Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize

5 posters

Goto down

Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize Empty Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jun 28, 2010 6:39 pm

Jméno: Kurotsuchi Midori
Vzhled: Jako Mayuri za mlada, když šel do 12.divize
Povaha: Rád sem někde zavřený a pokouším se vymyslet nové techniky a pak je zkoušet. Moc s lidmi nemluvím a povahově sem uzavřený. Za to ale jsem velice spolehlivý, ale líný.
Historie: Můj otec je Kurotsuchi Mayuri. Není můj biologický, vytvořil si mě. Ale já to jakože nevím. Po mém zrození mě odhodil kdesi na okraj Rukongaie. Nevěděl jsem své jméno, akorát sem měl na kabátě napsáno "Kurotsuchi". A tak jsem si vymyslel jméno Midori. Když sem se vzpamatoval, tak sem prošel celý Rukongai až nejbližší hospodě u brány Seiretei. Živil sem se tím, že sem kradl, ale nic jiného mně nezbývalo. Pak když sem měl nakradnutý peníze, tak jsem si v té hospodě dal panáka a zeptal se hospodskýho : Nevíte jak se dostat do Seiretei? On se začal smát..Tak sem odešel. Po dnech mě napadlo, že bych udělal rozruch v Rukongaii a když by kapitáni vycházeli,vešel bych nějak dovnitř. To se povedlo a hned jsem šel k hlavnímu kapitánovi Yamamotovi Genryuusaiovi. Po výcviku mě předělil do 11.divize. Prý v boji sem velmi dobrý, ale ne moc chytrý. Když sem tam přišel uviděl sem muže, jmenoval se Dead Wind...rád mě přivítal a po krátké dohodě a ukázán schopností mě udělil post vice-kapitána.
Základní schopnosti shinigamiho: V kidou sem expert takže bakudo -8, hado - 7. Léčení vůbec neznám - 0...nechávám to na 4.divizi. Shunpo mám průměrné=5. Ovládání zanpakutou mám taky průměrné, takže-5.
Další schopnosti: Jsem velmi vynalézavý, a proto když na mnou někdo přijde a bude se mi chtít, udělám pro něho nějakou tu prácičku.

ZANPAKUTOU: Jméno: Kanjiko Raza, typ POISON
Vzhled v základním stavu:Jako každá jiná katana, akorát má špičku uřízlou a má tam ďolíček
Vyvol. příkaz: "Otrav všechny" Kanjiko Raza

Shi-kai: V jedné ruce budud mít zanpakutou (čepel jako mačeta), opět s uřízlým koncem zanpakutou - z ní jde ještě brnění po lokty
Schopnosti:
Poison rasengan - V ďolíčku se mě začne dělat rotující koule s jedovými účinky. Pokud to někoho zasáhne tak mu to na tom místě začne pomale rozežírat kůže. (tohle používám jako konečný úder)
Poison sand- Ze zanpakutou vystříkne asi 5 litrů toxického neviditelnýho písku. Kdo na něj stoupne, bude částečně potlačeno jeho reiatsu.
Poison bomb - Ze zanpakutou vystřelí obrovskou rychlostí malé toxické bombičky, které zasáhnou protivníka do těla a po chvilce bude umírat na můj jed. Jelikož ještě jed není dokonalý, tak z 58% protivníků si najde v těle protilátku.

Ban-kai: Trénuje a trénuje

Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Fri Jul 09, 2010 9:55 am, celkově upraveno 12 krát
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize Empty Re: Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jun 29, 2010 7:25 pm

Doplň si prosím schopnosti shinigamiho podle nových požadavků na postavu :-)
Bylo by velice milé, kdyby tvůj zanpakutou nebyl v shikai duální... chtějí to mít všichni a nechci to nikomu zakazovat, ale tímhle tempem to bude spíš běžné než nějak vzácné... ovšem co už, časy se mění, takže je to na tobě.
První dvě schopnosti zanpakutou asi nepovolím, třetí je v pořádku, čtvrtá - chtělo by nějak vysvětlit, proč je člověk paralyzován po pouhém stoupnutí na jed, pětka - v pořádku, ale bez toho, že protivník za chvíli zemře - hollow samozřejmě zemřou, ale pokud bys bojoval s někým jiným, chtělo by to dát mu aspoň trochu šanci :-)
(Mimochodem, není náhodou 11. divize specializovaná na boj bez použití "srabáckých" technik, jako je třeba zeslabení protivníka jedem? ;-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize Empty Re: Kurotsuchi Midori - 3rd seat 3. divize

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Tue Jun 29, 2010 7:32 pm

No s touhle zanpakutou jsem přešel z 12. do 11. divize....Právě vynalézám nějaké ty útoky na blízku..jinak opraveno.. Very Happy
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 30, 2010 1:26 am

Supr, schváleno :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Thu Jul 08, 2010 7:31 pm

Změnil jsem si schopnosti shinigamiho a pozměnil jsem Poison rasengan=hodně trénuju, takže jsem si to zdokonalil...jinak Díky moc ;)

Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Fri Jul 09, 2010 9:56 am, celkově upraveno 1 krát
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 08, 2010 8:22 pm

Poison Rasengan? O.o Já si snad přidám Amateratsu a Susanoo xD xD (Dobře ne, že bych je neměl xD)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 8:27 pm

Ash žádný amaterasu to mám schovany pro svůj Bankai ....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 8:39 pm

to vypadá na tři oční techniky v bankai xD já taky už pár takových mám.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 8:41 pm

Můj bankai bude černý pekelný anděl takže amaterasu a Susano jsou moje ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 08, 2010 9:24 pm

Bulic : No to jsi třeba mohl říct dřív, než jsem je začal používat v minulém příběhu -.-'
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 9:26 pm

Já ho vymyslel nedávno asi včera jsem ho dodělal Very Happy:D xD takže ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 08, 2010 9:28 pm

Takže kdo pozdě chodí sám sobě škodí xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 9:30 pm

Prostě Amaterasu a Susano jsou moje ....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 10:24 pm

prostě si v prdeli a musíš si najít novej bankai.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 10:33 pm

Firel necpi se do rozhovoru joo Very Happy...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 08, 2010 10:45 pm

Ví na kterou stranu se přidat =) Hele já ti neberu look já ti akorát beru název útoků =) Takže to můžeš mít třeba Kuro no Hono (Amaterasu) a Shi no Tenshi (Susanoo)
Ikdyž to je zase moc cool, aby to bylo ve tvém bankaii xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 11:02 pm

JO dík za nápad Very Happy...A na mě je to akorát cool..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Jul 09, 2010 8:54 am

For Ash: Líbí se ti Poison Rasengan? xD
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 09, 2010 9:26 am

Docela jo xD Zajímavé propojení Bleache a Naruta =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Jul 09, 2010 9:41 am

Však jo... Very Happy Možná pak ještě s YYH... ale radši néé Very Happy
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jul 18, 2016 6:54 pm

Mohlo by možné tuto moji postavu přimět opět k životu? Very Happy Samozřejmě bych si ji trochu upravil a poté počkal na schválení Smile
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: