Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)
+3
Raiden
Nawaki
Red
7 posters
Strana 1 z 1
Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)
Už někdo viděl nejnovější Bleach film? Já jo.. Sice jen s čínskýma titulkama a věděl jsem asi 40% z celkovýho děje, ale stejně jsem spokojenej
Bylo tam několik super soubojů, ale taky jistý vyloženě fail části. Pokud jsem to pochopil tak, jak to bylo (což možná ne), tak to bylo celkově strašně tupý a zároveň epic Takže jsem spokojenej .
No a hlavně byl film strašně IchiHime takže jednoznačně +
Bylo tam několik super soubojů, ale taky jistý vyloženě fail části. Pokud jsem to pochopil tak, jak to bylo (což možná ne), tak to bylo celkově strašně tupý a zároveň epic Takže jsem spokojenej .
No a hlavně byl film strašně IchiHime takže jednoznačně +
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Bleach Move 4: Jigoku-Hen (Hell Chapter)
Musím přiznat, že jsem neviděl ani jeden film... což je možná škoda, ale po zkušenostech s Naruto filmama, které byly opravdu hrozné, se mi do toho nějak nechce... možná jednou...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Rede? Prosím hoď mi do spoileru jedno odpověď... Byl tam Urahara nebo Ukitake? Prosím!
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Čínské titulky?! Jdu do toho!
Nah, joking... čínské titulky mám rád, ale u něčeho co vím, že bude s eng, tak nepotřebuju =)
Nah, joking... čínské titulky mám rád, ale u něčeho co vím, že bude s eng, tak nepotřebuju =)
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Já jsem to také viděla s čínskýma titulka a předtím s titulkama-netitulkama, kde Ichigovi říkali Luku
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
Raiden napsal:Rede? Prosím hoď mi do spoileru jedno odpověď... Byl tam Urahara nebo Ukitake? Prosím!
- Spoiler:
- Ukitake
Red- Kapitán 9. divize
Nawaki napsal:Musím přiznat, že jsem neviděl ani jeden film... což je možná škoda, ale po zkušenostech s Naruto filmama, které byly opravdu hrozné, se mi do toho nějak nechce... možná jednou...
Můj názor, že děláš chybu!.... I když... já Naruto filmy neviděla... možná je to něco podobného, co prostě nemáš rád...
Tenhle film jsem ještě neviděla, ale v nejbližší době chci vidět! Jojo!
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Několik soubojů se mi moc líbilo ale nikdynezapomenu na ty titulky...Scéna kdy někdo osloví Ichiga Luke!!! Nebo Yuzu - Yews. Mě dostala a to už nemluvím o bankai - able
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Na ty titulky se nedalo dívat. Jsem si to musel dát s těma čínskýma. To bylo epic.
Red- Kapitán 9. divize
Před pár dny jsem si na to konečně našla čas a podívala se.... A musím říct, že předešlé filmy se mi líbily víc. Některé scénu tu sice byli fajn, ale.... Ano, je tam to ALE... Prostě očekávala jsem víc :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Mě se to docela líbilo a obzvlášt, když jsem to viděla prvně se super Aj titulky, kde Ichigovi říkali Luku a poté s čínskými titulkami, kde jsem nerozumněla už vůbec nic =D Ale ted když už jsem to konečně viděla v Čj, tak musím souhlasit se Sode, čekala jsem víc a připadá mi, že posedlost Ichigovou transformací už začíná být příliš vysoká =D
Luku? Tak to vidím, že google translate stále rulí =D
Ale stejně mě to přivádí k zamyšlení proč vlastně lidé neustále zkouší vydat něco, co je evidentně google trans =D
Ale stejně mě to přivádí k zamyšlení proč vlastně lidé neustále zkouší vydat něco, co je evidentně google trans =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Netuším, v jaké verzi to "Luku" je... ale v české snad ne, protože jinak jsem to nejspíše přehlédla :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Ne, Luk byl v tom nepovedém anglickém překladu.......v české už to byl zase Ichigo =D
Tak to jo... Hádám, že podle toho, jak často tu zmiňujete aj překlad, tak ten čeaský není zas tak starý :-D
Sode- Kapitán 4. divize
No už v celku jo, ale zase né tolik, přeci jen to docelo trvalo, než se do toho někdo pustil a pro nás nedočkavé to byla až příliš dlouhá doba =D
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: