Chat 13. divize
+11
Miss_Atlantis
Sode
Dawn de Diablo
Raiden
Yukiru
Satoshi
Ero-Intelektuál
Ichigo88
Bleach Anime
SaNaSu
Solas
15 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Chat 13. divize
Jéé proč ti to Ichigo překazil? Někteří lidi tady vůbec neumějí pořádně roulplejovat a myslí jenom na sebe... :-(
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Jak on kua může určit že to co jsme sežral nebyla pravá pečeť když z té karavany nic nezbylo jen hromada desek tam žádne dno nebylo už
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Pravda... Myslím že většině lidí bylo hned jasné, co Akio spolkl...
Anonymní- Anonymní
Doufám, že ho ukecáme :-) Už se opravdu nemůžu dočkat, jak bude Baru šťastná, že je opět bez kapitána, tohle bude rekord, dva dny ve funkci a už aby hledali náhradu :-P
Jako chápete to, já si žiju v klidném domnění, že se nic neděje, a tady přibudou tři stránky příběhu, aniž bych si toho všimla! Kapitáne, zasloužím si trest! :-D
xD a to až si to přečteš, tak si potřeseme rukama... Tatsuya je taky trochu úchylák
Anonymní- Anonymní
Doopravdy?? V jakém směru?? :-D
masochista, sice nedobrovolně povinně, ale co... Kdo na to bere ohledy a užívat si během dne a ještě když ví, že na chodbě je plno lidí, no to je taky celkem úchylný
Anonymní- Anonymní
Ježiš co se to tam děje, to si musím jít okamžitě někdy zítra přečíst, i když se toho trochu obávám... :-D Nejsou takový věci do osmnácti nevhodný?! To je hrozný, Sodoma Gomora!! A to já jsem jako jedna z mála tady, komu už osmnáct bylo :-D
a dvacet taky, třicet taky, čtyřicet jak by smet a na padesát se nám to blíží, že, už jenom pár let... Bazinga!
No, je tam jen mlhavý info, takže to nevhodný do 18 není, ale Sora přitom umírala smíchy... Nevim, co je na tom směšného, vždyť je to přirozený
No, je tam jen mlhavý info, takže to nevhodný do 18 není, ale Sora přitom umírala smíchy... Nevim, co je na tom směšného, vždyť je to přirozený
Anonymní- Anonymní
.....já ti dám bazinga, ty jeden chlapče nevycválaný!!! Ke starším máš mít úctu!
Chce divize aby se jim už kapitán vrátil ??
SAMOZŘEJMĚ!!! Ale teď jdem právě nasávat, tak do toho by se nám motat nemusel... :-D Né, dělám si srandu, může jít s náma :-D Akorát Tatsuyu to asi nepotěší :-D
Ale pěkně jsme se sešli, že? To se jen tak nevidí :-)
NE už ne
Tak trochu ale naše divize ta na tohle chudá nebude Kapitán je pěkně zvrhlý- Nazýván Ero-Shiro.
Můžeš mi trochu vysvětlit jak se mám zařadit do příběhu? Pochopil jsem, že musím čekat na schválení mé postavy, jestli je řekněme korektní. Ale to tam mám jen tak začít psát? Jak se vlastně objevím řekněme? A jak je to s levelem, určuje to někdo jako je v dračím doupěti třeba pj?
Původně zde lvl byl ale byl zrušen jelikož jeho nabývání byo zdlouhavé a nebyly soutěže kde se dalo nabývat.Nyní rozhoduje kvalita psaní a tak...taky doba ve hře....Do hry se zapojíš normálně..byl jsi nově přiřazen k divizi
Shirosaki napsal:Původně zde lvl byl ale byl zrušen jelikož jeho nabývání byo zdlouhavé a nebyly soutěže kde se dalo nabývat.Nyní rozhoduje kvalita psaní a tak...taky doba ve hře....Do hry se zapojíš normálně..byl jsi nově přiřazen k divizi
Aha, takže když tam těd napíšu nemělo by se teoreticky nic hrozného stát Mimochodem jakej je teda systém pro souboj, když neznáme naši vzájemnou sílu?
To neřeš, ono se bude totiž všechno brzo měnit a budou nová pravidla a ták, takže pak se to ujasní :-) Momentálně žádný nejsou, musíš si vystačit se svým RP... po pravdě řečeno je dosti pravděpodobné, že to tak zůstane... :-D Teda samozřejmě v rámci jistých mezí, že, asi je jasné, že na kapitána nemáš :-)
Jo a naše divize je velice slušná a počestná, takže žádný prasárny se tu neodehrávají, jasné? :-D A nejslusnější je taichou... že taichou! Aby šel všem příkladem :-D
Jo a naše divize je velice slušná a počestná, takže žádný prasárny se tu neodehrávají, jasné? :-D A nejslusnější je taichou... že taichou! Aby šel všem příkladem :-D
Miss_Atlantis napsal:To neřeš, ono se bude totiž všechno brzo měnit a budou nová pravidla a ták, takže pak se to ujasní :-) Momentálně žádný nejsou, musíš si vystačit se svým RP... po pravdě řečeno je dosti pravděpodobné, že to tak zůstane... :-D Teda samozřejmě v rámci jistých mezí, že, asi je jasné, že na kapitána nemáš :-)
Já jsem galantní, zvlášť ráno, když dámě dovolím aby se osprchovala první O:-)
4len neporazí Kapitána,POdkapitána jen stěží 3 člena může Jde o psaní...Souboje se píšou tak že napíšeš cos udělal a použil a protivník napíše ří si nebudou hrát na Chucky norrise kdy ž nejsouco udělal on.Myslím že je tu dost seriozních lidí ktež
v tom boji de hlavně o smíření se s prohrou(tenhle bojovej systém funguje na principu můžeš bojovat tak proč by ses vůbec měl nechat zasáhnout....) není to žádná akce kde máš pár vteřin na reakci xD tady si teoreticky můžeš brouzdat po internetu a najít nějakou slabinu v tom co se děje(v rozmezí pár hodin xD) ale jak bylo řečeno,je tu dost seriozních lidí takže doufám že tu každý umí prohrávat když bude potřeba
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Strana 8 z 11
Povolení tohoto fóra: