Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rozloučení

+2
Red
Miss_Atlantis
6 posters

Goto down

Rozloučení Empty Rozloučení

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 13, 2012 6:53 pm

Nepíše se mi to radostně, ale jednou to přijít muselo... Rozhodla jsem se skončit jako GM a odejít z fóra. Sešlo se najednou až moc věcí, které mi zabraňují, abych tu dál byla a plnohodnotně působila. Samozřejmě se svými hráči se domluvím, co s jejich příběhy, a taky se pokusím nějak důstojně vyprovodit svoje postavy, ale budu se snažit to co nejvíc uspíšit, protože když už to musí být, ať je to rychle.
Ale hlavně jsem vám chtěla říct, že vám děkuju za vaše hraní se mnou, které bylo nezapomenutelné, přineslo mi hodně hezkého a zajímavého a moc ráda na něj budu vzpomínat :-) Já vím, zní to hrozně melodramaticky, ale tohle fórum je pro mě velmi výjimečné, proto se s ním chci takto řádně rozloučit a poděkovat všem. Říkám rozloučit s ním, ne s vámi, jelikož neumírám :-D Takže se třeba ještě někde někdy sejdeme, já v to aspoň doufám :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Rozloučení Empty Re: Rozloučení

Příspěvek pro Red Thu Sep 13, 2012 7:26 pm

No, bavil jsem se s Barčou a řekla, že tohle téma taky můžu využít. Pravděpodobně to tu moc lidí zajímat nebude, ale taky odcházím. A říkám to hlavně z toho důvodu, aby jste věděli, že post kapitána čtyřky bude zase volnej, pokud se teda hra nezboří Smile

Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Sep 13, 2012 8:25 pm

No, pokud už musíte odejít, tak asi nemá cenu vás překecávat aby jste tu zůstali aspoň jako hráči.
A pokud se někdy rozhodnete vrátit se a forum bude ještě naživu tak vás všichni zase rádi uvítají ^^
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Sep 13, 2012 8:57 pm

Za tý léta co jsem tu hrál, jsem tu zažil jedny z nejlepších příběhů a aniž bych se chtěl dotknout ostatních GM tak si myslím, že tohle forum už nikdy nebude stejné jako dřív Sad Děkuju za všechny ty krásné příběhy
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Sep 14, 2012 7:11 am

Jestli tohle fórum vůbec bez hlavního iniciátora příběhů přežije...
Každopádně je zbytečné přemlouvat, protože věřím, že aby došlo k takovému rozhodnutí, museli jste si to oba důkladně promyslet (i když teda, Rede, návrat nic moc dlouhý :P) a tak jenom díky za to, co jste oba pro fórko udělali.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Sep 14, 2012 9:27 pm

Člověk se tu po týdnu ukáže a zjistí takhle nepříjemou zprávu.Upřímně budu doufat že se oba vrátíte protožebez vás to tu bude zase o něco slabší.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down