Chat
2 posters
Strana 1 z 1
Chat
Uzavřený chat pouze pro 5. divizi
Návrhy, dotazy, připomínky?
Masahiro Hotake- Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10
Re: Chat
Takže já začnu momentálně nemůžete používat žádné kidou z těch starých seznamů co tu kdy byly napsány. Miss jak už říkala žádný neschválila a proto bych chtěl tedy oslovit Firela, jestli ten seznam chce PŘEHLEDNĚ sepsat a předložit Miss ke schválení, pak jej teprve zveřejníme tady a budeme mít jistotu, že můžeme členům divize něco oficiálně nabídnout.
1. Měl bych poděkovat Gm za existenci koše ve kterém niní odpočívá můj seznam.
2. Ten seznam jsem jí už poslal, a čeká na schválení. Miss mi ohledně toho zatím nenapsala.
Jednak by bylo dobré až Miss nějak napíše svůj názor na ten seznam zavést topic na nápady nových kido a další topik na jejich komentování.
Tedy pro případ že máš v úmyslu nechat 5. divizi její zaměření...
2. Ten seznam jsem jí už poslal, a čeká na schválení. Miss mi ohledně toho zatím nenapsala.
Jednak by bylo dobré až Miss nějak napíše svůj názor na ten seznam zavést topic na nápady nových kido a další topik na jejich komentování.
Tedy pro případ že máš v úmyslu nechat 5. divizi její zaměření...
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Ano mám v úmyslu jí nechat tohle zaměření. Topicy se určitě založí, ale bude jden speciální topic, ve kterém budou oficiálně od Miss schválené kida Tak aby v tom nebyl bordel. Topicy na komentování a nápady bych přenechal tobě, ovšem až budeš mít ten seznam schválených kidou, o ten bych se postaral sám
Similar topics
» Všeobecný chat o výzkumu
» Diskuze/Chat pro 8. divizi
» Chat 10.divize
» Všeobecný chat
» Chat 7. divize
» Diskuze/Chat pro 8. divizi
» Chat 10.divize
» Všeobecný chat
» Chat 7. divize