Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 4 z 33 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 4 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Aug 14, 2010 5:29 pm

Shiratori -> Mashiro byl na tebe hrozně těžký, nemohl jsi ho pořádně utáhnout...

Kuchiki Yasumaru

"No... jsou to vrby, ale nevadí," pousmál se, "i mně se tu líbí, chodím sem často." Pak zamrkal, jako by si něco uvědomil. "Nováček? Myslíte jako... nováček z Akademie, který sem přišel na výcvik?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Aug 14, 2010 6:32 pm

Kageyama Shinichi

Vrby? usmál se Tohle mi nikdy nešlo.. Pak najednou Yasumaru začal mluvit na shinichiho a ten ten s trošku udiveným pohledem dodal Ano to jsem. Přičemž se poškrábal vzadu na hlavě.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Aug 14, 2010 8:11 pm

Kageyama Shiratori

Moc to nepromyslel a nad tihou Mashira spadl na zem a Mashiro na něho. Když se nějak vyškrabal spod Mashira Hmm co tět. Asi bych měl najít nějakou pomoc. Shiratori dotahl Mashire ke stromu a opřel ho o něj. Nikam nechod jasně? A pak se otočil opačným směrem a začal se smát asi jak Bart Simpson.
Ale zpoměl na jednu důležitou věc a to je ta že nemá moc veliký smysl pro orientaci.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Aug 15, 2010 9:53 pm

Kuchiki Yasumaru

"Ahááá, tak tak to je! V tom případě pak půjdete se mnou a já si vás zapíšu, ale... žádný spěch, že ano," usmál se a zahleděl se zase na vodní hladinu, kde už se začaly zrcadlit barvy zapadajícího slunce.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Aug 15, 2010 10:39 pm

Kageyama Shinichi

Ano žádný spěch. Život si přece musíte vychutnávat. a pohlédl nepatrně do nebe. Po chvilce vstal otočil se na Yasumara a řekl Měly bychom asi vyrazit co nevidět se začne stmívat i když to je pěkná část dne tak poslepu ve tmě by to bylo asi těžší. Sebral si svou kytaru a dál ji zpátky do pouzdra a pak na záda.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 19, 2010 1:56 am

Kuchiki Yasumaru

se usmál.
"Neboj, tady to znám na zpaměť i se zavřenýma očima," řekl. Zvedl se a oprášil si symbolicky shihakushou. "Asi máš ale pravdu, ještě tě musíme zapsat a Tougou-sama taky už určitě netrpělivě čeká, aby se mohl jít věnovat svým vlastním záležitostem..." Spolu s Shinichim vyrazil ke kasárnám nováčků.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 9:39 am

Kageyama Shinichi

Jen se pousmál a vydal se spolu s Yasumarem do kasaren. Kdo je to vlastně ten Tougou-sama? Opitá se Yasumara, aby řeč nestála.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 12:38 pm

Inuzuri Hitsuto

Hmmm ... tak kde to je ? mělo by to být někde tady. Řekl si pro sebe ... radši se někoho zeptám. Začal hledat někoho kdo by mu mohl poradit až si všimnul dvou chlapů co jdou cestou k němu. Jednoho poznal protože ho viděl před pár hodinami jít po Soul Society se stejným pouzdrem které měl i teď. Hm, tak počkám než sem příjdou a zeptám se jich. Když k němu došli zeptal se Ehm, promiňte ... nevíte kudy se dostanu na zápis nováčků ? Nějak sem tu zabloudil. Řekl a pokusil se při tom o úsměv.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 1:15 pm

Kageyama Shinichi

Podíval se na nováčka. Zápis nováčku? zrovna tam jdeme. Můžeš jít s námi jestli teda chceš. Jsem tu také nováček tak vím jaké to je. Pousmál jsem se a pak pohlédl na Yasumara a čekal na jeho odpověd.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 19, 2010 1:18 pm

Kuchiki Yasumaru

"Tougou-sama je vysoce postavený důstojník první divize a je tak laskavý, že mi tu občas pomáhá, když... nastanou komplikace," vysvětlil Yasumaru, i když ten konce věty byl trochu neobratný. "Dnes jsem jeho pomoci využíval výjimečně dlouho... snad se nebude zlobit..." Jak tak vysvětloval, všiml si, že ze šera se k nim blíží jakási postava (aspoň doufám, že Bloodkick myslel Shinichiho a Yasumara těmi dvěma chlapy :-)), která se záhy zeptala na cestu. Shinichi mu hned nabídl, že může jít s námi.
"Ano, pojď, bude to nejjednodušší," potvrdil Yasumaru jeho slova.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 6:06 pm

Inuzuri Hitsuto

Jít ve skupině ? no to se mi nezamlouvá ... ale co nadělám. řekl si pro sebe a při tom se pokusil vykouzlit úsměv aby jim to nebylo nápadné. No .. tak jo ... rád s vámi pudu. A Mohl bych se vás zeptat na jména ? řekl s přátelským úsměvem na tváři aby řeč nestála a k tomu eště dodal, Já jsem Inuzuri Hitsuto ale stačí Hitsuto ... těší mě.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 6:30 pm

Kageyama Shinichi

Podíval se na Hitsuta trochu podezřele, ale po chvíli ho to přešlo a nahodil
znova přátelsky výraz. To jsem rád že půjdeš. Já se jmenuji Shinichi. Také mě těší. Něco mi říká že za chvíli přijde něco problematického. Začal foukat silnější a chladnější vítr.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 6:45 pm

Inuzuri Hitsuto

Shinichi ? ... na chvíli se zamyslel, znal sem jednoho se stejným jménem trochu posmutněl, ale ty to nebudeš ... on byl můj kámoš od dětství ... usmál se ale teď už je mrtvej ... potichu se zasmál, doufám že si toho nevšimnul, pomyslel si. A hele ... začíná bejt chladněji ... konečně už nebude to zatracený vedro, co myslíš ?
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 7:04 pm

Kageyama Shinichi

Jo to jo i když teplo v sobě má také svoji záři. a podíval se k obloze. Pak se trochu naklonil k Hitsutovi, aby si toho moc nevšiml Yasumaru a řekl mu potichu. Víš nejsem zrovna radar, ale sluch mam ještě v pořádku. A nezkoušej mi na to odpovědět něco blbého vím že jsem nevybral dobré slovo. A pak se zatvářil trochu strašidelně. Na tohle jsem odborník. Můj bracha byl o hodně větší lhář.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 7:22 pm

Inuzuri Hitsuto

Neboj ... neodpovím ti na to nic blbého pousmál se a podíval na druhou stranu než stál Shinichi ... ten kdo ho zabil ... začal se tvářit hodně vážně, sem byl totiž já ... podíval se na Shinichiho se stejně kamenným výrazem jako předtím. Doufám že už tam budeme, nahodil zase přátelský úsměv aby změnil téma a řekl si No tak to sem podělal ... málem sem se prokec ... doufám že se k tomu nebude chtít vrátit.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Aug 19, 2010 7:24 pm

Kageyama Shiratori

Mezitím... když se Shiratori pokoušel najít nemocnici tak narazil na nám známého milého medvěda který ho pěkně pohladil a vůbec nechápal kde se tam sebral. Hned potom narazil na ženské koupelny. No to by nebyl on kdyby se nepodíval. Po chvilce s koupelny víletěl s kalhotkami v kapse. Pak narazil na obchod kde si koupil kofolu a pak běžel dál bohužel pak zakopl a vylil ji na sebe. Když se pokoušel vstát tak se zachytil o včelí úl což nebylo moc pěkné, dostál asi 5 žihadel a pak skočil do nějakého rybníka aby jim utekl. Nevšiml si však cedule Pozor žralok!! No a pak celý vystrašený a traumatizovaný běžel dál. Mezitím narazil asi na deset slepich úlíček. Potom se dostál nějak dostál do lesa. (Nevěděl bohužel že za ním stala nemocnice). V lese spadl s kopce přímo do klady na noo.. pohlavní orgán. Když se sotva tak doplazil ven uviděl nějaké neznáme shinigami, kteří se smály. Lucky šel k ním a zeptal se jich celý pomlácený. Nevíte kde je nemocnice? Vypadalo to jako by tam chtěl jít on sám.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 7:34 pm

Kageyama Shinichi

Tse ten kluk se mi nelibí. A myslím že se k tomu vracet nemá cenu, ale i tak bych se na něj měl dát pozor. Měl ve tváři vážný pohled, ale pak aby neznepokojoval Yasumara tak se tvářil jako by nic. Nebud tak nedočkavý, až tam budeme tak tam budeme. řekl Hitsutovi.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 7:50 pm

Inuzuri Hitsuto

Dostaneme, dostaneme ... ta cesta mě už unavuje řekl a zazíval. Hele a na co máš to pouzdro ? řekl s nadšením aby řeč nestála. Tak si myslim že se mi povedlo to zakecat ... doufám že to zas někdy nenakousnu, řekl si pro sebe a usmál se.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 7:55 pm

Kageyama Shinichi

Nedočkavý to kluk. Když si to myslel zavřel při tom oči. Pouzdře? jestli tě tak zajímá tak tam mam mrtvolu... řekl trošku s naznačováním na předchozí hovor, ale hned to zakecl Ne dělám si srandu mám tam svou milou kytaru. A poklepal na pouzdro.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 8:06 pm

Inuzuri Hitsuto

Uff to mi spadnul kámen ze srdce, málem sem se tě začal bát zasmál se. Proč musel narazit zase na ten rozhovor ? pomyslel si a na chvilku se zamračil ale hned se zase zasmál. Kytaru ? takže si hudebník ? zajímavý ... ikdyž to mě moc nebere ... dělá to rámus a to nemam zrovna moc rád řekl s úsměvem. Hele Shinichi ... cítíš to ? řekl a chytnul se za hrudník a spomalil.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 8:22 pm

Kageyama Shinichi

Tak bát jo. trochu se zasmál. Rámus? ne vždy musí dělat hudba rámus to si zapamatuj. a ušklebil se trochu, protože hudbu měl hodně rád. Co? co mám cítit? Hmm Ale jo když to tet říkáš.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 8:29 pm

Inuzuri Hitsuto

No přece ten tlak na hrudi a ten vzduch jak zhoustnul řekl a zalapal po dechu ... jako by někdo vypouštěl reiatsu, ale je to daleko, teda snad je to daleko ... dneska se mi už neche nic dělat pomyslel si.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 8:50 pm

Kageyama Shinichi

Shinichi se taky trochu zadýchal. Myslel jsem si že se něco bude dít. Tak jo máš pravdu, ale doufám že to nepřijde tady. Radši bych se vyhnul zbytečnému boji. pomyslel si a nabral trochu vážnější výraz.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Thu Aug 19, 2010 9:05 pm

Inuzuri Hitsuto

Sakra ... vždyť to vůbec nepřestává řekl a zase se zadýchal možná bysme si měli pospíšit. Sotva to dořekl tak to reiatsu zesílilo až nemohl skoro dýchat, Sakra to je síla řekl si a při tom upadnul na kolena ale hned se zvednul ... Co budem dělat Shinichi ?
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Aug 19, 2010 9:17 pm

Kageyama Shinichi

Tse to je mi ale blbá situace. Přitom si otřel pot s čela. Co dělat? Nemáme na výběr, když přijde až k nám a bude to někdo zlý budeme muset bojovat. I když bych byl radši kdybysme si daly čaj a v klidu to vyřešily. To jsem zvědav jak s tím budeme bojovat.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 33 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Next

- Similar topics