Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize
5 posters
Strana 1 z 1
Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize
Jméno: Kurotsuchi Midori
Vzhled: Jako Mayuri za mlada, když šel do 12.divize
Povaha: Rád sem někde zavřený a pokouším se vymyslet nové techniky a pak je zkoušet. Moc s lidmi nemluvím a povahově sem uzavřený. Za to ale jsem velice spolehlivý, ale líný.
Historie: Můj otec je Kurotsuchi Mayuri. Není můj biologický, vytvořil si mě. Ale já to jakože nevím. Po mém zrození mě odhodil kdesi na okraj Rukongaie. Nevěděl jsem své jméno, akorát sem měl na kabátě napsáno "Kurotsuchi". A tak jsem si vymyslel jméno Midori. Když sem se vzpamatoval, tak sem prošel celý Rukongai až nejbližší hospodě u brány Seiretei. Živil sem se tím, že sem kradl, ale nic jiného mně nezbývalo. Pak když sem měl nakradnutý peníze, tak jsem si v té hospodě dal panáka a zeptal se hospodskýho : Nevíte jak se dostat do Seiretei? On se začal smát..Tak sem odešel. Po dnech mě napadlo, že bych udělal rozruch v Rukongaii a když by kapitáni vycházeli,vešel bych nějak dovnitř. To se povedlo a hned jsem šel k hlavnímu kapitánovi Yamamotovi Genryuusaiovi. Po výcviku mě předělil do 11.divize. Prý v boji sem velmi dobrý, ale ne moc chytrý. Když sem tam přišel uviděl sem muže, jmenoval se Dead Wind...rád mě přivítal a po krátké dohodě a ukázán schopností mě udělil post vice-kapitána.
Základní schopnosti shinigamiho: V kidou sem expert takže bakudo -8, hado - 7. Léčení vůbec neznám - 0...nechávám to na 4.divizi. Shunpo mám průměrné=5. Ovládání zanpakutou mám taky průměrné, takže-5.
Další schopnosti: Jsem velmi vynalézavý, a proto když na mnou někdo přijde a bude se mi chtít, udělám pro něho nějakou tu prácičku.
ZANPAKUTOU: Jméno: Kanjiko Raza, typ POISON
Vzhled v základním stavu:Jako každá jiná katana, akorát má špičku uřízlou a má tam ďolíček
Vyvol. příkaz: "Otrav všechny" Kanjiko Raza
Shi-kai: V jedné ruce budud mít zanpakutou (čepel jako mačeta), opět s uřízlým koncem zanpakutou - z ní jde ještě brnění po lokty
Schopnosti:
Poison rasengan - V ďolíčku se mě začne dělat rotující koule s jedovými účinky. Pokud to někoho zasáhne tak mu to na tom místě začne pomale rozežírat kůže. (tohle používám jako konečný úder)
Poison sand- Ze zanpakutou vystříkne asi 5 litrů toxického neviditelnýho písku. Kdo na něj stoupne, bude částečně potlačeno jeho reiatsu.
Poison bomb - Ze zanpakutou vystřelí obrovskou rychlostí malé toxické bombičky, které zasáhnou protivníka do těla a po chvilce bude umírat na můj jed. Jelikož ještě jed není dokonalý, tak z 58% protivníků si najde v těle protilátku.
Ban-kai: Trénuje a trénuje
Vzhled: Jako Mayuri za mlada, když šel do 12.divize
Povaha: Rád sem někde zavřený a pokouším se vymyslet nové techniky a pak je zkoušet. Moc s lidmi nemluvím a povahově sem uzavřený. Za to ale jsem velice spolehlivý, ale líný.
Historie: Můj otec je Kurotsuchi Mayuri. Není můj biologický, vytvořil si mě. Ale já to jakože nevím. Po mém zrození mě odhodil kdesi na okraj Rukongaie. Nevěděl jsem své jméno, akorát sem měl na kabátě napsáno "Kurotsuchi". A tak jsem si vymyslel jméno Midori. Když sem se vzpamatoval, tak sem prošel celý Rukongai až nejbližší hospodě u brány Seiretei. Živil sem se tím, že sem kradl, ale nic jiného mně nezbývalo. Pak když sem měl nakradnutý peníze, tak jsem si v té hospodě dal panáka a zeptal se hospodskýho : Nevíte jak se dostat do Seiretei? On se začal smát..Tak sem odešel. Po dnech mě napadlo, že bych udělal rozruch v Rukongaii a když by kapitáni vycházeli,vešel bych nějak dovnitř. To se povedlo a hned jsem šel k hlavnímu kapitánovi Yamamotovi Genryuusaiovi. Po výcviku mě předělil do 11.divize. Prý v boji sem velmi dobrý, ale ne moc chytrý. Když sem tam přišel uviděl sem muže, jmenoval se Dead Wind...rád mě přivítal a po krátké dohodě a ukázán schopností mě udělil post vice-kapitána.
Základní schopnosti shinigamiho: V kidou sem expert takže bakudo -8, hado - 7. Léčení vůbec neznám - 0...nechávám to na 4.divizi. Shunpo mám průměrné=5. Ovládání zanpakutou mám taky průměrné, takže-5.
Další schopnosti: Jsem velmi vynalézavý, a proto když na mnou někdo přijde a bude se mi chtít, udělám pro něho nějakou tu prácičku.
ZANPAKUTOU: Jméno: Kanjiko Raza, typ POISON
Vzhled v základním stavu:Jako každá jiná katana, akorát má špičku uřízlou a má tam ďolíček
Vyvol. příkaz: "Otrav všechny" Kanjiko Raza
Shi-kai: V jedné ruce budud mít zanpakutou (čepel jako mačeta), opět s uřízlým koncem zanpakutou - z ní jde ještě brnění po lokty
Schopnosti:
Poison rasengan - V ďolíčku se mě začne dělat rotující koule s jedovými účinky. Pokud to někoho zasáhne tak mu to na tom místě začne pomale rozežírat kůže. (tohle používám jako konečný úder)
Poison sand- Ze zanpakutou vystříkne asi 5 litrů toxického neviditelnýho písku. Kdo na něj stoupne, bude částečně potlačeno jeho reiatsu.
Poison bomb - Ze zanpakutou vystřelí obrovskou rychlostí malé toxické bombičky, které zasáhnou protivníka do těla a po chvilce bude umírat na můj jed. Jelikož ještě jed není dokonalý, tak z 58% protivníků si najde v těle protilátku.
Ban-kai: Trénuje a trénuje
Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Fri Jul 09, 2010 9:55 am, celkově upraveno 12 krát
Kurotsuchi Midori- Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28
Re: Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize
Doplň si prosím schopnosti shinigamiho podle nových požadavků na postavu :-)
Bylo by velice milé, kdyby tvůj zanpakutou nebyl v shikai duální... chtějí to mít všichni a nechci to nikomu zakazovat, ale tímhle tempem to bude spíš běžné než nějak vzácné... ovšem co už, časy se mění, takže je to na tobě.
První dvě schopnosti zanpakutou asi nepovolím, třetí je v pořádku, čtvrtá - chtělo by nějak vysvětlit, proč je člověk paralyzován po pouhém stoupnutí na jed, pětka - v pořádku, ale bez toho, že protivník za chvíli zemře - hollow samozřejmě zemřou, ale pokud bys bojoval s někým jiným, chtělo by to dát mu aspoň trochu šanci :-)
(Mimochodem, není náhodou 11. divize specializovaná na boj bez použití "srabáckých" technik, jako je třeba zeslabení protivníka jedem? ;-))
Bylo by velice milé, kdyby tvůj zanpakutou nebyl v shikai duální... chtějí to mít všichni a nechci to nikomu zakazovat, ale tímhle tempem to bude spíš běžné než nějak vzácné... ovšem co už, časy se mění, takže je to na tobě.
První dvě schopnosti zanpakutou asi nepovolím, třetí je v pořádku, čtvrtá - chtělo by nějak vysvětlit, proč je člověk paralyzován po pouhém stoupnutí na jed, pětka - v pořádku, ale bez toho, že protivník za chvíli zemře - hollow samozřejmě zemřou, ale pokud bys bojoval s někým jiným, chtělo by to dát mu aspoň trochu šanci :-)
(Mimochodem, není náhodou 11. divize specializovaná na boj bez použití "srabáckých" technik, jako je třeba zeslabení protivníka jedem? ;-))
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Věk : 22
No s touhle zanpakutou jsem přešel z 12. do 11. divize....Právě vynalézám nějaké ty útoky na blízku..jinak opraveno..
Supr, schváleno :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Věk : 22
Změnil jsem si schopnosti shinigamiho a pozměnil jsem Poison rasengan=hodně trénuju, takže jsem si to zdokonalil...jinak Díky moc ;)
Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Fri Jul 09, 2010 9:56 am, celkově upraveno 1 krát
Poison Rasengan? O.o Já si snad přidám Amateratsu a Susanoo xD xD (Dobře ne, že bych je neměl xD)
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Ash žádný amaterasu to mám schovany pro svůj Bankai ....
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
to vypadá na tři oční techniky v bankai xD já taky už pár takových mám.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Můj bankai bude černý pekelný anděl takže amaterasu a Susano jsou moje ...
Bulic- Člen 7. Divize
Bulic : No to jsi třeba mohl říct dřív, než jsem je začal používat v minulém příběhu -.-'
Já ho vymyslel nedávno asi včera jsem ho dodělal :D xD takže ...
Bulic- Člen 7. Divize
Takže kdo pozdě chodí sám sobě škodí xD
Prostě Amaterasu a Susano jsou moje ....
Bulic- Člen 7. Divize
prostě si v prdeli a musíš si najít novej bankai.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Firel necpi se do rozhovoru joo ...
Bulic- Člen 7. Divize
Ví na kterou stranu se přidat =) Hele já ti neberu look já ti akorát beru název útoků =) Takže to můžeš mít třeba Kuro no Hono (Amaterasu) a Shi no Tenshi (Susanoo)
Ikdyž to je zase moc cool, aby to bylo ve tvém bankaii xD
Ikdyž to je zase moc cool, aby to bylo ve tvém bankaii xD
JO dík za nápad ...A na mě je to akorát cool..
Bulic- Člen 7. Divize
For Ash: Líbí se ti Poison Rasengan? xD
Docela jo xD Zajímavé propojení Bleache a Naruta =D
Však jo... Možná pak ještě s YYH... ale radši néé
Mohlo by možné tuto moji postavu přimět opět k životu? Samozřejmě bych si ji trochu upravil a poté počkal na schválení
Similar topics
» Hiboru Baru - 3rd seat 9. divize
» Haruzen Nikoto - 3rd seat 7. divize
» Renmaru Houkazaki - 3rd seat 5. divize
» Hotaru Harubato - 3rd seat 11. divize
» 6. divize
» Haruzen Nikoto - 3rd seat 7. divize
» Renmaru Houkazaki - 3rd seat 5. divize
» Hotaru Harubato - 3rd seat 11. divize