Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)

+3
Raiden
Nawaki
Red
7 posters

Goto down

Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)  Empty Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)

Příspěvek pro Red Fri Aug 26, 2011 3:11 pm

Už někdo viděl nejnovější Bleach film? Smile Já jo.. Sice jen s čínskýma titulkama a věděl jsem asi 40% z celkovýho děje, ale stejně jsem spokojenej Very Happy

Bylo tam několik super soubojů, ale taky jistý vyloženě fail části. Pokud jsem to pochopil tak, jak to bylo (což možná ne), tak to bylo celkově strašně tupý a zároveň epic Very Happy Takže jsem spokojenej Very Happy.

No a hlavně byl film strašně IchiHime Very Happy takže jednoznačně + Very Happy
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)  Empty Re: Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)

Příspěvek pro Nawaki Fri Aug 26, 2011 3:40 pm

Musím přiznat, že jsem neviděl ani jeden film... což je možná škoda, ale po zkušenostech s Naruto filmama, které byly opravdu hrozné, se mi do toho nějak nechce... možná jednou...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)  Empty Re: Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)

Příspěvek pro Raiden Fri Aug 26, 2011 7:29 pm

Rede? Prosím hoď mi do spoileru jedno odpověď... Byl tam Urahara nebo Ukitake? Nuu Prosím!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Aug 26, 2011 7:30 pm

Čínské titulky?! Jdu do toho!
Nah, joking... čínské titulky mám rád, ale u něčeho co vím, že bude s eng, tak nepotřebuju =)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Aug 26, 2011 7:33 pm

Já jsem to také viděla s čínskýma titulka a předtím s titulkama-netitulkama, kde Ichigovi říkali Luku Very Happy
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Aug 26, 2011 8:13 pm

Raiden napsal:Rede? Prosím hoď mi do spoileru jedno odpověď... Byl tam Urahara nebo Ukitake? Nuu Prosím!

Spoiler:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Aug 26, 2011 9:17 pm

Nawaki napsal:Musím přiznat, že jsem neviděl ani jeden film... což je možná škoda, ale po zkušenostech s Naruto filmama, které byly opravdu hrozné, se mi do toho nějak nechce... možná jednou...

Můj názor, že děláš chybu!.... I když... já Naruto filmy neviděla... možná je to něco podobného, co prostě nemáš rád...

Tenhle film jsem ještě neviděla, ale v nejbližší době chci vidět! Jojo!
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Aug 26, 2011 10:45 pm

Několik soubojů se mi moc líbilo ale nikdynezapomenu na ty titulky...Scéna kdy někdo osloví Ichiga Luke!!! Nebo Yuzu - Yews. Mě dostala a to už nemluvím o bankai - able Very Happy
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Aug 26, 2011 11:10 pm

Na ty titulky se nedalo dívat. Jsem si to musel dát s těma čínskýma. To bylo epic.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 17, 2011 8:15 pm

Před pár dny jsem si na to konečně našla čas a podívala se.... A musím říct, že předešlé filmy se mi líbily víc. Některé scénu tu sice byli fajn, ale.... Ano, je tam to ALE... Prostě očekávala jsem víc :-D
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Dec 17, 2011 10:01 pm

Mě se to docela líbilo a obzvlášt, když jsem to viděla prvně se super Aj titulky, kde Ichigovi říkali Luku a poté s čínskými titulkami, kde jsem nerozumněla už vůbec nic =D Ale ted když už jsem to konečně viděla v Čj, tak musím souhlasit se Sode, čekala jsem víc a připadá mi, že posedlost Ichigovou transformací už začíná být příliš vysoká =D
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Dec 18, 2011 7:36 am

Luku? Very Happy Tak to vidím, že google translate stále rulí =D
Ale stejně mě to přivádí k zamyšlení proč vlastně lidé neustále zkouší vydat něco, co je evidentně google trans =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 18, 2011 11:35 am

Netuším, v jaké verzi to "Luku" je... ale v české snad ne, protože jinak jsem to nejspíše přehlédla :-D
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Dec 18, 2011 1:54 pm

Ne, Luk byl v tom nepovedém anglickém překladu.......v české už to byl zase Ichigo =D
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Dec 18, 2011 2:05 pm

Tak to jo... Hádám, že podle toho, jak často tu zmiňujete aj překlad, tak ten čeaský není zas tak starý :-D
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Dec 18, 2011 10:44 pm

No už v celku jo, ale zase né tolik, přeci jen to docelo trvalo, než se do toho někdo pustil a pro nás nedočkavé to byla až příliš dlouhá doba =D
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: