Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Někde za Rukongaií

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Někde za Rukongaií - Stránka 2 Empty Re: Někde za Rukongaií

Příspěvek pro passionpower Wed Feb 18, 2015 7:11 pm

Akio, Tsu->
A tak jste kráčeli lesem. Všude vládlo až hrobové ticho, kromě větviček, které vám praskaly pod nohama. Do toho kolem panovala tma a vaším jediným zdrojem světla byl měsíc. Nikde jste necítili žádné reiatsu ani nic podobného. V tom se do toho hrobového ticha ozvalo děsivé zařvání medvěda.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Feb 21, 2015 10:05 pm

Tsu Utsukushi

Potichu jsem zaskřípal zuby, protože mě trochu štvalo že jsem nic nemohl vycítit. Jak jsem se tak procházel lesem s Akiem tak jsem se furt soustředil na reiatsu ale trochu mi to kazily ty větvičky co mi pod nohama křupaly. "Ach ... nedokáže se pořádně soustřediť. Počítám s tím že to Akiovi jde mnohem lépe." Pomalu jsem se otáčel protože jsem chtěl něco zdělit Akiovi ale v tu chvíli se někde poblíž ozval velikánský řev. Nevím co ho přesně vydalo ale byl jsem si jistý že nemá v plánu si sednout a dát si třeba zelený čaj. Trochu jsem se lek ale hned jsem se uklidnil a při tom jsem bleskově vytasil meč, dá se říct že to byl můj "instinkt" co ho vytasil. Zastavil jsem se a čekal jsem jestli na nás zaútočí nebo to útočí na někoho jiného.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 611
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Feb 26, 2015 9:52 pm

Akio

To byla ta jeho podělaná smůla. Ze všech těch zvířat, na které mohl narazit...zajíčci, pejsci, myšky a jiné roztomilé malé věci, narazil na tu velkou a agresivní kupu chlupů, drápů a zubů.
Za mě...Tsu. Mávl na něj a postavil se čelem k místu, odkud šel řev.
Nicméně mohlo a nejspíš i šlo o proměněnou duši a možná se dal proces zvrátit...proto by bylo dobré jej nezabíjet.
Akio zvedl ruku a připravil se na vyslání bakuda. Stačilo vyčkat na medvěda.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Feb 28, 2015 3:00 pm

Akio, Tsu->
Po medvědím zařvání, byl všude zase klid. Oba dva jste měli nepříjemný pocit jako by vás někdo sledoval, avšak nikoho jste neviděli. V tom se ale z hlubin lesa vynořil poměrně velký medvěd. Nešel ale k vám, nýbrž kamsi napravo od vás.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Mar 05, 2015 6:15 pm

Tsu Utsukushi

Šel jsem za Akia jak mi řekl, neměl bych plýtvat zbytečně reiatsu a Akio ho určitě má hodně než já takže si to může dovolit. Jak řev už přestal tak jsem se soustředil na to odkud by mohl zaútočit ale jenom co se stalo bylo to že vylezl a ani o nás nezavadil. Byl jsem vskutku rád že na nás nezaútočil ale nemyslím si že by byl problém ho sundat. Pozoroval jsem medvěda kam jde a zjistil jsem podle těžkých výpočtů a ostatních kravin že jde ... DOPRAVA!! Potichu jsem si oddech a řekl Akiovi. "Zbytečně neplýtvej reiatsu, budeme ho sledovat kam půjde" když jsem to dořekl tak jsem se na Akia chvíli díval a pomalu šel za medvěděm ve střehu protože by to mohl kdykoliv obrátit proti mě nebo Akiovi.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Mar 06, 2015 10:34 am

Akio

Naštěstí na něj medvěd naskočil a ta nemusel použít bakudo...nesnášel bakudo...celkově kido...nebyl to typ boje dělaný pro něj. Ale bez Shikaie a Bankaie musel tyhle věci rozvinout, aby posílil sám sebe.
Dobrý nápad...snad zjistíme něco víc... Kývl na Tsua a společně se vydali medvěda sledovat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 07, 2015 11:53 am

Tsu, Akio->
A tak jste sledovali medvěda temným lesem. Šli jste poměrně dlouho, dokud jste nedošli před jakousi jeskyni. Medvěd si vás po celou dobu nevšiml...nebo vás jen ignoroval, kdo ví. Tak jako tak...ten přerostlý méďa do té jeskyně zalezl.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Mar 07, 2015 9:06 pm

Akio

Sledoval s Tsuem medvěda až k jeskyni. Když medvěd zmizel uvnitř, tak se otočil na Tsua.
Vypadá to jako past, ale prověřit se to musí.... NA chvíli se zamyslel, ale netrvalo dlouho než došel k závěru.
Půjdu to prozkoumat...vy zůstanete u vchodu a budete mi krýt záda...kdyby za mnou někdo šel tak začnete vydávat zvuky jako šimpanz kterému přisedl nohu hroch....a já budu vědět...Zbytečně se nevystavujte riziku. Kývl na něj a chvíli čekal co odpoví.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Mar 07, 2015 9:58 pm

Tsu Utsukushi

Šel jsem s Akiem sledovat medvěda a medvěd zalezl do nějaké jeskyně. Poté se na mě otočil Akio a řekl že to tam půjde prozkoumat a že mám hlídat vchod. Byl jsem chvíli ticho, podíval jsem se na zem, zvedl hlavu a řekl "Souhlasím ale nebudu v noci tady hulákat jako nějaký šimpanz ... raději zakřičím tvoje jméno. Jinak to samé bude platit u tebe, když se tam něco stane tak mi dej hned vědět protože ve dvou budeme mít větší šanci něco udělat než kdyby jsme byly sami" řekl jsem klidným hlasem a čekal jsem co mi na to Akio řekne.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Mar 07, 2015 10:37 pm

Akio

To hulákání myslel spíš tak nějak žertem, ale ukázalo se, že se minul účinkem...inu střet dvou generací.
Dobrá...domluveno tedy...kdyby něco...ozvu se...
Pak pomalu vyšel z křoví a opatrně vstoupil do jeskyně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Mar 07, 2015 10:52 pm

Akio->
Akio vešel do temné jeskyně, kde mimochodem byla fakt tma, dokonce větší než venku, jelikož mu tam nesvítil ten suprovej měsíc. Šel jen chvíli, než před sebou uslyšel vrčení, po němž ve tmě zasvítily dvě rudé oči. A na to medvěd zařval(ozvěna to o dost zesílila) a rozeběhl se proti Akiovi. Pravděpodobně se mu nelíbilo, že mu někdo leze do doupěte,když chce spát.

Tsu->
Venku před jeskyní se nic nedělo. Bylo ticho a tma. Měsíční světlo si hrálo se stíny stromů a vytvářelo chvílemi děsivé obrazce a sem tam i nějaké, co Tsuovi připomínaly roztomilé králíčky a kachýnky...a v tom se z jeskyně ozvalo zařvání medvěda, zesílené ozvěnou vytvořenou stěnami jeskyně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Mar 09, 2015 8:17 am

Akio

Nakonec tedy stanul tváří v tvář rozzuřenému medvědu. Akiovo tělo zaplavil adrenalin. Byl to sice ostřílený mazák zocelený žárem bitev se ztvrdlými játry. Nicméně neměl ani svůj shikai, ani svůj bankai...tudíž byl o mnoho ochuzený a když nechtěl medvěda zabít, musel být ostražitý. Bakudō #30. Shitotsu Sansen! Použil, i když nevolky, bakudo ke spoutání medvídka.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Mar 09, 2015 1:31 pm

Tsu Utsukushi

Byl rád že s ním Akio souhlasil a že jsme neměli nějaký složitý plán. Já jsem zaujal pozici před vchodem do jeskyně a Akio šel do jeskyně kam před chvíli vešel medvěd. Když jsem byl před jeskyní tak jsem se díval okolo sebe abych nějak zabil čas. Viděl jsem různé tvary stínů co vrhali stromy a když mi nějaké stíny připomněli roztomilé zvířátko tak jsem se trochu zachechtal. Když jsem si užíval to ticho a svit měsíce tak se z jeskyně ozval hlasitý řev a stoprocentně patřil tomu medvědovi kterého sledovali. Chtěl jsem tam už běžet ale v tu chvíli jsem se zastavil a vzpomněl jsem si na to co řekl Akio, že mi dá vědět kdyby se něco stalo ale nic jsem neslyšel že by Akio volal/křičel. Čekal jsem a zakřičel do jeskyně po chvíli "Je tam všechno v pořádku?".
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Mar 09, 2015 2:36 pm

Akio->
Medvěda si spoutal bakudem. Takže tam tak visel připoutaný ke stěně jeskyně a celkem hlasitě si stěžoval v medvědí řeči. Párkrát na Akia dokonce zařval. Jenže, co s ním bude Akio dělat teď? Do toho se z místa před jeskyní ozval Tsuův hlas.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Mar 13, 2015 3:24 pm

Akio

První odpověděl Tsuovi. V pořádku, jen jsem naštval pana domácího...klidně pojďte.... Pak se zahleděl na medvěda.
Snažil se najít stopy, nebo známky toho, proč se přeměnil...nějaký vnější vliv...nástroj, vpich nebo tak...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Mar 15, 2015 9:00 am

Tsu Utsukushi

Ulevilo se mi že to byl jenom ten medvěd. "Dobrá" odpověděl jsem Akiovi a pomalu jsem vcházel do jeskyně kde byl Akio s medvědem. Když jsem přišel do jeskyně tak tam byl medvěd spoután bakudem a Akio se na něj díval jako by něco hledal. "Tak co? Zjistil si něco?".
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 1:37 pm

Akio, Tsu->
Jak tak Akio prohledával medvěda, viděl prostě jen toho medvěda...viděl ho jen díky světlu z jeho kida. Vypadalo to prostě jako obyčejný medvěd. A pak to Akio ucítil, známky reiatsu...stejného reiatsu jako to na panu Teddym...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Mar 15, 2015 1:56 pm

Akio

Koukl na Tsua....Jsou tu...slabé známky reiatsu....stejné jako na tom plyšákovi... Promnul si bradu.
Do nám říká, že ten kdo byl v kontaktu s méďou byl i v kontaktu s tímto medvědem...je za to možná i zodpovědný...měli bychom toho medvěda spoutat, aby neutekl a porozhlédnout se po okolí..
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 7:32 pm

Akio, Tsu->
Přiletěl k vám pekelný motýl, vypadal tak nějak potrhaně a skoro jste ho v té tmě neviděli. Předal vám jen krátkou zprávu. "Útok na Seireitei....hollow jsou všude...vraťte se...rychle..." Co se asi dělo?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Mar 16, 2015 8:30 am

Akio

Po vyslechnutí oné strašné zprávy nebylo času nazbyt. Tsu, musíme se vrátit...tohle počká... Popadl Tsua za ruku a za předpokladu, že jeho shunpo bylo rychlejší, vyrazil do seireitei.

13.divize---->
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Mar 16, 2015 1:41 pm

Tsu Utsukushi

Zatnul jsem zuby hned potom co jsem se dozvěděl tu zprávu. "Dobře" odpověděl jsem Akiovi ale cestou jsem se od něj oddělil.

2.Divize ------>
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content