Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Bleach

+13
Misman
Sode
Yuki-onna
Shinichi
Firel
Dawn de Diablo
Miss_Atlantis
Hiruko
Raiden
Maršál Křída
Solas
vodovod
Red
17 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

One Bleach - Stránka 3 Empty Re: One Bleach

Příspěvek pro Sode Sun Oct 10, 2010 10:59 pm

Kasu La Kitomiri "Blupe" Al-Fuharrika

Těm co už mají vyplněné rozkazy, rozdávám jejich podíl žužu a malinovky. Když si všimnu, že jeden z námořníku se připlížil zezadu k bednám a pokusil se uloupit pro sebe víc. Tak to teda ne! Co si myslíš?! Že jsem slepá a blbá?! Tenhle nápad tě bude stát draho hošánku! Řekla jsem, když jsem se k němu obrátila čelem a přísným pohledem jsem se mu dívala zpříma do očí. Tak tohle si odpykáš! Aby tě už příště taková blbost nenapadla! Zapřemýšlela jsem, co by bylo vhodným trestem. Pak jsem si uvědomila, že po střelbě nejsou vyčištěná děla a já je čistila nerada. Už vím co s tebou! Začala jsem s ďábelským pohledem i hlasem. Děla po dnešní střelbě potřebují pročistit, vyčistit. Je to dost těžká práce a nenechám tě odejít, dokud to nebude udělané pořádně! Takže si nedělej naděje, že dnes uvidíš večeři! A teď marš! Ať se ty děla blyští! Nakázala jsem a sledovala, jak kráčí naštvaně k dělům. Další dnes dobře vyřešený případ. Pochválila jsem se a pokračovala jsem v rozdávání.
Tak kdo ještě neměl! Rychle nebo to už zabalím zpět! Vyzvala jsem posledních několik námořníku, co si ještě pro podíl nepřišli.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Oct 11, 2010 6:29 am

Am Akisha el "Avidána" Asme

Co? To mám lízt tam nahoru? Řekla si pro sebe a koukla se na Orlí hnízdo, Ale co aspoň se provětrám. "Rozkaz, Kapitáne! A můžu si aspoň dojít pro žužu? Abych tam nahoře neusla?" Zeptala jsem se Růžovovlase. Ale jen co jsem pohlédla na toho Fíďu chtělo se mi hrozně smát, byl takový jiný, než jsem v poslední době viděla a tak mi to prostě přišlo divné se nesmát, ale udržela jsem to a nesmála se. Ještě abych se smála, to by určitě nedopadlo dobře.Řekla jsem si pro sebe.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 11, 2010 2:03 pm

Růžovovlas

Huš pro žužu a na Orlí hnízdo.Usměje se a stoupne si na příď kde si nechá větrem čechrat vlasy.

Blupe->Námořník naštveně odešel drhnout děla...avšak když ses na něj podívala poznala jsi,že dělo vidí podruhé v životě a kdyby mu před chvíli někdo neukázal co s ním asi by ho ani nenapadlo že to střílí.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Oct 11, 2010 2:15 pm

"Díky, hned tam budu." Řekla jsem a šla si pro žužu. "Hoj, Blupe dáš mi trochu žužu?" Zeptala jsem se. Vypadá to tu celkem dobře, ale mám takové nepatrné tušení, že to tu nebude sladkej med. Pomyslela jsem a pak jsem se začela usmívat. "A taky trochu malinovky ať si pořádně osladím život." Řekla jsem navrh.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Oct 11, 2010 2:54 pm

Dawn *Ďáblovo ostří* de Diablo

Byl jsem tam tak opřenej o stožár a spal jsem, pak jsem zaslechl nějaký hlas tak jsem se vzbudil a začal jsem Jedna, dva, tři nahlas aby to slyšeli a pak jsme pouze opět zívl a zase jsem usnul.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Oct 11, 2010 3:29 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Držel jsem se kormidla a mírně upravil kurz abychom jeli rychleji. Tak jo máme dobrý vítr. Pak už Blupe volala ať si opožděnci dojdou pro jídlo a tak jsem zařval. Blupe přines mi to prosím sem a lahev malinovky navíc!!! Překřičet ten ruch na lodi není jen tak hlavně když se většina námořníků "snažila" něco dělat. Kurz byl nyní zajištěn a tak jsem použil dvě lana k zajištění kormidla a sedl jsem si na bednu u zábradlí na kapitánském můstku a koukal se do dálky. Doufám že máme prvotřídní žužu nebo budu střílet! Prohodil jsem do vzduchu a věnoval se počasí a hlavně větru. Doufám že dnes nepříjde nějaká bouře a nebo protivítr jinak ztratíme další drahocený čas.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Oct 11, 2010 6:49 pm

Po nějaké chvíli jsem se podívala na toho budižkničemu, kterého jsem poslala za trest drhnou děla. Když jsem viděla, jak na tu, pro něj asi absolutně neznámou věc, koukal, jako by právě odněkud spadl, hned mi došlo, že to nebude lehký. Tak to bude na dlouho. Jeho chyba. Jen nechápu, proč Ružovovlas verbuje takové neschopné námořníky a když už, proč jim nevysvětlí, co a jak. Kdo to má pak pozorovat. Ptala jsem se sama sebe rázným hlasem. Nestůj tam, a dělej! Očima ty děla nevydrhneš! Křikla jsem na něj.
Najednou ke mě přišla Avidána, s tím, jestli jí nedám žužu a malinovku. Hoj, to se rozumí. Odpověděla jsem a podala jsem jí její podíl. Mimochodem, dneska jsem tě ještě neviděla, kde jsi se vůbec flákala? Optala jsem se, ale nějak jsem na odpověď nečekala. Jestli se někde flákala, bylo mi jasný, že má teď jistě dost práce.
Zaregistrovala jsem jak na mě Modrovlas cosi volá. Nojo, nojo! Počkej přeci chvíli! Upozornila jsem ho. Co si sakra myslí, není tu sám. Hezky stejný podíl, jako ostatní. Zamumla jsem si a vzala jsem Modrovlasův díl.
Hej vy dva! Zavolala jsem na okolo jdoucí dva námořníky. S těmi bednami zpátky do podpalubí! A nic neupíjet! Nebo se připojíte k tamtomu! A ukázala jsem na toho, co měl mýt děla.
Pak jsem vzala, to co jsem dala stranou pro Modrovlase a přinesla jsem mu to. Tak tady to máš. Nojo, chvíli to trvalo. Dodala jsem a podala jsem mu žužu a malinovku.

Naposledy upravil Sode no Shirayuki dne Tue Oct 12, 2010 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Oct 11, 2010 7:13 pm

"Já? Já jsem si jen prohlížela loď a pak jsem jaksi usnula." Řekla jsem s úsměvem. Vzala jsem si žužu a vyskočila na stěžeň, ale nevšimla jsem si Ďáblova ostří a málem jsem na něj šlápla. "Jé promiň já tě neviděla." řekla jsem na omluvu.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 11, 2010 8:10 pm

Růžovovlas

Všimne si Ďáblova ostří jak pochrupává.Pomalu se k němu připlíží a pak zařve.Tak kvůli takovým jako jsi ty jsme v Zátoce s pečovatelskou službou neporazili ty důchodce !!!!Jakmile Ďáblovo ostří vyskočí na nohy začne ho Růžovovlas symbolicky kopat do zadku.Já tě naučím...za trest budeš Blupe pomáhat s nováčkama...koukej jim hezky ukázat jak se čistí děla....a pokud se v nich neuvidím!!!Na to radši ani nemysli!!!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Oct 11, 2010 10:23 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Díky Blupe. Odvětil jsem a převzal si žužu a malinovku. S chutí jsem se pustil do prvotřídního žužu a dobré malinovky. Náhle jsem v dálce uviděl malý bílý mráček. A sakra ten mrak nemusí nic znamenat ale taky tu můžeme mít do hodiny pěknou bouři. Dojedl jsem a vstal. Malinovku jsem vyprázdnil a tak jsem z kapsy vytáhl tu zabavenou v podpalubí a napil se. Pak jsem došel za kapitánem. Kapitáne vidíte ten mráček támhlenc v zadu na obzoru? Ukázal jsem na ten mráček. Je velmi podobný tomu co nás zastihl před 2 měsíci. Pamatujete tu nejhorší medovou bouři za půl roku co se nám tu objevila. Jestli se z toho mraku stane další medovka možná bychom měli udělat pár nezbytných příprav. Víte jak se na moři počasí rychle mění! Můj modrý plášť zavál a já si vzpoměl když jsem začínal na jedné lodi. Zastihla nás medová bouře a loď se potopila. Ale pak jsem se propracoval až na kapitána jedné lodi a stal se jedním ze třinácti. Ale pak se to přeci jen nějak zvrtlo a já skončil na této lodi a už né jako kapitán... Závan studeného větru mě vytrhl z proudu vzpomínek a čekal jsem co kapitán prohlásí o mráčku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 12, 2010 4:56 pm

Růžovovlas

Zatím co přemýšlí o nesmrtelnosti chrousta na něj zavolá modrovlas.Hmmm...ato..vidím ho....dobrý postřeh..přeci jen..jsi jedním z 13!!!Pomalu přejde po palubě a Fíďa se vznese a usadí se v Orlím hnízdě.Posádko...vzhledem k nebezpečí Medové bouře vyhlašuji všeobecnou pohotovost!!Avidáno...z orlího hnízda sleduj ten mrak..kdyby se rozrostl,tak dej okamžitě vědět.Ostatní...až doleští děla...tedy krom Blupe...vy ostatní pak utěsníte otvory vedoucí do palubí....aneb..štěstí přeje připraveným!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 12, 2010 5:12 pm

"Provedu, kapitáne." Zavolala jsem z vrchu a taky jsem si všimla roztomilého Fíďi. "No ahoj ty Krasavče. Umíš mluvit?" Zeptala jsem se Fíďi a pošimrala jsem ho pod krkem. "No tak asi ne, ale to nevadí, já tě to naučím." Řekla jsem a koukla se do dálky na ten mrak. Zatím nevypadal, že by se chystal rozrůst, ale obezřetnost se vyplácí. A tak jsem se koukala na mrak a zároveň škrabala Fíďu pod krkem a zdálo se, že se mu to líbí.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Oct 12, 2010 5:22 pm

Poté co mě kapitán zbudil a seřval, jsem šel směrem k Blupe. Prej umejt kanón tss odfrk jsem si. Nikdy sem to nedělal a mám to dělat teď? a chodil jsem, až jsme narazil na stěžeň, kde bylo orlí hnízdo. Rozhlíd jsem se a vypařil jsem se. Lezl jsem nahoru do orlího hnízda. Když jsem tam vylez, setkal jsem se v tváří tvář s Avidánou a usmál jsem se. Naklonil jsem se k ní a zašeptal jí Zdravím, kdyby mě kapitán hledal tak tu nejsem. nasoukal jsem se dovnitř, přilepil jsem se ke stěně a usnul jsem.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 12, 2010 5:56 pm

"Dobře, ale jestli budeš chrápat vyhodím tě do moře." Řekla jsem ještě než usnul. "To je lenoch, co Fíďo? Aspoň ty tu jseš ok, ale nejdřív tě naučím mluvit. Tak tohle je A." Řekla jsem a ukázala na cedulce velké písmeno A. Fíďa si ho prohlížel.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Oct 12, 2010 6:04 pm

Nemáš zač. Řekla jsem a v tu chvíli jsem zaslechla, jak za mnou na palubě zaznělo Kapitánovo varování a rozkazy. Obrátila jsem se, že zkontroluji, jak je na tom drhnutí děl.
Přišla jsem k nim a několik z děl už bylo vydrhnutých a pročištěných. Pak jsem ale došla k tomu neschopovi a to jsem se pak teprve naštvala.
Tak to máš teprv tohle?! Děláš si ze mě blázny?! Neděle ze sebe ještě většího pitomce, než jsi a koukej to fofrem dodělat! Trochu jsem zakašlala, vzala jsem ze země jakousi krabičku a podala jsem jí. Možná by ti to s tímhle šlo rychleji. Ono to jen tím, že to budeš drhnout vodou nepovolí. S tímhle to bude pro tebe, jakošto absolutního nováčka, mnohem lepší. A příště si poraď sám. Poradila jsem mu a už jsem u toho nepoužila takový tón, jako předtím, protože mě z toho dneska už začalo bolet v krk a na to, abych se zbytečně kvůli něčemu takovému rozčilovala, to bylo zbytečné. Ale co teď, potřebovala jsem, aby byla ta děla už vydrhnutá a takhle to mohlo trvat celou věčnost. Porozhlédla jsem se tedy, zda ještě někdo nemá nic na práci. Že by šel trochu s těmi děly pomoc.
Chjo... to nebude mít smysl... stejnak to budu muset dodělat opět já...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 12, 2010 6:08 pm

Fíďa->Otevřel tlamičku a vydal ze sebe skřek...a pak opět UEA
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 12, 2010 6:20 pm

"Tak je šikovnej koníček. Ne jako někteří, který neumějí udělat nic jen se válet, že?" Řekla jsem tak aby to slyšel jen Fíďa a Ostří, které mě asi nevnímalo. "No nic, co mrak?" Zeptala jsem se sama sebe. Mrak se o trošičku zvětšil. "Kapitáne, mrak se o trochu zvětšil, ale mám pocit, že je to tím, že se přibližujeme. Zavolala jsem z vrchu.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 12, 2010 7:51 pm

Arkio D`Ukitake

Dojde ke kraji lodi a koukne na mrak.Opravdu přijde větší než před chvílí ale to se skutečně dá připsat tomu, že se přiblížili.Dobře Avidáno....vypadá to, že není větší ale pořád ho sleduj.Nechtěl bych zase prát plachty!!!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Oct 12, 2010 8:11 pm

"Jístě dám na ten mrak pozor." Ohlásila jsem a přitočila se k Fíďovi. "Tak tohle je písměnko B." Zase jsem mu ukázala kartičku s písmenem B. "Ostří, hodláš tu ležet až do konce plavby??? Nebo taky budeš něco dělat?" Zeptala jsem se."Výš chci vědět jestli tě mám vzbudit až se něco stane."
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Oct 12, 2010 8:30 pm

Ifreil Drímur
S nohama na kormidle jsem udržoval kurz a když jsem viděl kapitána jak si hraje s rackama nedalo mi nezeptat se.
Na co tolik naleštěných ptáků potřebujeme?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Wed Oct 13, 2010 4:20 pm

Admirál Kanegawa

Se podíval celkem připitoměle na Irfiela... Jak že mě to pískle oslovilo?! nijak?! slyšel jsem dobře?! Pane Admirále zdůraznil hodnost jedovatým hlasem, každopádně, pak přešel k věci. No jakožto hladový člověk, jdu je sníst.
Ano racci jsou upečení xD

(jinak gomen, v po - st odpadá a bude odpadat má aktivita na nulu)

Naposledy upravil Memphisto dne Wed Oct 13, 2010 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Oct 13, 2010 4:22 pm

Kývl jsem Jasně Avidáno a usmál jsem se. Chvíli jsem vás poslouchal, byla by z tebe pěkná učitelka, schoulil jsem se do klubka a spal jsem dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Oct 13, 2010 5:52 pm

Mya Usagi van Drake

Lod plula klidně, nebylo na práci nic moc důležitého a tak jsem využila klidu k vlastní zábavě. Skryla jsem se za štěžněm a z pod svého klobouku jsem vytáhla balíček karet. Začala jsem jej míchat a koukat se okolo. Tak kdo by se mnou zahrál................vypadá to, že jsou všichni dnes nějak moc akční... Konstatovala jsem si pro sebe, jak jsem viděla, že valná většina něco skutečně dělá. Noo taky nevadí, aspon nezůstane tolik práce na mě. Vrátila jsem karty zpět kam patří. Posunula jsem si klobouk do čela a snažila se usnout.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Oct 13, 2010 6:44 pm

"Učitelka? No bydu o tom přemýšlet" Řekla jsem a taky se usmála. Učitelka? No to by šlo, maminka mě taky učila co a jak se má smíchat aby mi vyšlo, něco k použití a když už o tom tak přemýšlím, tak jsem zapoměla nakrmit Asme. Vzpoměla jsem si. Tak to bude muset ječtě chvýli vydřžet, než budu moct jít dolů. A taky doufám, že ne ni niko nepřišel, jinak by určitě musela pryč. Řekla jsem si pro sebe.

Spoiler:
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Oct 13, 2010 6:46 pm

Aukishiro Sparrow Tamanagi Mikuzure
Zrovna se procházel neměl co na práci procházel se kolem stěžně a viděl jak mya .. jeho dobrá kamarádka mícha balíček karet pak asi šla spát to ho však neodradilo přišel za ní a pověděl hele ja bych si zahrál !stejně není nic na práci a ja se nudím
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: