Rozloučení s RPG
+5
Bulic
Raiden
Solas
Satoshi
Red
9 posters
Strana 1 z 1
Rozloučení s RPG
V první řadě bych se chtěl omluvit, že tu spamuju diskuzi, ale nenašel jsem vhodnější místo, kam bych tohle napsal.
No, ještě včera by mě ani ve snu nenapadlo, že dneska založím tohle téma. Jak už napovídá název, tak končím s hrou. Určitě by spoustu z vás zajímal důvod, ale to je to, co tu neuvedu. Je mi to líto. Chtěl jsem to udělat tak, aby jste věděli, že už ode mě další post do hry nemusíte čekat. Spousta lidí totiž někdy odejde a už o sobě nedá vědět. Já z fóra teda rozhodně neodcházím (budu vás tu hlídat ) , ale nebudu dál hrát. Je to pro mě celkem těžký po tom roce, co za Yoshira hraju, protože jsem se s tou postavou fakt sžil. To je asi ten důvod, proč ho nezabiju.
RPG jsem si moc užíval a dala mi toho fakt hodně, víc než kterékoliv jiné RPG. A jsem za to moc šťastnej To je taky jeden z důvodů, proč na tuhle hru nejspíš nikdy nezapomenu a dál si budu připomínat skvělý momenty, který se tam udály
Nevím, co bych tu dál povídal, protože je to pro mě fakt strašně těžký, tak snad jen to, aby jste si to dál pořádně užívali a aktivně hráli.
PS: jestli po mě desítku dostane nějakej blbeček, tak budu naštvanej. Vlastně! Třeba bych mohl mít poslední přání! Byl bych rád, kdyby desítku dostal Razaki!
PS2: Třeba se jednoho dne rozhodnu, že chci pokračovat. Neslibuju to, ale ani to nevylučuju. Pro tentokrát se ale loučím.
No, ještě včera by mě ani ve snu nenapadlo, že dneska založím tohle téma. Jak už napovídá název, tak končím s hrou. Určitě by spoustu z vás zajímal důvod, ale to je to, co tu neuvedu. Je mi to líto. Chtěl jsem to udělat tak, aby jste věděli, že už ode mě další post do hry nemusíte čekat. Spousta lidí totiž někdy odejde a už o sobě nedá vědět. Já z fóra teda rozhodně neodcházím (budu vás tu hlídat ) , ale nebudu dál hrát. Je to pro mě celkem těžký po tom roce, co za Yoshira hraju, protože jsem se s tou postavou fakt sžil. To je asi ten důvod, proč ho nezabiju.
RPG jsem si moc užíval a dala mi toho fakt hodně, víc než kterékoliv jiné RPG. A jsem za to moc šťastnej To je taky jeden z důvodů, proč na tuhle hru nejspíš nikdy nezapomenu a dál si budu připomínat skvělý momenty, který se tam udály
Nevím, co bych tu dál povídal, protože je to pro mě fakt strašně těžký, tak snad jen to, aby jste si to dál pořádně užívali a aktivně hráli.
PS: jestli po mě desítku dostane nějakej blbeček, tak budu naštvanej. Vlastně! Třeba bych mohl mít poslední přání! Byl bych rád, kdyby desítku dostal Razaki!
PS2: Třeba se jednoho dne rozhodnu, že chci pokračovat. Neslibuju to, ale ani to nevylučuju. Pro tentokrát se ale loučím.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Rozloučení s RPG
Wow o.O Kdyby byl apríl beru to za povedený žert, ale takhle je to trochu méně povedený žert, který ovšem předpokládám žertem nebude o.O
Tak asi snad good luck in non-RPG life o.O
Jinak pokud nechceš Yoshira zabít, můžu na něm zkusit pokus, při kterém třeba zamrzne v čase =D
Tak asi snad good luck in non-RPG life o.O
Jinak pokud nechceš Yoshira zabít, můžu na něm zkusit pokus, při kterém třeba zamrzne v čase =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Je mi líto, že odcházíš no. Měli jsme sice nějaké rozepře, ale nikdy snad nebyly tak hrozné, aby to bylo na trvalo. Doufám, že jednou se zase vrátíš a pokud by to nevyšlo, tak ti taky přeju štěstí v Non - RPG životě, ale i v tvých RPG a dalších projektech.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Milý, Pavle
Je to škoda, že nám tu končíš s hraním. Bez Yoshira tu zbyde prázdné místo. Ale nejspíše máš tedy své důvody a tak tě nebudeme nutit, aby jsi zde zůstal. Jen věz toto:
- Nikdy ti nedám pokoj. Jelikož jsi jeden z mála, kterého jsem poznal v reálu, tak nechci, aby tě od nás odtrhlo jen to, že tu nebudeš hrát. A také vím, že ty by jsi bez nás nemohl žít
- Pro Yoshira tu bude místo vždy, takže se podle mě budeš moci kdykoliv vrátit.
- Ať se ti daří jak v herním světě tak v mimoherním.
- Přeji tobě a Barče hodně štěstí.
- Brzo se zase uvidíme
A nyní... zahajuji rozloučení s Yoshirem a s tebou jakožto hráčem....
Zaprvé...
Nikdy nesmíš nikde prozradit citlivé údaje o stavu svého konta, Yoshirova konta a stavu hotovosti nikomu koho neznáš natolik, aby jsi o té osobě věděl, že by ty finance použil na hezké věci.
Zadruhé...
Hlídej nás tu a Adminuj vesele dál ať neupadneme v zapomění.
A zatřetí!!!
Nikdy nezapomeň na to co ti toto forum dalo, vzalo (jo toho času jsi tomu věnoval hodně a to myslím jen hraní) a co ti ještě přinese. Neopusť své přátele a hlavně... buď dál náš Redečko Oďoďo
Nashledanou Yoshii-kun
A s tebou se Pavle loučit nebudu, jelikož nikam nejdeš
Je to škoda, že nám tu končíš s hraním. Bez Yoshira tu zbyde prázdné místo. Ale nejspíše máš tedy své důvody a tak tě nebudeme nutit, aby jsi zde zůstal. Jen věz toto:
- Nikdy ti nedám pokoj. Jelikož jsi jeden z mála, kterého jsem poznal v reálu, tak nechci, aby tě od nás odtrhlo jen to, že tu nebudeš hrát. A také vím, že ty by jsi bez nás nemohl žít
- Pro Yoshira tu bude místo vždy, takže se podle mě budeš moci kdykoliv vrátit.
- Ať se ti daří jak v herním světě tak v mimoherním.
- Přeji tobě a Barče hodně štěstí.
- Brzo se zase uvidíme
A nyní... zahajuji rozloučení s Yoshirem a s tebou jakožto hráčem....
Zaprvé...
Nikdy nesmíš nikde prozradit citlivé údaje o stavu svého konta, Yoshirova konta a stavu hotovosti nikomu koho neznáš natolik, aby jsi o té osobě věděl, že by ty finance použil na hezké věci.
Zadruhé...
Hlídej nás tu a Adminuj vesele dál ať neupadneme v zapomění.
A zatřetí!!!
Nikdy nezapomeň na to co ti toto forum dalo, vzalo (jo toho času jsi tomu věnoval hodně a to myslím jen hraní) a co ti ještě přinese. Neopusť své přátele a hlavně... buď dál náš Redečko Oďoďo
Nashledanou Yoshii-kun
A s tebou se Pavle loučit nebudu, jelikož nikam nejdeš
Raiden
(Honza)
Naposledy upravil Raiden dne Thu Sep 15, 2011 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Raiden: Yoshii-kun! :P Zapomněl jsi jedno I! xD
No .. Vím že se oba moc nemusíme, ale važím si toho co jsi tu udělal jako Admin a tím jak si svojí postavou obohatil hru. A tak tedy doufám že tu zůstaneš alespon jako Admin když už né jako hráč.
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
Jednu dobrou věc v tom vidím... že to není to, co mě napadlo jako první a že tu s námi budeš dál i když už ne jako hráč. Tudíž, je pro mě sklenka na půl plná, ale věřím, že ty se stejně jednou vrátíš,jelikož se mi nedostalo toho potěšení s tebou hrát! A i přes to jsem toho slyšela dost a musím říct, že RPG přijde o jednoho z nejlepších hráčů, ale asi to tak osud chtěl.
Snad... se ta sklenice zase naplní až po okraj, až se vrátíš... Jestli...
Loučím se tedy s Yoshirem a snad jej osud znovu svede s touto RPG.
:motyl: Sayonara :motyl:
Snad... se ta sklenice zase naplní až po okraj, až se vrátíš... Jestli...
Loučím se tedy s Yoshirem a snad jej osud znovu svede s touto RPG.
:motyl: Sayonara :motyl:
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Well.
Já se přidávám. Ale né k psaní, že je mi to líto (i když je), ale k rozloučení s RPG.
V několika posledních týdnech bylo z mé aktivity zjevné, že mě to přestalo bavit.
Sám sobě jsem si namlouval, že to zas příjde, ale toho cíle jsem se prostě nedočkal.
Stejně tak jako Red svoji postavu nezabíjím, pro případ toho, že bych dostal amok a chtěl hrát, i když v to taky nijak moc nevěřím.
No a to je asi tak všechno. Muck
Já se přidávám. Ale né k psaní, že je mi to líto (i když je), ale k rozloučení s RPG.
V několika posledních týdnech bylo z mé aktivity zjevné, že mě to přestalo bavit.
Sám sobě jsem si namlouval, že to zas příjde, ale toho cíle jsem se prostě nedočkal.
Stejně tak jako Red svoji postavu nezabíjím, pro případ toho, že bych dostal amok a chtěl hrát, i když v to taky nijak moc nevěřím.
No a to je asi tak všechno. Muck
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10
Uh o.O Tak tohle je velmi nemilé...
Najednou odpadli 2 kapitáni a skvělí hráči... to není vůbec dobré :/
Tak snad hodně štěstí i tobě Mishiiiiiiiiiiiiii a be well.
(yaoi fanynky budou nadšené, protože si domyslí, že Mitoshi nemůže fungovat bez Yoshiho-kun...)
Najednou odpadli 2 kapitáni a skvělí hráči... to není vůbec dobré :/
Tak snad hodně štěstí i tobě Mishiiiiiiiiiiiiii a be well.
(yaoi fanynky budou nadšené, protože si domyslí, že Mitoshi nemůže fungovat bez Yoshiho-kun...)
Hodně štěstí Rede i Mishi, je samozřejmě škoda, že jste skončili, ale pokud vás to již omrzelo nebo vás to prostě nebaví, nemá cenu se nutit a tak si snad najdete něco jiného, co se vám zalíbí.
Musím se přiznat, že i já jsem to původně brala jako žert a tak se omlouvám za svou pozdní reakci.
Musím se přiznat, že i já jsem to původně brala jako žert a tak se omlouvám za svou pozdní reakci.
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: