Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostrov 42bohů

3 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Ostrov 42bohů - Stránka 2 Empty Re: Ostrov 42bohů

Příspěvek pro passionpower Mon Oct 19, 2015 10:42 am

Natsuki-> Pár příšer zavrčelo a vypadaly, že se chystají zaútočit, pokud uděláš nějaký pohyb. Jiní zase jen tak stály a koukaly na tebe. Nemohlas ale určit, jestli je to zkoumavý pohled nebo jestli se na tebe nekoukají jako na večeři. "Přilákalas je. Co s nimi? Boj? Útěk? Chytit je?" ozval se Tenmův hlas někde blízko za tebou, avšak nebyl tam.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Mon Oct 19, 2015 10:52 am

Natsuki

Trocha tuhšie som zovrela zanpakuto. Nie že by mi tých príšer prišlo ľúto. Aj tak by sme pravdepodobne mali spraviť pomerne oćividnú vec. To som mienila naznačiť, alebo skôr priamo povedať aj Tenmovi.
"Nie sú to Shinigami.. nie sú ľuďmi a ani normálnymi hollow. Vieš čo centrála rada robí s takýmito tvormi že?" Usmiala som sa a len som sa zapozerala na tie potvory, ktoré stáli v polkruhu priamo predo mnou.
"Len.. nestoj predo mnou." Upozornila som ho a následne som spustila pomerne iné slová, ktorým ako shinigami pravdepodobne veľmi dobre rozumel. 
"Kunrinsha yo! Chiniku no kamen, banshō..." Bolo to odriekavanie Sōkatsui. Ktorým som po dokončení plánovala zmietnúť práve vlnu monštier predo mnou. Pevne som dúfala že to spraví krátky proces. Aj keď tuhšiemu nepriateľovi by som sa tiež práve nebránila. No najprv som musela dokončiť odriekavanie.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 26. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Oct 19, 2015 11:06 am

Natsuki-> Ta monstra byla kolem tebe...takže jsi stála uprostřed kruhu a měla je i za zády. Jakmile jsi tedy vypálila vlnu, vrhla sena tebe dvě monstra právě zezadu. byla to čísla tři a pět. Ta hyenovitá věc, tě očividně chtěla sežrat a tak po tobě šla zuby, letěla na tebe vzduchem a cítila jsi z ní reiatsu. Dinosaurus se naproti tobě zase velmi rychle rozeběhl a asi tě chtěl přinejmenším srazit. Z něj si reiatsu necítila. Tvá vlna mezitím sejmula číslo deset. Číslo dva a čtyři byly náhle probodnuty něčím, co vypadalo jako stínové šlahouny. A vlastně...tak nějak se ti ten obří stín, který vytvářely stromy kolem zdál jaksi temnější než obvykle.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Mon Oct 19, 2015 11:23 am

Natsuki

Nebol príliš čas lamentovať nad mojim chabým prevedením Sōkatsui. Určite bolo na čase sa nad sebou zamyslieť a po návrate do SS s tým aj niečo robiť, no momentálne som sa musela sústrediť hneď na dva ďalšie ciele, ktoré sa počas môjho vymrštovania Sōkatsui na mňa zozadu rozbehli. Našťastie som druhou rukou stále zvierala rukoväť zanpakuto, ktoré som mala opreté o svoje rameno. Ukročila som do boku, počas čoho som sa sama natočila smerom k tým dvom a počas spustenia ruky so zanpakuto pozdĺž môjho tela, som vlastne sekla hyenu krížom cez tvar. Využila som dostatočnú sil na to, aby bol sek schopný preraziť masku klasickému hollow, no bola som zvedavá čo to dokáže spraviť s týmto. Musela som sa však hneď vysporiadať s druhým problémom a tým bol valiaci sa dinosaurus. Ruku z ktorej som vyvolala predošlé kidou som už počas tej otočky stihla stiahnuť k telu a tak som len prstom ukázala na nohy tohto valiaceho sa zvieraťa.
"Shō!" Pokúsila som sa energiou z môjho prsta toto zviera vykoľajiť z rovnováhy, teda zasiahnuť koleno na jeho prednej nohe a buď tým celú jeho dráhu odkloniť mimo, alebo ho povaliť na zem. Ak sa mi zanpakuto zaseklo do hlavy tej hyeny, tak som sa s ním pokúsila trhnúť a pripraviť ho znova do obranného postoja s hrotom mieriacim šikmo k oblohe. Ak nie? no.. tak som mala problém.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Oct 20, 2015 6:26 am

Natsuki-> Dinosaurovi jsi podrazila nohu a on tak "zakopl" a v kotrmelcích se na tebe řítil. Mezitím se ti nepodařilo hyenu seknout. Svými velkými drápy tvůj útok vykryla, zatímco silným švihem ocasu ti podrazila nohy, čemuž napomohl i ten fakt, že do tebe ve stejnou dobu narazil ten dinosaurus a tak jste společně padali na zem, při čemž tvůj protivník měl poměrně výhodu tím, že byl nahoře. Příšera číslo jedna mezitím ze své...hlavy? vystřelila světelný paprsek. Ten rozptýlil ten obří stín na zemi a porazil pár stromů, čímž se tam k vám dostalo více světla. Zároveň tím odkryl i Tenmův úkryt. Najednou tam totiž stál kus od tebe a vypadal lehce oslepeně, jelikož dost mrkal a dokonce si i protřel oči. A v tom se na něj vrhla příšera číslo devět. Tahle situace nevypadala nejlépe no.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Tue Oct 20, 2015 7:13 am

Natsuki

Cinknutie ma ubezpečilo v tom, že sa mi jeho hlavu preseknúť nepodarilo, pretože moju zanpakuto zablokoval drápmi. Už som len Zbadala siluetu rútiaceho sa a kotúľajúceho sa dina pred ktorým som chcela uskoćiť. To sa mi však nepodarilo kvôli podkopnutiu mojich nôh chvostom hyeny. V podstate ma zobral zo sebou a zavalil na zemi. Nebola to práve najpríjemnejšia situácia. To hovedo bolo ťažké, navyše ma tiež sčasti oslepne svetlo po tom, ako nejaký lúč rozreže niekoľko stromov a sem sa to svetlo nahrnie. Horšie na tom však bol práve Tenma.. teda, ako sa na to človek pozrel.. ja som bola zavalená dinosaurom.
"Jellal! Kesshouseichinou !" Niekedy som sa preklínala, že malo moje zanpakuto tak dolámaný privolávací príkaz.. a že mi to dá ešte zožrať.
Výsledok však na seba nenechal dlho čakať a ja som zo svojho tela a zanpakuto znova vypustila značnú časť Reiatsu. Chcela som posilniť môj následujúci protiútok v podobe pomerne väčšieho polovičného vlka tvoreného z ružového kryštáľu. Ten najprv vyliezol z môjho zanpakuto, odrazil odo mňa toho dina a ja som sa posnažila znova dostať na nohy.
"Hra skončila.. " Zamrmlala som . Kto by si pomyslel, že na tejto misii svoj shikai predsa len budem musieť využiť.. a k tomu tak skoro.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Oct 20, 2015 8:23 am

Natsuki->Dinosaura tvůj útok zasáhl, odhodil od tebe a navíc ještě skončil obalený krystalem. Hyena od tebe stihla odskočit a dost děsivě vrčela. Mezitím ten falešný Groot(devítka) zaútočila jakousi palicí, co měla místo ruky, na Tenmu. Ten to sice neviděl, ale i tak útok zablokoval. Asi k boji nepotřeboval oči, ale určitě by se mu hodily. Jednička vypálil další paprsek, tentokrát směrem na tebe.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Oct 20, 2015 8:57 am

Akkaku Naito

Kývl jsem na Renmu a nadhodil: Dobrá. Co s tím tvorem dál? Zabít, aby na nás nemohl upozorňovat? nadhodil jsem. Sice už zařval a upřímně jsem si nebyl kvůli poškozenému sluchu ani jist, zda stále neřve, ale musel jsem počítat s variantou, že se mohou nějak dorozumívat a nebo že by se nás pak držel a lákal další. Na druhou stranu mi ho bylo i trochu líto... on přeci jen nemohl za to, že ho nějaký šílenec stvořil takto...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Oct 20, 2015 9:18 am

Akkaku-> Jakmile jsi řekl slovo zabít, příšerka sklapla a začala se třást. Pak se zakousla do kida, kterým jsi jí spoutal. Kido zablikalo a zmizelo. Příšerka se dala na útěk směrem k vodě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Oct 20, 2015 10:16 am

Akkaku Naito

Sotva zvířátko začalo utíkat, tak jsem jen rychle pronesl: Niju Eisho! Bakudo #1: Sai! Bakudo #30: Shitotsu Sansen! a za použití dvojitého vyvolání jsem příšerku nejprve zastavil slabým poutacím kidem, které ve skutečnosti mělo jen zvýšit šanci zásahu toho většího a silnějšího kida. Jak jsem se již ptal- co s tím? Já bych to osobně nejspíš nechal na živu, ale rozhodnutí je na vás. pronesl jsem, pokud jsem úspěšně zasáhl...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Oct 20, 2015 10:32 am

Akkaku-> Renma pokrčila rameny. "Dělejte, jak uznáte za vhodné." řekla. A ano, opravdu jsi ho trefil, ale zvířátko se tím znovu začalo prokousávat. Z čeho sakra ty zuby mělo. Teď asi litovalo té ukradnuté tyčinky, možná taky právě proto jí zase vyvrhlo. Trochu se v tom, co to vyvrhlo, svítilo...pokud jsi to zkoumal trošku blíže, mohl jsi zjistit, že to jsou tvoje kida.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Wed Oct 21, 2015 5:05 am

Natsuki Yahiko

Bola som znova na nohách a tak som sa prestala cítiť, no.. nepohodlne. Pod ním som bola v naozaj nevýhodnej pozícií pretože som sa poriadne ani len nemohla hýbať. Ale teraz? No.. povedzme že práve Shunpo bolo jedno z tých vecí, v ktorých som sa cítila ako doma. Zaregistrovala som paprsok pred ktorým som sa schválne presunula do strany. Predsa len by bolo zbytočné pokúšať sa ho odblokovať keď som to nepotrebovala robiť. Aspoň sme nebojovali niekde medzi ľuďmi, to by som asi dostala vynadané. Ďalší krát som sap lánovala presunúť priamo k jednotke a posnažila som sa ju rozseknúť na polku.  Hyena na mňa zatiaľ len vrčala, pravdepodobne si uvedomila, že by nebolo najlepšie schytať mojim shikaiom. Predsa len to bol kryštáľ, z toho sa naozaj ťažko dostávalo.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 21, 2015 6:02 am

Nastuki-> Vyhnula jsi se paprsku, který následně vypařil toho dinosaura. Když jsi útočila na jedničku, náhle tě něco chytlo za nohy a škublo směrem nahoru, takže jsi náhle visela hlavou dolů a ta samá věc ti omotala i ruce. Byly to šlahouny/kořeny nebo tak něco. Vyvolalo je monstru číslo jedna. Mohla sis tak všimnut, že je z něj cítit reiatsu. Také jsi mohla vidět, jak Tenma rozsekl svého nepřítele, avšak, ten zase srostl dohromady, bylo z něj také cítit reiatsu. No a pak po tobě skočila ta hyena, mezitím, co si jednička připravoval další paprsek smrti. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Oct 21, 2015 9:22 am

Akkaku Naito

Jen jsem pokrčil rameny a naklonil se k ní. Necháme to utéci... třeba nás to zavede za jinými, nebo ke zdroji toho všeho. Ale držte si odstup. Je možné, že tu budou i větší a nebezpečnější hybridi. pronesl jsem tat tiše, aby to pokud možno slyšela jen Renma. Problém je, že jsem byl nahluchlý z toho pištění a nevěděl jsem, jak je na tom se sluchem zviřá... Je to vůbec zvíře? Ostatně... reagovalo to na slovo zabít. Asi to nějakou inteligenci má. Inteligenci, nebo zvířecí zkušenost?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 21, 2015 9:32 am

Akkaku-> "Jak jsem řekla. Dělejte, jak uznáte za vhodné. Jinak máte pravdu, určitě tu budou i jiní, větší a nebezpečnější hybridi. Tím jsem si jistá." zopakovala ti. Mezitím, co jste si povídali, zvířátko se opět pustilo do tvého kida a doslova hltalo, aby bylo co nejdříve pryč od vás. Nakonec se mu to taky podařilo a vzalo do zaječích. A že bylo zatraceně rychlé. Představ si jak běží gepard a zdvojnásob to.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Oct 21, 2015 9:50 am

Akkaku Naito

Začal jsem shunpovat za zvířátkem. Přeci jen- jednak je shunpo rychlejší, než jakýkoliv běh a druhou věcí byla má mnohaletá praxe v pohybu v přírodě. Možná jsem nebyl nejrychlejší, mezi assassiny jsem byl dokonce pod průměrem, ale nezdržela mě jakákoliv překážka jungle. Jen jsem doufal, že i Renma bude schopná držet krok. Od zvířátka jsem si držel odstup tak, abych ho stále viděl, ale abych mohl kdykoliv zmizet v jungli, kdyby se zvířátko otočilo...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 21, 2015 10:00 am

Akkaku->Zvířátko neběželo do džungle, ale blíž k vodě. Jak jsi shunpoval za ním, zvířátko náhle prudce zastavilo a brzdilo všema nohama jak jen mohlo. Tys to sice neviděl, ale tvářilo se jaksi vyplašeně, i když, ono se tak tvářilo furt. A pak jsi to uviděl. Z vody těsně u břehu, neboli těsně před tím zvířátkem, vyskočila další potvora(KLIK) a trefila pořádně silným proudem vody. Malá příšerka se na tu věc tvářila ještě vyděšeněji, než na tebe. Dokonce se pod ním vytvořila loužička. Pak nasadila ještě větší rychlost než před tím a kličkovaným zaječím během zmizela někde v džungli.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Oct 21, 2015 10:36 am

Akkaku Naito

Zmizel jsem v džungli a pozoroval tu věc z úkrytu. Zajímalo mě, jestli mají nějaký přirozený ekosystém. Projelo mi hlavou. Pak jsem jen vysledoval Renmu a doufal, že se také nějak skryje. Pro jistotu jsem se už ale začal připravovat na vyslání obraných kido na její záchranu. Stále jsem totiž nevěděl, zda je tu s námi jen jako velící jednotka, nebo ještě k tomu jako analytik, tzn absolutně nepřipravena na boj...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 21, 2015 10:54 am

Akkaku->Ta věc vypadala dost naštvaně. Možná jste jí probudili ze spánku. Což je pochopitelné vzhledem k tomu, jak tu ta malá příšerka před tím ječela. Teď tedy po tobě střílela proudy vody. Nenech se ale mýlit...ty vodní děla dokázala přerazit i stromy. Renma tam nebyla.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Fri Oct 23, 2015 2:52 am

Natsuki

Bola som pripravená na pomerne rýchli útok smerom na jednotku, keď som pocítila, ako ma niečo chytilo za členok a vyšvihla hore. Nečakala som kým Hyena stihne vyskočiť, pretože bolo viac než zjavné že sa o to práve chystá. Len som sa pritiahla k svojim nohám a v rýchlosti som liany presekla, na čo som sa vo vzduchu pretočila a sekla zanpakuto po hyene, ktorá by sa pri troche šťastia mohla v skoku zraziť s kryštáľovým vlkom, ktorý na ňu z môjho Zanpakuto vyšiel. Na nabíjanie slnečného paprsku som teda zatiaľ nemala ako reagovať a na Tenmu už vôbec nie. Určite sa o seba vedel postarať sám.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Oct 23, 2015 12:57 pm

Natsuki->Jednička zavyla asi bolestí. Mohla sis totiž všimnout, že měl "ruce" zabořené v zemi. Takže odtamtud vedli ty šlahouny. Jak jsi tak sekla po Hyeně, objevila se na scéně příšera číslo šest. Vrazila z boku do hyeny, čímž jí dostala mimo útočnou dráhu a sama se nechala trefit krystalovým vlkem. Jenže nezkrystalyzovala. Jen párkrát růžově tak jakoby zablikala a to bylo vše. Tenma dál sekal a dokonce i probodával stínem svého protivníka, ale ten vždy zase srostl dohromady. Náhle na něj zaútočila příšera s číslem sedm a on jí ladným rychlým badass kopem poslal přímo do dráhy paprsku. Shodou náhod tím broukem trefil i tebe a dostal tě tak z dosahu paprsku. Tedy víceméně, popálilo ti to levou ruku. Sedmička byla kaput.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Fri Oct 23, 2015 10:27 pm

Natsuki

Započula som rev, no nemohla som tomu príliš venovať pozornosť. Aj tak som si ale skôr okrajovo všimla, že som svojimi počinmi nejakým spôsobom zranila jedničku. Čo však bolo nepríjemné bola šestka a jej schopnosť.. pohltiť môj útok? Že by pohlcovala reiatsu útoky? To mohol byť problém, no shikai bol len jedna zo schopností zapnakuto. Stále sa jednalo o zbraň, ktorou sa dali celkom dobre fyzicky kosiť nepriatelia. Zregistrovala som sedmičku, ktorá sa rútila odkopnutá mojim smerom. Stihla som však len voľnú ruku dať do bloku a nechať do seba vraziť. V tom mi prebehla hlavou myšlienka na paprsok z ktorého som teraz nechcene, no našťastie, unikla. Ani nie o vlások, ako skôr o ruku. Neprišla som o ňu no bola spálená a a nepríjemne bolela. Čo by som však bola za tretieho člena trinástky, ak by ma nejaká bolesť odrovnala? Skôr ma popohnala. 
Ani som nedopadla na zem a rozbehla som sa oblúkom tento krát smerom k Tenmovi.
"Tenma! Výmena!" Zakričala som jeho smerom. Síce som jeho boj moc nevidela no pár krát som si všimla jeho pokusy o prerazenie toho maníka ktorý furt zrástol. Možno by však tak dobre neobstál oproti kryštálu, keďže by sa mu zrásť nemalo podariť. Bola pravda že som riskovala, pretože som bola otočená nepriateľom chrbtom. Na druhú stranu som sa spoliehala na svoju rýchlosť a shunpo. Nebolo síce na nejakej kapitánskej úrovni, no v tomto odvetí som si celkom verila.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Oct 25, 2015 11:53 am

Natsuki-> A tak jsi běžela směrem k Tenmovi. Když jsi na něj houkla střelil k tobě pohledem, při čemž ho devítka málem sejmula kyjem či co to měla místo ruky. Tenma se však rozplynul ve stínech. Spoléhala jsi na svoje shunpo a rychlost a nehlídala si tak záda, což se ti celkem vymstilo, když jsi náhle ucítila, jak tě něco srazilo k zemi a ty jsi se tak zaryla hubou do země...byla to ta hyena a byla dost těžká. Zrovna, když se do tebe chystala zakousnout, si to náhle rozmyslela a uskočila stranou. A udělala dobře, jelikož se jen o sekundu na to ze země vynořili stinné bodce, které tě bránili. Ty samé se pokusili probodnout i tu růžovou věc, ale ta tomu ladně uskakovala. Devítku to prošpikovalo, ale zase srostla. A jednička se zase s pomocí rostlinných šlahounů bránil těm stinným.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Oct 26, 2015 10:57 am

Akkaku Naito

Začal jsem se v džungli přesouvat s dokonale skrytým reiatsu. Ano, skrývat se byla má doména a byl jsem rád, že Renma na tom byla podobně: Zpívej blesku, Scythe. zašeptal jsem a má Zanpakuto se změnila na čtyři chakramy, které se okamžitě rozptýlily po okolí. Nehodlal jsem se s příšerou konfrontovat přímo, ostatně jsem na to ani nebyl stavěný. Mé chakramy pomalu vylétly ze všech čtyř stran okolo příšery a zatím ji jen pozorovaly: Umíš mluvit? Komunikuješ? padla skoro nesmyslná otázka z jednoho z chakramů.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Oct 26, 2015 11:07 am

Akkaku->Příšera jen zařvala, při čemž vystřelila jakýsi paprsek a jeden z tvých krásných chakramů udělal bum. No dobře, neudělal, ale vypařil se. Pak zařvala znovu, ale už bez paprsku. To ti asi dalo jasnou odpověď, že se s tebou bavit nebude. Už se to otáčelo na další tvůj kroužek.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down