Kasárny 2.divize
5 posters
Strana 1 z 1
Kasárny 2.divize
Naleznete zde:
- Důležité nové info k RPG
- Provedené změny v postech
- Jiné změny týkající se 2. divize
- Důležitá oznámení k RPG týkající se 2. divze
Naposledy upravil Sode dne Sun Apr 13, 2014 8:24 pm, celkově upraveno 4 krát
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Re: Kasárny 2.divize
Oznámení napsal:Takže toto je opatření, proti neaktivním členům.
Každý člen 2.divze, ať napíše do chatu naší divize post ve tvaru -> "Hlásím se jako aktivní člen 2.divze. A chci tak i nadále pokračovat."
Ovšem, druhou větu napíše jen ten, u koho je to pravda. Pak tam můžete doplnit jakoukoliv vlastní poznámku.
Dávám vám na to čas do 1.10.2010
Ten, kdo do té doby neodpoví, bude odstraněn ze členů divize.
PS: Od těch, kteří zůstanou v divizi budu požadovat aktivitu v příběhu.
Naposledy upravil Sode dne Fri Jun 14, 2013 9:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode- Kapitán 4. divize
Překvapení
Protože jsem ráda za to, že nám to v 2.divizi tak pěkně ,,šlape", řekla jsem si, že si pro vás připravím jedno malinké překvapení.
A tak tedy rovnou k věci:
- za to, že jsme tak dobrý tým....
- za to, že se tak dobře známe....
- za to, že se vzájemně vždy podporujeme....
- za to, že jeden v druhém zbytečně chyby nehledáme....
- za to, že realitě tváří v tvář stojíme....
- za to, že jeden v druhého věříme....
- za to, že charakter druhého ctíme....
- a za to, že společně vždy obstojíme!
A tak tedy rovnou k věci:
- za to, že jsme tak dobrý tým....
- za to, že se tak dobře známe....
- za to, že se vzájemně vždy podporujeme....
- za to, že jeden v druhém zbytečně chyby nehledáme....
- za to, že realitě tváří v tvář stojíme....
- za to, že jeden v druhého věříme....
- za to, že charakter druhého ctíme....
- a za to, že společně vždy obstojíme!
- For 2nd Division:
- kód:
[url=http://bleach.forumczech.com/2divize-f53/][img]http://zirvith.ic.cz/2divize.jpg[/img][/url]
- Poděkování:
- Za vytvoření tohoto podpisu vděčíme Zitvith.
Řekla bych, že se jí velmi povedl a proto jí jménem 2.divize moc děkuji.
Naposledy upravil Sode dne Sun Jan 13, 2013 7:50 pm, celkově upraveno 2 krát
Sode- Kapitán 4. divize
juuuu hustě vždy budeme s tebou kapitánko
Dawn de Diablo- Člen 13. Divize
- Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09
jj, budeme s tebou ať se děje co se děje
Tertaxka- Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Omluvný list 2.divize byl přesunut do koše. Ode dneška oficiálně, kdo bude potřebovat informovat o neaktivitě, napíše to !SEM!
Děkuji za pozornost
Děkuji za pozornost
Naposledy upravil Sode dne Thu Jun 13, 2013 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode- Kapitán 4. divize
Byla vzhledově poupravena sekce naší divize. Výsledky tohoto "pokusu" můžete vidět v každém úvodním příspěvku v tématech 2. divize. (Přihlášky, Kasárny, Členi a Chat dvojky)
Sode- Kapitán 4. divize
Moje drahá divize, drahé BA,
myslím, že všem to už muselo být z toho půl roku jasné. Tedy, všem krom mě, jak jinak. Už déle jsem o tom uvažovala, protože mě to tu... tak nebralo, nechtělo se mi psát, třebaže jen krátce. Přemýšlela jsem, že bych se vzdala GMka a jen hrála. Ale to jsem nemohla... tak jsem se chtěla zbavit Kenshina... což jsem udělala, ale asi nějak nepovšimnutě. Nepomohlo to a po dvou měsících, co jsem se sem vrátila, jsem se i po svém "slibu" zase vytratila na kdo ví jak dlouho. A já vím, vím moc dobře, proč jsem to udělala. Věděla jsem, že tady už nemůžu zůstávat, že mě to nebere, ale to pouto, co jsem za ty roky upevnila s tímto forem, s touhle divizí, mi nedovolilo přijít a narovinu vám všem oznámi "tak zase v příštím životě".
Avšak! Někdy to přijít muselo a ten den je dnes. Tedy, omlouvám se své skupině, že jsem je totálně zdržela na ani nedodělané misi, omlouvám se své divizi, že jsem je nechala... no, prostě nechala. Ať už je to jakkoliv, vždy jsem toto forum měla ráda a svou divizi zbožňovala, nedala bych na ní dopustit a byla jsem na ní hrdá, ať jsem sem přijala jakákoliv individua. Ale teď jsem zklamala...
Nevylučuji, že mě možná někdy ten duch zase popadne, že se možná vrátím, ale nejspíš ne hned.
Tedy sbohem BA, sbohem má hýčkaná divize a hodně zdaru tvému novému kapitánovi, který tě doufám bude vést se stejným nasazením (klidně lepším) a toutéž vervou a nadějí ve své věrné členy. Dny slávy Druhé divize opět nastanou, jednou...
myslím, že všem to už muselo být z toho půl roku jasné. Tedy, všem krom mě, jak jinak. Už déle jsem o tom uvažovala, protože mě to tu... tak nebralo, nechtělo se mi psát, třebaže jen krátce. Přemýšlela jsem, že bych se vzdala GMka a jen hrála. Ale to jsem nemohla... tak jsem se chtěla zbavit Kenshina... což jsem udělala, ale asi nějak nepovšimnutě. Nepomohlo to a po dvou měsících, co jsem se sem vrátila, jsem se i po svém "slibu" zase vytratila na kdo ví jak dlouho. A já vím, vím moc dobře, proč jsem to udělala. Věděla jsem, že tady už nemůžu zůstávat, že mě to nebere, ale to pouto, co jsem za ty roky upevnila s tímto forem, s touhle divizí, mi nedovolilo přijít a narovinu vám všem oznámi "tak zase v příštím životě".
Avšak! Někdy to přijít muselo a ten den je dnes. Tedy, omlouvám se své skupině, že jsem je totálně zdržela na ani nedodělané misi, omlouvám se své divizi, že jsem je nechala... no, prostě nechala. Ať už je to jakkoliv, vždy jsem toto forum měla ráda a svou divizi zbožňovala, nedala bych na ní dopustit a byla jsem na ní hrdá, ať jsem sem přijala jakákoliv individua. Ale teď jsem zklamala...
Nevylučuji, že mě možná někdy ten duch zase popadne, že se možná vrátím, ale nejspíš ne hned.
Tedy sbohem BA, sbohem má hýčkaná divize a hodně zdaru tvému novému kapitánovi, který tě doufám bude vést se stejným nasazením (klidně lepším) a toutéž vervou a nadějí ve své věrné členy. Dny slávy Druhé divize opět nastanou, jednou...
Sode- Kapitán 4. divize
Naše drahá Sode...
Je mi líto, že odcházíš, byla si dobrou kapitánkou i GM a doufám, že se tu zase jednou objevíš...
Přeju ti hodně zdaru a zatím ahoj... Snad někdy příště
// Mě je to taky líto a jsem na sebe naštvaná, že jsem to neřekla dřív a nepovýšila tě hned, protože jestli byl někdo, koho jsem si dokázala představit na postu kapitána 2.divize, byla bys to rozhodně ty! No, bohužel, hodně štěstí s třináctkou. :-) (Sode)
Je mi líto, že odcházíš, byla si dobrou kapitánkou i GM a doufám, že se tu zase jednou objevíš...
Přeju ti hodně zdaru a zatím ahoj... Snad někdy příště
// Mě je to taky líto a jsem na sebe naštvaná, že jsem to neřekla dřív a nepovýšila tě hned, protože jestli byl někdo, koho jsem si dokázala představit na postu kapitána 2.divize, byla bys to rozhodně ty! No, bohužel, hodně štěstí s třináctkou. :-) (Sode)
A kde se vzal, tu se vzal... já!
Buď zdráva, moje drahá druhá divize! (Hohó, 3D!)
Možná se to k vám už doneslo, možná ne, tak vám to řeknu ofiko já. Vracím se se vším všudy. Tedy, alespoň s Kasumi a jako kapitánka 2.divize.
V první řadě bych chtěla udělit menší uznání passionpower za to, že setrvala v divizi i bez kapitána, podkapitána a kohokoliv jiného výše nadřízeného.
Pak jsem ráda, že se naše řady i za mé nepřítomnosti rozšířily. Vítám tedy ještě zpětně v divizi Naxthera, Tora_naga (to se nějak skloňuje?) a Mika jakožto nového podkapitána (takže mu dejte čas na rozkoukání v oboru, než do něj začnete hučet). Doufám, že vám ve dvojce bude líbit a hlavně si užijte hru. ^^
Toť pro teď bude nejspíše vše. Ode dneška můžete vaše dotazy ohledně divize opět směřovat ke mě, ráda posloužím.
Buď zdráva, moje drahá druhá divize! (Hohó, 3D!)
Možná se to k vám už doneslo, možná ne, tak vám to řeknu ofiko já. Vracím se se vším všudy. Tedy, alespoň s Kasumi a jako kapitánka 2.divize.
V první řadě bych chtěla udělit menší uznání passionpower za to, že setrvala v divizi i bez kapitána, podkapitána a kohokoliv jiného výše nadřízeného.
Pak jsem ráda, že se naše řady i za mé nepřítomnosti rozšířily. Vítám tedy ještě zpětně v divizi Naxthera, Tora_naga (to se nějak skloňuje?) a Mika jakožto nového podkapitána (takže mu dejte čas na rozkoukání v oboru, než do něj začnete hučet). Doufám, že vám ve dvojce bude líbit a hlavně si užijte hru. ^^
Toť pro teď bude nejspíše vše. Ode dneška můžete vaše dotazy ohledně divize opět směřovat ke mě, ráda posloužím.
Těším se na společnou hru, sayo~
Sode- Kapitán 4. divize
Naše drahá kapitánka je zpátky. Banzai.
Vítej zpět, chyběla jsi nám. Těším se na další společnou hru s tebou, jakožto naší kapitánkou.
Ještě jednou, vítej zpět.
Vítej zpět, chyběla jsi nám. Těším se na další společnou hru s tebou, jakožto naší kapitánkou.
Ještě jednou, vítej zpět.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Dárek
Tak jsem včera projížděla na Youtube seznam oblíbených videí a narazila na staré video na našem RPG. Nejprve jsem přemýšlela, že bych mohla taky jedno takové, k druhé divizi, zkusit udělat, jenže s movie makerem mě to moc nebaví a tak jsem přemýšlela dál. Při tom jsem měla otevřené naše fórum a pohled mi padl na animace v podpisech. V tom se mi v hlavě rozsvítila žárovka nápadovka a začal se rodit plán na animaci. A jelikož jsem se dneska nudila a neměla moc co napráci, tak jsem se do ní pustila. Ale už dost keců okolo.
Takže, dvojko, tohle je pro vás!
Tak tohle je parádní! :-D Povedená prácička, očekávej, že tě budu časem otravovat s tím, jak jsi to vytvořila. :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Jsem ráda, že se líbí. Pokud si ještě budu pamatovat, jak jsem to udělala, tak klidně.
Drahá Dvojko,
za všechny tímto (a že nás je, co? xD) gratuluji passionpower k získání postu 3. důstojníka! Věřím, že bude dál věrně psát pod naším jménem a... až se s Mikem vrátíte z mise, tak to třeba i nějak oslavíme. :-D
za všechny tímto (a že nás je, co? xD) gratuluji passionpower k získání postu 3. důstojníka! Věřím, že bude dál věrně psát pod naším jménem a... až se s Mikem vrátíte z mise, tak to třeba i nějak oslavíme. :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Milá druhá divize,
protože jsem tu dlouho nebyla a zmizela jsem z čista jasna a dlouho se tu neukázala, všechno je úplně jinak, a já bych se chtěla vrátit mezi vás (protože druhá divize je prostě druhá divize a tečka )... Proto jsem opět aktualizovala postavu a vracím se k vám a posiluji vaše členstvo... Ti co mě neznají, nevadí, brzo poznáte ... Tímto zdravím členy a hlavně Sode a Kitsune(passionpower, doufám, že nevadí, když ti tak říkám )
S pozdravem, Tertaxka
protože jsem tu dlouho nebyla a zmizela jsem z čista jasna a dlouho se tu neukázala, všechno je úplně jinak, a já bych se chtěla vrátit mezi vás (protože druhá divize je prostě druhá divize a tečka )... Proto jsem opět aktualizovala postavu a vracím se k vám a posiluji vaše členstvo... Ti co mě neznají, nevadí, brzo poznáte ... Tímto zdravím členy a hlavně Sode a Kitsune(passionpower, doufám, že nevadí, když ti tak říkám )
S pozdravem, Tertaxka
Terííííííííííí....
Tak já tě prej přivítám za všechny. Vítej zpátky do řad druhé divize! Jsme rádi, že tě tu zase máme! :3
Mimochodem: Na tom Terčiném pozdravu mi něco nesedělo. Aby ne, když jsem zjistila, jak dlouho jsem neaktualizovala členstvo. xD
Takže teď všichni poděkujeme Tertaxce, že máme
Tak já tě prej přivítám za všechny. Vítej zpátky do řad druhé divize! Jsme rádi, že tě tu zase máme! :3
Mimochodem: Na tom Terčiném pozdravu mi něco nesedělo. Aby ne, když jsem zjistila, jak dlouho jsem neaktualizovala členstvo. xD
Takže teď všichni poděkujeme Tertaxce, že máme
Shinigami z 2. divize opět aktualizované!
Sode- Kapitán 4. divize
Děkuji za milé uvítání
Jsem ráda, že jsem pomohla
Jsem ráda, že jsem pomohla
Chtělo by to aktualizaci a PP jako moderátora (kapitánka)
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Co myslíš tou aktualizací?
Similar topics
» Kásarny 7.divize