Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hledání krále nočních klubů

4 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Hledání krále nočních klubů - Stránka 3 Empty Re: Hledání krále nočních klubů

Příspěvek pro dead wind Sun Aug 28, 2011 5:16 pm

Raiden -> Když si pomalým pohybem strčil klíč do klíčové dirky, dělo se něco zvláštního - vůbec nic se nestalo. Cítil si vztek, že klíč nefunguje a tak si prostě vytáhl zpět, když v tu chvíli dveře srachsprostě vypadly z pantů a práskly sebou o zem. Ano, takto fungoval univerzální klíč.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Aug 28, 2011 5:21 pm

Raiden

Konečně našel zadní vchod. V hlavě si říkal: "hlavně nenápadně, hlavně nenáá...." Bác! Vytáhl klíč z dírky a dveře se rozvalily na zemi. "...padně," dořekl nahlas. "Tak tohle má být geniální vynález Seireiteiské CIA nebo snad FBI?!" zavrčel naštvaně. Jelikož pád dveří někoho musel upozornit, rychle pronikl dovnitř do kasína. Rychle začal prchat chodbou k nouzovému schodišti. Začal po něm stoupat do hlavního patra, kde nejspíš zaslechl nějaký ten rámus ze "srdce" kasína. Jeho kroky ovšem směřovali jinam. Mířil na recepci. Když tam došel, kývl na mladou krásku za pultem a pronesl: "Dobrý den, přijímá dnes pan Pupu návštěvy? A nebo ještě nedorazil?"
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Aug 28, 2011 5:26 pm

Yoshiro

Z Razakiho výrazu bylo jasné, že si užívá roli toho, co je povýšenej nad ostatníma. Však Yoshiro mu to dá sežrat, až se vrátí do Seireitei. "Razaki, půjdu to obhlídnout támhle." Ukázal na točité schody, které vedly někam, kde to hodně blikalo. Pak prostě vyrazil.
Vyběhnout po schodech mu nedělalo problém. Byl to kapitán a ti musí umět chodit po schodech. Je to jeden z důležitých předpokladů pro to, aby jste mohli být kapitánem. Když se přibližoval, zjístil, že se dostal do tmavé místnosti, kde bylo plno lidí, tancovali a hrála tam divná hudba. Ano, kasíno bylo vážně luxusní a hledělo pro potřeby všech kategorií. Takže pro mladší milovníky nočního života tam udělali něco jako menší diskotéku. Yoshiro šel dál a nakonec se dostal na nějaké vyšší místo. Hudba ustála a světla na něj zamířily. "Hej, co děláš na tom parketu? Jo počkej, ty chceš tancovat, že jo!" Vykřikl na něj chlápek, co si hrál s nějakýma talířama. Yoshiro nechápal, co se děje a koukal na ty lidi. Nějaký stádo holek přišlo až k němu. "Rozjeď to, fešáku!!" Vykřikla jedna z nich. Yoshiro měl chuť zakřičet 'Ban kai' a všechny je vypařit, ale nemohl. Byli to lidé. Ten talířák ukázal na Yoshira a začal se divně hýbat. Pak začala hrát podivná hudba.

Všichni se začali dost divně hýbat. Jako Yoshiro uměl tancovat. Ale styděl se. Chvíli přemýšlel. No pak si uvědomil, že když na ně udělá dojem, tak by z nich pak mohl něco dostat o tom chlápkovi, kterýho hledají. Třeba jsou to pravidelní návštěvníci. No, proč tedy ne! Začal se kroutit do rytmu písničky. Vypadalo to strašně. Yoshiro poklepával nohou a máchal rukama jako pitomec. Když si všiml toho, že se mu lidi smějí, naštval se a opřel se do toho. Oh! Tohle je mnohem lepší! Pochopil to, jak se má tancovat na podobnou písničku. Dal do toho hodně elegance a mužnosti! Semtam si pohrál se svými vlasy a sundal si u toho brýle, které hodil do davu. Těsně před refrénem ještě udělal salto dozadu z parketu a začal tancovat mezi lidma. Tak nějak to pokračovalo až do konce písničky.

Recepční

Koukla na Raidena. "Kdo je Pupu?" Nechápala a kroutila hlavou. Vůbec nechápala, na co se jí to ptal. V životě o žádným Pupu neslyšela.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Aug 28, 2011 5:40 pm

Raiden

Tak jo... stále si ještě zachovával chladnou hlavu, ale to že tu někdo jejich Pupíčka neznal mu už lezlo na nervy. Zkusil tedy jinou taktiku. Mile se usmál na Recepční a pronesl: "A je tu majitel kasína? Rád bych se s ním setkal tváří v tvář." Bylo mu jasné, že to zase bude mít tři zadnice háčků, ale snad aspoň takto mohl získat nějaké informace, ale taky tu byla možnost, že dostane maximálně tak na hubu. Mezi tím zaslechl i hudbu z centra kasína a mírně se mu pohl žaludek. Tenhle cajdák nebo jemu podobný už někde slyšel a vůbec se mu nelíbil. Kdyby tam nebyl služebně, nejspíš už by drtil celou zvukovou aparatůru toho podniku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Aug 28, 2011 5:53 pm

Recepční

Koukla se na Raidena takovým tím pohledem, který jasně říkal ať vypadne nebo mu nakope zadnici. Ano, nejspíš to byla domina. Ale ta slušnost, která byla v popisu její práce jí donutila říct jejím jemným hláskem - "Ne. A nechtějte, abych volala ochranku. Odejděte prosím. Třeba hrát poker." Pak se otočila a něco si tam dělala pro sebe.

Yoshiro

Když hudba dohrála, posadil se k baru a koukl se na barmana. Ten k němu přišel. Yoshiro si odkašlal. "Dal bych si pomerančový džus s jupíkem.. Protřepat, nemíchat." Barman na něj chvíli hleděl jako na naprostýho trotla, co přišel z jiný planety, ale pak odkráčel udělat ten džus. Mezitím se k Yoshirovi posadila nějaká ženská a usmívala se na něj. Yoshiro se začal vyptávat.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 29, 2011 12:18 am

Raiden

Chvíli ještě hleděl na recepční a nakonec si jen slabě povzdechl. Otočil se a vyrazil přímo do hlavní místnosti tohoto patra. Jakmile tam byl, samozřejmě se vydal k baru, jelikož už toho měl vážně dost a potřeboval si dát velkého atomového panáka. Jakmile tam došel vychrlil svojí objednávku: "Velký pulitr a do toho vodku, gin, bílý rum, 2 kostky cukru, 6 kostek ledu a zbytek dolít nejlepším saké. Následně to kopnout do mixeru a 8x protočit na max. Ani o jedno otočení méně a ani více. Děkuji mnohokrát." Barman na něj čuměl s otevřenou tlamou a po chvilce ho pořádal, aby své požadavky zopakoval. Následně si všiml Yoshira a došel k němu. "Tak co? Jak jsi na tom? Já zatím jen zjistil, že mě tu nemají rádi," zavrčel vztekle, ale tiše. Následně obdržel korbel namixovaného alkoholu a začal ho usrkávat. "Hmm... delikatesní!" zamumlal a sledoval okolí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Aug 29, 2011 12:25 am

Yoshiro

Snažil se ze sebe shodit tu ženskou, která mu cucala krk. Fakt nechápal co dělá, jen si povídali. Když přišel Raiden, lekla se a spadla. Yoshiro chytil Raidena a rychle ho odtud odtáhl. "Raidene!" Křičel Yoshiro nadšeně. "Ta ženská.. Chtěla mi ublížit!" Když se pak nakonec zastavili, Yoshiro zase vydechoval. "Něco jsem zjístil." Chytil se Raidena za rameno. "Ta ženská. Zná se s majitelem. Prej je to nějakej Purupaku Puklajama." Kývl hlavou. "Správně.. Pupu. Měl by být v nejvyšším patře, kde má pokoj. Že prej jede v hodně špinavých věcech.. A.. Hlavně únosy lidí. Nevím, kde toho tolik zjístila, ale byla ožralá jak duha, tak mluvila. " Vzpřímil se a samolibě se usmál. "Já vím, jsem drsnej." Pronesl pochvalně.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 29, 2011 12:32 am

Raiden

"A nebo blbej," prohodil po jeho poslední větě. Následně ukázal na obří cucflek na krku a zasmál se. "Takhle se nechat označkovat od nějaké běhny, ale jako způsob získávání informací... za ten ti dám jedničku," zasmál se a napil se z pulitru, který celou dobou táhl s sebou. Po chvilce celý pulitr vypráznil a prázný ho zahodil kamsi do davu. Po chvice zaslechl výkřik a tříštění skla. "Ouvej... tam asi někdo byl," zamumlal nezaujatě a pak kývl na Yoshira se slovy: "Dej vědět ostatním. Je čas zamířit nahoru. Vím o nouzovém schodišti, takže jdeme!" Pomalu se rozešel do jedné chodby a vedl Yoshira k schodišti. Teď mu konečně docvaklo proč dělala recepční takové scény když se zeptal na majitele podniku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Aug 29, 2011 12:38 am

Yoshiro

Šel za Raidenem celkem rychlým krokem. "Dát vědět ostatním? A zkazit si zábavu?" Zasmál se. "Dám jim vědět. Brzo." Budova byla celkem hodně vysoká, takže dostat se až nahoru chvíli potrvá. "Já už jsem tak strašně zničenej." Nejdřív to běhání ve městě. Pak tancování. Pak únik před ženskou, co ho chtěla znásilnit. Bitch, please, nějaký schody už tě přece nemůžou dostat, Yoshiro!
Yoshiro skočil Raidenovi na záda a přisál se jako klíště.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 29, 2011 12:47 am

Raiden

Poslouchal nejdřív Yoshirovi plány, jak všechno měli zvládnout sami a pak ještě jeho stížnosti ve stylu: "Mamííí, mě bolí nožičky!" Jenže to netušil, co mělo přijít pak. Najednou se Yoshiro asi pomátl a skočil mu na hrb a nehodlal se pustit. "Ty malej...." chtěl už zařvat, ale pak si uvědomil, že i takhle minimální krytí jejich pozice by bylo narušeno. Vztekle proto vyrazil kupředu, ale aby Yoshirovi nebylo líto, že ho ta ženská neznásilnila, dal mu masáž rokrkoku loktem, když si ho rovnal na zádech. Tak nějak to ani nezaznamenal a rychle se rozeběhl nahoru do schodů. "Království za Shunpo!" zabručel. Yoshiro si v tuto chvíli nejspíš říkal něco podobného a to: "Králoství za suspenzor."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Aug 29, 2011 12:51 am

Těžce zničený Yoshiro

Snažil se zakřičet něco jako - Raidene pusť mě, rozmyslel jsem si to, ale Raiden ho nenechal, protože mu loktem mačkal to nejcennější, co měl. Začalo se mu z toho dělat hodně špatně. Navíc ta rychlost, kterou to Raiden vzal a všechno to drncání. Ano, Yoshiro Raidena poblil. Přesně na ten jeho drahej oblek z minulýho století. Byla to cena za to, jak mu mačkal nádobíčko. "Promiň, Raidene..Já.. Je mi zle.." Pak se Raidena pustil a udělal pár kotrmelců ze schodů. V mezipatře se rozplácl o zeď a chvíli tam jen tak seděl.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 29, 2011 1:25 am

Raiden

Najednou ucítil jak něco stéká po saku dolů. Následně ucítil i zápach zvratků. "Yoshiro! To jsi to nemohl udělat někam jinam?!" zavrčel dosti podrážděně. Pomalu sešel dolů k Yoshirovi a stáhl si pozvracené sako. "No skvělé.. sako z nejlepšího materiálu v Seireitei a je poblito od kapitána. No tohle se ještě nestalo. Ale Mise má přednost a já jí musím dokončit!" prohodil směrem k Yoshirovi a stáhl si své sako. Pak nedobrovolně zbavil Yoshira jeho bílého saka a navlékl se do něho. "Hned jak se sem dostaví Razaki a Izanagi, vyražte nahoru. Já jdu napřed." V Yoshirově sáčku se cítil jemně napěchovaný, protože to určitě nebyla pánská velikost, ale zase nemohl vypadat jako nějaký trhan. Nyní běžel do schodů nahoru zase sám.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Aug 29, 2011 11:04 am

Izumi Razaki

Trochu jsem to rozjel. Zkusil jsem snad všechno v tom kasínu. Ale nepil jsme, jen hrál. Zkoušel jsem snad všechny možnosti. A vzhledem k tomu, že původní majitel kasína, který zahynul při podivné "nehodě" mi napovídal při pokeru tak jsem tady docela dost vyhrál. Bylo to rozhodně zajímavé. Absolutně jsem netušil, kde jsou ostatní a vůbec mi na tom nezáleželo.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Aug 30, 2011 4:54 pm

Izanagi

Lednici již dávno zahodil. Momentálně měl dost velký problém s orientací(směrovou), takže se jí zabýval. Připadalo mu to jako věčnost kdy vešel do útrob města, ale také mu připadala jako věčnost doba, kterou v něm pobýval. Nelíbilo se mu tady. Bylo tu moc lidí, budov a hlavně to tu strašně páchlo. Snažil se hledat cestu ven za každou cenu.

Mezitím se do baru, kde jste mnozí z vás právě pobývali, dostala policie. Hledala jisté čtyři chlápky, kteří okradli na pláži jistého veleváženého majitele místního stánku s pštrosím masem. Spousta hostů přitom nasazovala úsměv nebo type O rly? dementovala jakýkoliv styk s policií.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content