Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Bleach

+13
Misman
Sode
Yuki-onna
Shinichi
Firel
Dawn de Diablo
Miss_Atlantis
Hiruko
Raiden
Maršál Křída
Solas
vodovod
Red
17 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

One Bleach - Stránka 2 Empty Re: One Bleach

Příspěvek pro Sode Sun Oct 10, 2010 12:17 am

Kasu La Kitomiri "Blupe" Al-Fuharrika

Přivázala jsem všechny bedny a i ostatní věci, které se uvolnili. Uff, a co teď dál....? Zeptala jsem se a ohlížela jsem se všude kolem sebe. Na lodi se teď všichni pohybovali z místa na místo a plnili rozkazy.
Netrvalo ale dlouho, a za mnou se vysypalo z jedné bedny všechno žužu. Když jsem to viděla, málem mě z toho trefilo. Tak to už je příliš! Řekla jsem a vrhla jsem se na tu spoušť. Tohle se už takovou dobu nestalo, že jsem zapomněla, jaký to dřív bylo. Jo, přesně stejný, jako teď. Tady nikdo neví kam dřív skočit. Přesně jako dřív. To jsme už dlouho nebyli na takové výpravě a když už někam vyrazíme, tak se stane hned tohle. Všechno jsem to nějak sklidila a pevně jsem ji zajistila lanem. Už se nesmí rozsypat. To by byla jen ztráta času.
Jak jsem si ale všímala vlastní práce, nevnímala jsem jiné rozkazy. No prima, a co teď. Zamumlala jsem nevrle. Pak jsem zaslechla něco o dělech. Dobře, tak teď děla. Objasnila jsem si a přistoupila jsem k jednomu z nich. Natočila jsem ho tak, aby střílel dopředu, jak to bylo nakázáno. Teď ještě nabít a jde se pálit! Ušklíbla jsem se a nabila jsem dělo.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Oct 10, 2010 1:43 pm

Dawn *Ďáblovo ostří* de Diablo

Pozoroval jsem, co se dělo na palubě Hmm chystá se střelba? pomyslel jsem si a podíval jsem se dopředu, v levo a pak v pravo Vypadá to, že těch karamelů je tu moc chytl jsem se nahoře na stěžni, když loď sebou zase škubla. Pustil jsem se a přistál jsem na přídi lodi a pozoroval jsem co bylo před náma, přitom jsem se držel lana.

(lidičky já jen mohli bysme udělat jendu věc ... že bysme třeba mi z růž. perli si psali jména růžově, mariňáci modře a Divá bára je jendoi jakou barvou? ja jen aby byl větší přehled co se na jaký palubě děje.)
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 10, 2010 2:10 pm

Růžovovlas

Blupe-> Uspěšně jsi nabila dělo a všimla sis jednoho obřího kusu karamelu plujícího přímo proti lodi.Čas na míření skoro nebyl tak ses musela rychle rozhodnout.

Ďáblovo ostří-> Jak jsi se rozhlédnul všiml sis mimo jiné, že několik madíků bez zkušeností popíhá zmateně po palubě a očividně neví jak nabít dělo nebo nedejbože střílet.

Pár námořníků přitáhne na příď dvě děla,pytel cukru a bednu bublinek.Okamžitě začnou nabíjet.Pak jim Arkio ukáže na jeden velký karamel.Karamel na pravoboku...PALTE!!!Načež je vystřelena bublinka, která se ladně donese až ke karamelu a kadyž do něj narazí s tichým PUF praskne.Chvíli se nic neděje a pak celý karamel popraská a rozpadne se.Výborná práce námořníci!!!Nabít a zamířit na další přímo před námi.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Oct 10, 2010 3:09 pm

Nabila jsem dělo, i když s menšími potížemi, protože jsem dlouho něco podobného dělat nemusela. Opřela jsem se na chvíli o dělo, abych si oddechla, ale ne na dlouho.
Náhodou jsem si všimla, že nějaký velký kus karamelu pluje proti loďi. A do prkenný ohrady! Všimla jsem si toho už docela pozdě a tak jsem už neměla moc času na rozmýšlení, zkrátka jsem rychle udělala, to co vždy. Jako vždy, tak rychlé míření a pal.... snad jsem ještě nevyšla ze cviku. Bleskově, jak nejrychleji jsem tedy dovedla, jsem namířila dělem na velký kus karamelu. Jediná šance.... nesmím minout.... Nějak zhruba jsem mířila a protože už nebyl čas, musela jsem pálit.
Bublina vyletěla z děla a blížila se ke karamelu. Bylo to padesát na padesát, protože v takové rychlosti míření nemohlo být zcela přesné. Kousek, ještě kousek... no tak znič ho!... Opakovala jsem si. Bylo to jen o vlásek, ale bublina karamel zasáhla. Uff... Oddychla jsem si, ale rychle jsem zase zbystřila, aby pro příště měla více času na míření.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Oct 10, 2010 3:09 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Konečně se spustila kanonáda a koridor pro loď se zvětšil. Ale nyní na hladině plavaly menší kusy karamelu. Kapitáne ať ti co nejsou u děl popadnou tyče a odstrkávají ty kusy nebo máme po laku. A nezapomeňte že naše dřevo je sice pevné ale né zas tak pevné jako u bojových křižníků které plují pomalu. Otočil jsem kormidlem a loď se stočila ještě víc na levobok. Loď se pohybovala teď zase moc pomalu jelikož se skasanámy plachtami loď plula prakticky bez pohonu. Tak jo vážení začínáme zpomalovat a to až moc. Napnout plachty na prostředním (hlavním) stěžni a to okamžitě!!! Jinak to bude opravdu krátká cesta! Zvolal jsem a snažil se dál manévrovat s pomalu jedoucí lodí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Oct 10, 2010 3:55 pm

El Bělovlas Yoshiro de Fluffy George Frankenstein d'Angel Ruyichi III.

Otočil jsem se na Barbarellu. Já jsem tu Kapitán! Ty tu vůbec nemáš být! Vkrádat se lidem na loď, to se dělá?!! Co je to za vychování!! Moje máma mě vždycky učila, že když se budu chtít vkrást na loď někomu cizímu, tak ho mám nejdříve slušně požádat! Křičel jsem se zatnutou pěstí a slzami v očích.
Pak ke mně přišel Mishi Mishi. Ah.. Výborně. Doufám, že jsou dobře doplněny zásoby kypřícího prášku. Bez nich bychom mohli narazit na velké trable.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Oct 10, 2010 3:59 pm

Důležité:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Oct 10, 2010 4:18 pm

Newermind "cervenooky" Irenami
Ked pripravil medove vesla isiel sa opytat kapitana co dalej.Kapitan Belovlas medove vesla su pripravene ake su dalsie rozkazy ? Kedy sa dostaneme na med ?
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Oct 10, 2010 4:45 pm

Když jsem stál na přídi, všiml jsem si, že někteří námořníci neví jak se nabíjí děla, vlastně ani já sám to nevím, protože jsem to nikdy nedělal. Chytl jsem dva znich a šel jsem snima za Blupe. Blupe ukaž jim jak se zachází s kanónem nechal jsem je tam a šel jsem si sednout na příď, když v tom okamžiku loď sbeou opět cukla a pak jsem slyšel rozkaz Modrovlasa. Tak líně jsem vstal a běžel jsem k hlavní stěžni. Vylezl jsem na ni a pak jsem seskočil s plachtou v ruce. Když jsem se blížil k zemi tak plachta sebou škubla, protože už víc dolů nemohla a tak jsem ji rychle přivázal a čekal jsem co se bude dít dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 10, 2010 5:03 pm

Modrovlas-> Zadařilo se a hned jak byly plachty na hlavním stěžni napnuty loď o něco zrychlila. Neustávající kanonáda uvolňovala pro Perlu místo.Nechápající nováčci pod Blupiným vedením dokázali zprovnoznit zbývající kanóny a jimi následně ostřelovat karamel. Ti kteří měli ještě volné ruce brali pádla,tyče či jen dlouhé vařečk a odstrkávali karamel bokem. Po pár minutách loď vjela do jakéhosi prostoru mezi množstvím karamele. V porovnání s předchozí cestou byla tato doslova dálnice...a co víc Modrovlas dost dobře viděl, že vede pryč z toho karamelového proudu.Avšak, aby to pro změnu nebyla nuda na obou stranách byly jednoznačně OBROVSKÉ kusy karamelu které se pomalu přibližovaly k sobě a hrozilo že zatarasí cestu.

Růžovovlas

Natáhnout všechny plachty a plnou rychlostí vpřed!!!Na toto bublinky nestačí....Zařve na Modrovlase.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Oct 10, 2010 5:35 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

A sakra tohle bude o chlup. Naštěstí jsme jeli po proudu takže jsem loď nasměroval přímo do prostředku koridoru kde byl proud nejsilnější. Tak co bude s těma plachtama, vy bando línejch plameňáků!!!! Zařval jsem a pootočil kormidlem o pár stupňů a loď se srovnala přesně s mezerou. Nuže dobrá držte si klobouky jedeme cestou Karamelkou a bude to houpat. Ještě by mohla být bouře a myslím že by všichni nováčci šli dobrovolně přes palubu. Konečně byly všechny plachty napnuty a do lodi se opřel i vítr takže jsme soustěsku z karamelu projeli. Kapitáne jízda zvládnuta myslím že jsme to propluli bez jediného škrábance. Jaký je nyní kurz? Zavolal jsem na Kapitána a mírně stočil kormidlo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sun Oct 10, 2010 5:42 pm

Admirál Kanegawa

Ne, my jdeme hlavně po tom pošukoj jménem Sadomasosuke Aizen a ostatních pirátech. Ta koza je pouze mojí choutkou! promluvil na Ifriela, lodního kormidelníka s asi nejpodivnějším jménem v celé mariňácké armádě. Admirál se trošku převalil na lehátku a nabral nosem vzduch. Ani ve vzduchu se medu nezbavím... pomyslel hořce. Ekekekee...
Mezitím mu Sai přinesl ty racky co si poručil. Osobně ručíš za absolutní čistotu těch potvor! vyprskl na něj, přičemž prsty naznačil zaměřenou pistoli. Ovšem konce prstů se mu změnili na vodu, což bylo jeho hlavní zbraní. Možnost zkapalnění celého těla, kterou získal sněděním namletého žulového stromu typu Mizu Mizu, což je v tomto světě obrovská vzácnost.
Kanegawa dal ruku dolů a pustil se do jídla... Povětšinou bylo jedění masa výsadou bohatých. Chudá chátra pila malinovku a žužlala žužu... což bylo divné, jídla běhalo všude dost a takoví letogři jsou vyhlášení.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Oct 10, 2010 5:57 pm

Koukala jsem na Ďábelské ostří, jako na cvoka, když ke mě přivedl ty nováčky. Jako... a počkej! Chtěla jsem ho zastavit, ale on už zase zmizel. Tohle mi tu snad dělají naschvál!.... Naznačila jsem jen nováčkům, že se mají dívat, až si budou jisti, že to chápou, mají si na starost vzít vlastní dělo. Ale do té doby, ať se mi nepletou do střelby. Odstranila jsem z cesty ještě několik kusů karamelu a všimla jsem si, že se nováčci začínají rozcházet ke svým dělům. Tak konečně tu nebudou jen tak postávat.
Pomalu jsme začali z toho karamelu vyplouvat. A je to za námi. Otřela jsem si čelo a sedla jsem si vedle děla. Tohle nebude lehká plavba.... ani klidná.. Máme se na co těšit.... Rozhlédla jsem se po palubě. Všude bylo ještě rušno. Zjišťovali se nejspíš škody. Já jsem hlavně byla ráda, že je zase všechno "v suchu".
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 10, 2010 6:16 pm

Růžovovous

Oddechne si když je konečně karamel za nimi.Přejde na kapitánský můstek.Posááááádko nááástup!!!Počká až si všichni nastoupí na palubě.Dobrá práce líná chásko budižkničemů!!!Jak to tak vypadá, tak vyhlídka nepříliš hezké smrti z vás námořníky dokáže udělat v mžiku.Dobrá dobrá...témeř o nikoho jsme nepřišli což je pro změnu dobrá zpráva.Levou rukou se chytí kormidla.Ďáblovo ostří běž zjistit kolik Bojových bublinek a cukru nám zbývá!!!Modrovlasi!Za výborné řízení budeš odměněn...zkontroluj stav lodi v podpalubí i vně!....Vy líná chásko tam vzadu!!!Vy se rozdělte na dvě skupiny...jedna vrátí děla na původní místa a druhá vdrhne palubu!!!Ani zrnko cukru to vám povídám!!!A ty Blupe...až budou hotoví vydej jím prosímtě jejich denní porci malinovky a žužu.Já mezitím nasměruji loď směrem k Soul Blue!!!Popadne kormidlo oběma rukama a začne jím pomalu otáčet.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Oct 10, 2010 6:38 pm

Mito Mito
Kypřící prášek, polohrubá mouka a 10 krabic instantního Krtkova dortu od Doktora Oetkera. Vše je připraveno. Divá Bára se může pyšnit dokonalým stavem zásob. řekl jsem a vyfoukl si z obličeje posledních pár vlasů.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Oct 10, 2010 6:48 pm

El Bělovlas Yoshiro de Fluffy George Frankenstein d'Angel Ruyichi III.

Teď chytáme dobrý vítr, takže pádla můžete schovat. Řekl jsem Newermindovi. Dobrá práce... Brzy se dostaneme k hranicím Grand Mundo..
Podíval jsem se na Mita Mita: Dobře. Velmi dobře. Jsme připraveni na Grand Mundo. Bude to tam sakra ostrý. Za mnou se pořád ozývalo mňoukání tý pitomý kočky. Na jedné noze jsem se otočil na Barbarellu - Zavři sakra tý čočce hubu!
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Oct 10, 2010 6:51 pm

Spočítat bubliny a cukr? zatvářil jsem se kysele ale nic jsem neřek. Šel jsem směrem k bednám, kde byli bubliny, byli naštěstí vedle stěžně. Opřel jsem se o něj a začal jsem počítat bublinky. Jedna, dva, tři Zíííív zívnul jsem si a pokračoval jsem čtyři, pět, šest, chrrrrr a usnul jsem.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Oct 10, 2010 6:52 pm

Mito Mito
Ještě jestli mohu kapitáne začal jsem
Těch 50 litrů Kaka Koly, které jste chtěl. Co s nimi? ztišil jsem hlas aby mě neslyšel někdo jiný
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Oct 10, 2010 6:54 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Dobře kapitáne ale moc mi to kormidlo nerozhoďte, ještě ho budeme potřebovat. Zasmál jsem se a sešel od kormidla dolů na palubu a pak rovnou do podpalubí. Pár námořníků tam bylo zalezlých a pilo MALINOVKU! HEJ CHÁSKO JEDNA ZATRACENÁ CO SI MYSLÍTE ŽE DĚLÁTE?!!! Chlastáte tu Malinovku a .... Kouknu že mají na sudu s cukrem rozehrané karty.... A hrajete si KARTY!!! Seberu jim lahve s malinovkou a poschovávám je do beden a jednu si nechám u sebe. Pak zahlídnu jednoho co ještě má láhev ale položenou vedle rozdělaného soudku s cukrem. Ty líná kůže, už takhle máme cukru míň a ty vedle něj necháš Malinovku? Každej blbec ví že cukr se musí držet v suchu!!! A teď na palubu a hlašte se kapitánovy. Vyhnal jsem 4 zalezlé námořníky a prohlížel celé podpalubí. Sem tam byla ještě nějaká neukotvená bedna a tak jsem to napravil. Jinak to tam vypadalo vcelku dobře a tak jsem vylezl opět na palubu. V podpalubí byly jen 4 zalezlé krysy a málem zničili cukr v jednom soudku jinak je stav dobrý. Zařval jsem a lokl si zabavené malinovky. Tak a teď Perlička z venku. Došel jsem k zábradlí, tam jsem si všiml dlouhého lana které viselo od příšného ráhna. Chytl jsem se ho a stoupl si na zábradlí. A hop! Zhoupl jsem se na laně a proletěl okolo boku lodi. Pak jsem se tam chvilku houpal a prohlížel si její růžový nátěr byl dokonalý až na jedno místo. Byla tam zachycený kousáček karamelu. Vytasil jsem svůj nafukovací meč a rychle ten kus karamelu urazil. Pak jsem vyšplhal na palubu a to samé zopakoval na druhé straně lodi. Nakonec jsem došel ke kapitánovi a zahlásil. Vše je naprosto růžové, naše loď je v pořádku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Oct 10, 2010 7:03 pm

Hiru Kloboučník de Grande Kaze

Když jsem uslyšel kapitánova slova trochu jsem se uchchtl.Odstoupil jsem od pádla,přiskočil jsem ke kapitánovi.Jak že se to kapitán jmenuje?Kapitáne Bělovlasi máte pro mě nějáké ůkoly ?Zeptal jsem se nejistě. Zajímalo by mě jestli mě odmítne.Sundal jsem si klobouk a poškrábal se na hlavě a čekal na odpověď.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Oct 10, 2010 8:35 pm

Spoiler:
Mya "Usagi" van Drake
Lezla jsem zrovna z ráhnový. Co mám ted dělat...kdyby se aspon něco zajmavějšího dělo. Přidržela jsem si svůj červený kloubouk, který jsem sundavala málo kdy.
Spoiler:
Protože zavál silný proud větru. Seskočila jsem na palubu a šla se projít na příd. Snad Grand Mundo bude zábavnější... Zamyslela jsem se, jak jsem tak pozorovala obzor. Otočila jsem se zpátky a sledovala, co bych tak měla udělat.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Mon Oct 11, 2010 6:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Oct 10, 2010 8:43 pm

Zaslechla jsem, jak Růžovovlas volá nástup. No tak zase do práce. Vstala jsem ze "země" a šla jsem na nástup. Jaká líná chásko budižkničemů?!.... Snad mě nehází do stejného pytle s těmi amatéry a nováčky, co tu na palubě máme..... Tím by mě dost urazil.... Všem rozdal další rozkazy, jen mě ještě ne, tak jsem myslela, že mou přítomnost ignoruje. Pak se ale dostal i ke mě. Vydávat denní porci malinovky a žužu? Jsem tu snad nějakej kuchař? Řekla jsem si a ušklíbla jsem se nad touto myšlenkou.
Po nástupu jsem si jako vždy poupravila a urovnala svůj světle modrý šátek na krku a šla jsem tedy pro žužu a malinovky. Normálně jsem musela pátrat, v jaké z krabic žužu je, ale tentokrát jsem to věděla, protože se právě tahle krabice při projíždění karamelem vysypala.
Na palubě jsem pak ještě zastavila dva, nejspíš nováčky a přikázala jsem jim, aby mi z podpalubí přinesli několik beden s malinovkou. Přece bych se s tím netahala já.
Když mi přišlo, že už to stačí, pokynula jsem hlavou a dala jim znamení, že si můžou jít po svých.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sun Oct 10, 2010 9:07 pm

Spoiler:
Am Akisha el "Avidána" Asme

Po tu dobu co šlo o život, jsem si spala za bednami v podpalubí, ale jen co jsem ucítila želé a malinovku jsem se začala probouzet. Hmm co to tu cítím, to je malinovka a....a... želé a nezdá se mi to. Rychle jsem se vyštrachala na nohy a utíkala ven. Venku mě oslnilo slunce. "Jééé, asi jsem spala díl než jsem měla v plánu." Pronesla jsem. "Kam mám asi jít, všude je plno lidí až se mi to nelíbí. A asi jsme už aj vypluli. Půjdu najít Blupe.Rozhodla jsem.

Naposledy upravil Tertaxka dne Mon Oct 11, 2010 6:51 am, celkově upraveno 1 krát
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 10, 2010 9:37 pm

Spoiler:

"Rage" de la Patka

Vylezu z podpalubí a protáhnu se. Zdá se, že je celá posádka už dávno na nohou. Taky mě mohli vzbudit, ale aspoň jsem si pospala ... víc spánku rovná se víc energie! Rozhlédnu se, jestli nezahlédnu kapitána Bělovlase, abych se ho zaptala, jestli mám něco udělat. Nikde ho však nezahlédnu a tak se posadím někam, kde nebudu překážet.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 10, 2010 9:43 pm

Růžovovlas

Jakmile mu Modrovlas oznámí že je vše ok usměje se.Tak to mě těší námořníku!Ujměte se kormidla a držte tento kurz dokud nedorazíme až k Soul Blue.Pak sejde z velitelského můstku a prohlédne si jak všichni poctivě pracují.Uspěj se na Blupe která se stará o to aby měl každý přesně tolik žužu kolik mu náleží.Pak si ale všimne Avidány která se jen tak poflakuje.Avidáno...ehm...DO ORLÍÍÍÍHO HNÍZDA (ten koš na stěžni) a hlásit každou podivnou věc.Pak zapíská a z jeho kajuty přietí Fíďa-Fialový Okřádlený jednorožec velikosti kočky a přistane mu na rameni.Ale copak maličký..nebál ses???Hrozně to kymácelo co...

Loď pluje klidně a dosti rychle směrem ke vzdálenému Soul Blue.Karamelová sopka mizí v dáli.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down