Diskuze a názory
+4
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Solas
Suki
8 posters
Strana 1 z 1
Diskuze a názory
Vím, že to není nic slavného, ale ocením každý názor nebo připomínku, děkuji všem za případné vyjádření..
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Re: Diskuze a názory
Absolutely Perverse and Kawaii :3
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Je to 15+, tak nevím, jestli to můžu číst... :-D
Abych to shrnula, i když to není můj oblíbený žánr, píšeš skvěle a zajímavě a určitě bych si ráda přečetla něco dalšího, tvůj styl je hodně příjemný :-)
Abych to shrnula, i když to není můj oblíbený žánr, píšeš skvěle a zajímavě a určitě bych si ráda přečetla něco dalšího, tvůj styl je hodně příjemný :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7178
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
No, já jsem tam to 15+ vůbec nechtěla psát, ale Shiro mě pořád nabádal, že prý je to nevhodné.. Mě to sice ani nepříjde :-D ale tak, abych někoho nepohoršila, že.. :-D Jinak u tebe Baruš bych se vůbec nebála, ty klidně můžeš :-D :-D
A nakonec samozřejmě děkuji, každého si názoru si hodně vážím. Když člověk u toho stráví čas, tak to opravdu potěší :-) Až zase bude čas a nálada, tak se určitě o něco dalšího pokusím :-)
A nakonec samozřejmě děkuji, každého si názoru si hodně vážím. Když člověk u toho stráví čas, tak to opravdu potěší :-) Až zase bude čas a nálada, tak se určitě o něco dalšího pokusím :-)
Suki- 3rd Seat 6. Divize
ODKAZ- parádní, super nápad s těma děckama. Tak už pište další díl
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Abych se nepopletla, komu to komentuju... xD
Fákt parádní Pěknej nápad, psát něco o další generaci! Jsem celkem napjatá, co bude dál ^^
K tomu předešlému... jsem přesvědčená o tom, že jsem to četla! Ale nevyjádřila jsem se, why? No, teď už si na to moc nevzpomínám, ale třeba se k tomu zase navrátím a sdělím ti po sléze své pocity i z toho, Ayano! :-D
Fákt parádní Pěknej nápad, psát něco o další generaci! Jsem celkem napjatá, co bude dál ^^
K tomu předešlému... jsem přesvědčená o tom, že jsem to četla! Ale nevyjádřila jsem se, why? No, teď už si na to moc nevzpomínám, ale třeba se k tomu zase navrátím a sdělím ti po sléze své pocity i z toho, Ayano! :-D
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Já chci další díl odkazu!! Je to geniální! Hrozně se mi líbí to, že Sei vychovala ty děti! Určitě to bude masakr :-D
Jen se mi moc nelíbí, že Hikaru kouří, ale vy jste páni této FF, takže to beru! ) POKRAČUJTEEEEEEEEEEEEEEEE!
Jen se mi moc nelíbí, že Hikaru kouří, ale vy jste páni této FF, takže to beru! ) POKRAČUJTEEEEEEEEEEEEEEEE!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Děkujeme moc!
Suki- 3rd Seat 6. Divize
Já jsem se vyjádřil na Skypu, ale tak vyjádřím se i tady: Jsem hrozně zvědavej na další díl =) Zatím máte palec nahoru
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Věk : 36
Jsem zvědavá, kdo vlastně zaútočil na Seireitei a dokázal na svou stranu přetáhnout i některé shinigami...nebo co se vlastně stalo
Jůůůůů děti jdou zachránit svět ..... tedy jenom Seireitei
super nápad
Jůůůůů děti jdou zachránit svět ..... tedy jenom Seireitei
super nápad
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Sundejte ho někdo z chudáka Seika! :-D
Tasketeeeeeeee
Tasketeeeeeeee
Bylo to moc klidný! :-D Kde je ta slibovaná brutalita?
Samozřejmě se mi to líbilo Musíte psát častěji! :-D A minimálně dvakrát tak dlouhý, protože se to fakt čte pěkně
Samozřejmě se mi to líbilo Musíte psát častěji! :-D A minimálně dvakrát tak dlouhý, protože se to fakt čte pěkně
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Ok, teď vážně:
Čekal jsem víc akce, ale jinak je to dobrý, jsem zvědav až se to trochu rozplete všechno =)
Čekal jsem víc akce, ale jinak je to dobrý, jsem zvědav až se to trochu rozplete všechno =)
Na akci je čas i místo!
Sic to bylo klidnější, tak tutenhle díl se mi líbil. Je tam skvělé to využití rozdílných charakterů tejch mladejch. :3
Objevěj ještě něco v tejm muzeu? Nebo tam snad někdo... objeví je?! I když jsem říkala, že na akci je místo, zajmalo by mě, kdy se mlaďoši předvedou... v plné parádě :-D
Sic to bylo klidnější, tak tutenhle díl se mi líbil. Je tam skvělé to využití rozdílných charakterů tejch mladejch. :3
Objevěj ještě něco v tejm muzeu? Nebo tam snad někdo... objeví je?! I když jsem říkala, že na akci je místo, zajmalo by mě, kdy se mlaďoši předvedou... v plné parádě :-D
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Akce se brzo dočkáte :-) a děkujeme za ohlasy člověka to potěší, když dostane zpětnou vazbu :3
Suki- 3rd Seat 6. Divize
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: