběhnem do stran a použijeme poutací kidou, nejlépe všichni. A ten "nejrychlejší" se zkusí zamířit na jedno místo na těle a začne do něho řezat zanpakutou. To by ho mělo zpomalit.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sat Nov 27, 2010 10:14 am

Daisuke Ryusaki

Trošku ho urazilo oslovení "kun" od izagiho ale lepší oslovení si nejspíš bude muset zasloužit. Kývnul na souhlas a běžel ke kapitánovi 8.divize. Sundal batoh a pokleknul k němu. To bude dobrý uklidnil pacienta, když v tom červ zajel pod zem a zvednul se písek. Zakril kapitána svým tělem a čekal až se písek usadí. Když se tak stane, zvedne se z kapitána a prohlídne si rozsah jeho zranění a podle toho začne s léčením.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Nov 27, 2010 10:20 am

Izanagi

Chytat tak velkého červa pomocí kidou? Co fetuje? "To nepůjde, nechte ho ustoupit. Sesmahnul Raidena, to mu bude stačit." Pak sestoupí také do kráteru ochránit medika, kdyby se červík chtěl vrátit.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Nov 27, 2010 11:34 am

Sai Kazuma

Sledoval souboj, ale nijak moc do se do něho nezapojoval. Pak když hollow zajel pod zem tak šel blíž k ostatním a byl protentokrát připraven zaútočit jestli by hollow zase dostali chuť. Proč musí byt všechní hollow co potkám nějaký hmyz nebo brouci? To nemůže byt pr jednou třeba kůň?
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Nov 27, 2010 1:34 pm

Několik desítek metrů od vás zase proskočil ten červ
Zvedl svoje mohutné tělo nad písek a zase zmizel pod pískem
Každý podobný pohyb vyvolal písečnou bouři a zemetřesení slušných rozměrů
Vypadalo to že krouží kolem vás
Přes všudypřítomný písek nebylo nic vidět...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Nov 27, 2010 3:15 pm

Izanagi

Snaží se nás obklíčit a jde mu to dost dobře. "Midori kun, vztyč pomocí kido bariéru. Použijte kruhovou formaci okolo raněného." Zněl povel z jeho úst. Kde se objeví příště? Pod námi?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Nov 27, 2010 5:56 pm

Kurotsuchi Midori

Když na jeho úsudek nikdo nepřistoupil a ani to nebylo možné, protože se nechtěl na delší dobu ukázat. Furt tam skákal jak žaba. Bariéru? Proč ne. Chvíli se připravoval, ale už viděl že se hýbe opět písek, tak ve velké rychlosti zvolal: Bakudo no 73:Tozanshō a obrovský modrý pevný kužel se zapíchl do písku. Hollowčerv byl právě ve výskoku nad kuželem. Snad to vydrží, nedal sem do toho tolik reiatsu, bylo to moc rychle.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Nov 28, 2010 3:44 pm

Sai Kauma

Podle pokynu Kapitána Izanagiho jsem se postavil do kruhové formace kolem raněného a vyčkával. Jsme tu je chvílí a hned něco takového.. Yare Yare to jsem zvědavý co se bude dít dál.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Nov 28, 2010 4:28 pm

Bohužel se ti nepovedlo přes písečnou bouři příliš dobře zamířit své bakudo...
Červ byl stále někde kolem vás... nebylo vůbec jasné kde... ale zřejmě něco chystal. A právě v tu chvíli se písek pod vámi začal pomalu sesouvat dolů
Červ neustálým pohybem vytvořil bublinu, do které se teď písek začal sesouvat... Z písku se vynořila obrovská hlava červa a vrhla se přímo proti vám
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Nov 28, 2010 10:44 pm

Raiden Tomisura

Ležel jsem na zemi a ostatní byli okolo mě. Pak jsem se podíval na Daisukeho. Daisuke-kun můžeš si prosím pospíšit s léčením? Už takhle jsem dost starý a navíc nechci aby mě porazil nějakej hnusnej červ. Pak jsem se ponořil do myšlenek. Jaktože to Kido nevyšlo? Většinou se povedlo. A jaktože obyčejný Hollow dokázal vypustit takovéhle Cero? Pak jsem uviděl jak se červ vrhá na nás. Nemohl jsem bohužel nic dělat protože jsem si právě připadal jako špatně osmažéná topinka.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 11:30 pm

Izanagi

Tak a dost, když se k tomu nikdo nemá, nezbývá jiná možnost. Zhluboka se nadechne, bohužel mu pusa zapadne pískem, který byl všude. Hlasitě ho vyplivne a začne mírně zvyšovat svoje reiatsu tak, aby nenarušil léčení Raidena. "Zabíjej, Ryougetsu no Ishi" Zahřměl do písečné bouře. Jeho katana hluboce zahučela a začala se měnit. Ve chvilce držel Izanagi ve svých rukách dva průsvitné meče, které krájely i okolní vítr. Odrazil se od země přímo proti otevřené tlamě obrovského červa. Rozpřáhl ruce, znovu se odrazil tentokrát od hladiny vzduchu a začal řádně rotovat. Tentokrát mířila proti červovi obrovská rotující kulka s názvem Izanagi Joe.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Nov 28, 2010 11:38 pm

Červ otevřel svojí trojčlenou tlamu a spolkl kapitána Izanagiho...
Vypadalo to, že uvnitř jeho těla jsou desítky "chlupů" které generovali divnou energii... Jako by celé jeho tělo bylo obří generátor... a tato energie byla uvnitř nej téměř všude... Jedno bylo jisté, už bylo jasné proč dokáže střílet tak silné Cero...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 11:41 pm

Izanagi

Nestačilo, že jsem sežral pískoviště, ještě smrdím červovi v břiše. Začal sekat všude okolo sebe, ale když zjistil, že to nemá cenu udělal něco čeho byl schopný jenom on. Vypustil reiatsu, které dokáže vypustit jedině kapitán jedenácté divize.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon Nov 29, 2010 3:47 pm

Mokuto

Díval jsem se okolo s připraveným zanpakuto. Když to bylo nutné uskočil jsem, aby mně červ nespolkl, tak jako kapitána Izanagiho. Hmm...že jsem se tu hlásil...jak bych ksakru mohl přemoct něco tak silného ? Však se můj meč odrazil od jeho těla, jakoby to bylo z nevím čeho. pomyslel jsem si.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Nov 29, 2010 4:40 pm

Kurotsuchi Midori

Když viděl co za sílu má ten červ, pomyslel si, že to asi je Vssto Lorde. Páni, z něho vzorek by byl unikát. A proto když viděl jak kapitán Inazagi začal v červově tlamě šířit svoje reiatsu, využil toho a zvolal:Otrav všechny Kanjiko Raza a z prachu a písku, který létal kolem se vynořil se zanpakutou v ruce a s brněním, které vycházelo v jeho zanpakutou. Na chvíli uskočil dozadu a v krátkém sledu vyvolal schopnost zanpakutou: Poison bomb a ihned v červovi byly 4 toxické bombičky, které ještě analyzovaly sílu hollow-červa, a proto řekl: Opravdu to vypadá na Vaste Lordeho a proto bych byl rád, kdyby se zapojili i ostatní. Snad ty bombičky zafungují a zneškodní ho
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Mon Nov 29, 2010 7:07 pm

Daisuke Ryusaki

Léčení už bylo skoro u konce, Raiden byl schopen boje, to nebyl pochyb ale jak dlouho to vydrží? Když v tom se pod nima začal propadat písek a celá skupina začala padat do červovy tlamy. Napadlo ho jen jediné a doufal, že na to bude mít dost sil ale cítil že je to potřeba udělat. Vytáhl zanpakuto a zakřičel. Ukaž se Kenkone! Všude bylo dost písku, takže se špatně dýchalo natož aby někdo ještě mluvil ale shikai se podaril. Pomocí svěho reiatsu začal veškerý písek srovnávat pod sebou a postupně vytvářel zeď. Bylo to stejné jako ze zeminy, jen o trochu obtížnější. A při pádu do červovy tlamy vytvářel dostatečně širokou stěnu aby zastavila pád a mohl se shumpem dostat ven společně s celou skupinou.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Nov 30, 2010 9:25 am

Zcela směšnou a naprosto neodornou analýzu i směšné útoky Kurotsuchi Midoriho prerušila divná věc. Červ se opět vzepjal, hrozivě zařval a pak... začal zvracet... Především písek, ale i další prapodivné objekty, které by v Hueco Mundo čekal málokdo
Byly jimi například: nestrávené zbytky něčeho, co připomínalo autobus, kuchyňský dřez, kapitán Izanagi a značně draze vypadající plesové šaty z tmavé látky...
Kromě toho také samozřejmě množství tělních tekutin červa...
Kapitánské reiatsu mu evidentněmoc nesedlo. Po svém výkonu se červ velice rychle vrátil do podzemí a písečné bouře i zemětřesení ustaly...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Nov 30, 2010 10:22 am

Raiden Tomisura

Díky Daisukemu se mi vrátila skoro všechna síla a tak jsem se pousmál. Děkuji Daisuke. Postavil jsem se na nohy a sledoval červa. Hmm Izanagi vypouští vcelku dost své Reiatsu. Náhle červ začal zvracet. Docela jsem se i zasmál když jsem viděl tu skládku kterou červ vrhnul. Když jsem ovšem viděl že Izanaki letí ven tak jsem se přestal smát, použil jsem Shunpo a zachytil ho než padl na zem. Izanagi, dobrá práce. Omlouvám se za to že jsem to tak podělal. Kývnul jsem na omluvu a vrátil se i s ním zpět k ostatním. Daisuke myslíš že by jsi mohl obnovit Reiatsu i Izanagimu? Musíme být v plné síle. Vždyť nás málem převálcovala věc bez rukou, nohou a mozku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Nov 30, 2010 7:39 pm

Sai Kazuma

V tuhle situaci nedokázal nic jiného než jen nečině koukat souboj proti červovy... Sakra... moc jsem toho ze sebe nevydal... pověděl jsem si a když červ zmizel tak jsem se postavil víc rovně a byl zase o trochu klidnější a jen čekal až se pohneme dál nebo jestli na nás zase něco nevyletí... Yare yare, to bude ještě dlouhá procházka.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Dec 02, 2010 10:02 pm

Celá skupinka tam stála obklopeni zbytky z útrob červa (a nejen obklopeni)
Vypadalo to, že červ zmizel pryč, asi se mu z kapitánova reiatsu neudělalo příliš dobře...
Najednou se odnikud vzalo další velice silné reiatsu
Nečekaně a dost bez varování se na celou zkupinu řítila vlna bílého reiatsu
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 03, 2010 2:56 pm

Izanagi

Byl jsem v pořádku, to že mě vyzvrací červ se mi stává docela běžně. "Raidene, teď už použij to správné kido." Zavelel jsem mu a shunpem jsem se přesunul k Saiovi, které jsem se snažil pomocí shunpa dostat mimo dosah. Byl to přeci jenom nováček, ostatní si budou muset poradit sami.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content