Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Bleach

+13
Misman
Sode
Yuki-onna
Shinichi
Firel
Dawn de Diablo
Miss_Atlantis
Hiruko
Raiden
Maršál Křída
Solas
vodovod
Red
17 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

One Bleach Empty One Bleach

Příspěvek pro Red Fri Oct 08, 2010 9:34 pm

Informace o filleru - ČIST POVINNĚ:

Jednou za 1000 let se za obzorem zableskne a na nebi se objeví hvězda, která září světle modrou barvou tak jasně, že by jí nepřehlédl ani slepec. Tento úkaz znamená jediné - na Grand Mundo se objevila zlatá koza - největší poklad, který chtějí všichni piráti. Grand Mundo je známé jako nejnebezpečnější oblast v celém světě. Medové moře, na kterém se občas vyskytují i karamelové maelstromy, je noční můrou pro všechny piráty. Jen jeden pirát se dokázal dostat až do samotného středu Grand Mundo - Kapitán Sadomasosuke Aizen. Ale nikdy se nevrátil.

Grand Mundo je zvláštní místo. I těm nedrsnějším pirátům se z tohoto místa klepou kolena. Racci tam plavou v medovém moři... Na kraula. Tygři létají vzduchem a loví potápějící se slony. Žraloci chodí po pevnině z písku a číhají na nic netušící velryby. Ale to nejhorší - čokoládové bouře. Jakmile se někdo dostane do takové bouře - nevyvázne s čistým oblečením. Čokoláda nelítostně obarví vše do hnědé barvy. To by ovšem nebylo to nejhorší. Čokoláda je totiž potravina těch nejhorších predátorů v Grand Mundo - Zajíců. Pokud je někdo zasažen čokoládovou bouří, musí si dávat sakra pozor, aby nenarazil na zajíce.

Záře se objevila dnes - po 1000 letech. Zlatá koza je znovu v Grand Mundo - Všichni piráti se vydávají na cestu z moře Soul Blue, aby ulovili zlatou kozu.

Tahle cesta ale nebude jen plavba po medu....

Filler budou hrát - :

Posádky - volná místa:

Naposledy upravil Red dne Mon Oct 11, 2010 7:55 pm, celkově upraveno 4 krát
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

One Bleach Empty Re: One Bleach

Příspěvek pro Red Sat Oct 09, 2010 3:41 pm

Informace o filleru - Číst:

El Bělovlas Yoshiro de Fluffy George Frankenstein d'Angel Ruyichi III.

Naše loď vyplula už k ránu, takže jsme se blížili ke Grand Mundo jako první. Jakmile se dostaneme za hranice Soul Blue, budeme plavat po medu!! Takže připravte medové pádla! Hněte sebou vy chátro líná! Křičel jsem na svoji posádku a procházel se po palubě lodi. V Grand Mundo to nebude žádná legrace! Jsou tam nebezpeční tvorové! Pokud uvidíte zajíce, okamžitě to hlaste! Určitě mnozí z vás zemřou... Ale bude to jen daň, která musí být.. Pro lepší dobro! Pokračoval jsem. Na sobě jsem měl černé oblečení a bílý plášť, na kterém byl znal - 6. Byl jsem totiž jeden z 13. nejmocnějších pirátů na moři.
Přes pravé oko jsem měl pásku. Nikdo nevěděl, proč jí nosím, tedy, každý si logicky odvodí to, že nemám oko, ale je to opravdu pravda pravdoucí?
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Oct 09, 2010 3:47 pm

Spoiler:
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 09, 2010 3:58 pm

Arkio "Růžovovlas" D. Ukitake

Růžová perla uháněla z Kvítečkova-nejnebezpěčnějšího pirátského přístavu v celém Medomoří.Její růžový trup brázdil vodu jenž zpěněná odtékala loď.Její růžové froté plachty, jenž jí umožnovaly být nejrychlejší lodí vůbec, byly zpola napnuté a dovolovaly jí sunout se vpřed poloviční rychlostí.Arkio stojí na kapitánském můstku.Růžové vlasy mu vlají,tak jako růžový plášť s číslem 13, znakem toho,že patří mezi 13.nejsilnějších Pirátů.Tak chlapi...do toho!!Pořádně skasejte ty froté plachty!!!A napnout....máme dobrý vítr a tak i šanci být v Grand Mundo dříve než ostatní!!!huláká na posádku,jenž poslušně plní každý rozkaz a pomalu skasávají ostatní froté plachty.A né abyste to pokrčili!!!Potřebujeme vyvinout co největší rychlost!!!Až doplujem za Soul Blue už toho z Perličky moc nevytáhem!!!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Oct 09, 2010 4:14 pm

Spoiler:

Admirál Kanegawa

Velká mariňácká galeona zakotvená vedle jednoho z cukrových ostrůvků se tichounce kolébala na medových vlnách v Grand Mundo. Na palubě byl poměrně povyk, jelikož stále a stále přicházeli rozkazy ze shora. A admirál Hideki jako správný vůdce šel příkladem. Vysoký muž, rozvalený na pohodlném lehátku, přes ramena přehozený admirálský plášť a v naproso nehybné poloze. Ano, to je vzor mnoha studentů na mnoha akademiích!
Ekekekeke... pronesl své osobě tak tipické citoslovce, když si nad něčím povzdechl. Může mi někdo říct... kde jste sebrali tu fámu, že se tady ma sejít určitý počet pirátských posádek?! houkl na celou loď. Poměrně naštvaný ze zbytečné ztráty času, kdy už týden stojí u těchhle ostrůvků s tím, že před šesti dny se měl lámat chleba. Tolik ztraceného času... mé oblíbené kantýny oželeny byly, mou nepřítomností trpěly! pomyslel a zároveň věnoval patetický pohled směrem na obzor. Nakonec stočil pohled zpět na posádku
Přineste mi nějaké racky! a hlavně je vyčistěte od toho všudypřítomného medu! Víte že ho nesnáším... a rovnou naberte kurz na sever, vyplouváme!

Naposledy upravil Memphisto dne Sat Oct 09, 2010 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 09, 2010 4:26 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Stál jsem po boku kapitána Arkia na palubě Růžové perly. Na sobě jsem měl modrý plášť s číslem 8, což značilo že patřím mezi 13. nejsilnějších pirátů. Tak vyplutí bylo bez chyb, kapitáne. Pak jsem se podíval na nějakého člena posádky co se hrabal u provazů dole na palubě. Ach jo amatéři. Pak jsem ještě dal jeden rozkaz na který kapitán pozapoměl. A pořádně upevněte to naše parádní a nejlepší přívěstí jinak moc daleko nedojedeme!!! Po chvilce přemýšlení jsem se podíval na Kapitána. Čeká nás dlouhá cesta, doufám že máme dost malinovky. Protože bez ní je cesta ještě delší. Vyhrabal jsem z jedné kapsy lahev malinovky a pořádně se napil. Dáte si taky? Nabídl jsem kapitánovi loka a lahev mu šoupl do kapsy. Pak jsem došel ke kormidlu a pořádně s tím otočil takže jsme chytly vítr do plachet. Tak lidi vítr do plachet a jedeme!!!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 09, 2010 4:40 pm

Arkio "Růžovovlas" D. Ukitake

Ano modrovlasi.V kvítečkově jsme naše zásoby malinovky,žužu a froté ručníků doplnili.Načež odmítne nabídnutou malinovku a přistoupí k zábradlí.No tak hněte sebou bando líná!!!Napněte ty plachty pořádně!!!A utáhnout,jestli se to rozváže tak vás nechám všecky zabalit do froté ručníků a namočit do medu!!!!Pak se otočí k modrovlasovi.Udržujte kurs a plujte co nejvyšší rychlostí....a tentokrát vás prosím neplujte skrz ostovy!!!Sejde na palubu.Ale makám makám...ty tam..ty mladej...co půl hodiny mi budeš oznamovat zda už moře sládne!!!Nechci vplout do medu nepřipraven!Pak odejde do své kajuty kde začne propočítávat kurz.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Oct 09, 2010 5:28 pm

Newermind "cervenooky" Irenami
Ked zacul ako kapitan lodi vydal rozkaz na na pripravenie medovych vesiel zacal ich pripravovat.Aj ked je uz dlho na palube tejto lodi este nikdy nebol na takej dlhej ceste.Tesil sa no zaroven mal strach a ked kapitan vykrykol ze mnohi zomrieme zacal sa bat este viac.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Oct 09, 2010 5:44 pm

Hiru Kloboučník de Grande Kaze

Když kapitán domluvil tak jsem se vydal zkontrolovat zda je vše v pořádku,zjistil jsem že le málo utáhlé lano tak jsem ho pevně utáhl aby po cestě nebyli problémy.Po prohlídce celé lodě jsem šel za kapitánem a zahlásil:Vše je v pořádku kapitáne!Poté jsem šel opět pádlovat .
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 09, 2010 5:51 pm

Barbarella Hiborossini
Spoiler:

ležela na pruhovaném lehátku, které měla rozložené na přídi lodě, a opalovala se. Počasí tomu celkem přálo, ale celková atmosféra ne. Ten bělovlasý rabiát stále chodil kolem a cosi řval. Zcela to ničilo její kreativní odpočinek, nemluvě o tom, že její kocour, Pan Slaňour, který ležel na koberečku vedle ní, nespokojeně slintal. Zvedla se na loktu a sesunula si z nosu černé brýle.
"Fluffy, poklade, nemohl bys svou posádku seřvávat někde jinde? Pan Slaňour má pak těžké sny, že ano, pusinko?" podrbala Pana Slaňoura za ušima, což vyvolalo podivné zavřísknutí, které asi mělo být mňouknutím. Barbarellu skutečně nezajímalo, že "Fluffy" asi nemá rád, když se mu říká jen tak "Fluffy", jelikož jako jeden ze třinácti legendárních mořských vlků si nejspíš myslí, že má nárok na větší úctu. Byla zvyklá, že kdo má slávu a bohatství, může všechno. A slávy a bohatství ona, jakožto hvězda operních scén, měla víc než dost. Ale chtěla něco víc... Chtěla Zlatou kozu!
Cítila, že se Zlatou kozou ve vitrínce z diamantů by její sídlo už skutečně nemělo chybu. Proto si usmyslela, že musí najít loď, která by jí ke Zlaté koze přivezla a také skupinu odhodlaných mužů, kteří by Zlatou kozu pro ni získali. Když se doslechla, že v blízké základně je uvězněn a odsouzen k smrti kapitán lodi Divá Bára, nejsilnější lodi všech moří, rozhodla se, že je to jistě osud, a zaplatila za něj kauci, kterou nikdo nežádal a nad její výší dostal nejeden úředník infarkt.
Barbarellu nezajímalo, že celé to vězení byl kapitánův mazaný plán, který mu takto elegantně zhatila. Věděla, že kdo má slávu a bohatství... no, to už znáte. Rozhodla se tedy, že Divá Bára a její posádka jsou přesně to, co hledá. Skutečně ji nezajímalo, že kapitán všechny její nabídky na pronájem lodi neustále odmítal a zdůrazňoval, že pasažéry nebere a peníze na něj neplatí. Prostě se nalodila a brala to jako vyřízenou věc.
Cesta byla příjemná, i jídlo ušlo... ale ten věčný hluk by mohl přestat a taky to trochu moc houpalo, s tím by někdo měl něco udělat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7178
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 09, 2010 6:08 pm

Dawn *Ďáblovo ostří* de Diablo
Spoiler:

Zaslechl jsem nějaký hluk To už je čas jídla? pomyslel jsem si a optevřel jsem oči. Právě jsem ležel na jedné stěžni a mžoural jsem do dálky Aha, my už jsme vyjeli protáhl jsem se. Dokud po mě nebude něco chtít, najdou mě vždy tady a katanu co jsem měl vedle sebe jsem si k sobě blíž přiráh.

Naposledy upravil Dawn de Diablo dne Sat Oct 09, 2010 6:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 09, 2010 6:10 pm

Spoiler:
Ifriel Drímur
usazený na svém místě u kormidla jsem nechápal proč je pořád všude kolem takový povyk.
Vždyt deme jen za nejcenější zlatou kosou ne? Nechápu jak někdo může chtít takovou cetku, vždyt se tím nedá nic zabít.
Potom jsem jen sundal jednu nohu a nechal kormidlo párkrát otočit než jsem ho opět zasekl.
Kurz sever? Hotovo. Oznámil jsem kapitánovi po pár minutách co lod měnila kurz.Skrz ten zatracený med to de ztuha.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Oct 09, 2010 6:19 pm

Sai
Spoiler:

Splnil jsem svou práci na lodi, kterou jsem měl... poté ke mně přiběhl nějaký kluk a podal mi očištěné racky a pověděl mi, abych je donesl veliteli Hidekimu... Proč já? zeptal se toho kluka, který byl jako v mžiku oka pryč... Ach jo... povzdechl jsem si a šel odnést veliteli připravené racky... Tady jsou vaší rackové Admirále Hideki... pověděl jsem mu... ne s moc velkým nadšením Až toho kluka chitnu tak ho zabiju... takhle si ze mně dělat sluhů...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Oct 09, 2010 7:20 pm

Kůstka

Spoiler:

To, že byl na palubě nějaký povyk, jsem nijak neregistrovala. Byla jsem v jedné z mnoha kajut zahrabavá ve svých mapách. Obvykle jsem je studovala, dokreslovala, nebo opravovala, ale zrovna teď jsem na nich měla ustláno a spalo se na nich celkem dobře. Ani to že jsem vyrazili na cestu, mě neprobudilo.
Hold být nejlepším navigátorem je hrozná dřina a člověk si někdy musí odpočinout.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Oct 09, 2010 8:18 pm

Kasu La Kitomiri "Blupe" Al-Fuharrika

Spoiler:

Zrovna jsem rovnala v podpalubí nějaké bedny, když jsem slyšela jak kapitán začne rozdávat rozkazy. Taky by nemusel tak řvát. Zamumlala jsem si pro sebe. Po nějaké té chvíli jsem si všimla, že jsme vypluli.
No super. Posledních pár beden a mám hotovo. Řekla jsem, při čemž jsem srovnala dalších pár beden. Uf... co v nich Růžovovlas vůbec má.... Rovnala jsem dál, až jsem měla hotovo. Tak to bylo pohoda. Dobrou to práci jsem odvedla. Pochválila jsem se a na tváři se mi objevil úšklebek.
Pak jsem se vyhrabala z podpalubí a rozhlédla jsem se. Ano, opravdu už jsme vyjeli. Tedy, tady je mi ale rušno. Ujasnila jsem si situaci a šla jsem ke kraji lodi. Na kraji, u zábradlí jsem se zatavila, ruce jsem dala v bok a sledovala jsem, již už tak vzdálený přístav, který se vzdaloval ještě víc, až úplně zmizel. V tu chvíli jsem se opřela o zábradlí a zavřela jsem oči. Představa to krásná, jak asi bude naše cesta probíhat tentokrát.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Oct 09, 2010 8:36 pm

Mito Mito Mishi Mishi
Spoiler:

Právě jsem vyšel z podpalubí a zamířil jsem přímo ke kapitánovi.
Kapitáne, munice zkontrolována. Potěší vás, že počet koblihových bomb, jak marmeládových tak čokoládových, byl plně doplněn. V podpalubí jsou taktéž připravené pendrekové meče. Všechny tiktaky do pistolí jsou připrav... najednou zavlál vítr a mé dlouhé blonďaté vlasy mi nafoukaly do obličeje. Rukou jsem začal něco hledat v kapse svých tříčtvrťáků. Zachvilku jsem ruku vytáhnul a v ní jsem držel šátek, kterým jsem si obvázal hlavu aby mi do oči nepadaly vlasy. Pak jsem si urovnal svoji dobře padnoucí vestičku pod kterou byla vidět má hruď.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 09, 2010 8:49 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Byly jsme sotva pár hodin na moři a naše paluba už byla zašpiněna. Okamžitě jsem zařval na jednoho námořníčka. Hej Tupý ostří vyfasuj kýbl a vydrhni naší růžovoučkou palubu. Musí se blýskat jako Kapitánovy botky. Pak jsem se podíval na ženskou co předtím přerovnávala bedny. Blupe jedno lano na ráhnoví není správně upnuté a proto nemáme plné plachty! Takže šup nahoru a pořádně to uvázat. Takže jedeme vy bando línejch plameňáků!!! Zařval jsem a mírně jsem stočil kormidlo takže loď se o kousíšek uhla. Doufal jsem že Blupe vyleze rychle nahoru jelikož takhle vysela naše froté růžovoučká plachta napůl zplihle a to nám ubíralo na rychlosti.

Naposledy upravil Raiden dne Sat Oct 09, 2010 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 09, 2010 9:02 pm

Někdo na mě zakřičel Tupí ostří? on tu někdo takovy je? zamyslel jsem se To asi nebylo na mě a podíval jsem se po palubě na koho to bylo. Opřel jsem se a pozoroval palubu Kdo je tady tupý ostří? prej má umejt podlahu zívnu a zavřu oči.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 09, 2010 9:08 pm

Řůžovovlas

Dopočítal polohy překážky a podobné věci.Jakmile to dodělá vyjde ven.Rozhlédne se po palubě kde jaksik nikdo nemá co na práci.Hej Hebký vlase a Bílý zube...zkontrolujte , aby byl cukr v suchu!!!A ty Třasořiťko pro změnu zkontroluj, aby byly Bojové bublinky ve vlhku!!!Pak vystoupá na kapitánský můstek.Za dobu co seděl v kajutě vjela loď do slabé mlhy, která začínala houstnout.Zajímavé...Pronese Růžovovlas,načež si vezme špejli a namotá kousek mlhy na ní.Pak se do ní zakousne.Hwmph...vahodová...Ale než to stačí doříci celou lodí otřese mohutná rána až se loď celá zakymácí.Pár námořníků, nezkušených a nepřipravených nováčků dokonce přepadne přes palubu.Sakra co to....??Řekne Růžovovlas a rozběhne se k pravoboku.Kolem lodi pluje obrovský kus karamelu...veliký jako člověk.Je to dobrý nepo škrábalo to růžovou!!!Zařve a proběhne kolem vstávajících námořníků až na příď.V tu chvíli vypluje Růžová Perla z husté mlhy.Před ní pluje ve vodě spousta obrovských kousků karamelu.Karamelová sopka!!!Jak jsme mohl zapomenout!!!Skasat froté plachty!!!Zakřičí na celou loď, ale je přiliš pozdě.Velmi silný vítr se opře do Růžových plachet a Perlu rozežene obrovskou rychlostí proti onomu zkázonosnému karamelu.Jedinou záchranou může nyní být jen Modrovlas.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 09, 2010 9:33 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

A sakra jsme v průšvihu. Prudce jsem otočil kormidlem a zařval. Pozor všichni bude to houpat!!! Stáčíme se na pravobok. A co je sakra s našemi froté plachtičkami!!! Ať už jsou skasané nebo se budeme koupat a loď půjde ke dnu!! Kapitáne ať někdo vezme dlouhé tyče a snaží se ten karamel odstrčit. Tak aspoň poznáme které kusy jsou jen malé a které jsou velké. Pár námořníků se pokoušelo skasat plachty. Sakra vy bando línech plameňáků, pohněte nebo je po nás!!! A někdo mi hlaste pozici karamelu na každou stranu lodě jeden námořník. Znovu jsem zatočil kormidlem a loď se prudce nahla doprava ale po chvilce se srovnala. Vyhl jsem se dvoum kusům karamelu ale před námi byl ještě pěkně velký úsek a hustší tak akorát na naší loď. A někdo mi koukejte přinést lahev malinovky nebo tohle špatně dopadne!!! Dál jsem točil kormidlem a loď se nakláněla ze strany na stranu až se všechno na palubě hejbalo. A někdo ukotvěte ty bedny jak tady tak i v podpalubí!!!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Oct 09, 2010 9:43 pm

Kasu La Kitomiri "Blupe" Al-Fuharrika

Kdosi mi něco přikázal. Cože?! Ohlédla jsem se za sebe. Když jsem zjistila, že rozkaz vydal Modrovlas, radši jsem už mlčela, jen pohledem jsem vyjádřila, že se mi do toho moc nechce. Ale co. Takže.... Pozvedla jsem hlavu vzhůru. Takže nahoru. Dobře, jde se. Řekla jsem si a ušklíbla jsem se.
Vylezla jsem nahoru, a hledala jsem to lano. Po chvíli jsem ho našla. Tak tady je ten problém. Nojo, s tímhle lanem jsou pořád samé problémy. Začala jsem pečlivě utahovat lano, nejlépe, co jsem dokázala. To už je po několikátý, něco by se s tím mělo udělat. Nebaví mě sem pořád šplhat a utahovat to. Tohle už je za tenhle měsíc po.... asi po páté. Dotáhla jsem lano a uvázala jsem ho.
Upravila jsem si ještě svůj světle modrý šátek, který jsem zcela běžně nosila uvázaný kolem krku. To bychom měli. Podívala jsem se na palubu, když v tu chvíli lodí cosi zatřáslo, až mě to málem shodilo. Jen tak tak jsem se na poslední chvíli chytila. Co se to děje?! To ne! Vždyť jsem před chvíli ty bedny doskládala a teď se mi zase rozjedou po podpalubí. Tak to teda ne! Rychle jsem slezla na palubu, kde jsem popadla několik lan, co jsem zrovna měla po ruce a pádila jsem uvazovat bedny.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 09, 2010 9:54 pm

Odpočíval jsem a anjednou sebou loď škubla a já jen tak tak jsme s ezachytil lodě. Své dvě katany jsem měl v pořádku u sebe. Sakra co se děje? chjo člověka nenechaj ani vyspat a podíval jsem se vpřed a spatřil jsem karamelové šutry a pak začala loď prudce zatáčet To vypadá zajímavě a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 09, 2010 10:12 pm

(chci se jen zeptat, jestli by nebylo možné napsat, kdo je kde, popřípadně stačí kolik je volných míst na lidi, ať vím, kam se ještě můžu přidat a kam ne)
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 09, 2010 10:56 pm

Růžovovlas

Hned jak se loď začne kolíbat ze strany na stranu,což je způsobeno mimojiné tím, že se Modrovlas snaží vyhnout tomu zatracenému karamelu, Růžovovlas odstrčí dva mladíky kteří se neuměle snaží odstrčit smrtící karamel.Mezitím loď ztratí něco ze své rychlosti a to proto, že se pár zkušenějším námořníkum konečně podařilo částečně zkasat plachty.Taky vítr již není tak prudký.Jeden blonďáček doběhne k Modrovlasovi a podá mu Malinovku.Ta ta tady je ta malinovka....přežijem to??Mezitím se Blupe podaří upevnit bedny a ostatní věci které se uvolnily avšak z jedné z beden se vysype všechno žužu.Dawna jedno prudké zatočení téměř shodí a tak jistě pochopí, že držet se nahoře není zrovna to nejlepší řešení.Akio se s nesmírnou lehkostí vyšvihne na čelen a nechá si podat dlouhou tyč.Vevou rukou se pevně chytne hedvábného provazu a tyčí začne odstrkávat kusy karemelu.Mimo jiné řve dozadu.Poslouchat Modrovlase!!!Udělat co řekl....obříííí karaméééééél na pravobokuuu....

For lus: 1.Posádka:Misman,Red,Miss,Vodovod(Hiruko možná)
2.Posádka:Shiro,Raiden,Dawn,Sode
Marináci:Menph,Firel,Yuki,Shinchi
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 09, 2010 11:38 pm

Rai "Modrovlas" Tomisura

Jestli přežijeme? No nevím ale podle mě není zrovna dnes dobrý den na umírání co myslíš? Zasmál jsem se a ukázal mu na jedno lano co bylo pohozeno kousek od kormidla. Hele jestli máš dost odvahy tak to vem a odnes do podpalubí a zůstaň tam. Jo a díkas za malinovku. Zubama jsem vytáhl špunt a pořádně se napil. Pak už zase volal kapitál že jeden velký macek je na pravoboku. Jenže bohužel loď se právě teď točila k pravoboku takže to mohl být problém. Tak jo vážení doufám že jste si doma nezapoměli plínky od maminky. Jde to na ostří balónků. Otočil jsem kormidlem a snažil se loď stočit na levobok. Sakra jde to těžko! Velký kus karamelu jsme minuly jen o pár centimetrů a loď se velmi opovážlivě nahla. Možná by stačil kousek a koupali bychom se všichni. Tak jo tohle už bylo dost vo naše růžovoučký ručníky takže... Rychle jsem se zamyslel a u toho vyrovnal loď.... připravit děla, středně cukru pevné bublinky musíme si prostřílet cestu!!! Vy s tyčemi dál odstrkávejte ty menší kusy ale když budeme potřebovat pročistit cestu tak mějte děla připravené. Dál převezte jedno dělo na příď a palte s ním dopředu a dobře miřte. Znovu jsem si lokl malinovky a otočil kormidlem. Vyhnuly jsme se dalším kusům karamelu ale loď se mezi ně sotva vešla. Tak co bude s těmi děly, hlavně ty na přídi jak na palubě tak v podpalubí ať už jsou připravené a natočte je co nejvíc tak aby byly dopředu né do boků to je nám totiž tak nějak jedno!!! Perličko jeď a pak třeba dostaneš nový lak nějakou svěží růžovou na stěžeň. Řekl jsem jakoby k lodi a pohladil kormidlo. Díky skasaným plachtám se naše rychlost zpomalila takže šlo i lépe manévrovat, ale možná jsme začali zpomalovat trochu moc.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down