Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daisuke Stein VS Razaki Izumi

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Daisuke Stein VS Razaki Izumi - Stránka 2 Empty Re: Daisuke Stein VS Razaki Izumi

Příspěvek pro Solas Tue Oct 29, 2013 10:39 am

*Daisuke Stein

Potáhl z cigarety a poté ji vyplivl z pusy.
Pak to tedy budu brát jako poctu...víceméně.
V tu chvíli se mu podařilo nahlodat kido dostatečně, aby jej mohl prolomit. V tu samou chvíli aktivoval Dankuu za svými zády bez zaříkávání, čímž jej sice oslabil, nicméně by měl být stále dost silný, aby při případném útoku ze zadu vychytnul většinu škod.
Když bylo jeho tělo volné od Bakuda, povzneslo se a hlavy začal kroužit kolem Daisukeho těla.
Daisuke vyčkával, neměl rychlost, kterou by mohl útočit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Daisuke Stein VS Razaki Izumi - Stránka 2 Empty Re: Daisuke Stein VS Razaki Izumi

Příspěvek pro Nawaki Wed Nov 13, 2013 10:24 pm

*Izumi Razaki

Zůstal jsem nehnutě stát na místě, ale směrem k doktorovi vyrazily 2 proudy ohně, jakmile se vyřítily, tak se rozdělily každý na další 2 a z obou stran se vrhly přímo na doktora. Byl to jen takový malý opener, ale chtěl jsem vidět, jak na to doktor zareaguje...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Nov 14, 2013 10:58 am

*Daisuke

Zvedl obě ruce a po obou stranách vytvořil dva bakuda 88.Danku. Obě by měla být dost silná k zastavení ohnivých vln. Zatím musel Daisuke zabírat pouze defenzivní roli.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Nov 25, 2013 9:00 am

*Izumi Razaki

Oheň se rozprskl o ochranné kido a rozdělil se na další 2 části, které ochrané valy prostě obtekly a dál mířili přímo na doktora. A ne zrovna pomalu. Já jsem se jinak ani nehnul. Čekal jsem co udělá doktor. Zatím to hrál velice defensivně, byl jsem zvědavej, jak dlouho mu to vydrží.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Nov 28, 2013 9:45 am

*Daisuke

Jeho tělo bylo v mžiku obaleno hlavami, které mu trčely ze zad a tak mu poskytly nějakou ochranu před Razakiho plameny. Vzduch naplnil pach spáleniny, ale hlavy opět rychle regenerovaly.
Dvě z nich vyrazily na Razakiho. Jedna zespod a druhá zvrchu. Zbytek hlav stále kryl jeho tělo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Feb 03, 2014 7:55 pm

*Izumi Razaki

Ohnivé plameny se opět rozdělily a začaly upalovat útočící hlavy. "Hele doktore, to není špatný... jenomže znáte to starý přísloví o hadech a ohni?" zeptal jsem se. Zatím to byla celkem nuda. Můj oheň pálil jeho hady a ti se neustále obnovovaly. Otázka byla jen kdo z nás to dokáže vydržet dýl...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: