Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krejčovství Špičatá jehla

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Krejčovství Špičatá jehla - Stránka 2 Empty Re: Krejčovství Špičatá jehla

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Apr 19, 2012 3:57 pm

Slečna se trochu nuceně usmála, tvůj nejapný výraz totiž urážel její jemnocit.
"Ale Hosentsu-taichou." Jak bylo vidět, měla informace. V takovémhle prestižním podniku samozřejmě hned věděli o všem... jelikož jejich šéf byl šílená drbna a četl všechny bulvární plátky v širém okolí (Ban-Kai je proti nim seriózní tisk). "Už před nějakou dobou jsme poslali vrchní kapitánce sadu nových haori pro kapitány. Nebo si přejete něco osobitějšího? Samozřejmě, to jsme schopni zajistit, už nejeden kapitán si tady u nás nechával zhotovit svou vlastní podobu haori, která se lépe hodila k jeho povaze než klasický dizajn," rozhovořila se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Apr 19, 2012 9:33 pm

Ryuuka Hosetntsu

Vypadalo to, že mě znala. Alespoň tak no. Připadal jsem si trošičku stydlivě a dezorientovaně když se zasmála. "Sadu nových haori? To je fajn, jenže já mám za chvíli poradu a nemám žádné normální." Pověděl jsem jí a trochu se zamyslel. "Přeji si něco osobitějšího :-) potřebuju nějaký materiál, který je hodně odolný materiál. Tvrdý jako ocel, lehký jako pírko, odolný proti ohni, ledu, všemu." Pronesl jsem k ní a pak se také trochu zasmál. "Ok, vím že to neni možné, prosím vás, nemáte tady třeba nějaké náhradní haori, které by jste mi byla schopna do hodinky dodat? Moc by mi to pomohlo." S těmihle slovy jsem na ní koukal upřeným pohledem.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 24, 2012 8:22 pm

Žena na tebe hleděla skepticky.
"Pane, tady nejste ve vojenské laboratoři na vývoj materiálů, tady jste v krejčovství," napomenula tě. "Samozřejmě ale, pokud máte koncept, není problém ho zhotovit na počkání." Pozvedla v očekávání obočí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Apr 25, 2012 6:40 pm

Ryuuka

Ani jsem nedoufal, že by pro mě mohli mít něco tak odolného, ale nezlobil bych se, kdyby tu měli nějaké náhradní haori, aniž bych si pro něj musel za so-taichou. "No, já už jsem měl být na poradě, takže nestíhám." Pověděl jsem jí a podíval se na své haori. "Vezmu si tohle potrhané, kašlu na estetiku." Pronesl jsem a ještě dodal. "Ale děkuji, po poradě se tu snad stavím, do té doby možná zhotovím i nějaký koncept." Tím jsem jí dal najevo, že jsem žádný neměl. S těmito slovy jsem se trochu rychlejším krokem odebral do kasárny první divize.

------------------------------------------------------------------------------------
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: