Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 18 z 28 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 18 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Firel Mon Sep 20, 2010 6:30 pm

Firel
V tichosti a pomalým krokem jsem následoval chou, když získala trochu náskok Pokudsil jsem se o amatérské shunpo abych jí dohnal.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Sep 21, 2010 4:42 pm

Akai Tsuki

Moje reatsu bylo už víc jak z polovičky doplněné, jenže sem měl popáleniny na těle. Vyvolal jsem trochu ohně do dlaní a tu ránu co jsem měl na krku jsem seškvařil, ale bolelo to a tak jsem vydal skučící zvuk. Zakryl jsem si opět látkou krk a přidal do kroku. Vyndal jsem si cucací tyčinku a dal jsem do pusy. Dohnal jsem Firela Jak to vypadá Firele? a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 21, 2010 4:53 pm

Firelovo shunpo skončilo fiaskem, ale po nějaké době jste se přeci jen k řece dostali. Přebrodili jste na druhou stranu, kde nebyla cesta, pouze záplava bodláků a kopřiv. Nechápali jste, jak se tamtudy Maya prodrala a proč tam vůbec lezla, ale ten přívěšek a vlasy byly jasný důkaz, že tamtudy šla.

(Mimochodem, mám rozbitý notebook a navíc od středy do pátku či do soboty jsem bez přístupu na net, i kdybych ten notebook měla, takže se pravděpodobně nedostanu k tomu, abych napsala, prosím kdyžtak se nezlobte a čekejte :-) Pokusím se najít ve volných chvílích nějakou internetovou kavárnu nebo tak :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 21, 2010 6:44 pm

Firel
Tskuho jsem ignoroval potom co jsem se mmálem přizabil při pokusu o shunpo. Když jsme dorazili na místo a já odvrátil hlavu od přívěšku jen sem zíral udívem.
To si dělá srandu. přívěšek schovám do kapsi k přehrávači párkrát tlesknu a vytvořím něco jako tunel skrz to houští.
Houští které bylo odděleno bariérou opadalo takže tunel vypadal jako průchod živím plotem.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 24, 2010 4:52 pm

Akai Tsuki

Uviděl jsem co vytvořil Firel a Oni si to prostě nemůžou prosekat a pousměju se. Ach jo, jěště že já nejsem kido maniak, zlatá moje zanpakuto a pohladil jsem zanpakuto. Protáhl jsme si ruce, až v mých kloubech zapraskalo a upravil jsem si oblečení, bylo potrhané a spálené, ale nic jsem si z toho nedělal a pokračoval v cestě.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Sep 24, 2010 5:24 pm

Aukishiro Mikuzure
To si děláš prdel ... Kido kvuli Houští ? Zbytečně ztracené reiatsu Ale když už tak Se tím rad projdu řekl jsem naprosto v klidu a pokračoval jsem v cestě
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 24, 2010 5:29 pm

Akai Tsuki

Poslechl jsem si Mikuzureho a jen jsme pokývl Mluví mi z duše a usmál jsem se. Pak jsem přišel k Mikuzuremu a Předtím si říkal, že ten příběh je na dlouho. S tou Chou co teď jde snáma a tak. Tak teď máme celkem dost času a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Sep 24, 2010 7:13 pm

No .. Už ti to řekl firel ale ja ti to řeknu ještě raz.Vyrazili jsme na misi šli jsme šli jsme a došli do jablečnýho sadu samozřejmě nikdo nevěděl že sou posvátné a tak si dali pak přišla nějáká garda a zajhali nás no pak jsme si pokecali s myou-sama a ta nám dala podmínku že pokud najdem její sestru tak to neřekne vrchní kapitánce a nechá nas jít a ty jablka byli nějáká kouzelná či co tak nám dala chou aby si zapisovala co ty jabka umíŘekl vše do podrobna akaiovi a pokračoval dál v cestě
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 24, 2010 8:43 pm

Akai Tsukií

Kýval jsem hlavou. Já měl doníst nějaký dopis Myou ale odmítla ho, nevím co vněm bylo ale moc velkou radost neměla.. a šel jsem dál. Pak jsem se podíval na Chou a A co je ona zač a poukázal jsem na ni.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Sep 24, 2010 9:00 pm

Aukishiro Mikuzure
No ona zapisuje co se děje snáma když jsme snědli tyx posvátne jablka Přišel jsem kněmu blíž azašeptal mu má velky štost papíru nepokoušej se ji naštvat
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 24, 2010 9:12 pm

Akai Tsuki

Usmál jsem se a pak jsem se naklonil kněmu zase já A víš o tom, že papír dobře hoří? a poplacal jsem ho na rameni.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 24, 2010 9:55 pm

Firel
Já bych si ty papíry napřed přečetl přece jen sem těch jablek slupl o trochu víc.... zajímalo by mě co všechno o nich má zapsáno. Řekl jsem tsukimu a akushirovi a přitom se díval na chou čekajíc že by začala s přednáškou.
Rád bych se do Seireitei vrátil alespon v humanoidní podobě
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 24, 2010 10:09 pm

Akai Tsuki

Zasmál jsem se. No ikdyby ses nevrátil jako člověk, myslím, že kapitán 12. divize by měl radost, měl by co zkoumat a ušklíbl jsem se na něj. Pak jsem s podíval na oba dva Ale stejně, nechápu jak ste mohli jíst jabka, když ani nevíte jestli jim něco je zamyslel jsem se Kdyby to nastražil někdo jako léčku, a vy byste se třeba otrávali co by bylo pak? jenom přeci ne všichni mají rádi shinigami. utřel jsem si pot na čele a šel jsem dál.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Sep 25, 2010 10:41 am

Aukishiro Mikuzure
Taky proto sem ty jablka nejedl ... Usmál jsem se Někdo by Musel zůstat živý aby jim dal protijed že ano ..
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 5:42 pm

Firel -> reiatsu, co jsi načerpal odpočinkem, jsi úspěšně zase vyplýtval na kidou, díky kterému jste prošli skrz ten nepříjemný podrost, i když přece jen něco málo ti ještě zůstalo, ale stejně jsi nebyl tak úplně fit, zase ti začalo být trochu blbě a hučelo ti v uších

Nakonec jste se dostali do volného lesa. Byl plný starých pavučin a uschlých větví. Co chvíli jste nacházeli chomáče vlasů, které uvízly ve větvích, nebo útržky drahého, ovšem jemného kimona. Tvořily celkem jasnou stopu a naváděly vás, jakým směrem nejspíše najdete Mayu.

Chou

byla asi hodně věrná své paní, protože očividně měla fóbii na pavučiny, které se na ni každým krokem nabalovaly, přesto však pokračovala dál v cestě a snažila se neječet zhnusením.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 26, 2010 6:17 pm

Firel
To sem si pomoh... Pokračoval jsem stálím tempem po stopách když mi najednou přišla jedna věc divná.
Chou jaké vlasy má Paní Mayo?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 8:52 pm

Chou

"Cože...? Aha, no... skoro bílé," odpověděla Firelovi. Světlé chomáče vlasů, které sem tam sundala z větve, tomu odpovídaly.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Sep 27, 2010 8:14 am

Aukishiro Mikuzure
Firele ?! proč nepoužiješ bakudo na hledání lidí ? zpomalil Bylo by to rychlejší než hledat jehlu v kupce sena přidal do kroku...
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Sep 27, 2010 11:25 am

Firel
Nehledáme jehlu v kupce sena deme po vyznačený cestičce. A to bykudo nepoužiju protože bych celkem rád byl u toho až jí najdeme.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 27, 2010 12:40 pm

Akai Tsuki

Ta cestička upoutala celkem mojí pozornost Proč vlastně Mayo utekla? a podíval jsem se na Chou. Došel jsem k jedné z větví a sundal chomáč vlasů. Todle se mi nějak nezdá, taková nápadná pěšinka, ale asi sem jen pesimista, todle past být nemůže ale stejně sem dal ruku na zanpakuto, připraven na cokoliv.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Sep 27, 2010 1:41 pm

Firel
To že si Tsuki veme pár vlasů by bylo nepodstatné ale to že potom šahá po zanpakuto mě zarazilo
Už to připadá podezřelí i tobě Tsuki? Ten holow kterej vylez z trosek byl iluzionista, ten pláč dítěte kterej sem šel zkontrolovat byl tuším on takže bych se nedivil kdyby tohle byla další léčka
I kdyby to vážně byla iluzestejně nevím jak jí zrušit....
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 2:44 pm

Chou

"Já nevím o tom, že by utekla... byla jen na návštěvě v jiné části Rukongai a na cestě domů, ji nejspíš zastihla jedna z těch podivných bouří, co v poslední době jsou tak často... Jak se ale dostala tak daleko, až k tomu dědovi v rákosové chýši, a proč běžela do tohohle lesa, to vůbec nechápu... po pravdě taky mě to zneklidňuje, ona na takovéhle věci nebyla..." mračila se Chou v přítmí lesa.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 27, 2010 3:26 pm

Akai Tsuki

Pohlédl jsem an Firela a jen sem kývl. Pak něco říkala Chou a poslouchal jsem jí. To měla tak dlouhé a husté vlasy? zarazil jsem se. Jejich tu nějak mnoho a když jsem pohlédl do lesa, skoro všude po té tzv cestičce byli vlasy nebo kimono. Pak jsem se ještě ohlédl Kdy přesně to bylo? otočil jsem se na Chou Kdy přesně zmizela.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Sep 27, 2010 3:30 pm

Aukishiro MIkuzure
Ano je to vážně divné a tak dlouhé vlasy nemůže prostě mít je to nesmysl Zastavil se Ale vážně je to divné že by to byla fakt Iluze ?! Chvíli si prohlížel celé místo a pak se dal znovu do kroku
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 3:46 pm

Chou

"Tak těch vlasů tu zas tolik není... a jestli běžela tmhle lesem, nedivím se, že se jí vlasy co chvíli zapletly do větví..." pokrčila rameny. "Zmizela asi den před tím, než jste dorazili do našeho sídla," informovala Tsukiho, i když na něj se to zrovna nevztahovalo, jelikož on s původní výpravou nebyl... ale pro Chou byl shinigami jako shinigami.

Po nějaké době stopování jste dorazili do části lesa, která byla volnější. Asi sto metrů před vámi jste mezi pahýly suchých stromů, ze kterých visely cáry pavučin a starých, uschlých lišejníků, spatřili obrys budovy, která kdysi byla možná krásná, ale dnes už z její slávy moc nezbývalo. (Vypadalo to asi nějak takhle, jen to bylo zarostlé a oprýskané.)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down