Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hřbitov

5 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Hřbitov  - Stránka 2 Empty Re: Hřbitov

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 8:29 pm

Tsu Utsukushi

Takže to byl on, jeden z těch mužů dal na nástěnku v druhé divizi tajný vzkaz, poté je Kioshi pustil a začal něco dělat s rakví kterou vykopal před tím. Přišel jsem trochu blíž abych viděl co se tam děje a zakryl jsem si svým rukávem jak pusu tak i nos. "Tak co tam bude" hodně mě zajímalo co bude vevnitř, jeden z těch mužů říkal že to je poklad tak snad to bude stát za to, kdo ví, možná tam bude nějaký magický předmět.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 8:41 pm

Hikaku, Tsu->
Týpci odstoupili, aby se nepropadli k té mrtvole...ano, v rakvi opravdu byla mrtvola..i když teď už to byla spíš kostra oděná do kusů hadrů s přívěškem na krku. Samozřejmě, že se z rakve na vzduch dostal smrad zatuchliny a celkově by se to dalo popsat, jako by na vás dýchla sama smrt. Dokonce i Tsu to cítil a to ani nebyl přímo v tom hrobu jako Hikaku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 8:57 pm

Kioshi Hikaku

Rozhodnutí, zakrýt si ústa stálo za to. Hikakovi se odkryl nehezký pohled. Když uviděl přívěšek,doufal že je to vše a v rakvi se neskrývá ještě něco. Sebral tedy přívěšek a odlomil další kousky dřeva aby se podíval zda v rakvi opravdu není ještě něco. "Pánové, tohle je to nejnechutnější co jsem kdy dělal."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 9:55 pm

Tsu Utsukushi

"Popravdě ... vůbec ti nezávidím" odkašlal jsem si a potom jsem se trochu zasmál. No, musím vám říct že smrad to byl nejhorší co zatím kdy v životě zažil, jak v normálním životě tak i v posmrtném i když si svůj normální život nepamatoval stejně jako ostatní shinigami. Byl jsem přece muž takže jsem musel něco vydržet a pomalu stoletý smrad z rakve by mě neměl pokořit na kolena. Uviděl jsem v rakvi jak ta mrtvola má okolo krku nějaký náhrdelník, možná to je nějaký magický předmět co ukrývá džina ale to celkem pochybuji, spíš to bude rodinný klenot. Poté jsem jenom sledoval Kioshio jak se v té rakvi dál štrachá a ještě zkouší něco najít, asi je to doopravdy Kapitán-vykradač.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 10:13 pm

Hikaku, Tsu->
Nic víc už v rakvi nebylo.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Aug 24, 2015 10:28 pm

Kioshi Hikaku

Vylezl z hrobu a začal si amulet či co to bylo pořádně prohlížet. "Vy dva, co je tohle vlastně zač? Víte o tom něco?" Hikaku se z amuletu pokusil vystopovat nějaké známky reiatsu. Samozřejmě se postaral i o hrob. Aktivoval svůj Shikai a pomocí kamenných pěstí shrabal hlínu zpátky dovnitř a na vrch dal pár drnů, které sebral mocí pěstí opodál, shikai pak zrušil. Nikdo přeci nechtěl aby zde zůstali nějaké známky po kopání. Pak se opět plně věnoval přívěsku.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 11:16 pm

Tsu Utsukushi

Tak Kioshi nic nenašel, škoda, mohlo tam být víc věcí. Ale to je vedlejší. Poté se začal Kioshi vyptávat těch dvou mužů na ten náhrdelník co našel v rakvi. Nezdá se i že by o tom něco věděli protože hledaly poklad, kdyby řekly šperky tak by o tom něco věděli ale myslím si že nemají šajnu co to je.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 11:31 pm

Hiakaku, Tsu->
Když si Hikaku prohlížel amulet,zjistil, že je to dost špinavé  a rezavé. Pokud si ale dal práci s čištěním, zjistil, že to vypadá nějak TAKTO. Žádné reiatsu z něj cítit nebylo. Maníci se dost vyplašeně dívali na jeho shikai. "Až vyhrabeš mé mrtvé kosti, najdeš to nejbližší mému srdci, poklad můj ten nejmilejší, za živa ten nejcennější." odříkal jeden z nich. Bůh ví, co to znamenalo..asi to byla nápověd, k tomu všemu. Zajímavé bylo, že ručička toho kompasu ukazovala někam, kde rozhodně nebyl sever.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 25, 2015 11:28 am

Kioshi Hikaku

Jak se zdálo, šlo o jakýs kompas, který ukazoval špatný směr. Hikaku by se tím směrem i vydal, jenže, kdo ví jak daleko by musel dojít. Leda že by byl do hrobu umístěn schválně a směr byl určen od něj. Hikaku se tedy podíval směrem, kterým kompas ukazoval zda neuvidí něco podezřelé. Pokud ne, vydal se pár kroků tím směrem. "Hele vy dva, ta vaše říkanka, nemá nějaké pokračovaní?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 12:07 pm

Hikaku, Tsu->
Tím směrem Hikaku neviděl nic podezřelého, jen další hroby. Jak se ale dal do pohybu, začala se i lehounce pohybovat ručička onoho kompasu. Kampak asi ukazoval. Oba týpci zavrtěli hlavou, když se jich Hikaku zeptal na pokračování říkanky. "Ne, to byl konec...Bylo i několik veršů před tím, ale ty nás zavedli na jiná místa, kde jsme našli další verše a tak dále, dokud nás tyhle poslední nedovedli sem." vysvětlil jeden z nich.(Hlavně je nechtějte znát, protože bych je musela vymyslet a to se mi fakt nechce...)
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 25, 2015 12:31 pm

Kioshi Hikaku

Ručička kompasu se dal do pohybu a tak Hikaku pokračoval dál v cestě. Rozhodl se, že si zkrátí putování rozhovorem."Jestli se nepletu, ty bys měl být onen nechvalně slavný Tsu. Je to tak?" Hikaku byl napjatý, neboť o zajímalo co na konci tohoto dobrodružství najdou. Každopádně měl další přívěsek do sbírky.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Aug 25, 2015 7:35 pm

Tsu Utsukushi

Tak to co Kioshi vytáhl nebyl asi žádný šperk, byl to starý a rezaví kompas, ale divné bylo že neukazoval na sever. Jakoby něco ukazoval. No potom tam ti dva muži říkaly nějaké verše kterým se dostaly až sem, no ale bohužel tady asi jejich cesta končí, protože se toho ujal Kioshi. Následoval jsem Kioshio tam kam šel, vypadlo to že šel podle kompasu. Potom se mě zeptal jestli náhodou nejsem Tsu "Ano, Tsu Utsukushi" odpověděl Kioshiovi a dál ho následoval "Ale jak to že mě znáte Kapitáne? Však jsem z jiné divize a jsem jenom pouhý člen." vcelku mě zajímalo jak je možná že mě sám Kapitán zná, že by se něco dělo za mými zády a zatím mi to nikdo neřekl? Ale měl bych se spíš teď soustředit na to kam nás ten kompas vede.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 8:39 pm

Hikaku, Tsu->
Ručička kompasu se dál lehounce pohybovala sem a tam. Pokud se na ni ale Hikaku podíval lépe, zjistil, že se pohybuje čím dál tím rychleji a začíná dělat delší pohyby. Až nakonec nad jedním zarostlým hrobem se ručička začala točit dokolečka a to opravdu rychle.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Aug 25, 2015 9:12 pm

Kioshi Hikaku

Chystal se Tsuovi odpovědět něco v tom smyslu, že o sedmé divizi taky skoro nikdo neví, ale že on jakožto kapitán má přístup k různým složkám a že si sem tam členy divizí projde. Jenže v tom se ručička kompasu začala jako splašená točit nad jedním z hrobů. Hikaku sebou vzal i lopatu, kterou našel u hrobníkovi boudy a tak se dal opět do kopání, během kterého Tsuovi tedy pověděl to co se chystal říct předtím. Doufal, že to není jen nějaký hloupý, ale za to dobře promyšlený vtip. I když ten, kdo by tohle vymyslel, musel být pořádný magor a psychopat.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Aug 25, 2015 10:39 pm

Tsu Utsukushi

Vypadalo to že se mi Koshi zrovna chystal odpovědět ale v tom ho zarazilo to že se ručička na kompasu začala celkem rychle točit. Aspoň že Kioshi myslel na to že budeme muset asi kopat, takže vzal sebou lopatu. Když Kioshi kopal tak mi řekl že si občas čte složky divizí "Asi není tak zaneprázdněný ..." pomyslel jsem si a sledoval jak Kioshi kope "Aha ..." odpověděl jsem mu. Snad to co najdeme bude mít nějakou cenu.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 11:08 pm

Hikaku, Tsu->
A tak Hikaku kopal a kopal, až vykopal...ano, další rakev. Na téhle už ale nebyl žádný pirátský znak. Čí asi byla?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Aug 28, 2015 11:06 am

Kioshi Hikaku

Narazil opět na rakev,jenže tentokrát bez onoho symbolu. Před kopáním ho mohlo napadnout, abys podíval na náhrobek, ale neudělal to. Proto se hned nepustil do rakve a šel zkontrolovat náhrobek. Třeba ten kompas byl pokažený a zavedl je úplně někam jinam. Hikaku si připadal na jednu stranu velice hrozně, neboť zasahovat do hrobů bez oprávnění by se nemělo
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Aug 29, 2015 4:55 pm

Tsu Utsukushi

Chvíli trvalo než Kioshi vykopal díru ve které by měla být rakev, měl jenom lopatu takže se dalo čekat že asi rychle to nebude i když by mohl použít svůj shikai který jsem viděl před tím. No když se Kioshi dostal k rakvi tak jí nezačal hned otvírat a ničit, šel se podívat nejspíš na náhrobek. Jen jsem ho sledoval. Chtěl bych o tomhle vědět víc, protože jediné co mě sem zavedlo byla šifra ale nic víc, takže jsem neměl o tomhle žádné informace. Zhluboka jsem se nadechl "Kapitáne ... to ... hmm, chtěl bych aspoň něco vědět o tom co teď děláme. Tak jestli by jste mi nemohl trochu říct pár podrobností ..." zeptal jsem se Kioshio a poslušně čekal na jeho odpověď.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Aug 29, 2015 6:03 pm

Hikaku, Tsu->
Hikaku očistil náhrobek a odhalil tak jméno Elizabeth Cook. Ti dva maníci se zatvářili poměrně nabručeně a otráveně. Pravděpodobně to jméno znali. "To je milá toho chlápka z té druhé rakve." vysvětlil ten jeden.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Sep 09, 2015 9:07 pm

Kioshi Hikaku

Po přečtení náhrobku neměl chuť odpovídat Tsuovi na jeho dotaz. "...za živa ten nejcennější". Nevěděl zda se má stydět nebo se hanbou úplně propadnout. Vyskočil z hrobu a pomocí schopností své zanpakuto, hrob zasypal a upravil do původní podoby. Poté si k hrobu klekl a byl úplně potichu. "Omlouvám se." Pak vstal a podíval se na Tsua. Nebyl si jist zda si je plně vědom toho co se tady odehrálo a tak utrousil jen něco jako. "Kontrola hrobů, běžná záležitost, kterou musí kapitáni jednou za čas provést." Pak jednoduše zmizel.

---> 11. divize
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Sep 10, 2015 5:41 pm

Tsu Utsukushi

Když Kioshi zasypal pomocí své zanpakuto hrob, poklekl a omluvil se tak já se jenom pomodlil za nebožtíka. Poté se na mě otočil Kioshi a řekl mi že to byla jen kontrola hrobů ... nemyslím si že byl ke mě zrovna moc upřímný ale jestli je to něco pro kapitány tak bych do toho neměl moc strkat nos. Když Kioshi zmizel tak jsem si jenom oddechl a zakroutil hlavou. Podíval jsem se naposled na ten hrob a pomalu odcházel zpátky do mé divize. "Jestli to bylo cokoliv tak mě to už nezajímá ..." řekl jsem si pro sebe potichu a šel zpátky do svého pokoje v kasárnách 2.Divize.

>>> Kasárny 2.Divize
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content