Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daisuke Stein VS Razaki Izumi

3 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Daisuke Stein VS Razaki Izumi Empty Daisuke Stein VS Razaki Izumi

Příspěvek pro Firel Wed Oct 02, 2013 8:15 pm

Vaše aréna byla dokonale postavena v údolí, obklopeném vodopády.
Voda padala z výšky nějakých 500 metrů. Vy jste stáli na plošině z hladkého kamene, bylo vám jasné že bude zatraceně kluzký, jen co se namočí.
Navíc jste si vzpoměli, že celý tento překrásný komplex je několik stovek let starý vulkán, akorát na hladině moře.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Daisuke Stein VS Razaki Izumi Empty Re: Daisuke Stein VS Razaki Izumi

Příspěvek pro Solas Wed Oct 02, 2013 9:20 pm

*Daisuke Stein

Stál na konci plošiny, přímo naproti Razakimu. V puse mu dýmila cigareta a jeho haori vlálo ve větru foukajícím od vodopádů.
Svým pohledem pomalu měřil své okolí, nejdříve však Razakiho.
Když jsem přistoupil na ten benefiční souboj, doufal jsem, že to bude nějaká komická látačka...
Pomyslel si. Pak si povzdechl.
Kdybych věděl, že to bude chlap co chrlí plameny a je schopný si čistit zuby zatímco podojí menose do své ranní kávy...
Přihmouřil oči a rozhlédl se okolo.
Voda...to mu trochu ubere na síle, ale jeho ohnivá zanpakuto je legendou, takže na to nesmím spoléhat. Bojiště...až se namočí...bude dost kluzké...hádám že je dobře, že tu moc běhat nebudu.
Pak si opět prohlédne Razakiho.
Shrněme si to...převyšuje mě...jenom v síle, rychlosti, hado a krvelačnosti. Já ho nejspíš převyšuju v obranných kido a v léčení určitě...musím toho co nejlépe využít ve svůj prospěch.
Potáhne z cigarety a zaloví v kapsičce. Následně si pak do pusy hodí léky na srážení krve a nějaké povzbuzovadla.
Hmm...tak...začneme?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Oct 02, 2013 9:36 pm

*Izumi Razaki

Znuděně jsem se opíral o skalku a prohlížel si okolí. Celkem pěkné, většina věcí tu vlastně hrála v můj prospěch a navíc jsem měl bojovat proti doktorovi. Tedy nic proti kapitánovi, byl jistě velice silnej, na doktora. Zvedl jsem ze země oblázek, hezky zakulacený a párkrát jsem si ho nadhodil, než jsem ho zahodil někam do vodopádu.
"Tohle bude zajímavé... " řekl jsem jenom a přejel rukou přes ostří Batariela. Pak jsem si všiml, že doktor se cpe nějakým svinstvem a abych ho trochu znejistil, tak jsem sáhl do kapsy a vytáhl pár pilulek, které jsem spolknul. Byl to sice jen vitamin C, ale to snad doktor netušil...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 02, 2013 9:44 pm

*Daisuke Stein

Přivřel oči, když Razaki spolykal pilule.
Jako fakt? Děláš si prdel? Myslíš, že nepoznám pilulky vitamínů? Jsem doktor sakra.
Přesně tohle by daisuke řekl, kdyby se nebál, že za to skončí v plamenech.
Pak vytáhl listy nějaké rostliny a jejich mízou začal potírat čepel zanpakuto.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Oct 02, 2013 9:53 pm

*Izumi Razaki

"Hmmm... sakra... ty vitamíny už nedělaj jako dřív... a když jsme u toho, nechce si náhodou přivést dělo? Protože mi přijde, že to začínáte přehánět. A ten plevej co si mažete na zbraň asi není zrovna máta nebo heřmánek." řekl jsem. Doktor se mi nemohl rovnat v rychlosti, šermu ani kidu, jenomže pokud se mu podaří nějakej lucky shot a já pak zešedivím kvůli nějakému jedu co si maže na zbraň tak asi vypařím celou divizi. "Takže? Budeme šermovat? Metat kida? Nebo mám prostě vybuchnout celou arénu, abysme mohli jít domů? Přijde mi, že diváky už tohle přestává bavit..." řekl jsem a ještě snědl nějaké lentilky
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 02, 2013 11:46 pm

*Daisuke

Přivřel oči, prohlédl si kapitána 3.divize.
Pak jeho ruka spočinula na jeho tváři a pomalu odhrnula neposlušnou ofinu pryč z jeho tváře.
Osobně bych preferoval soutěž ve zpěvu, skládání puzzlí, nebo Bavorské dřevákové tance...
Opatrně kolem sebe začal vztyčovat bariéry. Přeci jen jeden nikdy neví, kdy se takový kapitán 3.divize nasere a pokusí se vám vaše genitálie narvat do...no prostě do míst, kde by něměly co dělat.

(Edit - Red: Shiro, nezapomínej na hvězdičku :-) )
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 03, 2013 9:09 am

*Izumi Razaki

Představil jsem si věčně kouřícího doktora jak zpívá a přejel mi mráz po zádech. Představil jsme si chromého doktora jak tančí a měl jsem co dělat abych zachoval tvář pokrového hráče. "Podívejte se, doktore... já tu stojím a čekám na začátek a vy si hrajete s bariérami. Uvědomujete si doufám..." objevil jsem se pár metrů za doktorem. "že bakudo je moje specialita? Vytvořil jsem bariéru kolem celé 3. divize..." řekl jsem znuděně. "Jo a mimochodem, neberte prosím to, co se stane během následujících minut jako můj názor na ... jinak schopné... Bakudō # 21. Sekienton" řekl jsem a zmizel v obláčku červeného kouře. Opravdu jsme doufal, že zmlátceni chromého doktora nebude bráno jako můj názor na handicapované...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 03, 2013 10:26 am

*Dr.Daisuke Stein

Zakřivil obočí, když Razaki začal mluvit.
Nejdřív jsem se proti vám chtěl rozběhnout, ale...
Pak se Razaki objevil za ním. Daisuke měl chromou nohu a byl dost nepohyblivý, ale za ty roky, kdy byl jako doktor posílán do bitevních vřav, kde musel léčit a koutkem oka sledovat co se děje kolem, aby ho nějaký zbloudilý paprsek smrti neproměnil v dost nepovedené cukroví, si poměrně vycvičil reflexy a jelikož Razaki byl expert přes bariéry a bakuda, ne Shunpo, měl ho Daisuke být schopný zahlédnout včas.
...starší mají přednost!
Všude kolem něj byl kouř, něco, v čem nemohl operovat a ani se nemohl spoléhat, že pár bariér ustojí zásah Batariela.
Použil tedy Bakudō # 4. Hainawa, které vystřelil někam stranou k nejbližšímu kameni, kolem kterého by se omotala a Daisuke by ji použil pro přitáhnutí se z kouře na onen kámen.
Znáte to přísloví, že i mistr se někdy utne? Spoléhám na něj! V ruce třímal svůj mečík, potřený látkou.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 03, 2013 1:43 pm

*Izumi Razaki

Když se rozplynul dým tak jsem seděl na plochém kameni a rejpal špičkou Batariela do kamene. "No, vzhledem k tomu, že nevíte kolik je mi let, tak je ta věta poněkud bezcenná..." řekl jsem a vstal z kamene. "Podívejte se doktore, Já jsem vlastně pro každou legraci, ale opravdu se nehodlám nechat otrávit... takže pokud máte nějakou super strategii, tak prosím..." řekl jsem trochu otráveně
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 03, 2013 2:07 pm

*Dr.Daisuke Stein

Chytl balanc na kameni a koukl na Razakiho.
No...rozhodně víc než já, v Akademii jsme spolu nebyli...
Pousměje se a opět řádně potáhne ze své cigarety.
Otrávit? Menosovy boty za co mě to máte?! Já jsem doktor...nezabíjím a tuplem ne v přátelském souboji...
Zamračil se...věděl něco o tom, že Razaki 4.divizi nemusí, ale že by až tak.
Super strategie je přežít Izumi-san. Jste příliš silný pro přímou konfrontaci...čekám na vhodnou příležitost.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Oct 04, 2013 1:28 pm

*Izumi Razaki

"Dobře... Bakudō # 75. Gochūtekkan" pronesl jsem letmo a na doktora se z nebe zřítilo 5 pilířů. Prakticky ve stejnou dovu jsem se shunpnul do útoku, jen abych doktora zbavil jeho meče a opět se uklidil do bezpečné vzdálenosti. Nebylo to nic promyšleného, ale nechtěl jsem přehánět hned ze začátku.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Oct 04, 2013 2:13 pm

*Daisuke Stein

Zvedl svou ruku k nebi a zamumlal.
Bakudo no 81.Danku!
Nad levou rukou se mu vytvořil štít, který měl být schopný ustát oněch pět pilířů, alespoň dočasně.
Čekajíc nějakou levárnu, aktivoval svůj shikai.
Kuknkun jinsei Furósen! Řekl potichu a meč v jeho ruce se změnil na dlouhou úzkou jehlu, propojenou dlouhou červenou nití...s Daisukeho tělem.
Jakmile se mu podařilo zjistit, odkud Razaki útočí, pokusil se do něj jehlu vhodit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 04, 2013 11:19 pm

Gochutekkan v hlukem dopadl na Danku, Daisukemu bylo jasné že po chvíli se to celé propadne.

To, že Razaki nepromýšlel nic dopředu byl špatný nápad. Měl štěstí když se dostal k doktorovi včas, při vyvolávání shikaie. Místo odzbrojení však jen trefil doktorovu jehlu a vyrazil mu jí z ruky, problém byl však v tom, že jehla byla s doktorem spojená.
Takže když Daisuke máchl rukou, jehla po chvilce stejně vyletěla. Zabodla se ovšem Razakimu pouze do pravého stehna.
Razaki to pocítil téměř jako komáří štípnutí.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Oct 05, 2013 7:53 am

*Izumi Razaki

Chytil jsem doktorovu jehlu a sprostě jsem jí vyrval ven v rámci vteřin. Netušil jsem sice co by se mělo stát, ale nehodlal jsem plýtvat časem. Aktivoval jsem shikai tím velice jednoduchým příkazem, který mluvil za všechno "vypař" a vší silou jsem trhnul jehlou, kterou jsem momentálně držel v ruce. Druhou rukou jsem mávnul dlouhou čepelí Batarielova shikaie proti doktorovi.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 05, 2013 4:12 pm

*Daisuke

Tohle Daisuke nečekal...Razaki ho zatáhl za jeho vlastní spojení se zanpakuto a tahal si ho k sobě. NA jednu stranu mu pomohl se dostat z pod těch pěti obrovských pilířů, na druhou stranu teď letěl vůči chlapovi s ohnivým mečem, který ho chtěl viditelně rozseknout.
Napřímil tedy druhou ruku proti Razakimu.
Bakudō #62. Hyapporankan
Doufal, že spojená síla sta malých hypporankanů posune Razakiho někam do dža(pryč) a on tak nebude rozpůlen ve dví.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Oct 05, 2013 4:35 pm

*Izumi Razaki

Bakudō #81. Dankū vyvolal jsem štít, kterým jsem odrazil jeho pokus o kido. Hned nato jsem se půlkou těla vynořil zpoza štítu s Batarielem v ruce. "Pekelný plamen, doktore..." řekl jsem a ušklíbl se. BOOM...

Naposledy upravil Nawaki dne Sat Oct 05, 2013 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 05, 2013 9:29 pm

*Dr.Daisuke Stein

Věděl, že tohle přijde, věděl, že dlouho proti tomuhle sekáči neobstojí. Nezbývalo nic jiného.
Zavřel oči.
Opět tady? Mé dítě?
Uslyšel hlas svého zanpakuto.
Ano...musím to aktivovat. Odpověděl stroze ve své duši.
Nejsem si jistá, jestli je to dobrý nápad, ale budiž tedy...nechť...je po tvém...
BAN-KAI!
Ozvalo se vzduchem, když se doktor srazil s ohnivou vlnou.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Oct 05, 2013 10:00 pm

*Izumi Razaki

Doktor rozhodně neváhal ani chviličku. Jediná malá prskavka ho zastrašila tak moc, že musel jít overkill. Netušil jsem, jak moc proti jeho bankaii bude platit můj kámen tavící oheň, ale nechtěl jsem to moc zjišťovat. Bakudō #99 Kin řekl jsem a vyslal jeho směrem nejmocnější poutací Kido, které jsem uměl. Přeci jenom to byl doktor a vypařit ho nebylo úplně etické...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Oct 07, 2013 9:14 pm

Daisukemu se ze zad vynořilo několik hadích hlav, které se přímočaře vrhli proti Razakiho ohni.
nestihli se už ovšem stáhnout a byli spoutané černými pásy.
I když díky tomuto poutání Daisuke přišel o pár hadích hlav, proti Razakimu pořád letěl naštvaný doktor s posilou v podobě ještě naštvanějších hlav.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Oct 07, 2013 10:42 pm

*Izumi Razaki

Nezdálo se, že by ho moje kido zastavilo natolik, jak jsem doufal. Doktor to bral opravdu vážně a já neměl důvod mu to neoplatit stejnou mincí. Vypustil jsem větší množství reiatsu a odskočil jsem z dosahu doktorova útoku. Potichu jsem odříkal zaklínadlo. Bakudō # 1. Sai vykřikl jsem smrtelně vážně.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 08, 2013 4:32 pm

*Dr.Daisuke Stein

Hádám, že přátelský souboj tak nějak skončil, když jste se mě pokusil sežehnout.
Vytáhne si cigaretu z pusy a odhodí ji stranou. Zapečetění dvou hlav bylo nepříjemné, ale Daisuke měl stále dost krve, aby je obnovil.
Když Razaki vyskočil do vzduchu a použil na Daisukeho to nejzákladnější zaklínadlo, tvářil se pořád stejně.
Zvedle levou ruku proti jeho odříkávání a.
Bakudō # 8. Seki
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Oct 08, 2013 8:29 pm

Daisukeho kido bez zaříkávání bylo o hodně rychlejší, než Razakiho.
Takže se ve finále aktivovala ve stejnou chvíli.
Daisukeho ruce zkončili za zády a Razaki byl dočasně kompletně paralizován.
Zrušit takhle slabá kida by neměl být problém, Razaki bude ovšem volnější o něco dříve, než Daisukeho ruce, protože Razakiho kido mělo zaklínání.
Ovšem Daisuke v tuto chvíli nepotřeboval ruce...
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Oct 09, 2013 4:25 pm

*Izumi Razaki

Možná že jsem se nemohl pohnout, ale to ani doktor. Jen chviličku potom, co doktora zasáhlo jedničkové kido se aktivovalo Bakudō #61. Rikujōkōrō, které bylo ukryté v prvním kidu. Sice jsem tenhle souboj nebral zase tak vážně, ale rozhodně dost vážně na to, abych po doktorovi nesesílal nejslabší kido, které dokáže seslat i průměrný křeček. Samozřejmě, že zaklínání bylo k tomu vyšímu kidu, nikoliv k jedničce. Mělo by ho udržet rozhodně dost dlouho na to, abych se dostal z tohohle primitivního kida...
Pak se stala nejdivnější věc, co bych mohl čekat. Kolem proletěla beruška... rozhodně to byl stejně dobrý důvod, jako kterýkoliv jiný abych vypustil obrovskou dávku reiatsu a s podivným pocitem uspokojení zařval BAN-KAI!
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 23, 2013 10:51 pm

*Dr.Daisuke Stein

Očekával, že bakudo expert s něčím takovým přijde, takže jej to nepřekvapilo.
Opatrně uvolňoval své reiatsu, aby jím nahlodal Razakiho kido a pak se z něj mohl dostat.
Nevím, zdali to mám brát jako čest, že proti mě jdete s Bankaiem, nebo důkaz, že mě chcete opravdu zabít...
Řekl Daisuke ledově klidně. Nepotřeboval ruce, dokuď měl hady, takže si mohl s uvolněním z kida dát načas.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 24, 2013 12:55 pm

* Izumi Razaki

"Berte to jak chcete, ale je to jen výraz slušnosti. Pokud vy děláte to nejlepší co umíte, tak by ode mě bylo neslušné vás srážet tím, že neudělám to samé... " řekl jsem. Stál jsem na místě a čekal, až se doktorovi podaří překonat mé kido. Nechtěl jsem s ním bojovat nečestným způsobem. Navíc jsme se dostali do fáze, kdy bylo další používání kida přinejlepším neúčinné...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down